Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Wonderful America 2

Délután 4 körül értünk haza, izgatottak voltunk mindketten. Vettünk szexis fehérneműt is és rögtön fel is próbáltuk.
- Csodásan nézel ki, édesem! - búgta Ali.
- Te is, imádnivaló vagy, mint mindig.- megcsókoltuk egymást. Nyelveink vad harcot vívtak, perverzek voltak ezek a csókok.
- Kapjuk fel a köpenyt, Lynn vacsorája mindjárt kész, aztán lefektetjük. Lynn szépen, lassan megette a vacsoráját, mondta is, hogy álmos, így ágyba dugtuk. Felolvastam neki egy mesét és aztán mikor elszenderült, kisomfordáltam a szobájából. Nagyon ritkán ébredt fel éjjelente, legtöbbször csak akkor, ha beteg volt, általában végigaludta az éjszakát.
Enyhén kisminkeltünk, majd kibontottunk egy üveg Jack Daniels-t. Ali is és én is birtuk a piát, mig Doug hazaért, megittuk majdnem az üveg felét. A hálószobában vártuk az ágyban fekve, már akkor simogattuk egymást, teljesen felvoltunk izgulva, de türelmesnek kellett lennünk. Nyolc óra körül megérkezett Doug.

- Lányok, megjöttem - szólalt meg. Szerencsére nem kiabált, de amint később kiderült, Ali szólt neki, hogy Lynn már aludni fog, mire hazaér.
- Gyere fel a hálószobába - szólt vissza Ali.
Amikor belépett az ajtón, leesett az álla.
- Gyere csak szívem, már nagyon vártunk - hívogatta kéjesen Ali. Mindketten felálltunk, Doug közelebb jött.
- Nincs szavam lányok, eszméletlenül jól néztek ki. Szóval ez volt az a meglepetés! - csókolni és simogatni kezdtük egymást Ali-vel, Doug először csak nézett bennünket, aztán hozzásimultunk. Felváltva csókolóztunk vele, éreztem, hogy a farka már áll, mint az árboc. Ali-vel egymásra néztünk, lerángattuk a ruháit, csak a boxerét hagytuk rajta. Fogdosott bennünket minden irányban, mindkettőnk tangáját félrehúzta és belénknyúlt. Felnyögtem. Hosszú, vastag, férfias újjai nagyon felizgattak, sóhajtoztam össze-vissza. Láttam, hogy Ali letérdel, így a megbeszéléshez tartva magam, én is Doug elé térdeltem.

Ali egy mozdulattal lerántotta a boxerét, és amikor előugrott a farka, azt hittem, hogy eláll a lélegzetem. Ekkora fasszal még nem volt dolgom előzőleg. A barátom farka sem kicsi, sőt, de ez még attól is nagyobb. Kb. 20-22 centi hosszú és elég vastag is. Ali megfogta és felhúzta rajta a bőrt. Együtt végignyaltuk a tövétől a hegyéig, nyelvünk összeért. Doug sóhalytozott és mindkettőnk hajába beletúrt. Először Ali szájába döfte be, aztán Ali átadta az én számba. Esély sem volt arra, hogy az egészet bevegyem. Doug eléggé bevadult, mert a hajamnál fogva döfködte a számat. Fuldokoltam a faszától, de nagyon is élveztem. Mintha egy pornófilmben lettem volna, ahol a férj hármasozik a babysitterrel és a feleségével, végülis ez történt.
- Drágám, a puncijába is be kell dugnod a farkad, nagyon ki van éhezve.- lihegte Ali Doug fülébe. A hátamra feküdtem az ágyon, Ali azonnal a lábam közé telepedett és őrült tempóban nyalni kezdett. Csupa nedv voltam.
- Gyere, kóstold meg te is, hogy milyen finom - invitálta Doug-ot. Doug jó mélyen belémnyalt, és egy elégedett vigyort villantott.
- Édesem, semmi kétség sem fér afelől, hogy ő a tökéletes babysitter -
- Igen? Megakarod dugni?
- Az első pillantástól kezdve!
- És te, szívem? Szeretnéd, ha a férjem nagy fasza döfködné a pinád? - hallani lehetett az erős izgalmat a hangjában és ezek a mocskos szavak engem is mégjobban felizgattak.
- Igen! - nyögtem. Ebben a pillanatban megfogta Doug faszát, és a szűk puncim bejáratához illesztette.
- Keféld szét ezt az éhes kislányt, másra sem vágyik - Doug szépen lassan tolta beljebb és beljebb a farkát. Megőrjített, feszített a végtelenségig, attól féltem, hogy mindjárt elélvezek.
- Bassza meg, nagyon szűk!-
- Dugd meg, tágitsd ki szépen - Ali egyre durvábban biztatta férjét. Doug gyorsabban mozgott bennem, minden lökésénél alig bírtam visszatartani az orgazmusom. Hogy valakinek nagy fasza van és még használni is tudja, ettől jobb nem létezik. Éreztem, hogy neki sincs sok hátra, így elhatároztam, hogy megadom magam. Őrült orgazmusom volt, összeszorítottam a puncimmal a farkát. Ali látta, hogy élvezek.
- Gyerünk, Doug, lődd tele a telhetetlen kis pináját! - ebben a pillanatban Doug felnyögött, és pár erőteljes lökéssel belémélvezett. Mindig is nagyon felizgatott az, ha a puncimba élveztek, de a barátom nem volt erre hajlandó, mert félt, hogy teherbe ejt a tabletták mellett is. Kihúzta belőlem a farkát, Ali megint leszopta, aztán pedig a puncimból folydogáló spermát nyalogatta. Az őrületbe kergetett.
- A kettőtök nedvének a keveréke is nagyon finom - búgta. Doug farka érdekes módon nem lankadt le, sőt, ugyanolyan kemény volt, mint mielőtt belémélvezett volna. Ali pinájába döfte hátulról. Ali felnyögött, Doug annyira döngette, hogy alig birt nyalni.
- Vadállat vagy drágám! - kiáltotta és láttam, hogy ő is nagyon az elélvezés határán van.

Ali sikítva élvezett el, de Doug nem hagyta abba. Őrült tempóban baszta, pár perc után azonban kirántotta a farkát és verni kezdte. Mindketten tudtuk, hogy mi következik, ismét letérdeltünk elé és mindketten kinyitottuk a szánkat. Becsületes adagot kaptunk az arcunkra is és a szánkba is. Utána még szopogattuk felváltva, végül újra csókolóztunk. Megnéztük egymás nyílását és konstatáltuk, hogy mindkettőnké kitágult ám rendesen. Lenyalogattuk egymás arcáról Doug spermáját és elégedetten, fáradtan ültünk fel az ágyra.
- Lányok, mikor terveztétek ezt ki? - kérdezte Doug sóhajtva.
- Ma délelőtt, miután kinyaltuk egymást a zuhany alatt.- válaszolt Ali.
- Kinyaltátok egymást a zuhany alatt, és nekem nem is szóltatok?! förmedt ránk Doug.
- Tudod, időnként szükségünk van nekünk lányoknak arra is, hogy egy kicsit egymással foglalkozzunk, amiből neked ki kell maradnod - nevettünk.
- Ezt nem fogom egyhamar elfelejteni.
- Mi sem! - válaszoltuk szinte egyszerre, majd újra megcsókoltuk egymást.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pornófilmes klisé, ami végülis nem baj, de részletesebben ki kéne dolgozni, több mondatot szentelni egy-egy póznak, fordulatnak, leírásnak. Nem így: "A kettőtök nedvének a keveréke is nagyon finom". Hát szex közben ki beszél ilyen körülírósan?

Andreas69 ·
Ha pornót akarok, filmen nézem meg. Írásban ez nagyon szimpla, ha egy ilyet elolvastál, olvastad az összeset. Nem tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: