Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vad szenvedélyek éjszakája III.

- Lassan készülnünk kellene, ha nem akarunk el késni. – törte meg a pár perces csöndet a férfi.
- Rendben.
Mona kibontakozott a vámpír öleléséből, majd lassan bement a szobájába és fel vette ruháit, Frod is hasonló képen tett. Mikor mind a ketten kész lettek el indultak. Épp hogy beértek az első órájukra, mind a ketten hátul foglaltak helyet a legutolsó padban, ami a sarokban volt. A tanáruk a zene művészetéről tartott nekik előadást és ebből az alkalomból az iskola hifi-én egy régi zongoraművet tett be lejátszásra. Frod végtelenül unalmasnak találta a művet, hátra dőlt a székben és végig mérte a mellette ülő lányt. Egy testhez simuló fölső volt rajta egy szoknyával, elmosolyodott magában, egyik kezét Mona combjára csúsztatta mire a lány a kezére majd a férfi arcára nézett. Az nem mondott semmit csak a lányra pillantott, kezét becsúsztatta a szoknya alá, érezte, hogy a nő nem vett fel bugyit, amin még nagyobb mosoly jelent meg arcán. Mona sejtette, hogy mire készül a vámpír, és pár pillanat múlva be is bizonyosodott gyanúja. Érezte, ahogy Frod keze egészen lábai közé csúsztatta, majd egyik ujjávan megsimította a csiklóját mire halkan fel sóhajtott.
- Kérlek… ne itt. – suttogta

A férfi nem felelt csak folytatta, lassan masszírozni kezdte a nő vénusz gombját, lassan érezte hogy a nő egyre nedvesebb. Így ujjait becsúsztatta a hüvelyébe és először lassan érzékien mozgatni kezdte benne. Mona visszafojtotta nyögését, csak annak örült, hogy a zene el nyomja a cuppogó hangokat amiket a mellette ülő okozott. Érezte, ahogy arcába szökik a vér a visszafojtott hangoknak köszönhetően, mikor át járta testét az élvezet hulláma a padra borult és a lehető leghalkabban nyögött fel. Szerencséjükre senki nem hallott semmit ebből az egészből, a cd-n pont akkor ért véget a szám mikor Mona fel egyenesedett és a férfira nézett aki egy puszit nyomott a nő szájára. Az óra nyugisan folytatódott.

Mikor vége lett minden órának a nőt hazakísérte Frod majd maga is haza ment. Mona elment lezuhanyozni majd aludni. Másnap ismét várta az iskolapad, beérve leült a helyére, azonban a vámpír nem volt a teremben, úgy döntött körbenéz a folyosókon hátha belebotlik. Mikor ment a folyosón az egyik szertár ajtaja előtt haladt el, észre vette, hogy az egy résnyire nyitva van, és hogy különös hangok szűrődnek ki onnan, amik ismerősen csengtek a fülében. Odasétált és benézett a résen, de ami a szeme elé került szinte az első pillanatban kikészítette. Frod volt bent, egyik osztály társukkal, a nő kéjesen nyögdécselt, ahogy a vámpír az ölében tartja őt és a falhoz nyomva szerszámával kényeztette őt. Mona nem sokáig figyelte a jelenetet, ellépett az ajtótól és bement a terembe a cuccaiért, majd azokat fel vette és hazaindult. Út közben pedig azon gondolkodott hogy miért botránkoztatta őt meg az amit látott, hiszen Frod őt nem szerette ahogyan ő meg kedvelte. Hazaérve ledobta a cuccait a földre és úgy döntött, hogy el megy zuhanyozni, bement a fürdőszobába és levetkőzött. Be állt a fürdőkádba és meg nyitotta a zuhany csapot majd szép lassan meg mosta minden egyes porcikáját, miután végzett maga köré tekert egy törülközőt és ki szállt a kádból. Visszament a nappaliba és leült az egyik fotelba majd bekapcsolta a tv-t és nézni kezdte. Észre sem vette, ahogy eltelt néhány óra, gondolataiból a csengő zökkentette ki, fel kelt és kicsit szorosabban tekerte maga köré a törülközőjét hogy le ne csússzon róla. Odament az ajtóhoz és egy résnyire kinyitotta az ajtót, mikor meg látta ki áll ot kinyitotta teljesen, az ajtóban Frod áll.

- Szia.
- Hello. Hogy-hogy nem voltál ma bent? – kérdezte kíváncsian a férfi
- Nem éreztem jól magam, ezért ma nem mentem be.
-*Na persze.* - gondolta magában –Be engedsz vagy itt kint folytassuk a csevegést?
- Gyere. – mondta és félre állt az ajtóból így a férfi be ment Mona pedig becsukta utána az ajtót
- És jobban érzed magad? – kérdezte leülve a kanapéra
- Igen, jobban, bár lehet, hogy holnap se megyek be.
- Értem. Akkor itt maradok veled.
- Miért? – kérdezte meglepetten, erre nem számított - Biztos lenne jobb dolgod is.
- Miből gondolod, hogy akadna?
- Nem tudom talán… mindegy nem lényeges. – mondta miközben visszaült a fotelbe
- Mond csak, kíváncsi vagyok, mit akartál mondani.
- Nem érdekes hidd el.
- De engem igen, hátha adsz vele valami jó ötletet amivel elüthetjük holnap az időt.
- Minek adjak ötleteket? Te a nélkül is mindig kitalálsz bármit, nincs neked ahhoz szükséged hogy ötletekkel lássalak el. Ma is a szertárban remekül elfoglaltad magad azzal a lánnyal… - Mondta a szája elé kapta a kezét,
- Szóval ezért nem jöttél ma be az órákra. Láttál minket igaz?
- Igen. – mondta lehajtott fejjel, Frod meg ingatta a fejét, majd meg fogta a nő kezét és oda húzta magához a mellette lévő fotelból és az ölébe ültette a lányt
- Zavart igaz? És ne próbálj hazudni mert úgy is látom rajtad ha nem mondasz igazat.
- Igen, zavart. – mondta ismét lehajtva a fejét, nem mert a férfi szemébe nézni
- Sejtettem, és miért?
- Ezt már végkép ne akard kiszedni belőlem kérlek.
- Miért? Olyan nagy titok lenne?
- Végülis nem… de akkor sem szeretnék erről beszélni. – Frod erre elmosolyodott

- Csak nem féltékeny vagy?
- Hogy mi? Én? Ugye ez most csak egy vicc akart lenni? – kérdezte Mona fel állva a férfi öléből
- Nem, komolyan kérdeztem. – a férfi meg fogta a lány kezeit majd ismét az ölébe vonta, de úgy, hogy az szétnyílt lábbakkal üljön az ölébe, kezeit a lány fenekére csúsztatta és így közelebb húzta magához – Mielőtt nagyon féltékeny lennél meg nyugtatlak hogy csak egy fogadást veszítettem el és a kiscsaj ezt választotta fizetségképen.
- És ettől most meg kéne könnyebbülnöm? Nyugodjak meg miközben engem így kihasználsz hogy kielégítsem a mocskos vágyaidat és ne legyek féltékeny?
- Mi ütött beléd kislány? Hisz amúgy sincs köztünk semmi nem? Egyikünk sincs a másikba fülig belehabarodva nem igaz?
- Ezt mond a magad nevében. – felelte a nő, már egyáltalán nem érdekelte hogy a férfi rá jön hogy mit is érez iránta valójában, ki szállt az öléből és elindult a szobájába, hol becsukta az ajtaját miután bement és az ágyára dőlt

Frod döbbentem nézett a lány után, soha nem gondolta volna hogy ez egyszer meg esik vele. Fel állt és a lány hálószobájába ment, lassan benyitott és belépett majd odament az ágyon fekvő nőhöz és leült az ágy szélére. Mona a vámpírnak háttal feküdt az ágyon, így az kezét a nő karjára tette és a hátára fektette őt, de a lány még mindig nem mert a szemébe nézni így elfordította fejét. A férfi odahajolt a füléhez majd suttogni kezdett bele.
- Többet nem bújok össze mással ígérem. Az egy dolog hogy eddig folyton megerőszakoltam másokat vagy szeretőknek tartottam őket. Tudom hogy ezzel mindenkinek okoztam egy kis lelki összeomlást, de ekkorát nem akarok okozni neked.
- Hol érdekel engem már ez? Felőlem azt csinálsz amit akarsz és akivel. Nem érdekel már.
- Tudom, hogy hazudsz, hallani a hangodból látni a szemed csillogásából. – kezét a nő arcára simította és maga felé fordította a fejét így farkaszemet nézett vele – Amíg élsz nem fogok ezen túl más nővel lefeküdni, örökre csak egymáséi leszünk, az idők végezetéig.
- Miről beszélsz?
- Évszázadok múltán, végre meg találtam a társam.

Mona meglepődötten pislogott néhányat, Frod nem akarta meg várni a nő reakcióját, lassan a nyakához hajolt, eleinte gyengéd csókokat lehelt rá majd kis köröket írt rá nyelvével, majd megint csókolgatni kezdte, majd egyik kezét lassan a nyaka alá csúsztatta és gyengéden meg fogta, hosszú hegyes fogait belemélyesztette a lány nyakába, és édes vérét kezdte el szívni. Mona meg próbálta el tolni magától a férfit, de az szabad kezével össze fogta csuklóit és leszorította, így védtelenül kénytelen volt hagyni hogy bekövetkezzen az amire a férfi vágyakozott. Frod már szinte alig hallotta a lány szívverését, így elhajolt nyakától, kezeit is elengedte, majd saját szájához emelte egyik csuklóját és kiharapott egy darabot belőle. A lassan csordogáló vérét a nő szájához emelte ki elfordította fejét, de Frod visszafordította azt és nem hagyva más lehetőséget Monának meg itatta vérével.

Pár másod perc elteltével könnyedén el tudta venni a csuklóját a nő szájától. Mona egy hírtelen pillanatban úgy érezte, hogy egy több kilós súly nehezedett mellkasára, így egy pár másodpercig meg sem tudott mozdulni, az idő letelése közben érezte ahogy a férfi hideg vére átjárja testét, szinte minden egyes porcikáját átjárta a vére, oldalára fordult és mint akit gyomorszájon vágtak volna összerándult. Néhány perc múlva a nő átváltozása befejeződött. Enyhén kómásan hanyatt feküdt, mire Frod abban a pillanatban egy lágy csókkal üdvözölte őt az új életében. Mona alig kapott a fejéhez és érezte ahogy újdonsült mestere karjaival alányúlt és magához öleli, ő pedig lassan karjait nyaka köré fonta.

Frod a nő lábai közé feküdt, a nő pedig lassan a hátára fektette a férfit és ölébe ült, lassan a férfi nyakát majd mellkasát kezdte el csókolgatni miközben kigombolta az ingjét, lassan haladt egyre lejjebb, mikor a férfi nadrágjába ütközött el kezdte kigombolni, és mikor meg volt vele lassan lehúzta róla, alsógatyájával együtt. Frod elmosolyodott, majd a kéjtől halkan fel nyögött, mikor a nő kezébe vette szerszámát és masszírozni kezdte. Érezte, ahogy a makkját csókolgatja és nyelvével nyalogatja, lassan már az egészet a szájába vette, és úgy masszírozta közben a vámpír szerszámát. Mikor Frod úgy érezte, hogy ő már eleget kapott lassan fel ült és hátára fektette a nőt, szenvedélyesen megcsókolta, majd haladt egyre lejjebb, melleinél elidőzött egy pár percig, míg mellbimbóit kényeztette kis köröket irogatva rá nyelvével. Folytatta útját, hasát is ellepte csókjaival, mikor a célját a nő combját kezdte el csókolgatni fokozva bennük így az izgalmat.

Miután meg elégelte ezt a kis játékot a nő csiklóját kezdte el csókolgatni és nyalogatni. Ujjaival lassan szétnyitotta a nő szeméremajkait, és lassan becsúsztatta ujjait a hüvelyébe. Mona fel nyögött az édes kínzástól, Frod elmosolyodott magában, mikor már eleget időzött ott lent a nő fölé hajolt és megcsókolta, a lány lábait a férfi dereka köré fonta mire a férfi minden habozás nélkül szerszámát becsúsztatta a nőbe. Mind a ketten fel nyögtek, a férfi pedig először lassú tempót kezdett el diktálni, ezzel is fokozta magukban a vágyat, hogy mikor elérik a csúcsot, minél nagyobb élvezetben legyen részük. Ahogy kezdtek egyre közelebb haladni a ”határhoz” Frod úgy gyorsította az ütemet. Pár perc múlva Mona az élvezettől hangosan fel nyögött és érezte hogy mentora is már elérte a csúcsot.

Néhány perccel később egymás karjai közt feküdten az ágyban, Mona fejét a férfi mellkasára fektette és cirógatta, míg őt átkarolta a vámpír. Némán feküdtek így, nem volt már szükségük szavakra hogy el mondják mit is éreznek, ez az egy alkalom mindent el mondott számukra amit tudni vagy mondani szerettek volna…

Vége
Hozzászólások
További hozzászólások »
Nyssa ·
hűhha...ez most komoly???

asztem csak húzod az agyamat...

Nyssa

melisz ·
Ez igen!Gratula.Nagyon tetszet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: