Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vigasztalás 1

Nagyon-nagyon magam alatt voltam, mert a barátommal pár hete szakítottunk, de nem azért, mert már nem szeretett, hanem kapott egy kihagyhatatlan állásajánlatot Amerikába, és sajnos engem nem vihetett magával. A legjobban az fájt, hogy már két éve együtt voltunk, tervezgettük a közös jövőnket, amit ő egy mozdulattal eldobott magától, mintha teljesen értéktelen lett volna a számára.

A legjobb barátnőm Kriszti próbálta rendbehozni a lelkivilágomat. Sok időt töltöttünk együtt, gyakran náluk aludtam, ha a férje éjszakás volt. Gyerekkorunk óta ismertük egymást, minden apróságot tudtunk a másikról. Ismertük egymás ízlését is, ami azért ciki, mert így tisztában volt vele, hogy nagyon jó pasinak tartom a férjét, de azzal is tisztában volt, hogy nem tennék semmi olyat, amivel megbánthatnám.
Az egyik szombat este rávett, hogy menjünk el bulizni valahova. Rengeteget táncoltunk, és még többet ittunk. Jobbnál-jobb pasik rajzottak körülöttünk - természetesen az elmaradhatatlan "kőkóla" típusúakkal kiegészülve - de mi nem foglalkoztunk velük, így is remekül szórakoztunk.

Kriszti hirtelen nagyon meglepő kérdést tett fel nekem:
- Megcsókolhatlak?
Megszólalni sem bírtam, csak néztem rá döbbenten, és arra gondoltam, biztos csak sokat ivott, azért kérdezett ilyet.
- Régóta kíváncsi vagyok rá hogy, hogy csókolsz? - mondta mosolyogva, és hozzámsimult. Az volt vicces, hogy erről már régebben beszélgettünk, így tudta, hogy ez már az én fejemben is megfordult, de akkor ennyiben maradt a dolog, most pedig ő kezdeményezett. Amikor megcsókol, rögtön viszonoztam, nyelveink a zene ütemére táncot jártak. Belemarkolt a fenekembe, úgy húzott közelebb magához, hogy ujjai belemélyedtek a húsomba, amit nagyon izgatónak találtam. Teljesen belefeledkeztünk a csókba, és mikor abbahagytuk ráébredtünk, hogy ennyi közel sem volt elég. A körénk gyűlt férfiaknak is ez volt a véleményük, valóságos gyűrűt vontak körénk, ezért jobbnak láttuk lelépni onnan.

Mire hazaértünk teljesen zavarban voltam. Nem tudtam, hogy most ezt mire véljem. Vajon Kriszti is akarja folytatni, amit elkezdtünk, vagy sem? Régebben beszélgettünk erről a témáról, és mindketten oda lyukadtunk ki, hogy kipróbálnánk lánnyal, de pont egymással? Csak álltunk szótlanul, és méregettük egymást. Megnyaltam a kiszáradt ajkaimat, erre ő halkan felsóhajtott, a mellei magukra vonzották a tekintetemet, a mellbimbói valósággal átdöfték a vékony trikója anyagát. Hőhullám öntötte el a testemet, mint mindig, amikor megérzem, hogy a másik fél is kíván.
- Menj, zuhanyozz le! Én addig iszok valamit. Utána megbeszéljük a dolgokat...- a hangja elhalt, és szinte futva indult a konyha irányába.

Lemostam a sminkemet, úgy éreztem, hogy most csak a hideg zuhany segíthet, ami megnyugtat, és felfrissít. Kriszti hozott nekem egy teát, közben pedig majdnem felfalt a szemével, egészen odáig azt hittem, ezt a nézést, csak a férfiak tudják produkálni, de be kellett látnom, hogy rosszul gondoltam. Kriszti is zuhanyozni akart, így én bemenekültem az ágyba, aminek Pisti illata volt, hiszen mindig a férje helyén aludtam, ha nem volt itthon, sőt Pisti egyik ingében szoktam aludni. Felbolydult érzékeimnek cseppet sem használt, ahogy magam elé képzeltem Pisti Krisztit kényezteti. Pistinek gyönyörű kidolgozott teste volt, rövid sötétbarna haja, zöldeskék szeme, amolyan "álompasi" volt, jól összeillettek a feleségével, aki vékony volt és szőke.

Kriszti egy szál törölközőben jött elő a fürdőből, és mellém feküdt, a feszültség szinte pattogott közöttünk, csodálkoztam, hogy nem gyulladt ki az ágy. Nem emlékszem melyikünk mozdult először, de a következő pillanatban már vadul csókolóztunk, a puncim forrón lüktetett, sokkal többre vágyott egy csóknál.
- Istenien csókolsz! - súgta a számba, majd elkezdte kigombolni rajtam a férje ingét, végigcsókolta- harapdálta a nyakamat, amitől egyből benedvesedtem. Tudtuk mire gerjed a másik, hiszen barátokként még az ilyen dolgokat is kitárgyaltuk, de mikor a mellbimbóimat kezdte el nyalogatni, minden értelmes gondolat kirepült a fejemből, csak az élvezetre bírtam koncentrálni. egyre lejjebb haladt, bedugta a nyelvét a köldökömbe, a hasamat harapdálta, majd belenyalt a puncimba, amitől úgy rándultam össze, mintha megütött volna.
- Abbahagyjam?! - kérdezte mosolyogva, miközben tovább nyalta a csiklómat - Nagyon finom az ízed! - megemeltem a csípőmet, nehogy abbahagyja, annyira jólesett, éreztem, hogy az orgazmusom egyre közeledik, még beljebb nyomtam a fejét a lábaim közé.
- Ahhhhhhhhhhh! - kiálltottam és az orgazmusom szinte maga alá temetett, úgy szorítottam az ágytámlát, hogy az ujjaim belefehéredtek az erőlködésbe, a másik kezemmel a lepedőt téptem fel az ágyról, a lábaim rángatóztak az élvezettől.
- Úristen! - suttogtam elfúló hangon.

Magamhoz húztam Krisztit és megcsókoltam, éreztem a saját ízem a szájában, és ez újra felizgatott. Végigsimogattam a hátát, majd a kezembe vettem az egyik mellét, mire a mellbimbója, ha lehet még jobban felágaskodott. Bekaptam a bal mellbimbóját, és szopogatni kezdtem, tudtam, hogy ezt nagyon szereti. Sokáig kényeztettem a melleit, ő rajtam ült és hozzám dörgölődzött, mint egy kiscica, zihálva lélegzett, és nagyon izgató volt a tudat, hogy miattam szedi ennyire kapkodva a levegőt, és tőlem van ennyire benedvesedve. Az arcom fölé ült, én padig, hogy még tovább feszítsem a húrt, először csak az ajkaival játszottam, majd belenyaltam a punciába, amiől akkorát kiálltott, hogy azt hittem mindjárt csenget a szomszéd, hogy minden rendben van-e?

Nagyon finom íze volt, sokáig nyalogattam, de ő türelmetlenül közelebb nyomta punciját, hogy térjek már a lényegre. Rátapadtam a csiklójára és folyamatosan, apró nyelvcsapásokkal izgattam, minden mozdulatomat nyögésekkel hálált meg, percek alatt elélvezett. Utána simogattuk egymás testét, csókolóztunk, és összebújva aludtunk el...
Hozzászólások
További hozzászólások »
susie black ·
Egyébként folytatást is tervezek a történetnek:) A folytatást majd megpróbálom részletezni és hosszabítani :grinning:

bota93 ·
30%

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: