Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Zsarolás

Még középiskolában volt egy nagyon jó ismerősnőm, akivel mindent megbeszéltünk. Tudtam kivel feküdt le, az aktuális pasiját kivel hányszor csalta meg stb. Persze szívesen megdugtam volna de ő csak barátként gondolt rám. Suli után úgy esett hogy pár évig nem találkoztunk. Végül Pesten összefutottunk. Többszöri találkozás után kiderült, hogy férjhez ment. Csalódott voltam. Mondta, hogy a férje elég sokat van külföldön a munkája miatt.

Ekkor nem tudom miért, de azon gondolkodtam hányszor csalhatta már meg, de ezt nem mertem megkérdezni tőle. Végül úgy döntöttem titokban követem őt. A sejtésem beigazolódott. Pár nap múlva láttam, ahogy egy pasival, aki nem a férje volt, belopóznak egy elhagyatott házba. Persze volt nálam kamera, és utánuk mentem. Nem vettek észre, így nyugodtan felvehettem, amint először leszopja a pasit, majd a szoknyáját felhúzza és dugnak egyet. Kár, hogy nem vetkőzött le, de így is jó volt nézni. A vidin egyértelműen látszott, hogy kit dugnak. Már ekkor tudtam, hogy megzsarolom ezzel a videóval.

Pár nap múlva elhívtam egy kávézóba. Leghátul ültünk senki nem láthatott minket, és még a pincér lányok sem zavarhattak. Pár átlagos kérdés után merészebb kérdéseket tettem fel.
- A párodat csaltad már meg?
- Nem - válaszolta. - Szeretem őt soha nem csalnám meg.
- Mit szólnál ha velem megcsalnád?
- Már mondtam soha nem csalnám meg.
Nem akartam hogy tovább hazudjon így elé raktam a videóból készült pár képet. Nagyon meglepődött, mikor meglátta.
- Ezek után is azt mondod, hogy soha nem csalnád meg a párodat?
- Honnan szerezted? Ki látta még?
- Én csináltam. Talán megmutatom a férjednek.
- Kérlek, ne tedd, azt hittem, jó barátok vagyunk.
- Azok is vagyunk, de én többet akarok tőled a beszélgetésnél. - Közben pedig a szoknyája alá nyúltam, és fogdostam a combját.
Azonnal arrébb lökte a kezemet.
- Meg akarsz dugni?
- Igen.
- De azután megsemmisíted a képeket ugye?
- Talán.
- Ha nem semmisíted meg akkor nem - ahogy ezt mondta, ott akart hagyni. Ekkor elborult az agyam. Visszanyomtam ülő helyzetbe, és erőteljesen megmarkoltam a combját.
- Te kis ribanc, ha nem hagyod, hogy megdugjalak, esküszöm, a férjed látni fogja a képeket.
Direkt nem mondtam el neki, hogy valójában videó van róla. Láttam rajta, hogy nagyon megijedt emiatt. Pár perc múlva szólalt csak meg.
- Oké lefekszem veled te kis szemét, de ezzel vége a barátságunknak.
- Nem gond. De már most kérek egy kis ízelítőt, vedd le a tangádat itt és most.
- Hülye vagy? Mi van, ha meglátnak?
- Nyugi, nem fognak. Csak szólok mindent, amit akarok teljesítened kell. Ha csak egyszer is nemet mondasz vagy ellenkezel, a képek mennek a férjedhez.
Nem nagyon örült ennek, de végül is kénytelen volt bele menni. Amint levette a tangát, azonnal benyúltam a szoknya alá. Sejtettem, hogy borotválja a punciját. Egy kis ideig simogattam, majd elkezdtem ujjazni 2 újjal. Próbálta titkolni, de láttam rajta, hogy azért élvezi.

Pár perc után elővettem a farkamat, ami kőkeményen állt. Szerencsémre elég nagy mérettel áldott meg az élet, és már régóta vártam arra, hogy a szájába rakjam.
- Na most szopjál egy kicsit.
A mi boxunkat egy paraván takarta, senki nem láthatta, mit csinálunk. Mivel egymás mellett ültünk, csak oldalra kellett hajolnia. Amint a farkam a szeme szája elé került, nagyon meglepődött.
- Mekkora a farkad? - ekkorát még nem is láttam.
- 28/8-as. Mekkora volt eddig a legnagyobb farok, ami benned járt?
- 18 centi.
- Na akkor számíts arra, hogy nagyon szét foglak dugni.
- Kérlek, oldjuk meg másként a dolgot.
- Nem! Különben tudod mi lesz.
Ekkor nem szólt semmit, csak megfogta a farkamat.
Csak húzogatta, nem akarta bekapni.
Ekkor az arcához nyomtam, majd mikor a szájánál volt a makkom, benyomtam neki. Nem nagyon kíméltem, mert jó mélyen beraktam. Éreztem, hogy alig kap levegőt, de akkor sem vettem ki a szájából. A kezemet a fején tartottam, nehogy kivegye a szájából. Pár perc múlva már könnyebben ment neki a szopás. Kíváncsi voltam mennyire tudnám a szájába rakni. Erőteljese elkezdtem lenyomni a fejét a farkamra. Még nem voltam benne teljesen de a mozdulataiból láttam hogy ez már sok neki így elengedtem a fejét ő pedig azonnal kivette a szájából a farkát és levegő után kapkodott.
-Te rohadék majdnem megfulladtam.
-Kuss ribanc és szopjál- és újra rányomtam a fejét a farkamra. Miközben szopott benyúltam a blúza alá. a melltartót félrehúztam majd fogdostam a melleit. Pár perc múlva mondtam neki menjünk a lakásomra. Gyorsan rendbe tette magát majd fél órányi kocsikázás után a lakásomon voltunk.
- Vetkőzz le! - mondtam.

Szó nélkül megtette. Közben én is megszabadultam a ruháimtól. Pár percig csodáltam a gyönyörű testét majd letérdeltettem hogy ismét szopjon. Párszor megpróbáltam tövig a szájába rakni de pár másod perc után elkezdett öklendezni és levegő után kapkodni.
Persze nem csak azt akartam hogy szopjon így kértem hogy álljon négykézláb a kanapén. Amint megtette mögé térdeltem és a puncijába raktam a farkamat. Még alig voltam benne de éreztem, hogy eddig csak kis dákójú pasik dugták. Kellett pár perc, mire kellően kitágult. Mivel megígértem neki, hogy nagyon szét kefélem, pár lökés után már tövig volt a puncijában a farkam. A nyögéseiből és sikolyaiból éreztem, hogy nem tetszik neki a dolog, de nem foglalkoztam ezzel, inkább elég intenzíven dugtam. De ahogy kezdett lassan kitágulni, az érzéki nyögései elárulták, hogy azért élvezi a dolgot.
Közben a melleit fogdostam, majd többször a hajánál fogva felhúztam térdepelő helyzetbe, hogy smárolhassunk.
Nem egy gyorstüzelő vagyok, így még pár pózban dugtam, majd magam elé térdeltettem, és a szájába élveztem. Persze nem engedtem, hogy kiköpje, így kénytelen volt minden cseppet lenyelni. A maradék gecit is kiszívta a farkamból, majd még pár percig szopott. Azt hitte, hogy ennyivel végeztünk. De nem.
Kimentem a nappaliból, majd egy tubus vazelinnel jöttem vissza. Ekkor elég rémülten nézett rám.
- Mi van a kezedben?
- Vazelin. Ugye sejted mire kell?
- A popsimat akarod dugni?
- Igen.
- De én még soha nem próbáltam az anális szexet.
- Akkor most elveszíti a segged a szüzességét.
- Kérlek, ne tedd.
- De megfogom - és felállítottam a kanapéról.
Láttam, hogy majdnem elsírja magát, így egy gyenge pofont adtam neki.
- Ha sírni mersz, vazelin nélkül fogom dugni a seggedet.
- Jó van. Mit csináljak?
- Előbb menjünk ki a fürdőbe, és mossuk ki a popsidat.
Ekkor a fürdőbe vittem, és beállítottam a tus alá, majd kértem, hogy hajoljon előre. Amint ezt megtett a kézi tusoló vízsugarát a popsijára irányítottam. Egy ujjamat be is nyomtam neki. Nem hazudott, hogy még soha nem dugták a seggét, mert alig tudtam behatolni. Végül alaposan kimostam a fenekét, majd megtörölközött és visszamentünk a nappaliba.
- Állj négykézláb a kanapén!
- De legyél óvatos - és közeben megtette, amire kértem.
Ekkor agy adag vazelint nyomtam a fenekére, majd lassan elkezdtem 1 újjal ujjazni. Persze ekkor könnyebben be tudtam hatolni, és a nyögéseiből ítélve élvezte is a dolgot. Pár perc múlva 2 újjal próbálkoztam. Ez már egy kicsit nehezebb volt. Próbálta elhúzni a fenekét, de miután kétszer rácsaptam, jobban pucsitot. Egy ideig még ujjaztam így 2 újjal, majd a farkamra is tettem egy kevés vazelint, és miután mögé térdeltem a segglyukához tettem a farkam.
- Kérlek, csak egy kicsit hatolj belém.
Erre nem mondtam semmit, hanem azonnal a popsijába nyomtam a makkom. Ő ennyivel is megelégedett volna, de én nem, így lassan haladtan előre. Még csak 10 centi volt benne, mikor egy kicsit felszisszent.
- Kérlek, állj meg, már fáj.
- Na jó van. - Persze nem húztam ki belőle a farkamat, hanem lassan elkezdtem mozogni. Nyögött is minden egyes mozdulatnál. Végül annyira kitágult, hogy 14 centit be tudtam nyomni neki. Amikor kihúztam belőle a farkamat, leültem a kanapéra.
- Gyere, lovagolj egy kicsit.
Ekkor szembe fordulva velem akart a dákóm fölé guggolni.
- Ne így, háttal legyél nekem.
Így megfordult, és a farkam fölé térdelt. Először a puncijába akarta engedni.
- Nem nem a popsidba enged - és a bejáratához irányítottam a dákóm.

Lassan magába engedte, igaz csak pár centit, de nem szóltam érte, csak hagytam, hogy most ő irányítson.
Úgy gondolta hogy ennyi elég lesz de ahogy lassan elkezdett fáradni a lába a guggolástól egyre többet engedett magába. Már félig benne voltam mikor egyszerűen leszállt a farkamról.
-Pihenjünk egy kicsit mert elfáradtam.
Azonnal pipa lettem.
-Mondtam neked hogy abba hagyhatod. Azonnal ülj vissza te kis ribanc.
Nem örült neki de megtette.
Ekkor pár percig alulról fogtam a fenekét majd a csípőjére tettem a kezeimet.
-Mivel előbb engedély nélkül száltál le a faszomról büntetést érdemelsz.
Pont magába engedte a farkamat de amikor kifele akarta húzni nem engedtem hanem elkezdtem még jobban a dákómra húzni. Már annyira el volt fáradva hogy nem nagyon tudott ellenkezdi. Csak elég hangosan nyögni és vinnyogni. Az utolsó lökéssel szinte tövig a seggébe hatoltam. Ekkor a fájdalomtól és a fáradságtól a mellkasomra dőlt. Sírva mondta.
-Hogy lehetsz ennyire rohadék?
-Mondtam büntetést érdemelsz amiért engedély nélkül szálltál le a farkamról.
-Jó van megkaptam,de most már húzd ki belőlem a faszodat mindjárt szétreped a seggem.
-Nem úszod meg ennyivel.
Ekkor a jobb kezemmel átkaroltam a melleinél hogy ne mozogjon a ballal pedig a térdhajlatnál fogva felhúztam a lábait majdnem a melléig és elkezdtem elég intenzíven dugni. Nem tetszett neki.
-Kérlek állj le nagyon fáj. könyörgött miközben sírt.
-Ezek után majd kétszer is meggondolod a félre lépést. Hány pasival csaltad már meg a férjedet és milyen gyakran hányszor?
-Hattal. néggyel csak egy éjszakás kalandom volt a másik kettő pedig heti egy-két alkalommal kefél meg. Mind a kettőnek van felesége így nem tartok tőle hogy beárulnak a páromnál.
-Biztos hogy csak ennyivel csalod?-És újra szinte tövig nyomtam a seggébe a farkamat.
Sírás közepette alig halhatóan mondta.
-Van még egy pasi. Ő vele szoktam a legtöbbször lefeküdni. Hetente többször is felmegyek a lakására. Nála tanultam meg vezetni.
-Tehát előbb hazudtál. Újabb büntetést kapsz.
Ekkor leszállítottam a dákómról.
-Állj ismét négykézláb.
Amint ezt megtette mögé térdeltem. Jó mélyen pucsított a fejét a kanapéra rakta. Nem raktam vazelint a popsijára hanem azonnal belé hatoltam. Nem érdekelt hogy sír nem kíméltem és jó mélyen behatoltam. Nem is ellenkezett tudta hogy hasztalan. Olyan mélyen hatoltam a seggébe hogy minden egyes behatolásnál a golyóim a puncijához értek. Ő pedig közben egyfolytában sírt nyögött. Eltartott egy jó darabig mire tele pumpáltam a segglyukát a gecimmel. De még azután is jó pár percig benne maradtam majd leültem a kanapéra. Ekkor oldalra dőlt mellettem és néztem ahogy a seggén tátongó elég nagy lyukból lassan szivárog kifele a gecim.
-Lefogsz még feküdni azzal a három pasival?
-Nem. -mondta könnyei közepette.
-Ha megtudom hogy hogy a mai naptól kezdve mégis megbaszott valamelyikük esküszöm ennél durvább büntetést fogsz kapni.
-Ígérem szakítok velük.
-Ezentúl csak a férjeddel velem és az általam kiválasztott pasikkal kefélhetsz.
-Mi van?Azt mondtad ez az 1 alkalom lesz.
-Nem hagyom ki a lehetőséget hogy rendszeresen mebaszhassalak.
-Szemét.
-Tudom hogy nem akarsz elválni a férjedtől így nincs más lehetőséget. Vagy azt akarod hogy a férjed lássa a képeket?
-Jó van nyertél megteszem amit csak akarsz csak a férjem ne lássa a képeket.
-Ne aggódj nem fog hiányozni neked az a 3 pasi akikkel eddig rendszeresen csaltad a férjedet. Néha azért hogy legyen egy kis változatosság más pasikkal is megdugatlak majd.
-Ne kérlek. kurvát akarsz csinálni belőlem. Ne legyél ennyire szemét.
Ekkor felült pofon ütött.
-Valójában nem akartalak másokkal megdugatni de mivel pofon vágtál készülj fel hogy amikor a férjed külföldön lesz minden nap meg fog dugni legalább egy pasi. De lesz olyan amikor ketten vagy többen fognak kefélni. Egyszerre a puncidat és a seggedet.
Még egy jó ideig kérlelt hogy ne tegyek vele ilyet de hajthatatlan voltam.

Végül mondtam tusoljon le, majd miután végzett felöltözött és haza vittem. A férje otthon volt. De nem gondolt arra hogy nemrég jó alaposan szétdugtam a feleségét. Ő úgy tudja hogy csak barátok vagyunk. a hülye azt hiszi hogy a neje soha nem csalná meg. Későbbiekben az én akaratomból jó páran megfordultak a feleségében. Persze azért én keféltem meg a legtöbbször. Még a férjénél is többször.
Ha többre vagy még kíváncsi az email címemre írhatsz. Elvileg látható lesz.
Hozzászólások
További hozzászólások »
feri1231 ·
Pocsék.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Rémpásztor ·
Értem én, hogy itt sokan vágyálmokat írnak meg, de ez annak is elég ócska, beteges, történetként nem érdekes és még rosszul is lett megírva.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: