Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vágyak




Vágyaim netovábbja!
\Első találkozás2011. 05. 21\


 



Nem is tudom, hogy kezdjem el, nagy kameraszex őrült vagyok.
Minden videóchat oldalon cam masztizok fiúkkal, csajokkal, párokkal.
Sikerült a nejemet is bevonni egy idő után az egész camerás sexbe, isteni nagyon élvezzük mindketten.
Eldöntöttük, hogy keresünk férfit vagy párt mindkettőnk örömére. A nejem rám bízta a keresést, de nagyon sok hazudóssal volt dolgunk, aki igaz mondónak bizonyult, az meg az ország másik végén lakott.
Na, egyszer csak a közelben lakó férfival dumcsiztunk az eropolis chaten, aki ajánlott egy párt nem messze tőlünk, de nem hittünk neki, ez egy hétfői napon volt. Másnap kedd este ismét erpolison lógtam és egy csaj rám irt, hogy ő párban van, felkeltetem a nejem, és elkezdtünk beszélgetni, email címet cseréltünk, felvettük egy mást MSN-re, stb…
Egy kis idő után kameráztunk, és meg beszéltünk egy találkozót szombat estére azzal a jelszóval, ha most nem megyünk, akkor később már nem jön össze.
Egész héten izgultunk a nejemmel, csak arra gondoltunk, hogy mit fogunk tenni, hogy kezdjük el…



Az elkövetkezendő napokban kiderült, hogy a pár biszex, és kérdezték, hogy benne lennék egy kis biszexbe is. Igazából nem tiltakoztunk, meg nem is erősítettük meg, gondoltuk lesz, ami lesz, majd ha nem tetszik, akkor stop, megállunk.
Eljött a várva várt szombat, egésznap csak beszélgetünk a nejemmel, hogy nekünk nincs mitől tartanuk, házasok vagyunk, közösen döntöttünk így és bel vágunk, ha nem lesznek szimpatikusak, angolosan távozunk, vagy ha túlzottan erőszakosak.
Nagy készülődés kezdődőt estefelé, tusolás, ruha kiválasztás, hoppá eszünk be jutott óvszer itthon ne maradjon, mivel már megbeszéltük, hogy csak orál mehet gumi nélkül.
S útra keltünk nagy izgalommal, oda értünk nem sokkára, és egy szimpatikus pár fogadod minket.


Ekkor egy kicsit fellélegeztünk, elkezdtünk beszélgetni, borozgatni, egy kis idő múlva már vetkőztünk, ami nekem egyszerre sok volt, mert gátlásos vagyok egy kicsit.
A nejem benne volt a biszex játékban elsőre.
Nagyon jó volt nézni, ahogy a két csaj nyalja, falja egymást, mi pasik meg csak ültünk a relaxszás fotelbe és bámultuk őket, most is bele remegek, hogy visszagondolva milyen csodálatos látvány volt ez számomra.

De a feszültség akkora volt bennem, hogy a farkam is alig akart állni. Eközben már druszám, mivel egy volt a keresztnevünk, neki látott a nejemet szopatni. Ez akkora löketett adott nekem, hogy nejemet nyalja egy csaj és egy pasi épp cumiztatja, hogy nekem is be kellett szállni, mentem is a nejem szájához. Gondoltam 42 évet megértem, még csajt csak a nejemet húztam a farkamra rá, más puncit nem, ideje kipróbálni. Oda is mentem, és simogatni kezdtem a punciját, nyalogatni, de mikor ujjazni szeretem volna:
- Stop, ne, nem szeretem, ha nyalom a csajom, akkor ujjazzák a puncim, mert nem tudok figyelni mindkettőre!
- Oké - mondtam, de később kiderült nem ez volt az oka, hanem épp vérzett egy kicsit, és benne volt a tampon. Ekkor felvillant bennem, lehet, hogy nem is dug a csaj, csak majd esetleg engem dugnak meg. Gondolatban sokszor dugtak már meg, sőt a nejem vibrátorral többször, de most első alkalommal sok lenne. Gyerünk akkor visszacumiztatni a nejem, de druszám még mindig szopatta, csókolta a párom, épp kiszállt a szájából, én meg be, ekkor fogtam meg a farkát, ez egy újabb löketet adott.
Farkat utoljára kamaszkoromba fogtam, haverokkal közös hokizáskor. A nejemre pillantottam, és láttam az arc játékán, nyugodtan, próbáld ki.
- Ez volt a vágyad, hogy bekapd…
- Oké - bólintottam, de nem ment a dolog csak vertem a farkát, mind most a sajátomat írás közben. (Visszagondolva a történtekre nem birok magammal, áll mind a csövek.)

Druszám ekkor kiment egy cigire, én meg hevesen csókoltam a nejem, aki közben nagyokat sikított, ahogy a csaj nyalta a lucskos punciját és folyamatosan élvezett.
Egy pillanat múlva már a csaj rajta volt a farkamon, a nejem meg ki ment a druszámhoz.
Hu jaj ekkor voltam bajba, farkam ismét lefelé ívelő pályán volt, de sikerült feltornászni, most csak gondoltam bírjam sokáig nehogy szájba lőjem.
Nagyokat nyögtem, már remegtem, majd szétdurrantam, ekkor szólt a csaj, enged bele nyugodtan, hát nem kell több és puff, lőttem folyamatosan, összegyűjtötte mindet, és ott hagyott. Kivitte a nejem szájába, átcsókolta, a párod küldte címszóval.
Kimentem utánuk én is, mit látok, nejem konyha asztalba kapaszkodva hátulról dugják, és a csajjal csókolózik.


Ezután a csajok kitalálták, irány a fürdő, sarok kádba beleültek, pasik meg pihenő. De egy idő után ki hallatszottak a nyögéseik, több se kellett gyerünk be hozzájuk.Mit láttuk, nyalják egymást, ez annyira felcsigázott, pláne, hogy a nejem nyalta a másik csajt, ekkor jött a váratlan pillanat, kérte a csaj fordulják meg, és hajoljak előre, megtettem.
Elkezdte nyalni a lyukamat, ez akkora elvezett volt, hogy csak na, ekkor azt vettem észre, hogy már bennem mattat az ujjaival és druszám meg szopja a farkam. Hátra néztem, a nejem még mindig nyalta a puncit. Most már egyre jobban kezdtem feloldódni, hirtelen megfordultam, és a csaj szájába nyomtam a farkamat.
Druszám meg a nejemet húzta a farkára, isteni látvány volt, nejemmel összenéztünk, és mintha szemeivel kért volna, gyere, próbáld ki.Hát menten bekaptam, ez az, felkiáltott druszám, semmi különös nem volt benne, nejem fülembe súgta, tegyed, ha jól esik bátran.


Ekkor megcsókoltam a nejem, és átvonultuk a nappaliba ketten a druszámmal, ott folytattuk. Oldalast fekve ott szoptuk egymást, közben szolt, ha benne vagyok, akkor meg is dugna, vagy ha gondolom én őt. 
De ez nem ment volna, közben a csajok sikoltottak már, visszamentünk hozzájuk, és velük folytattuk. Ez volt az első közös esténk a négyesbe kisebb nagyobb megszakításokkal, 7-8 órán keresztül. Nem bántuk meg a nejemmel, amit tettünk.


Az úton hazafelé mindketten remegtünk a gyönyör és a boldogságtól, 30km sebességgel döcögtünk haza 10 km-en keresztül. Hazaérve tusolás után egy jó kis menet kettesbe, egy-két óra alvás után ismét szex, reggel kávézás közben megbeszéltünk kinek mi volt jó, meg azt is, ha lesz még alkalom, akkor benne leszünk.


Olyan volt, mint ha csak álmodtuk volna, de igaz volt. Ezután pedig következett az egész napos úgymond döglés, mert kivoltunk, mint a lőtt lúd.


Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas6 ·
A történetnél csak a helyesírása rosszabb.

Marokfegyver ·
Későn vettem észre, hogy ezt a novellát korábban már olvastam, legalábbis valameddig eljutottam benne. Nem egy nagy durranás, mondhatnám, ha nem akarom ismételni az előttem szólók véleményét.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: