Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Utolsó este

- Nem lehet. Nem szabad... nem, nem… - suttogta zavarában, leszegve fejét.
Csak egy hangulatlámpa tompa fényei töltötték be a szobát. A tenger halk morja és kettőnk szuszogása még feszültebbé tette.
El akart menni, a kilincshez nyúlt, de nem tette. Maradt. Leült az ágy szélére.
- Tudod, hogy ez nem helyes, már az sem, hogy itt vagyok. - sóhajtozott, nem mert a szemembe nézni. Az ágytakarót szorongatta.
- Tudom, de nem maradhatsz egyedül. - megfogtam kezét, gyengéden megszorítottam. – Kérlek, nézz rám. - súgtam a fülébe.
Felém fordította a fejét, és lesütött szemeit lassan rám emelte. Végigsimítottam az arcát, majd lágyan megcsókoltam. Attól tartottam eltaszít magától, de nem, sőt, viszonozta, hevesen csókolt, s egyre közelebb vont magához. Simogatta a hajam, lassacskán már mindenhol, ahol ért.

Egy ideje már így, egymásba fonódva ölelkeztünk, hirtelen abbahagyta, elhúzódott, komoly arcot próbált vágni, de szomorúság sugárzott szemeiből.
Küszködött érzéseivel, alig bírta magába fojtani azt az iszonyú érzést, ami belülről emésztette.
- Kérlek, engedd, hogy most elfeledtessem veled - már én is a könnyeimmel vívódtam. Csüggedten lehajtottam a fejem.
Váratlanul megragadta a kezem, a mellkasára tette. - Érzed, érzed, hogy dobog? Rettentően vágyok rád. Hát legyen.
Vehemensem megcsókolt, hátradöntött az ágyon. Minden egyes porcikámon végigszántott a kezével. Felhevült állapotában, oly szorosan ölelt, mintha soha sem akarna elengedni.
Magáénak akar tudni, most, azonnal, testemet és lelkemet egyaránt. Ez az érzés teljesen átitatott engem is, lázasan nyúltam a pólója alá, szenvedélyesen lehúztam róla.
Hátát cirógattam, beletúrtam a hajába, tüzesen csókoltam nyakát, vállát.
-Állj fel, vetkőzz le! Látni akarlak meztelenül, most, azonnal! - duruzsolta a fülembe.
Azonnal kicsusszantam alóla. Lenge ruhám pántját lehajtottam, és egy kis segítséggel könnyedén a földre hullott. Meglepetten tapasztalta, hogy csupán csak egy bugyi takar.
Felpattant az ágyról. Átkarolta a derekam. Kezével végigsimította melleim, gyengéden masszírozta őket, másik kezével letolta rólam a maradék, aprócska ruhadarabot.
Végig a szemembe nézett, a szomorúság még mindig nem tűnt el, viszont valami bódulat társult hozzá, bár nem csak ő volt ebben az állapotban. Szinte narkózisba estem, minden érintésébe beleborzongtam, szívem úgy kalapált, hogy torkomban éreztem. Gyomrom összeszorult, és percenként tört rám egy érzés, egy leírhatatlan földöntúli érzés. Remegő kezekkel, nagy nehezen kigomboltam a nadrágját, közben fel-felnézve rá, ártatlan szemekkel.
Alig bírtam, lehámozni róla.
- Segítsek? - mosolygott rám bódultan.

Egy szót sem tudtam kinyögni, csupán bólintottam. Ő pedig, mintha parancsot kapott volna, azonnal megszabadította magát mindentől.
Fürkésztem tekintetét, és nem utolsó sorban a férfiasságát. Sután megragadtam, végigsimítottam. Szégyenlősen játszadoztam vele. Lehunyta szemeit. Halkan sóhajtozott, a lámpafénynél kirajzolódtak megfeszített izmai, a verejtékcseppek a tarkóján, amint komótosan folytak végig a nyakán. Hálásan folytatta a kényeztetésem, de most görcsösen, alig bírta visszafogni magát.
Kitört belőle a vad, sebzett állat. Megmarkolt, ledöntött az ágyra. Hevesen csókolta végig a nyakam, melleim, kezével fékezhetetlenül szétfeszítette combjaim. Elvakultan, durván tett magáévá. Éles fájdalom nyilallt belém. Próbáltam leplezni az általa okozott fájdalmam, de minden érzés látszódott arcom vonásain. Csendesen nyögtem a tomboló teste alatt.
- Bocsáss meg, kérlek, nem akartam…- vette észre elnyomott indulataimat. Bűntudata támadt a fájdalma mellett. Lecsüggesztette fejét. – Bocsáss meg… bocsáss meg. – hajtogatta. Éppen leszállni készült rólam.
- Ne! Várj, maradj, folytasd! – néztem rá kérlelőn. Átfontam lábaim derekán, kezemet a tarkójára téve, gyöngéden megcsókoltam. –Maradj – csókoltam egyre. Öleltem, nem akartam ereszteni, magamban akartam érezni, még, még. Próbáltam éreztetni vele, nem haragszok rá. Pár pillanat után, lassan kezdtünk ringatózni, egymásba fonódva, felvettük egymás ritmusát. Lomhán vonaglottunk, perzselő leheletét nyakamban éreztem. Szertartásosan szeretkeztünk hosszú ideje, minden rezdülésre ügyelve, teljesen átadva magunkat egymásnak. Összefonódtunk, de nem csak testeink, lelkeink egyaránt.

Fáradhatatlanul szerelmeskedtünk, majd vad harcra keltek testeink. Felhevülten, egyre gyorsabb tempóra váltva, telhetetlen, kíméletlen dugássá vált a lágy szeretkezés. Az utolsó taszítások közepette, szemében megjelent egy könnycsepp, de, tudtam, ez nem a kínzó érzés, hanem a boldogság cseppje.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: