Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Továbbképzés

Zsolt már hetek óta várta ezt a három napos képzést, melyen ismét találkozhatott Ritával. Még a nyáron ismerte meg, egy hasonló képzésen, és egyből elbűvölte. Nem a személyisége ragadta magával, hanem teste tökéletes vonalai. Kerek, feszes segge, formás mellei, hosszú, vékony combja… vadító, hosszú vörös haja, rakoncátlan göndör fürtjei, melyek kiemelték mélyzöld szemeit.
Az elmúlt pár hónapban nem telt el úgy nap, hogy ne hívta volna telefonon, mindig hosszú perceken át beszélgettek, és sikerült a nő bizalmába férkőznie. Meghallgatta, és támogatta, az az ember lett az életébe, akire szüksége volt. Rita kapcsolata a párjával eléggé megromlott, az anyagi gondok, munkahelyi stressz, mindennap feszültséget generált köztük, és állandóak lettek a veszekedések. Egy idő után ezt megosztotta Zsolttal is, aki kihasználva a lehetőséget elkezdte a férfi ellen hergelni, mert tudta, hogy ezzel még inkább a bizalmába férkőzhet. Azt akarta, hogy mikor újra találkoznak, akkor a nő már teljesen megbízzon benne, és kialakult kapcsolatukkal ágyba vihesse. 
Minden nap elképzelte, ahogy jól megkeféli, megállás nélkül szeretkezik vele, ameddig csak bírja szusszal.


-  Ideje ünnepelnünk – Zsolt kibontotta az üveg pezsgőt, ami eddig a hotelszoba bárpultjában hűsölt, és töltött egy pohárral magának, Ritának, és Lacinak, aki vele együtt érkezett Debrecenből, a továbbképzésre.


- Mire igyunk? –nézett kérdően Rita a férfira, majd leült mellé az ágyra. Zsolt úgy tervezte, hogy közös szobájuk lesz a továbbképzésen, de ezt nem tudta összehozni.  Lacinak nem beszélt a terveiről, arról, hogy mit tervez Ritával, mert nem akarta elkiabálni a dolgot.


- Rád – mosolygott -, és egy szebb évre.


- Egészségünkre - összezörrentek a poharak -, fenékig.


- Ez elég finom – nyugtázta Rita, majd az éjjeliszekrényhez hajolt, hogy letegye a poharát, de Zsolt megállította.


- A pohár sosem lehet üres – nevetett, és töltött is.


- Mondtam már, hogy nem bírom az alkoholt? – nézett a nála húsz évvel idősebb férfira, akinek felcsillantak a szemei.


- Én sem bírom – ismét mosolygott, miközben végig mérte az alig harminc éves nőt, akin kivágott fehér blézer volt, és egy miniszoknya, mely alig takarta gyönyörű lábait.


- Akkor én leszek itt ma az egyetlen józan – nevetett fel Laci, majd a bárpulthoz lépett, és kivett egy üveg whisky-t. – Ez az én kedvencem.


- Rég volt már, hogy ilyet ittam – nézett az üveg Ballantines-ra Zsolt- úgy látom, mind ki leszünk ütve.


- Finomnak tűnik - nézett Lacira, aki gyors elővett három tiszta poharat és tele töltötte őket. Rita nem ívott még korábban whisky-t. Sosem rajongott az alkoholért, de most úgy érezte, hogy egyszer nem árthat meg.


Az első pohárral még töményen itták, a másodikat viszont már energiaitallal hígították, miközben szépen lassan elfogyott a pezsgő is. Fél órával később Rita már csak mosolyogni tudott, rendesen fejébe szállt az ital. A két férfi viszont elég jól bírta.


A nő részegségét Zsolt elégedetten nyugtázta, érezte, hogy eléggé oldott, fesztelen lett tőle, és esélye lehet nála. Ahogy fogyott az ital, úgy lett egyre merészebb. Előbb csak néha-néha érintette meg Ritát, előbb a kezét, majd a combját, majd miután a nő nem reagált negatívan, nem lökte el, egy idő után már a combján hagyta a kezét, és finoman simogatni kezdte. Óvatosan csinálta, nem akarta, hogy Ritának feltűnjön, mire készül, és kezével fokozatosan tért át a belső combjára, egyre közelebb kalandozva a szeméremdombjához, amitől a nő kezdett felizgulni. A férfi ezen már rég túl volt. A farka meredten állt a nadrágja rejtekében, alig várva, hogy akcióba lendülhessen. 
Miután kiürültek az üvegek Laci a fürdőszobába ment, hogy lezuhanyozzon, amíg még nem száll teljesen a fejébe az ital. Tíz évvel fiatalabb Zsoltnál, még elég jó formában van. Rendszeresen jár edzeni, futni, és úszni. Igazi sportember. Miután elvált feleségétől, megszállottja lett a sportoknak.


-  Nagyon jó nő vagy – nézett mélyen Rita szemébe -, teljesen lázba hozol.


- Tényleg? – Felnevetett, majd hagyta, hogy a férfi tekintete magával ragadja. Zsolt még mindig a combját simogatta, majd a vágytól feltüzelve, hagyta, hogy keze tovább merészkedjen, és a nő combjáról a tangájára tévedt, mely már át volt ázva a nő kéjes nedvétől. Lassú, körkörös mozgással kezdte kényeztetni. Rita egy pillanatra tiltakozni akart, de végül nem tette. Zsolt ettől teljesen felbátorodott, odahajolt hozzá, és megcsókolta.  Intenzíven, vadul esett a nőnek, aki igyekezett felvenni a tempóját, de az alkohol miatt nem bírt lépést tartani.


- Hónapok óta vágyom erre –nézett a nő szemébe, majd kihámozta a felsőjéből, levette róla a melltartót, és gyönyörű melleibe csókolt. Rita felsóhajtott, a teste tüzelt, elöntötte a vágy, és átadta magát a férfinak, aki nem bírt betelni csodás melleivel, és egymás után szívta, csókolta őket.


- Én…


- Csssss - csitította, és lehámozta róla a maradék ruhát, majd a saját ruháit is levedlette, és végre kiszabadult ágaskodó farka. Rita csak bámulta, Zsolt azonban nem habozott, maga elé térdeltette a lányt, és a szájába tette, vértől lüktető farkát. Rita felnézett rá, nem is tudta mit akar… egyáltalán akarja-e ezt az egészet, de a férfi nem hagyott neki időt ezen merengeni, megragadta a fejét, és dugni kezdte a száját. Rita behunyta a szemét, és hagyta, hogy a torkáig nyomja. Zsolt egyre gyorsabban kezdte kefélni, élvezte a helyzetet, a nő kiszolgáltatottságát. – Szopjál! – sóhajtott fel, majd leállt. Rita egy pillanatra kivette szájából a kemény szerszámot, farkasszemet nézett vele, majd bekapta, és szívni kezdte. Felváltva szívta, és ostorozta nyelvével, amitől a férfi teljesen készen lett, érezte, hogy már nem bírja sokáig –állj le.


- Nem jó? – nézett fel a férfira.


- Nagyon is! – Megfogta a nő kezét, felsegítette, majd az ágyra fektette. Terpeszbe tette a lábait, farkát a forrón lüktető puncijához igazította és belé hatolt. Finoman dugni kezdte… mikor hírtelen Laci lépett ki egy szál törölközőben a fürdőből. Meglepetten bámult rájuk, miközben farka egyből megmerevedett a látványtól.


- Zavarok? – habogta. - Visszamenjek?


- Ne – nézett rá Zsolt. - Ritát biztos nem zavarja, ha beszállsz. Persze, csak, ha van kedved.


- Persze, hogy van. – Kioldotta a törölközőt, és előbukkant hatalmas farka.


- Hűha! – Bámult rá Rita, Még mindig nem érezte helyén valónak a dolgot. A férje otthon van kétéves kisfiúkkal, ő pedig élete első gruppenjén fog átesni. Bűntudata lett, ám ezt hamar elnyomták a vágyak. Zsolt egyre dinamikusabban kefélte, miközben odalépett mellé Laci, farkát a nő szájába dugta, és engedte, hogy szopja. Rita nem is akarta felfogni, hogy mit is tesz. Úgy döntött teljesen átadja magát a két férfinak, és hagyja, hogy ez az egész megtörténjen.


Zsolt nézte, ahogy Rita száját barátja egyre jobban szétkeféli, és ő sem habozott, olyan gyorsan dugta a lányt, amilyen gyorsan csak tudta. Rita egyre hangosabban sóhajtott fel, nyögései megtörték a szoba csendjét, és pár perc múlva, elélvezett. Zsolt elégedetten nézett a lány megfeszült testére, majd kihúzta belőle a farkát, megfogta, és helyet cseréltek. Rita került felülre, beleült a férfi ágaskodó farkába, és lassú csípőmozgásba kezdett. Zsolt belemarkolt a seggébe, majd végigsimította a hátát, és magához húzta.
Belecsókolt a melleibe, majd ajkába, és nyelveik vad táncba kezdtek. Mindeközben Laci a lány mögé ment. Végigcsókolta a hátát, majd a seggéhez hajolt, és belenyalt a lány popsijába. Az egyik legszebb volt, amit valaha látott, és egyből tűzbe hozta. Gyengéje volt a női popsi, és nem is tétovázott sokáig. Farkát a nő hátsó bejáratához igazította, és egy határozott mozdulattal belé hatolt. Ettől Rita annyira meglepődött,hogy megharapta a saját nyelvét. Nem számított rá. Még eddig senkinek sem engedte, hogy hátulról dugja meg. Fájt, ahogy Laci belé hatolt. Szemei tágra nyíltak, szeretett volna tiltakozni, de nem volt hozzá ereje. Laci belemarkolt a melleibe, és kefélni kezdte. Most már két farok dolgozott benne, ő pedig levegő után kapkodott. A teste alig bírta az ingereket. Az első pár perces fájdalmak lassan elmúltak, és élvezet vette át a helyüket. Sose hitte volna, de a seggét kényeztető férfiasság legalább annyira izgatta, mint a puncijában dolgozó. A két intenzív ingerlés hamar megtette a hatását, és elélvezett. Teste perceken át görcsben ált, puncija forrón lüktetett, folyt belőle kéjnedve, és miközben ő a gyönyörök csúcsán járt, a két férfi nem állt le. Egyre dinamikusabban kefélték, míg nem Laci elélvezett, egy hatalmas adagnyi spermát lövellve a popsijába… ezután még lökött rajta párat, majd kihúzta félig lankadt farkát, és a fürdőbe ment, hogy újból lezuhanyozzon.
Zsolt megemelte a nőt, az ágyra fektette, mellé lépett, és farkát a szájába tette. Nem várta meg, hogy szopni kezdje, egyből dugni kezdte. Már nem érdekelte a nő, aki ezen az estén sokszor járt a csúcson. Csak saját maga érdekelte. A torkáig nyomta a farkát, és úgy dugta, mintha a puncijában lenne. Rita levegő után kapkodott, szemei tágra nyíltak, de a férfi fel sem figyelt rá, csak kefélte, amilyen gyorsan csak tudta, mígnem hírtelen elöntötte a forróság, és elélvezett. A torkáig nyomta a farkát, és telespriccelte. Vagy egy percig tartotta ott, mire magához tért a gyönyörtől, és kihúzta a nő szájából, aki kis híján megfulladt. Rita szemeiből könnycseppek gördültek ki. Szétkefélt teste, mozdulni sem tudott a bűntudattól, miközben Zsolt otthagyta, és csatlakozott Lacihoz a fürdőben…
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Ahogy mondod, de legközelebb ne csak a bevezető legyen hosszabb, töltsd meg tartalommal! Most én nem szavazok :innocent: :heart:
bakos1022 ·
Köszönöm. Igyekszem. :grinning:

Marokfegyver ·
Azt hiszem, nemigen lehet hozzátenni az elhangzott véleményekhez. Az eléggé elcsépelt továbbképzés témakörről igyekeztél még egy bőrt lehúzni, amikor már csak a csontja zörög. Csak úgy tudtál volna mást kihozni belőle, ha felöltözteted, a szereplőknek karaktereket adsz, a sztorinak körítést, a helyszínnek dekorációt... Szóval, ha a véleményekhez nem is, de a novellához lehetne még hozzátenni ezt-azt.
bakos1022 ·
Igazad van, mint mindig. Köszönöm az építő jellegű kritikát. :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: