Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Zuhanymóka

Zuhanymóka


-------------------------------------

Írta: Lulubelle2006 ©
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. augusztus

*************************************


Tanya éppen befejezte az aerobicedzését. És ekkor pillantotta meg Tyron-t. Látta már az edzőterem körül egy párszor. Észrevette, hogy a férfi bámulja őt. Sosem tudott olyan gyorsan elkészülni, hogy elkerüljék egymást. Így ment ez két hónapon át, minden este.
Míg a lány üzleti úton volt, a termet felújították, és megcserélték a férfi és a női öltözőt.
Tanya eléggé belefáradt az aerobicórába. Eszébe jutott Tyron. Tanya-nak már évek óta nem volt része egy jó baszásban, és hihetetlenül fel volt izgulva. Bement a zuhanyzóba, és mozdulatlanná vált.
Tyron ott szappanozta magát, neki háttal. A lány az ajtónak dőlt, és végigmérte a férfit. Izmos, kerek fenék, erős comb, kidolgozott hát. Tyron véletlenül leejtette a szappant és lehajolt érte. Tanya szépen végignézhette a férfi fenekét és mélyen csüngő golyóit. Legnagyobb meglepetésére a farkát is megpillantotta, ahogy oldalt kilendült. Behunyta a szemét és elképzelte, hogy a férfi végigsimítja a a lány testét. Még mindig csukott szemmel megfogta kis, puha mellét és játszani kezdett a melltartójával.

Közben Tyron megfordult és meglátta Tanya-t. A lány szemei még mindig csukva voltak. A férfi csöndesen kilépett a zuhany alól és odament hozzá. Tanya kinyitotta szemét. Ijedten vette észre Tyron-t, aki ott állt előtte nedves, meztelen testtel. A férfi a lány mögé nyúlt és bezárta az ajtót. Megfogta a lány kezét és a zuhanyozóba vezette. Maga Tanya is meglepődött azon, hogy megengedi ennek a férfinek, hogy maga után vezesse.
Nem tett semit, hagyta, hogy a férfi levetkőztesse, és közben durva kezével végigsimítson meztelen bőrén.

A férfi lehajolt, segített a lánynak kilépni a bugyijából. Közben még meg is csókolta a punciját, amibe egész teste beleremegett. Odalent finom és csupasz volt a bőre. A férfi beállította a víz megfelelő hőmérsékletét, és belépett a zuhany alá. Magával húzta a lányt is. Magáhozvonta és megcsókolta, és a lány boldogan ízlelte ajkán a férfit, érezte, hogy keresi a férfi nyelve az ő nyelvét. A férfi megcsókolta a lány arcát, és áttért a nyakára. Megfogta a lány fenekét, becsúsztatta ujjait a két félgömb közé, amit a lány nagyon szeretett. Beljebbcsúsztatta az ujjait, míg el nem ért a szoros záróizmokhoz, és az ujjbegyével simogatta a lágy bőrt. A lány már alig várta, hogy a férfi ujja a seggébe csússzon. Elért arra a szintre, ahonnan nincs visszatérés. Kinyomta a fenekét, hogy Tyron jobban hozzáférjen a hátsó bejárathoz, és érezte, hogy a férfi ujja könnyedén becsúszik a seggébe.

A férfi a falhoznyomta a lányt, és végigcsókolgatta a nyakát a melléig, ami a cirógatástól egészen megmerevedett. Megfogta az egyik mellet, és megcsókolta a bimbót. Figyelte, hogy hogyan keményedik meg. A másik mellet a szájába szívta, mire a lány hangosan felnyögött. Nagyon élvezte ezt az egészet. Tyron ujja a végbelében rövid, határozott mozdulatokat tett Tanya pinája felé, és a lány rózsaszín lyukából csöpögni kezdett a nedv a combjaira.
Tyron szopogatni kezdte a mellet, amitől a bimbó egyre keményebb lett, és a lány egész teste remegett, egészen a csiklójáig, ami annyira megduzzadt, hogy előremeredt, mint egy miniatűr farok...
Miközben a lány mellbimbóját szopta, Tyron lenyúlt, végigsimította a csiklóját. A lány érezte, hogy a férfi habozik, mikor erekciója a lány testéhez ért. Aztán Tanya érezte, hogy a férfi elhúzza ujját kényelmes kis helyéről az ánuszában, hátralép és beszappanozza a lány testét. Körkörös mozdulatokkal dolgozott, lágyan nyomta a szappant a lányhoz. Megfordította, felemelte a karjait, és mellét a zuhanyzó falának nyomta.

A férfi széttárta a lány lábát. Tanya érezte, hogy a pinája is szétnyílik. Azt kívánta, bárcsak lenyúlhatna, és benyomhatná magának az egyik ujját. Tíron a lány testéhez nyomta magát, és vastag rúdját a lány fenekéhez illesztette. A lány elengedte a falat. Meg akarta érinteni a faszt. Tyron megfogta a kezét, és visszanyomta a falra. Újra felkapta a szappant és végighúzta a lány nedves testén, végig a hátán a fenekéig. A lábánál óvatosan körözött, míg a combja belső oldalára nem ért. Az ujjai épphogy hozzáértek a lány puncijához, amitől Tanya szinte megőrült. Teljesen fel volt már izgulva, nagyon vágyott rá, hogy a férfi jól ellássa a baját.
Tyron viszont minden percet kiélvezett. A kezét a lány csípőjére tette és tovább szappanozta, áttért a hasára. Felkúszott a melléig. A merev, kemény bimbókra kiemelt figyelmet fordított. Aztán visszacsúsztatta a szappant a lány fenekéhez. Hallotta, hogy a csaj felnyög, ahogy a kis szappan az érzékeny bejárathoz ér, és lassan megnyílik előtte.
Tíron benyúlt a lány mögé, és finoman széthúzta a fenekét. A lány hátsó lyuka és puncija teljesen kitárult.

Tyron jól belátott a lány puncijába. Tanya hátradőlt, neki Tyron kezeinek, és így a feneke még jobban szétnyílt. Már nagyon szeretett volna valamit az éhes fenekében érezni, és ezt Tyron is jól látta. Egyik kezével elengedte a lányt, és középső ujját a szűk kis gyűrűhöz illesztette. Aztán kis körkörös mozdulatokkal simogatni kezdte a lyukat.
Tanya felnyögött, és hátranyomta magát a férfi mozgolódó ujjának. A férfi addig játszadozott vele, míg a lány már nem bírta tovább. Hátranyúlt, megfogta Tyron kezét és előrehúzta, így az ujja éppen behatolt meleg, szappanos fenekének szűk bejáratán. Egy ideig mozdulatlanul tartotta ott a férfi kezét, aztán megnyomta. Tíron ujjai teljesen belesüllyedt a lány éhes fenekébe. Tanya felkiáltott, a férfi forgatni kezdte az ujját, simogatta a finom testet.
Másik kezével a derekán táncolt, egyre lejjebb haladt az ágyéka felé, majd végighúzta a csiklóján. A lány nyögései egyre hangosabbak lettek. A felhoz nyomta a csípőjét, a férfi pedig a merev csiklóját nyomgatta. Az egyik ujját felnyomta a lány puncijába. Nagyon könnyen belécsúszott.

Kihúzta az ujjait, és megfordította a lányt. Mostmár a férfi is teljesen szappanos volt, és persze nagyon beindult. Hosszú, vastag farka ott meredezett a lány előtt. Tyron magához húzta a lányt és megcsókolta. Aztán felemelte, és lassan ráeresztette a farkára.
A lány érezte, hogy a férfi szerszáma szétfeszíti az ajkait, és ez az érzés bevadította. Keze a férfi hátába vájt. Nyögései egyre hangosabbak és hangosabbak lettek. Ahogy a férfi egyre mélyebben dugta szűk punciját, felsóhajtott. A lökések egyre keményebbek és keményebbek lettek, a lány már csak úgy zihált a testét rázó gyönyörtől. A férfi hirtelen megragadta a seggét és felemelte magáról, majd megfordította. Érezte a férfi farkát a fenekénél; azt akarta, hogy a férfi nyomuljon be jó mélyen, úgyhogy nekitolta magát a fasznak. A férfi lassan beléhatolt, a lány lágy nyílása próbált alkalmazkodni a nagy behatolóhoz. Mintha még azt is érezte volna, hogy kis lyuka helyet csinált, hogy a dákó még mélyebbre csússzon. A férfi lökdösni kezdett, egyre mélyebben hatolt be, a lány segge már valósággal tüzelt.

A férfi csúszós, szappanos farka mostmár könnyedén csúszkált ki-be a lányban, golyói már a punciján csattogtak. Az orgazmus hullámai egymás után öntötték el, és nyögései csak jobban felizgatták a férfit.
Feneke szinte elnyelte a férfi farkát, akinek tetszett a szorító érzés. A lány térde hirtelen elgyengült. A seggében érzett orgazmus teljesen elfárasztotta. Lenyúlt a lába között, széttárta ujjaival az ajkait, és érezte, hogy csúszós nedvei csak úgy csöpögnek belőle. Két ujját felnyomta, ameddig csak bírta. Érezte Tyron golyóit a kézfején minden egyes lökésnél. A férfi tovább huzogatta vastag szerszámát a lány végbelében. FTanya hirtelen megtalálta a G-pontját, keményen összerándult, és rájött, hogy ujjai végén, a fenekében ott érzi Tyron farkát. Érezte, hogy a férfit elönti a gyönyör, és fenekébe lövelli gecijét. Mozdulatlanul tartotta a csípőjét, míg az orgazmus utolsó hulláma is végigfutott a testén.
A férfi lassan kihúzta a farkát a seggéből, és segített neki összeszedni magát. Gyorsan lezuhanyoztak, és együtt mentek haza, hogy további mókákat próbáljanak ki...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: