Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tévedés

Egy szép nyári éjszakán történt meg Velem ez a furcsa eset.
Barátommal és a testvérével (akik mellesleg ikrek és olyanok, mint két tojás) elmentünk egy szórakozó helyre. Jól esett kimozdulni egy fárasztó hét után.
Mivel tudtam, hogy a testvérnek is tetszem, ezért vele is táncoltam, jó szorosan össze bujva.
Már hajnal felé jártunk és eléggé a tetőfokára hágott már a hangulat, de mivel a barátom nagyon berúgott, mi pedig G-vel már nagyon fáradtak voltunk és nem éppen voltunk éppen, így haza mentünk.
A barátomat letettük aludni, G elköszönt s elment a szobájába, én pedig fürdeni. Mivel még álmos nem voltam, ezért nem vettem sietősre a dolgot, inkább lazulni akartam egy kicsit. Engedtem egy kád forró vizet, fürdő olajjal, miegymás. Bekapcsoltam egy kis halk andalító muzsikát.

Kb. 10 percet punnyadtam a kádban, mikor kopogást hallottam,
az illető a barátom volt. Bejött és szó nélkül bemászott mellém a kádba. Kissé meglepődtem, mert mikor ott hagytam, még hullának is elment volna, most meg itt ült velem.
Lassan odamászott hozzám és megcsókolt. Olyan csókja volt, hogy rögtön beindulnak tőle a hormonok. Sokáig csókolóztunk, miközben szorosan átölelt s simogatott. Aztán rátért a nyakamra s a melleimre. Bennem egyre jobban tombolt a vágy s már alig bírtam magammal. Felállt, kilépett a kádból, s mondta h én is álljak fel. Felálltam, hozott egy törölközőt, rám csavarta, felkapott és bevitt a szobába. Lassan kicsomagolt és végig csókolta a testem. Minden apró kis területet felfedezett, hosszan elidőzve a pocim és a cicim környékén. Szívverésem gyorsult, halkan sóhajtottam.

Egy váratlan pillanatban, megtalálta a gyönyör forrását. Lassan körbe csókolta s ujjaival izgatta. Majd hirtelen végig nyalta, jó hosszan és szenvedélyesen. Még sose láttam, hogy ennyire kívánt volna. Minden porcikám kellett neki. Már én is nagyon kívántam, minden vágyam az volt, hogy bennem legyen, hogy érezzem, hogy kitöltsön.
- Kérlek, ne kínozz! - mondtam, s a hátára döntöttem.
Lassan beleültem, éreztem minden egyes pulzálást, mit férfiassága nyújtott. Halkan felnyögött, éreztem, már ő is nagyon várta. Lassan de egyre gyorsuló tempóban kezdtem rajta lovagolni. Kezeivel kitámasztotta magát, popsiját kinyomta, hogy még jobban bele tudjak ülni. a tempó gyorsult s éreztem, mindjárt végem. úgy tört rám a gyönyör, mint egy több száz éve szunnyadó vulkán, ami most megelégelte az alvást s bombaként robban a felszínre.

Pihegve rá omlottam. Simogatott, miközben gyorsan a hátamra fektetett. Lábaim felkerültek a vállára, popsim alá kispárnát nyomott. Most igy is teljesen magamba tudtam fogadni. Kicsit játszott a makkal a bejáratnál, majd egy hirtelen mozdulattal tövig belém hatolt... Csodálatos érzés volt. Minden porcikámmal érezni akartam. Ahogy az ütem ismét gyorsult, éreztem, nem kell már sok, se neki se nekem. Gyorsan kimásztam alóla s kutyapózba vágtam magam, mert tudtam h azt nagyon szereti.
- Gyere, akarlak! Basszál meg keményen! - mondtam.
Nem kellett kétszer mondani. Mögém térdelt, s keményen belém hatolt. Szinte hihetetlen sebességgel szeretkeztünk, alig bírtam tartani a tempót. A pozícióváltás egy kis lenyugvási időt adod, de így sem volt sok hátra. Szinte egyszerre mentünk el. Először bennem robbant az orgazmus, aztán benne. Az eredményt a hátamra spiccelte, majd lehanyatlott mellém. Kis idő múlva hozott zsepit és tisztára törölt, majd elmentünk zuhanyozni. Mikor már tiszták voltunk, lefeküdtünk.

- Szeretlek! – mondta.
- Én is szeretlek Életem! - mondtam. Egymást karjaiban aludtunk el.
Mindenki előtt ébredtem, józanul. Kinyitottam a szemem, s láttam, hogy másik szobába vagyok, és nem a barátom fekszik mellettem.
Azonnal beugrott az éjszaka s hogy mit tettem: Megcsaltam a barátom a testvérével. Rögtön kimásztam mellőle, s hogy ne derüljön ki a hiba, visszamentem a barátomhoz, aki szerencsére végig aludta az éjszakát s nem jött rá a félre lépésemre...
Azóta a testvérével nem beszélek (egy nagy vita után), s a barátom azóta sem tudja, hogy miért...
Hasonló történetek
18048
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
26065
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
gollam12 ·
Ellentmondásos egy kicsit a fogalmazásod. Néhol egészen obszcén, de használsz egészen költői fordulatokat is. :) Szerintem légy egységes.

rebyc ·
hmm, nem tűnt fel, hogy másik szobába visz?

Dhomen ·
szar kamu, unalmas írás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: