Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Valentin-napi vacsora a Del Ray Szőlőkertben

Valentin-napi vacsora a Del Ray Szőlőkertben


-------------------------------------

Írta: Decayed Angel
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. augusztus

*************************************


Angela az asztalban heverő meghívóra pillantott, és elmosolyodott. A Del Ray étteremben töltött Valentin-napi vacsora már nem az első gruppenélménye volt, Jacob és ő már kipróbáltak más párokat a hagyományos csereberélős módon. Amikor Jacob megmutatta neki a meghívót és elmondta, hogy foglalt ott helyet, a lány azt hitte, hogy csak ők lesznek ott és még egy párocska. Csak később jött rá, hogy egy kissé nagyobb csoportban vesznek majd részt.
Izgatottan olvasta fel a meghívót:

Del Ray Szőlőkert
Valentin-napi vacsora a Del Ray Szőlőkertben
Vacsora, bor és szórakozás

Örömmel hívjuk meg népszerű "Egy este a Del Ray Szőlőkertben" vacsorasorozatunkra a Del Ray Szőlőkertben Valentin-napon vasárnap (február 11-én) és vasárnap (február 18-án). A vacsora négyfogásos, mindegyik fogást egy pohár borral tálaljuk fel. A vacsora alatt a közönség szórakoztatására Wilfred Lawrence játszik népszerű darabokat zongorán.
Kérjük, a foglalás érdekében egyeztessen időpontot és adja meg hitelkártyája számát. A vacsorákat a kóstolóteremben szeretnénk felszolgálni, így csak 24 személyt tudunk vendégül látni. Kérjük, minél korábban foglalja le helyét.
A vacsora ára 170.00$ személyenként, mely tartalmazza a vacsora, a borravaló és a szórakozás árát (a szórakozásért extra borravaló tetszés szerint adható). Hozzon magával minden olyan játékot vagy eszközt, amelyet a többiekkel meg szeretne osztani.

2006. február 11. vagy február 18. – Valentin-napi menü

Antipasto (előétel) –
Szalonnába burkolt rák Rosato di Sangiovese borral

- Ó, az előétel – sóhajtotta Angela.

***

A rák pompásan illett a Sangiovese borhoz, és mikor ittak belőle pár pohárral, Angela és Jacob Tawny-val és Ralph-fal ültek egy asztalnál. Mindkét pár ideges volt egy kissé, de a szomszéd asztaloktól hallatszódó sóhajok és a férfiak bíztatására a lányok kissé felbátorodtak, ittak egy nagyot és megcsókolták egymást.
A bor íze és Tawny ajka pillanatokon belül felizgatták Angelát, magához húzta a nőt, érezte, hogy a melleik egymáshoz szorulnak, és Tawny tömött fenekét simogatta. Tawny fürgén a nyaka mögé nyúlt és kioldotta a ruhája pántját. A szövet előrehullott, a nő gyönyörű, meztelen mellei előbukkantak. Angela a tenyerébe fogta őket, odahajolt hozzájuk és beszívta a nő mellbimbóit, mintha csak a bort szürcsölné.
Angela a férfiakra pillantott: mindketten elővették a farkukat a nadrágból, és keményen szorongatták. Ő is levette a ruháját, félredobta és nekiesett Tawny meztelen testének.
Előző gruppenjei során Angela nem került túl szoros kapcsolatba más nőkkel, így mikor a nő lábai közé helyezkedett és nedves nyílásába mártotta nyelvét, még csak először ízlelte a punci finom zamatát. A mámorító aroma és a finom íz egészen a fejébe szállt, megragadta a nő fenekét és határozottan az arcához húzta.
A nyelvét vadul forgatta Tawny csiklóján, aztán visszasüppedt a nedvedző punciba. Arra gondolt, hogy vajon jól csinálja-e. Csak azt tette, ami neki is jólesett volna.
Mikor Tawny felnyögött és megragadta Angela fejét, megkapta a választ. Két ujját becsúsztatta a nő pinájába, és érezte az összehúzódásokat. A nő az arcára élvezett. Angela a nőben hagyta az ujját, míg az utolsó rándulás is véget nem ért.
Forró leheletet érzett a combján. Szétnyitotta a lábát és figyelte, hogy Tawny kimutatja megbecsülését. A göndör szőke haj Angela combjára hullott, és már a punciján is érezte a forró leheletet. Aztán egy sima nyelv furakodott a csiklójához és mélyen a puncijába.
- Jaj, Tawny-nak ez nagyon jól megy – gondolta, miközben a gyönyör a csiklója és a puncija között cikázott. Megemelte a csípőjét és szélesebbre tárta a lábát, így teljesen átadta magát a nőnek.
Ahogy Angela élvezett, Ralph-ra, majd a férjére pillantott. Mindkét férfi el volt bűvölve, próbálta tartani magát, de nagyon felizgult a két nő látványától. Aztán Angela behunyta a szemét, és egyszerűen nagyot élvezett, a punciját Tawny arcába nyomta, teljesen összekente nedveivel. Aztán hátradőlt a székben és csak zihált.
- Elérkezett az első fogás ideje – mondta nekik az egyik pincér, majd más meztelen testekhez ment oda, és újra elismételte.
Angela odahajolt és szájoncsókolta Tawny-t. A lány nedvei még ott voltak a nő ajkán.
- Köszönöm, Tawny, ez csodálatos volt – suttogta.
- Ó, te is nagyon jól csináltad – válaszolta az érzéki nő. Mosolyogva felállt és a két férjre nézett, akik startra készen szorongatták farkukat. – Szegény srácok, lássuk, vajon a következő fogás alatt segíthetünk-e rajtatok.

Primo (első fogás) –
Vegyes zöldségek körtével, kecskesajt és málnába bújtatott süld dió Due Bianco borral

Az első fogáshoz négy pár ült össze és a férfiakon látszott, hogy mindannyian sikeresen tartották magokat az előétel alatt. Angela a terem másik végében kiszúrta Tawny-t, aki a Due Bianco bort épp egy fasz végéről kóstolgatta. Angela azonnal megragadta a legközelebbi dákót, letérdelt a borospoharával, és a hűvös folyadékba mártotta a faszt. Észrevette, hogy a férfi golyói összerándultak, úgyhogy gyorsan bekapta a makkot, könnyedén szopogatta, és újra felmelegítette. Csak ezután nézett fel a férfire:
- Helló, Angela vagyok.
- Én meg Bill – válaszolta a férfi. – Hogy ízlik a bor?
- Egy kicsit erős, de én szeretem – mondta, majd megint megmártotta a péniszt a borban, és visszadugta a szájába. Ezúttal mélyen bevette, a makkon és a szárán játszadozott a nyelvével, majd szopogatni kezdte.
A férjére pillantott, akinek a szerszámát egy alacsony, fekete nő simogatta és szopogatta. A férfi arcán látszott, hogy már nem bírja sokáig.
Ismét Bill farkára koncentrált, a szopással egy ütemben simogatta, a másik kezével pedig a golyóit piszkálgatta. Pár pillanat múlva már érezte is, hogy jön az anyag a szerszámból, de ahelyett, hogy a szájába engedte volna, gyorsan elengedte, és felkapta a salátát. Tovább szorongatta a farkat, a nyúlós, forró, fehér spricceket a salátára irányította.
Bill először felnyögött, azt akarta, hogy a lány szájába élvezzen, de mikor meglátta a gecijét Angela salátáján, elmosolyodott. Hagyta, hogy a lány az utolsó cseppeket is a salátára csavarja, aztán leült mellé és végignézte, hogy a lány felfalja a salátát. Még azt is megengedte a lánynak, hogy a speciális szósszal megbolondított zöldségből neki is adjon pár falatot. A szokatlan étel nagyon ízlett Angelának és elhatározta, legközelebb Jacob gecijét is belekeveri a salátába.
A teremben a legtöbben nem az asztalnál üldögéltek. Angela észrevette, hogy páran spermás pezsgőt isznak.
- Hmm… - gondolta -, azt hiszem, ez még jobban menne a salátához.
Nemsokára megjelent a pincér és bejelentette a főfogást. Angela megnézte az asztalszámot, és a hatos számú asztalhoz ment. Férje, Jacob az ötöshöz. Mielőtt leültek volna, Angela észrevette, hogy Jacob Tawny mellett ül, és kis féltékenységet érzett.
- A fenébe is, Tawny-t magamnak akartam – gondolta.

Secondo (főfogás) –
Marhavese-pecsenye tormás ajolamártással és Merlot-val
Mandulában pirított lazac citromos-póréhagymás szósszal, csipkézett krumplival, gruyere és parmezán sajtmártással,
Birkagulyás pirított mandulával szórt sült fokhagymával és olívaolajjal
Szignó vacsoratekercs, Cabernet Sauvignon (hordóból csapolva)

Angela visszafordult az asztalhoz, és felhörpintett egy kortyot a cabernet-ből. Felmérte a csoportot, amibe csöppent. Ahogy várta, a férfiak még a "Primo" fogást pihengették ki, úgyhogy a nőkre koncentrált.
- Ó igen – gondolta, mikor megpillantotta a fekete nőt, aki oly mély együttérzéssel simogatta az előbb Jacob farkát. Közelebbhúzódott a nőhöz, és borospoharát pár centiméterre tartva a nő gesztenyebarna mellbimbójától megkérdezte:
- Megengedi, hogy ezt a melléről kóstoljam meg?
- Ejnye, kicsikém, te aztán direkt vagy, hát csak rajta, kóstold meg, ahonnan csak akarod – válaszolta a fekete nő. Angela finoman a borba mártotta a nő mellét, és nyaldosni kezdte. A nő még folytatta:
- Különben Altie vagyok.
Angela felnézett a sötét, fekete bőrről:
- An… Angela – aztán tovább nyaldosta és szopogatta a bimbókat. Egyik mellet a másik után vette kezelésbe, jól bevette a szájába, mielőtt elengedte volna. Közben érezte, hogy partnere keze a csípőjén át a mellére csúszik. A sötét kezek egészen melegek voltak a hófehér bőrön, és a lány bele is remegett, de Altie körécsavarta a lábát. Angela a nő combjához dörzsölte a punciját, és csodálkozott, hogy milyen sima a bőre.
Pár percnyi vonaglás után a két nő egy szabad díványhoz ment. Észrevették, hogy minden férfi az asztaluktól, sőt néhány még más asztaloktól is velükment. Mindannyian megbűvölve bámulták a koromfekete és a hófehér női idomokat. Angela nem sokáig figyelhette az érdeklődő férfiakat, mert Altie máris fölémászott, és az arcára eresztette sötét punciját.
Angela érezte, hogy Altie nyelve a csiklóját birizgálja, erre ős végignyalta a nő punciját. Csípős, erős íze volt, de nem kellemetlen, de kétségkívül meglepő. Az exotikus íztől felizgulva komoly nyalásba kezdett, annyit szívott ki belőle, amennyit csak tudott, mielőtt rátért volna a csiklójára.

Elég nehéz volt koncentrálni, de Angela pillanatokon belül érezte, hogy elönti a gyönyör a testét. Megfeszítette a hátát, felemelte a csípőjét, és nyílását Altie arcába nyomta. Ahogy elélvezett, a szája lecsúszott a nő puncijáról, és megharapta a combját. A fekete nő megrándult, de nem húzódott el; ehelyett simán Angela combjára eresztette a fejét.
Angela egy kissé kínosnak érezte, hogy megharapta Altie-t. Megint a nedves puncira szorította a száját, hogy jóvátegye a harapást. Beszívta a csiklóját, közben három ujját is a lágy nyílásba nyomta.
Angela munkájára Altie felnyögött:
- Még, még…
Angela kihúzta az ujját a nőből, összeszorította mind az öt ujját, és azzal támadt a nedves nyílásra. Egy kissé szűk volt, de ahogy az ujjait és a kézfejét benedvesítették Angela nedvei, ökölbe tudta szorítani a kezét, és azt húzogatta ki-be a nő puncijában.
Angela hallott maga körül valami hangokat, de nem tudta, hogy az Altie nyögése, vagy a férfiaké. Nem is számított igazán, mert pár pillanat múlva érezte, hogy Altie fölötte megfeszül, aztán érezte a kezén az élvezet összehúzódásait. Mikor a nő végre Angelára rogyott, a lány lassan kihúzta a kezét. Le volt nyűgözve: a nő puncija még akkor is nagyon tág maradt, miután ő kihúzta a kezét. Mozdulatlanul feküdt, meg a remegő ajkacskák újra össze nem zárultak.

A két nő felült. Angela megragadott egy törölközőt, és felszárogatta Altie nedveit a melléről. A férfiak körülöttük hangosan éljeneztek. Az egyik még tapsolt is, de Altie megszólalt:
- Srácok, srácok, csináljunk úgy, mintha már túl lennénk rajta. – Aztán Angelára nézett, és csöndesen odasúgta: - Hülyék. – Majd visszament az asztalhoz.
Angela mosolygott. Leült a székébe, és megkóstolta a húst.
- Ropogósra sütötték – mondta. – Pont, ahogy szeretem.
A többi vendég visszatért az asztalához, és gyorsan befejezték a főfogást.
Amikor a pincér bejelentette a desszertet, Angela felsóhajtott. Sajnálta, hogy az este nemsokára végtér, és semmi keményebb akció nem történt vele. Gyorsan az asztalához ment és megkóstolta a bort.
- Portói – gondolta. – Legalább a bor nem okoz csalódást.

Dolce (desszert) –
Csokoládés-mandulás szuflétorta málnadarabokal és Orange Moscato vagy Rubino portói borral

Angela morcosan újabb kortyot ivott a borból, és Tawny-t kereste a szobában. Halotta, hogy pár ember ott beszélget körülötte, és mikor végre abbahagyták és szétváltak, megpillantotta Tawny-t. Éppen felé közeledett.
- Nem tudtam, hogy te is ennél az asztalnál vagy – mondta Angela, miközben a helyfoglaló kártyákat nézegette.
- Nem is voltam, de mindenki úgy döntött, hogy a desszert legyen szabad program. Na milyen a bor? Azt mondták, Rubino portói lesz.
- A bor jó. A társaság még jobb – suttogta Angela. Belenyúlt a tortába, és Tawny bimbójára kente róla a csokoládét.
- Tyűha, az a fekete nő, akivel voltál, elég jól nyomta.
- Igen, hihetetlen volt. Nézd, most is vagy hat pasival beszélget.
- Akkor csak mi ketten maradtunk – mondta Tawny. Kiegyenesítette a hátát, és Angelának nyomta a mellét.
Angela ismét belemerült az élvezetbe: lenyalogatta Tawny melléről a csokoládét, de ekkor megpillantott egy nagyon kemény és nagyon ismerős farkat maga előtt:
- Bill – nézett fel.
- Csatlakozhatok, hölgyeim? – kérdezte a férfi.
- Nem kergeted Altie-t? – kérdezte Angela.
- Láttam a show-t, és ami engem illett, te voltál a sztár. Ő egyszerűen csak elélvezett. Ezenkívül már kaptam belőled kóstolód, most eljöttem a többiért is.
- Hát jó. Bill, ő itt Tawny, megkóstoltam, és most visszajöttem a többiért is, de nyugodtan beszállhatsz.

Tawny kezetrázott a férfivel és a padlóra került, ahol Angela fölémászott. Bill leült a székbe és míg a hölgyek belekezdtek, ivott egy korty bort.
Angela azonnal Tawny-ba mártotta a nyelvét, és megérezte az erős, mégis lágy ízt. Teljesen más volt, mint Altie-é. Egy pillanatig azon tűnődött, vajon minden fekete nő olyan ízű-e, vagy csak Altie. Úgy döntött, egy nap majd kideríti, és nyelvével lágyan Tawny csiklóját vette kezelésbe. Aztán megérezte Bill farkát, amit Tawny a puncijába vezetett.
Az este folyamán először érezte, hogy teljesen kitölti egy farok, és Tawny nyelve ráadásul a csiklóján nagyon bevadította. Ott rögtön el is élvezett volna, de Tawny áttért a csiklójáról Bill golyóira, aztán megint vissza. Ahogy jött volna az orgazmus, Tawny mindig elmozdult. Ez volt aztán a gyönyörűséges kín…
Tawny széttárta a lábát, Angela pedig előre-hátra mozgatta a fejét a nő nedves ajkain. A nedvek csak úgy áradtak a finom punciból, egyenesen az arcára.
Tawny viszont mostmár csak Angela csiklójára koncentrált, és Bill keményen, mélyen baszta a lányt. Angela újra érezte teste mélyéről a hihetetlenül erős összehúzódásokat. Vadul remegett, a puncija pedig Bill farkán lüktetett.
Bill érezte, hogy a lány élvez, úgyhogy elengedte magát, és mélyen a puncijába eresztette löketét. Az első két spricc után kihúzta, és a maradékot Tawny szájába eresztette.
Angela pihent egy kicsit Tawny-n, kiélvezte a nő puncijának kellemes illatát, aztán a díványhoz mászott, leült elé és a párnának támasztotta a hátát.
Tawny felkapott egy tányért az asztalról és leült Angela mellé. Bill is odament hozzájuk, de felült a díványra, a lába Angela vállához ért. Tawny és Angela megették a csokoládés-mandulás szuflétortát a málnadarabokkal, és figyelték, hogy a többiek hogyan fejezik be kemény munkájukat, és hogyan pihennek.
Angela észrevette, hogy Altie lefaragta két férfira az udvarlói számát. Egyikük éppen Angela férje volt, Jacob. Odaintegetett neki, Altie pedig kezében egy pohár borral bólintott felé.

***

Angela Jacob-ra nézett. A férfi éppen beszélt hozzá:
- Azt mondtam, még van egy üveg borunk arról az éjszakáról, kérsz belőle?
- Bocsi, elkalandoztam egy percre – felelte Angela, és összehajtotta a meghívót.
- Az lehet, mert már harmadjára vagy negyedjére kérdezem. Szóval kérsz egy kis bort?
- Igen, hát persze – válaszolta a lány, és figyelte, ahogy a férfi hátramegy a konyhába. Aztán utánakiáltott:
- Jacob, ugye nem felejtettél el Halloween-re asztalt foglalni a Del Rey-ben?
A férfi két pohárral tért vissza:
- Hát persze, hogy nem, drágám. Tudom, mennyire szereted ott a bort.
- Igen… szeretem a bort – felelte a lány, és tovább álmodozott arról az éjszakáról.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!

Jamilah ·
Húúú, ez nem volt semmi!! :yum: Egyszer nekem is muszáj kipróbálnom egy csajjal, komolyan, amennyire lázba hozott ez a történet... :smile:
Akad jelentkező??? :wink:
Szivacs ·
Beöltözök csajnak, úgy jó?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: