Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

végzetvirág.

- Nagymama! Nagymama! - szőke loknis kislány futott kiáltozva át a házon. Benyitott egy kopott ajtón. A szobában faltól falig könyvek, karosszék melyen meglátszott már az idő, akárcsak a benne ülő hölgyön is, aki üveges tekintettel nézett ki a fehér keretes ablakon a kék égre. A kislány türelmetlenül megrázta a karját.
- Nagymama! - a hölgy felrázta magát az elmélkedésből és mosollyal fordult unokája felé.
- Mit szeretnél kincsem? - szólt kedves, ámde remegő hangom, miközben egy kósza hajtincset simított ki a csöppség homlokából.
- Ma van a születésnapom! Megígérted, hogy mesélsz... - felelte könyörgő hangom, mint aki ezt a napot várta egész életében.
- Lili! - toppant be mérgesen egy fiatalnak mondható nő, bár homlokán már meglátszottak az apró ráncok. - Ne nyaggasd a nagymamád, bizonyára fáradt.
- De ma van a születésnapom! És… és a nagyi megígérte! - karba fonta a kezét a masnis piros ruháján és nem tágított a karosszék mellől.
- Semmi baj, maradhat. Szívesen mesélek, elvégre megígértem - anélkül mondta, hogy ránézett volna a lányára.
- Jó, de ne fáraszd ki magad... te is tudod, hogy…
- …nem fárasztom. - Látszott rajta, hogy nem szereti, ha úgy kezelik, mint egy gyereket. Szó mi szó nem volt már sok ideje hátra, azt viszont nem szerette volna pólyásbabaként tölteni.
- Tehát, szülisnapos, mondd, mit meséljek?
- Már annyi mindent meséltél nekem, nagyi, az utazásaidról, a világról, most már sok mindent tudok. - jelentette ki magabiztosan, mire a nagymama hangosan felkuncogott. Imádta, amikor az unokája így beszél. - de, még sosem beszéltél a szerelemről. - fejezte be a kislány. Az idős hölgynek torkán akadt a szó.
- A szerelemről? Biztos vagy benne?
- Biztos. - azzal elfészkelődött a nagymama ölében megigazította az időközben meggyűrődött ruhácskát. - Kezdheted.
- Nem is tudom igazán, mit mondjak - kezdte. - A szerelem bonyolult és egyszerű egyszerre.
- Az meg hogy lehet? - döbbent meg Lili.
- Mert az egyszerű dolgokat túlbonyolítjuk.
- De azzal magunknak ártunk. - Képedt el.
- Pontosan, de ezt először nem érzékeled, majd csak órákkal, napokkal s talán évekkel később. Elég hozzá egy mosoly, egy pillantás, és többé nem vagy önmagad.
- Veled is így volt?
- Sajnos... igen. Ráadásul pont ilyen tavaszi vasárnapon. Tizenöt voltam, egy igazi különc. Szakadt, fekete ruhákban jártam, és piros hajam volt. Szinte mindenki kinevetett, én pedig elvonultam a csöndes magányba. De kívülről látszott csak magánynak. Az volt az én saját birodalmam, ahová kevés embert engedtem csak be. Benne tudtam önmagam lenni, a képzeletem szárnyán szelni az eget. Nem akartam semmi mást, csak örökre ottmaradni. Nem akartam, hogy kifordítson ebből. Nem akartam vele találkozni.
Vasárnap délelőtt volt, és én a könyveim felett görnyedtem, miközben a fejembe ordított az aktuális kedvenc számom. A tanulásnak álcázott ábrándozásom egy tompa hang szakította félbe.
- Anna! Gyere le vendégeink vannak! - elnyomtam magamban egy ’már csak ez hiányzott sóhajtást’- és a szokásos bő koncertpólóban és szakadt harisnyában lebaktattam a lépcsőn.
Anyám a legjobb kosztümét, apám pedig az öltönyét viselte, ami valamilyen hihetetlenül fontos vendég érkeztét jelezte.
- Az istenért Anna! Mi ez rajtad? Menj visza és öltözz fel illően, amíg még nincsenek itt. - éppen belekezdtem volna boncolgatni az ’illő’ öltözék fogalmát, amikor megszólalt a csengő.
- A francba! - sziszegte anyám, teljesen nem ’illő’ módon, egy gyors feles felhajtása mellett. Majd édeskés hangon elindult ajtót nyitni. Apám a borospoharat szorongatta és úgy nézett ki éppen annyi kedve van ehhez az ebédhez, mint nekem. Anyám azonban még visszanézett az ajtóból, ami egyértelmű felszólítás volt a mosolyra. Az előszobából üdvözlő monológok és hamis dicséretek hangja hallatszott. A nő ugyanolyan hamis mosolyú, besütött hajú , kosztümös lény volt akárcsak a tulajdon anyám, a férfi pedig erőteljes hassal és aranyórával rendelkezett’’minden bizonnyal gazdagok’’ - vontam le következtetésként.


- Máté, gyere már be! - szólt idegesen a nő, de erőltetett mosolya rajta ragadt.
A férfi mögül előlépett egy fiú. Nem is tudom hirtelen megmondani mit éreztem pontosan akkor. Nem volt az szerelem. Csak azt tudtam, hogy a golyóálló szívem egyből átlyukasztotta a szemeivel. Éles, kék szempár amibe belelógott a szőke haja. Pimasz mosollyal tekintett rám, a fehér bőre megcsillant a beszűrődő napfényben. A nyakkendőjét rosszul kötötte meg, látszott, hogy egyáltalán semmi kedve az egészhez. Miközben leültünk az asztalhoz mögötte mentem, kezdett egyre szimpatikusabb lenni. Főleg hogy a zakója alól folyton kivillant a tetkója széle. Az ebéd viszonylag zavartalanul zajlott le, bár nem sokat érzékeltem belőle, mert leragadtam azon hogy őt figyeljem. Megfigyeltem a testének minden moccanását, még a szemhéja rezdülését is külön részleteztem magamban. Pedig nem akartam, de a vonzáskörzetébe kerültem és olyan mélyen szippantott magába hogy nem tudtam szabadulni tőle. Ilyen álom és ébrenlét közti állapotban indultam fürödni. Éppen vettem le a felsőm, amikor észrevettem, hogy a nyakamból kiesett valami. Egy papír. Furcsáltam a helyzetet, habár. . ez a mai nap alapjában elég fura volt. Görbe írással csupán ennyi állt a szakadt papíron: ’’Iskola után a romnál, hozz vásznat, meg festéket’’ Aláírás nem volt, de így is tudtam ki írta. Festék? Vászon? Honann. . hátpersze. Már tudtam. Amikor elment a mosdóba... van ott egy rés, ahova a festményeim rejtettem, bizonyára megint kidőlt.


- A fenébe - mondtam a semminek, mintha bármi értelme lett volna. Jobb rejtekhelyet is találhattam volna nekik. Az első gondolatom az volt, hogy nem megyek el. De magam is tudtam, hogy a kíváncsiságom nagyobb a félelmemnél. Túl jól ismertem magam.


A rom valamikor egy vár része lehetett, de ma már a fiatal művészek kedvelt helye, valahol a külvárosban. Egyszer majdnem elmentem oda, de társ híján inkább megfutamodtam. Elhatároztam, hogy most nem fogok. A kedvenc pólómban és egy bőrszoknyában, a hónom alatt a kért vászonnal és festékeimmel beléptem a kapun. A szél belekapott a vérszínű hajamba, virágok illata csapott meg és én örömmel mosolyodtam el. Őt viszont nem láttam sehol. Hirtelen egy sötét szakadék szélén éreztem magam. Átvert volna? Azonban valami visszarántott a sötétségből. A keze a vállamon hevert ő maga pedig jókedvűen köszönt, megpördültem és szembe találtam magam a mellkasával. Hátraléptem az ijedtségtől, és minden bizonnyal vörös lehetett az arcom attól, hogy hozzámért. Hangosan felnevetett a reakciómon, amit először zokon vettem volna, de olyan édesen nevetett, hogy nekem is kedvem támadt hozzá. Leültünk a fűbe én pedig nem állhattam meg, hogy meg ne kérdezzem.


- Miért kérted, hogy hozzak vásznat meg festéket?
- Bevallom- mosolyodott el szégyenlősen- meglestem a festményeid, és egyszerűen fantasztikusak- mondta csillogó szemekkel. – Azt akarom, hogy fess nekem - jelentette ki határozottan, már- már parancsoló hangnemben. Megdöbbentem.


- Fantasztikusak? Te gúnyolódsz velem... - közelebb jött hozzám és mélyen a szemembe nézett.
- Veled sosem gúnyolódnék. - ez a mondat. . szíven ütött. Szavakkal nem lehetett leírni. Csak egy mondat volt, de nekem többet ért az összes nyálas szerelmes vallomásnál. Nekikezdtem és sötétedésig festettem mellette, amíg ő csak nézett, néha gitározott, és beszélt, rengeteget beszélt magáról a világáról, a családjáról. Ez így ment heteken, sőt hónapokon keresztül. Nyári éjszaka volt, és csillagokat néztünk, amikor megszólalt a hirtelen beállt csendbe:
- Ha majd egyszer meghalok, Anna. - már attól is megborzongtam, ahogy kiejtette a nevem a hűvös semmibe. - fektess engem rózsaágyba, egyszerű fehér virágokkal, de a ruhám vörös legyen, mint a hajad, hogy érezzem a közelséged még holtan is. A temetésemen csak te legyél ott, hogy ne halljam mások könnyes zokogását. - azzal felém fordult és megcsókolt. Úgy éreztem, mintha eltűnne alólam a talaj, és beengedtem őt a világomba, ezzel a szakadék szélén ingáztam, kockáztatva hogy lezuhanok, de valamiért nem érdekelt. Éveket éltünk át a közös lakásban, ahol nem volt áram, az egész lakás egy kockás pokrócból és kályhából, kádból állt. Teljesen meg nyílt nekem, én pedig viszonoztam amennyire csak tudtam. Úgy beszéltünk a jövőről mintha sosem lenne vége az életnek, és örökké együtt lennénk. Örültségeket csináltunk és nem törődtünk mások véleményével. Csak mi számítottunk.  Aztán egy tavaszon, éppen az ablakban álltam és a fecskék röptét figyeltem a távolban. Amikor megköszörülte a torkát, bőrdzsekiben és farmerben állt előttem, a haja kócos volt, de hihetetlenül jóképű arca ezt is elfeledtette velem. Letérdelt elém, és hivatalos hangon így szólt:
- Anna, te, aki már évek óta varázsolsz szivárványt az életembe. Tudom, hogy hihetetlenül nyálas lesz, de... lennél mostantól a feleségem? - előhúzott a zsebéből egy virágokból készült gyűrűt. Öntudatlanul meredtem előre... a felesége? Mármint egy házasság, és egy esküvő olyan fehér ruhában? örökre vele lenni... nem is merengtem tovább.
- Igen – ő pedig ráhúzta az ujjamra a gyűrűt.
- Tudom, hogy nem a legszebb... – kezdte, de beléfojtottam a szót.
- Egy csicsás ezüst, vagy arany gyűrű sem vetekedhet ezzel, mert ez különleges. Mindig is erre vágytam. - mosolyodtam el ő pedig viszonozta.


Pár nap múlva megtartottuk az esküvőt… annak a napnak, tökéletesnek kellett volna lennie. A ruhának, amit napokig válogattam, a kék rózsáknak, amiket együtt festettünk. Az apámnak, ahogy bevonulunk... és... neki ott kellett volna állnia az anyakönyvezető mellett. Ehelyett egy kocsi alatt feküdt, valahol messze. A nyakkendője. . biztosan megint rosszul volt megkötve, a kezében pedig a kedvenc süteményemet tartotta. Én pedig elfutottam messzire, el, a hamis könnyes részvétnyilvánítók elől, el kék rózsáktól, el. . messzire akartam futni magamtól. Magam mögött hagyni mindent, érzéketlenként élni tovább, vagy meghalni, hogy ne érezzek többé semmit. Némán lépdeltem végig az ódon falak között, a ruha, amit előtte napokig válogattam szakadt és mocskos volt. Csak kerete voltam önmagamnak. Sikítottam, ordítottam hátha eljut. . ahhoz az egy emberhez akinek meg kell hallania. . - A hölgy felállt és az időközben elszenderedett unokát átvitte a szobájába. Visszatérvén újra csak bámulta az eget, miközben arra gondolt, bárcsak sose ismerte volna meg, soha nem érzett volna semmit. A könnyei álomba ringatták, s lélekben megszorította az ő kezét. . hogy többé ne engedhesse el.

Hasonló történetek
3638
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
4465
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pylon ·
Nekem egy kicsit hiányzik,hogy nem a nagymamával fejezted be,de egyébként minden elismerésem.Jó lett :D

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: