Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Váratlan látogatás

Csengettek, ajtót nyitottam anélkül, hogy tudtam volna ki fog belépni. Legnagyobb meglepetésemre a volt barátom érkezett.
- Nem örülök, hogy Te vagy! - mondtam, mert több hónapja látni sem láttuk egymást.
- Én örülök, hogy látlak, nagyon hiányoztál nekem! Közelebb lépett én mozdulatlanul álltam, átölelt el akartam tolni magamtól, de finoman a falhoz nyomott a kezeimnél fogva és elkezdte a nyakam csókolgatni.
- Tudom, hogy ezt szereted, és ezt még jobban - felhúzta a pólóm és elkezdte a mellemet finoman harapdálni, nyalni, csókolni. A mellbimbóm azonnal megkeményedett és a lábam között is éreztem a bizsergést.
- Látom, hiányoztam!
- Te is nekem nagyon! A kemény bimbóid a nedves pinád, mert ugye már nedves vagy? …

Letolta a nadrágom, már nem ellenkeztem, de nem mozdultam a falnak dőlve álltam, hagytam, hogy a bugyimba nyúljon és megsimogassa a szőrős puncimat.
- Jó, nagyon jó – mondta Hozzám nyomta a testét, éreztem, hogy kőkemény a fasza, amitől beindult a fantáziám. Magamba akartam érezni úgy, mint régen amikor egész éjszakákat képesek voltunk végig szeretkezni. Tudta már, hogy nyert ügye van, ismerte a testem, innen már nincsen vissza út, már nem nyomott a falhoz letolta a nadrágját az alsóval együtt és kezembe adta a kőkemény faszát.

Én finoman fel-le húzkodtam a bőrt, simogattam, de ő leguggolt elém, lehúzta a bugyimat, és cirógatni kezdte a puncimat, a már peckesen elővillanó csiklómat. Széttettem a lábam és ekkor elkezdett nyalni. Azt hittem elfolyok mindjárt, annyira élveztem. Nyalta egyre erősebben, és szívogatta a pinámat a hüvelyembe is bele-bele nyalt. Remegés futott át a testemen, rendesen beindultam én is.
- Imádom a lucskos pinádat, szét akarom baszni - lihegte.

Megfordított félig és az egyik lábamat magasra emelte, majd a hatalmasra duzzadt faszát a nedves pinámhoz dörzsölte. Én a falat fogtam, hogy el ne essünk ő pedig belém nyomta a nagymakkú faszát. A pinám először szűk volt, kicsit fájt a behatolás, de egy-két finom lökés után már könnyen járt ki-be bennem.
Egyre gyorsabban baszott, tövig belémnyomta a lüktető faszát. Lihegtünk mind a ketten, kéjesen nyögtünk. Leengedte a lábam előre döntött, és őrült iramba elkezdett hátulról baszni. Csattogott a testünk a hatalmas lökéseitől. Tudta mennyire izgat, ha közben mondja is, hogy mit csinál, ezért egyre csak mondogatta, hogy baszlak, baszlak, tele akarom spriccelni a pinádat. Én már éreztem mindjárt elélvezek, ezért visszalihegtem:
- Még, még egy kicsit kérlek!

Lüktetett az egész testem, rándult a hüvelyem, ő egy hatalmas lökéssel a méhemig nyomta a forró faszát és akkor berregve belém lövellte a rengeteg gecit, amelyet tocsogva nyelt el a pinám.
Nevettünk egyet, hogy a váratlan látogatás milyen kellemes meglepetésben részesített bennünket.
Később a hálószobában folytattuk változatos pózokban reggelig.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Darken26 ·
A történet jó volt, csak nagyon elkapkodtad, lehetet volna hosszabb és tartalmassab.

nyuszi ·
alapvetően nem rossz,csak valahogy az elején nem volt tiszta hogy az előszobában bonyolítottátok le ezt az egész szexuális jelenetett?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: