Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vacsora után édes a pihenés

Vörös gyertya ég a két személyre terített asztal közepén. Az erkélyre vitted ki az asztalt és most a naplemente utolsó vörösessárgás fénysugara világítja meg az arcodat. Pár pillanat múlva azonban már csak az ég alja marad piros, majd lassan az is eltűnik.

Megvacsorázunk, és közben fel-felnézve arcodon pihentetem tekintetemet. Mikor egymás szemébe nézünk, mosoly fut át arcodon és elpirulsz. Mikor végzünk, felállok és a kezed után nyúlok. Mintha táncra akarnálak felkérni, hüvelykujjammal átfogom ujjaidat és számhoz emelem kézfejed. Megköszönöm a mennyei vacsorát és egy csókot lehelek kacsódra. Ismét elpirulsz. Felhúzlak a székből és magamhoz ölellek.

Hirtelen kezedbe veszed az irányítást. Megcsókolsz. Megvadít ajkaid érintése, és derekadnál fogva megemellek, majd cipelni kezdelek be az erkély ajtón. Tiltakozásképpen eleresztesz ajkaiddal, és a mosogatásra hivatkozol. Ujjaimmal tudatosítom benned nemleges válaszom. Kezeim a derekadról fenekedre vándorolnak, majd középső ujjamat combjaid közé csúsztatom. Válaszul felsóhajtasz és nem foglalkozol többé a vacsorával.
Belépünk a hálószobába. Finoman ledoblak az ágyra. A vadító sötétkék egybe részes ruhád szoknyáját felhajtom és elkezdelek simogatni tökéletesen sima combjaidtól haladva befelé. Sóhajaid egyre mélyebbek. Lehúzom rólad a fehérneműt, te pedig felülsz és kibújsz kék ruhádból. Teljesen megőrjítesz. Nem bírok a látvánnyal betelni. Érezni akarlak, végigcsókolni és tapintani tested minden porcikáját. Bal kezemmel ismét kényeztetni kezdelek a lábad között, míg felcsúszva megcsókollak.

Aztán elindulok lefelé. Végigcsókolom nyakadat és válladat. Közben jobb kezemmel a csuklóidnál összefogom kezeidet és a párnára szorítom a fejed felett. Melleidhez érve megtorpanok. Elengedem kezeidet és melledet kezdem el vele kényeztetni. Simogatom, megmarkolom őket egyesével. Közben bal kezem továbbra is lábad közét kényezteti. Nyelvemmel csigavonalban haladok kívülről befelé mellbimbóid felé. Mire odaérek már teljesen kemények. Megcsókolom őket. Erre kezedet fejed fölül elveszed és hajamba túrsz.

Erre minden mozdulatomat félbe hagyom és a türelmedet kérem. Csodálkozó és egyben vágyakozó tekintetedtől kísérve kilépek a szobából. Pár perc múlva visszalépek a hátam mögé rejtett kezeimmel. Megkérlek, hogy ülj fel. Nem kérdezel semmit. Vársz, hogy megtudd mi fog történni. Mögéd lépek anélkül, hogy hátam mögé leshetnél. A következő pillanatban egy sállal takarom el szemeidet. Meglepődsz, de nem ellenkezel. Szelíd erőszakkal ismét hanyatt döntelek. A füledbe suttogva megkérdezem:
- Megbízol bennem?
Igennel felelsz. Ekkor átvetem lábamat feletted és tested felett térdelve két kezedet egy-egy fürdőköpeny övvel az ágy egy-egy sarkához kötözöm. mikor észreveszed, hogy milyen helyzetbe kerültél megrángatod kezeidet. A csomók azonban nem engednek. Immáron teljesen védtelen vagy. A tested az enyém.
Ekkor leszállok az ágyról.

Hirtelen felemeled a fejed és önkéntelenül is összezárod combjaidat. Nem tudod mi vár rád. Hangtalanul az ágy végéhez lépek és anélkül, hogy sejtenéd mi vár rád, lábaid fölé hajolok. Nem hallasz és nem látsz semmit. Ekkor egy csiklandós érzés lesz úrrá rajtad. A combjaidat elkezdem simogatni egy tollpehellyel. Próbálsz menekülni az érintés elől és izmaid megfeszülnek, ahogy tiltakozol. Ez elől azonban most már nem tudsz menekülni. A tollal lassan haladok cirógatva testedet egyre-egyre érzékenyebb pontok felé. mikor már-már elérném a legérzékenyebb területet, irányt váltok és tovább haladok testeden felfelé.

Elérem melleidet. Ahogy nem rég a nyelvemmel most a tollal is körözök ráérősen. A bimbók ismét keményedni kezdenek, lábaidat pedig önkénytelenül is széjjelnyitod. Mikor ismét hallani kezdem halk sóhajaidat nem ingerlem tovább formás melleidet. Köldöködnél hurkot írva le frontális támadást indítok puncid ellen. Erre reakcióként megemeled csípődet és az addigi legnagyobb sóhaj hagyja el ajkaidat. Finoman körözök szeméremajkaidon. Mikor csiklódra sodródik a toll hegye, hirtelen hangosan rám kiáltasz: Hagyd már abba és érj hozzám!
Látom, hogy teljesen felizgultál így félredobom a tollat és ujjaimat hívom segítségül. Először csak tenyeremmel dörzsölöm ágyékodat, majd egy kicsit később két ujjamat is betolom puncidba. Felnyögsz a behatolásra. Kezeiddel megfeszíted köteleidet, de azok továbbra sem engednek.

Miközben ujjaimat ütemesen mozgatom benned, harapdálni kezdem melleidet. Kezded elveszíteni a fejedet. Folyamatosan rángatod köteleidet. Mikor már folyamatosan és hangosan nyögdécselsz, gyorsabb ütemre váltok. Combjaidat összezárod, tested megfeszül fejedet pedig jobbra-balra dobálva sikítva elélvezel.
Mikor elengeded kezemet a comboddal, kihúzom ujjamat belőled és megcsókollak. Folyamatosan zihálsz, de közbe a fülembe súgod: Engedj el, most én adok neked valamit!
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?
bogumil ·
Gyengécske, kiagyalt fantáziálgatás.Történet nincs benne, csak egy villanásnyi perverz történés. :smiley:

gagaradio ·
1 + 2 + 1 sajnálom

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: