Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Viva vámpírok

A vámpírok klasszak! Évszázadokig élhetnek anélkül, hogy megöregednének, és nagyon sok mágikus erejük van, és azt csinálnak, mit akarnak – kivéve a napon való sétálást!
62 könyvem van a vámpírokról, vagy egy pár, ami a vámpírokról szól. Nem tudom mennyi vámpíros filmet láttam, de legalább 50-et, valószínű sokkal többet. A kedvencem a Salem’s Lot. A vámpír abban a filmben nagyon félelmetes – kopasz és ronda, hosszú körömmel, és nagy éles szemfoggal. Rémálmom volt, amikor először láttam, és imádom, ha rémálmom van, szóval nagyon jó volt!
Az Anyum nem túl lelkes a vámpírokért, de lehet, hogy az azért van, mert volt egy időszak, amikor mindig telespricceltem a lepedő alatt ketchuppal az ágyát – ezért úgy nézett ki, mint egy medence tele vérrel – és műanyag vámpír denevért hagytam rajta!
Nagyon sok legenda van a vámpírokról. Sok közülük, szerintem, csak kitaláció. Kétlem, hogy a vámpírok köddé tudnak változni vagy hamuvá, ha szenteltvíz éri őket, vagy kereszt ér hozzájuk. És nagyon meglepődnék, ha nem lenne tükörképük vagy, ha denevérré tudnának változni és repülnének. Úgy értem, a denevéreknek meg kell tanulniuk repülni. Ha egy vámpír denevérré változna, valószínű, hogy egyenesen a földre zuhanna, vagy neki menne dolgoknak miközben repülni próbál.

Szerintem ezek a történetek a denevérekkel azért kezdődtek, mert a vámpírok barátságosak a denevérekkel. A könyvek, amiket olvastam – a komoly, igazi könyvek - azt mondják, hogy a denevérek és a patkányok és a farkasok olyanok, mint a vámpírok állatai. A vámpírok etetik és törődnek velük, úgy, mint az emberek etetik és törődnek a kutyáikkal.
Én sokkal inkább szeretnék egy denevért, mint egy kutyát állatnak. Megkértem Anyumat, hogy szerezzen nekem egy denevért vagy patkányt a legutóbbi szülinapomra, de azt mondta – Nem amíg élek, öcskös! – Az Anyum annnnnnnnyira unalmas!
A vámpíroknak vért kell inniuk, ahhoz, hogy élhessenek. Ez BIZTOS, hogy igaz. Nem tudom, hogy mennyit kell inniuk, vagy, hogy milyen gyakran, de egy vámpír meghal, ha nem issza a megfelelő mennyiségű vért. Vért inni segít a vámpíroknak, hogy olyan sokáig élhessenek. Szerintem az emberek is tovább élnének, ha ők is innának vért – vagy lehet, hogy csak rosszul lennének és meghalnának!

A legjobb barátom, Darren Shan azt mondja, hogy ő inkább enne sarat, mintsem hogy vért inna, de szerintem vért inni klassz. Amikor vágás van a térdemen vagy a könyökömön, szeretem meginni a vért. Nagyon finom!
A vámpírok szuper-erősek és szuper-gyorsak, sokkal erősebbek és gyorsabbak, mint a sima emberek. Át tudnak ütni tégla falakt és 100 métert futni három vagy négy másodperc alatt. Ha egy vámpír részt venne az Olimpián, akkor megnyerne minden aranyérmet minden versenyen.
A legtöbb vámpír, férfi. Kevés női vámpír van, de a legtöbb nő, aki mágikus erőt akar szerezni és sokáig élni, boszorkányok lesznek. Nem tudom, miért van ez így. Lehet, hogy azért mert a legtöbb vámpír felnőttből eszik – több vér van egy felnőttben –, amíg a legtöbb boszorkány kicsi gyereket eszik. A nem gonosz nők szeretik a gyerekeket, ezért gondolom ez ösztönös, hogy a gonoszok meg szeretik megenni őket!

Ahhoz, hogy megölj egy vámpírt egy nyársat kell átszúrni a szívén. A nyársnak nem kell fából lennie – vastag műanyag vagy acél ugyanúgy megteszi. Egy vámpír megölésének másik módja az, hogy le kell vágni a fejét és kitömni fokhagymával. Vagy megégetheted. Vagy, ha találsz egyet miközben alszik nappal, akkor kihúzhatod a napra és hagyhatod, hogy megégjen.
Én sajnálom a vámpírokat. Mindig vadásztak rájuk és megölték őket. Szerintem az embereknek békén kéne hagyniuk őket. Régen emberek feláldoztak szép nőket az isteneiknek, és az istenek békén hagyták őket. Szerintem ezt kéne csinálnunk a vámpírokkal. Ha néha adnának a vámpíroknak szép lányokat, akkor biztos vagyok benne, hogy csak belőlük innának, és békén hagynák a többieket.
Van néhány lány az osztályomban, akiket szívesen odaadnék egy vámpírnak – és egy-két tanár is!
Ahhoz, hogy vámpír legyél, innod kell egy másik vámpír véréből, vagy vérátömlesztést kell csinálnia rajtad. Az nem igaz, hogy vámpír leszel, ha egy vámpír megissza az összes véred. Ami leszel abban az esetben, az halott!
Én nagyon szeretnék vámpír lenni. Szerintem csodálatos lenne. Járnám a világot évszádokig, olyan dolgokat látnék, amiket emberként soha. Embereknek azt kellene csinálni, amit én mondok, vagy megiszom a vérüket és megölöm őket. Birkózó vagy bokszoló lennék és megnyernék minden mérkőzést a szuper-erőm miatt. Egy tucat házi patkányom és denevérem lenne, és megtanítanám nekik az összes trükköt a könyvből. Lehet, hogy egy feleségül vennék egy boszorkányt is, ha magányos lennék, de ha meg akar átkozni, akkor odadobom a házi farkasaimnak!
Nagyon jó lenne vámpírnak lenni, de nem hiszem, hogy valaha is lesz esélyem rá, addig nem, amíg fel nem növök, és el nem költözöm otthonról. Úgy értem, hol fogsz belefutni egy vámpírba itt?!
Hasonló történetek
5354
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
3870
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas ·
Még valami: ha már vámpírtörténet, akkor Ann Rice!
Katie McWright ·
Inkább Anne, de mindegy is, teljesen egyetértek! :heart_eyes:
A történetről meg anynit, hogy ööö... Hát, mivel nem szeretek senkit oltani, csak annyit mondok, hogy nem a legjobb... :frowning:

Manó01 ·
Szerintem ez egyáltalán nem egy történet.Sőt! Egy kislány szemével látjuk a vámpírlét bonyodalmait...Érdekes.Nem fogott meg egyáltalán,és a fogalmazáson is látszik hogy egy GYEREK írta. Azt is leírhattad volna hogy miért nem jó vámpírnak lenni.Legalábbis....Mindegy majd egy öt év múlva írd le ugyanezt!!! Szánalmas.. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :flushed: :flushed: :flushed: :flushed: :flushed: :flushed: :flushed: :flushed: :flushed: :angry: :rage: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: