Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vágy egy nyári estén

Kiültünk kicsit levegőzni, beszélgetni, és egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Kis idő múlva felállt, hogy menjünk táncolni.
- Már csak ez hiányzik, így is fáj a lábam!
- Nem baj - mondta ő -, legalább felmelegedsz.
Igaza volt, roptuk is rendesen. Kis idő múlva pihenésképpen kértünk egy italt, és újra kiültünk. Ekkor már az ölében ültem. Odabújtam hozzá (még szerencse, hogy jó magas), és egyre közelebb került az arcunk. Majd megcsókolt, és beleremegtem annyira jó volt, de ekkor még nem gondoltam volna, hogy az este még történik valami.
- Mit csinálsz? - kérdeztem tőle.
- Nagyon kívánlak - válaszolta, majd újra megcsókolt nem hagyva, hogy újabb kérdéseket tegyek fel. Nagy nehezen elhúztam magam tőle, és tovább beszéltem.
- Ezt nem lenne szabad tudod jól – mondtam.
- Tudom, de nem bírom ki!


Csak csókkal válaszoltam, és nem ellenkeztem tovább a szemeinek nem tudtam ellen állni, így tovább csókolóztunk, simogattuk egymást, majd elvándoroltak a kezeink. 
Felhúzta a ruhám, és nem volt rajtam melltartó, így egyből hozzáférhetett mellemhez.
Kezdtem beindulni, de éreztem, hogy ő sem késlekedik, izgalmunkat csak fokozta a tudat bárki kijöhet és megláthat minket, ha közelebb jön. Simogatta a mellem, majd szájjal kényeztette bimbómat. Mivel a melegre való tekintettel harisnya se volt rajtam, így tangámat félrehúzva könnyen hozzá férhetett barlangomhoz ujjaival.


Én se tétlenkedtem, mert már nagyon szorította a farmer. Kigomboltam, majd benyúltam a boxerba, és simogattam, húzogattam neki. Ő eközben elkezdett ujjazni. Egyre jobban benedvesedtem válaszként kiszabadítottam a boxerből a farkát, és verni kezdtem. Fejem vállára hajtottam, és egyre több sóhaj hagyta el a számat, éreztem, hamarosan elélvezek, ezt érezve egyre gyorsabban mozgatta bennem az ujjait, másik kezével csiklómat ingerelte.


Én abbahagytam a farka kényeztetését, mert abban a pillanatban, ahogy csiklómhoz ért, elélveztem. A remegés átjárta egész testemet. Nem akartam viszonzatlanul hagyni, de az már túl feltűnő lett volna, ha kint részesítem orális örömökben.
Így felöltözött amennyire tudott, én is lehúztam a ruhám, majd elöl, hogy a vendégek ne vegyenek észre minket, beosontunk az épületbe fel egy kis terembe. Szerencsére senki nem vette észre, hogy eltűntünk mindenki jól elvolt.
Bezártuk az ajtót. Alighogy elfordult a kulcs leültettem a kanapéra, és mellé térdeltem. Lehúztam a farmert és a boxert róla, és egyből a számba vettem farkát. Ahogy megérezte, nagyot sóhajtott tudtam már nagyon vágyott erre. Először lassan szoptam, végig ízlelgettem a makktól a golyóig, meg persze, hogy húzzam.
Ekkor megfogta a fejem, amivel jelzett, hogy gyorsabban szeretné, eleget is tettem a kérésének. Kis idő múlva ő is elélvezett, és én örömmel nyeltem le nedűjét.


Kicsit még pihentünk, majd rendbe szedtük magunkat, és visszamentünk a vendégekhez. Kezdett hajnalodni, és nem folytathattuk. Pedig annyira kívántam, nem bántam volna, ha megdug… A teremben legtöbben már elmentek, lassan mi is készülődtünk haza. Búcsúzásnál megöleltük egymást, és egymás fülébe súgtunk egy köszi-t. Majd azt is, hogy ezt még megismételjük és folytatjuk. De ez már egy másik történet.

Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: