Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vágtatás

A magas, karcsú lány fehér hálóingben a legelő felé tartott ma is, mint minden hajnalban. A sűrű ködből lovak kis csoportja bontakozott ki. Ám ő nem ezeket kereste. Csendesen elsuhant mellettük, és hirtelen meglátta Őt.
A tejfehér köd lágyan ölelte körül a hatalmas csődört, melynek tökéletesen ívelt nyakán dús hullámokban omlott le fényes, fekete sörénye. Selymes, puha szőre, akár az ében. Fenséges volt, amint magányosan álldogált egy fa alatt. Éppoly egyedül volt társai között, mint a lány. A sors számkivetettjei, csak mert érzékenyebbek másoknál. Első perctől fogva érezték, hogy ők ketten összetartoznak, a hatalmas fekete ló és a törékeny, karcsú lány.
A fehér ruhás alak közeledtére a csődör idegesen kapta fel nemes fejét. Nagy barna szemeiben a szabadság szeretetének szenvedélye lobogott. Mélyen beszívta a hajnali levegőt, és egész lénye megtelt várakozással. Halkan felhorkantott. A lány odaért mellé, gyengéden végigsimított a hátán, majd egy könnyed ugrással rajta termett és hagyta, hogy a hatalmas ló magával ragadja. Úgy érezte, kiszakad a lelke és belehal a gyönyörbe, amint belevágtatott a szabadságba ezzel a csodálatos lóval. Sikítani szeretett volna a boldogságtól. Ráhajolt a csődör nyakára, belekapaszkodott dús, fekete sörényébe és még gyorsabb vágtára ösztökélte az állatot.
Előttük egy kis patak kanyargott. A nap első sugara megcsillant a vízen, majd a csődör szemében. A ló elugrott…

A másik parton patája fehér felhőbe mélyedt. Már nem a földön vágtattak, egyre feljebb és feljebb repültek, az ég felé, boldogan, szabadon. A mező messze elmaradt mögöttük, és vele együtt elmaradt a magány, a fájdalom, a szomorúság. Elmaradtak a gúnyolódók, a durva lovászfiúk, és ők belevágtattak a csillagokba, együtt, a lány és a ló.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

A munkások találtak rájuk reggel. A patak partján feküdtek. A csődör az oldalán, békésen, mintha aludna. A lány mellette fehér hálóingében, szorosan átölelve a ló erős nyakát. Együtt a halálban, együtt az örökkévalóságban, végleg szabadon.
Hasonló történetek
6645
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
5295
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Emilie ·
Ó ez annyira szép! Ez a legjobb történeted bár a többi és a verseid is nagyon szépek. Igaz a végét nem nagyon értem de annyira gyönyörű kifejezéseket tartalmaz!!!Gratulálok.

Tűzmadár ·
Szintén tetszik, de "volt" szó kétszer egymás után, zavar.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: