Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Üzenet az 1001 éjszakából...

Hiányzol. Annyira, hogy már szinte fáj. Vágyom arra, hogy itt legyél mellettem. Hiányzik az érintésed, a csókod, a cirógató leheleted a nyakamról. Hiányzik a hangod, a sóhajod... A vágytól égő szemeid... Hiányzik az a csodálatos világ ahová csak a karjaidban léphetek be, ami csak a miénk: az Ezeregyéjszaka birodalma.
Emlékszel? Az első mesére? Amikor először fogtad meg a kezem? Még most is végigfut valami rajtam, ha erre az érintésre gondolok. És emlékszem arra, hogy égtem a vágytól, hogy megcsókolj. Én nem mozdultam. Nem akartam elrontani semmit. És egyszer csak megtörtént... Egy tizenéves kis fruska remeg ennyire az első csóktól, mint ahogy én tettem ezt, közel a harmadik X-hez. Akkor még nem tudtam, hogy lesz-e folytatás, és azt sem tudtam, hogy Te leszel a hercegem, akinek éveken át fogok mesélni.
Imádlak. És tudod, hogy mennyire hiányzol?

Végre... Hallom, ahogy belépsz az ajtón. Hallom a lépteid, ahogy a fürdőszoba felé közeledsz... Kinyitod az ajtót... Rám mosolyogsz... És állsz előttem... És csak nézel... Vágytól égő szemekkel.Tudom, hogy én is hiányoztam Neked. Majd odahajolsz fölém. Megcsókolsz. Kisimítasz egy nedves fürtöt a arcomból. Gyere, súgom a füledbe, majd egy lassú mozdulattal felállok, és segítek minél előbb kibújni a ruháidból. Lassan elmerülünk a habokban. Szorosan átölelsz. Az ajkaink egymást keresik. Nyelveink lassú táncba kezdenek. Kezed a mellbimbómmal játszik. Megremegek az érintésedtől. A nyakam csókolod... Újra és újra megremegek. Sóhajok hagyják el az ajkam. Imádlak, édes, súgom a füledbe. Vágyom arra, hogy magamban érezzelek.

Egy mozdulat és miközben hosszú csókod nyomok az ajkadra, beleülök a vágytól ágaskodó farkadba. Mindketten megremegünk. Majd hosszabb ideig mozdulatlanul maradunk, szorosan átölelve egymást. Imádom ezeket a perceket. Ilyenkor azt érzem, hogy megszűnik körülöttünk minden, és mi is megszűnünk létezni. Aztán megcsókolsz. Felnyögsz az élvezettől, miközben néhány szorító mozdulattal simogatom a farkadat. Megmozdulsz. Egyszerre mozdulok Veled. Csókolom az ajkad. És újra mozdulunk. És velünk mozdul a víz. És az is simogat... Gyorsulunk. Tudom, hogy túl soká vártunk erre a pillanatra. Tudom, hogy most nem kell megállni... Egyre gyorsul a lélegzetünk, egyre őrültebben szorítjuk egymást, ajkamat halk sikoly hagyja el... Imádlak. És mégegyszer imádlak, és még sokszor imádlak... Odabújok hozzád... Hátulról átölelsz. Belecsókolsz a nyakamba. És lassan elcsendesedik körülöttünk minden. Jó Veled, így szótlanul összebújni. Érezni a tested, ahogy hozzám simul... És tudni azt, hogy még nagyon, nagyon sok mese vár ránk... És ez az éjszaka még el sem kezdődött.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: