Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tükör

Abban a bizonyos utolsó pillanatban azt mondják; minden megváltozik. Ott álltam a csuklyás fővel, félig homályba burkolt arccal a vég kapuja előtt reszketve, mint egy gyerek… Szánalmas képe vagyok az ostoba embernek, akit ha csalódás ér, lebontja csodás kastélyát a lelkében, hogy a helyett egy még nagyobb hazugságra épült ékes tornyokkal világhírért kiáltó otthont húzzon fel. Az alapja az illúzió, mely mélyen átfonja a magzatot, gyermekként a tudással együtt szívod be, majd az utolsó lélegzeteddel sem tudsz elszakadni tőle. Most ismertem fel magam. Egy önhitt, hiú lényt, aki az Isten által megfestett világot csodásnak látta. Most felismerve a végzet kapuján hiába dörömbölő szerencsétlent, leromboltam kacsalábon forgó palotám, hogy egy parasztházra cseréljem, melynek hófehér falát még nem színezte szürkére az undor, ettől a posványos ingoványtól, amit Szépvilágként emlegetnek.

Kinyílott a szemem. Felismertem a hullaszagú illatokat, a színesbe öltözött színtelenséget, az igazságnak álcázott hazugságot. Ezért voltam vak? Védtem magam? Önként tagadtam meg a fényt? Ki bíráskodik? Ki mondhat ítéletet? Az, aki nem látja a valót? Vagy talán az, akit megkeserített a látványa? Fel kell adnom. Ezzel érkeztem ide. Most élni akarok! Látni akarom a hiúság pusztulását. A vérrel tisztára mosott kastélyok teraszát, a porba döntött tornyokat, a látásra ítélt holtakat! Sikítsanak a némák, kárhoztatva az árva, fertőzött, és gyáva világot.

A gazzal benőtt sírokon, új hatalomra emelkedik a fájdalom. Végleg szájakat pecsétel le a gyanú, mely a lelkek mélyén lapul. Tett-e a tett, melyet az apa emlegetett. Vigaszt nyújt, szánalom, a sajnálat, mely csak akkor őszinte, ha a tied? Meleget adott-e a tűz, mely otthonok jelképe volt, vagy csak mese egy távoli világról, mely a mesélő szülötte, egy holt? Döghalmokba botlott a hős, aki a hercegnőjét kereste. Mégis mire számíthat az újszülött, akinek az arcát még nem vonta groteszk homályba a valóság? Az Anyja okozta a fájdalomra, mely gerincet görbít. Átoksúllyal nehezíti a gyöngét. Vonszold csak magad után szánalmas életed emlékképekbe redukált morzsáit. Nem építesz új világot, úgy pusztulsz, mint elődeid. Arccal a sárban és posványban! Cafatokra marcangolt valóságod szertefoszlott! Tépett idegeinket ruhaként hurcoljuk, jelként, mely elárulja szánalmas voltunkat… Álomként éltük a valóságot, féltünk minden gyávaságot.

Immár tudatra ébredt, józan emberként arcom a homályból kiemelve, magasba tekintve csúfos látomás csak a jelen, mely megtisztul majd egy éjjelen. A bitófa alatt sorakozó arcokon, elmélyül fájdalom. A világ forog tovább, egy halott, csak hús halom, értéktelen borzalom. Ennyi voltam én, sötétben rejlő remény, mely felsejlik, ha arcon csap a kín. Felesleges lázadozni, mert a végén kezd majd hajnalodni, régi napnak alkonyulni. Mikoron a fejem a porba hull, ádáz csatákkal vágtat a Nagyúr, a Borzalom, mely vadul szel át erdőket és óceánt. Ez volt tehát a kezdet… Fekete homok, vörös tó, pusztuljon a Mindenható! Pénz, Hatalom, Törvény farán, vágtat tova a harsogó halál.

Új életet kaptam a megszűnéssel, csodás vakságom véget ért. Látó lettem, az egyetlen, aki szólni merhet. Fekete lett az örök ruhám, temetőbe járás a munkám. Ocsmány koponyákkal díszített trónterem, lett a magányos végzetem. De széppé tett miden pillanatot, hogy lelkek titkát bitorolhatott a hatalom, mely aláztatva szunnyadó borzalom, halom okos rágalom. Vitathatatlan Úr lettem a szellemeket elvezető elme, mely sötét bugyrokba tekinthetett le. Égi magasságba szárnyaltam a hősökkel, míg az ocsmány férgek a testükön éltek el. A világ mégis temetetlen halott maradt, mert nem ismerte fel a nagy falat, mely útjába állhat az átoknak, mely végigverte apáinkat. Rothadó testekkel öveztem utamat, hogy üzenjek az élő holtaknak, de szavam a mindenség porát verte, és a süket füleket hiába ölelte.

”Hát ostoba vagy ember, akit ha jön, egy jégeső lever. Kapjon fényt a sötét heg, mely hazugokat fed meg! Seb vagy a világ testén, egy fekélyekkel fertőzött eszmény. Gyógyulj, vagy nőj nagyobbra, de ne légy tétlen, akaratlan!

Bocsánatért esendő ember, talán egyszer bebocsátást nyer…
Hasonló történetek
2680
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
3873
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: