Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vonaton

Ez egy igaz, megtörtént eset.

A barátnőm és én, ő 24 én 32 éves vagyok, már jó ideje együtt vagyunk, sokat sok helyen szeretkeztünk már, de vonaton, még sohase volt alkalmunk. Ő vonattal jár munkába, és egyszer úgy döntöttem, hogy elémegyek, és hazakísérem. Így is történt, megleptem a vonaton. Nagy örömmel fogadott. Elég késő volt már, így egyedül foglaltunk helyet a kocsinak a hátsó részén. Elbeszélgettünk különböző dolgokról, és beszélgetés közben, felfedezőútra indult a kezem. Először csak a lábát simogattam, aztán a combja belső oldalát. A lábát engedelmesen nyitotta szét, így már semmi sem akadályozta, hogy nadrágon keresztül simogassam a punciját. Ezt nagyon élvezte, és egy komoly csókcsata vette kezdetét, ami mindkettőnket nagyon feltüzelt. Közben felszállt egy fiatal fiú, és leült pár sorral előttünk. A lebukás veszélye még izgalmasabbá tette számomra a dolgot. A barátnőm először még félt, hogy valaki meglát valamit, de az izgalmával együtt nőtt a bátorsága.

Nekem már keményen állt a farkam, semmiképp sem hagytam volna abba. Az ölembe ültettem, és még mindig nadrágon keresztül, simogattam a punciát. Még a nadrágon keresztül is éreztem, hogy milyen forró. A másik kezem sem tétlenkedett, és benyúltam a blúza alá, és elkezdtem izgatni a melleit. Nagyon jó alma mellei vannak. Kicsik, de mégis formásak. Olyan pont tenyérbe simulóak. Már elkezdett kivörösödni, és hallhatóan gyorsabban szedte a levegőt. Szerencsére eljött az én időm, mert a srác, aki felszállt, nem sokáig utazott velünk, mert a következőnél leszállt. Mielőtt leszállt volna, minket nézett egy darabig, tisztán látta, hogy mit csinálunk.

Szóval kettesben maradtunk. Itt már kigomboltam a nadrágját, és benyúltam a finom puncihoz. Nagyon nedves volt, a csiklója úgy ágaskodott, mint egy kis fütyi. Elkezdtem ujjazni, miközben ő a csiklójával játszott. A farkam már szét akart robbanni, de azt akartam, hogy előbb ő élvezzen el. Letoltam a nadrágját, letérdeltem elé, és elkezdtem nyalni a csatakos finom puncit. Nagyon finom íze volt, és rengeteg nedv ömlött belőle. Ő már alig bírt magával. A nyelvcsapásaimtól nyögött, és vonaglott. Tiszta szerencse hogy egyedül voltunk. A nyelvem a kis csiklóján játszott, a hüvelyébe bedugtam az ujjam. Már nem tudta kontrollálni magát. Hangosan nyögdécselt, és egyszercsak megremegett, és egy hangos nyögés kíséretében elélvezett. Az ülés is tiszta nedv lett alatta.

De most én voltam a soron. Letoltam a nadrágomat, és leültem. Most ő térdelt le, és finoman szopni kezdett. Istenien csinálta. Szopni nagyon tud. Aztán majdnem tövig bekapta, és bekeményített. Fogtam a fejét, és diktáltam az ütemet. Sok nyállal szopik, így jól csúszik a farkam a szájában. Már majdnem belespricceltem a szájába, amikor abbahagyta, és azt mondta, hogy dugjam meg. Ledobta a bokájáról a bugyit meg a nadrágot, és beleült a farkamba. Nagyon nedves, nagyon szűk. El kezdett a farkamon lovagolni, és egyszerre élveztünk el. Ő megint nyögdécselt nagyokat, én meg telespricceltem a punciját forró spermával. Vörös volt az arca, és a mellkasa az átélt kéjtől. Megtörölköztünk, és felöltöztünk. A legizgalmasabb az volt, hogy bárki megláthatott volna.
Hozzászólások
További hozzászólások »
dstella ·
\"Nagyon nedves volt, a csiklója úgy ágaskodott, mint egy kis fütyi. \"



Hát, tapasztalataim szerint, ami úgy ágaskodik, mint egy kis fütyi, az bizony nem más, mint egy kis fütyi.

De a mai leosztásból úgyse fogsz jól kijönni, úgyhogy nem is mondok többet: pech, ezt dobta a gép. Okulj a szomszédodból.

Nickyyy ·
Nem értem mivel törölköztetek meg a végén... A földre dobott ruhákkal, vagy a csaj retiküljében hord egy türcsit kizárólag ilyen esetek miatt? Esetleg letéptétek az üléshuzatot és azzal? :smile:
Anita ·
Én egyszer láttam egy kis videót, nem birtam végig nézni, mert undorítónak találtam. Egy nőnek annyira ki volt nyúlva-ugorva a csiklója, hogy tényleg egy fütyire hasonlított...

*********************************

Egyébként a csikló ugyanaz, mint a férfi nemiszerv, tehát én ezért tartom legendának a hüvelyi orgazmust, meg a pontokat.

******************

Én nem szoktam véleményt mondani a történetekről, de most talán mégis. Én nem engedném meg, hogy valaki rajtam, bennem kotorásszon, vagy én fogjam meg a másik nemijét, mikor végigmegyek a városon, villamosra, buszra, fel-le, kinyitni a redves vonat ajtaját, aztán még ott a vonatkocsik koszossága, amihez csak hozzáér az ember keze.

WC, étkezés kézmosás, akkor a szexnél miért lenne másképp?

Ez vonatkozik a mai másik vonatos történetre is.
Mirrmurrka ·
:DDDD

De nagyon vonatellenes lettél ma!
:D
No0oB ·
Full így van, ami a szexuálhigiéné illeti. Elég undorítóságot láttam én is. Persze azért nem mondanék nemet, de elég undorító : D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: