Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Testet ölt a szenvedély...

Sziasztok! Én még új vagyok itt, nemrég találtam erre az oldalra és nagyon tetszik. Én 12 éves korom óta írok történeteket (persze most már annál több vagyok) és nagyon szeretem másokét is olvasgatni.
Az egyik történetemből ragadtam most ki pár részletet, remélem tetszeni fog nektek.
A történet fikció, de van valóságalapja, ami a lényeget illeti. :)

Önfeledten bulizott mindenki, Jeff mindig nagyon jó kis összejöveteleket tart. Mindig hatalmas a hangulat nála. Persze engem csakis Dave érdekelt. Ahogy döntöttem magamba az alkoholt úgy vált egyre vonzóbbá a számomra. A fekete haja, a nagy, sötétbarna szemei, a csókra csábító húsos ajkai...ahányszor a szájához emelte a poharat és annyiszor borzongtam bele a látványba. Elképzeltem, ahogy a legérzékenyebb pontjaimhoz közelít így a szájával...Nem szabad többet innom, különben színt vallok a végén.

..........................................................

Mivel mindketten ittunk már, ezért taxit fogtunk, ami kis idő múlva múlva meg is érkezett. Beültünk hátra és Dave lakása felé irányítottuk a sofőrt. Nagy nehezen sikerült elmagyaráznunk mi is a pontos cím, de a vezető csak elmosolyodott és gázt adott, mondván, tudja az utat. Amíg alkalmi sofőrünk a vezetésre koncentrált, addig mi hátul nevetgéltünk és felszabadultan, egymást túlkiabálva meséltünk vicces történeteket.
Nem kerülte el a figyelmemet, hogy ő ezalatt többször hozzáért a combomhoz illetve végigsimított rajtuk. Nagyon közel húzódott hozzám, az illata teljesen megszédített. Már bántam, hogy eljöttem vele ilyen állapotomban a lakására. Ahol egyedül leszünk. Ő pedig itt izgat egyfolytában. Arrébb próbáltam húzódni tőle, de valami láthatatlan erő ezt nem engedte. Egyszerűen akartam a közelségét, azt, hogy még simítson végig érzékien a combomon és feljebb is csúsztathatná a hosszú ujjait. Annyira vágytam rá, hogy az szinte már fájt. Utolsó erőmmel megfogtam a kezét, hogy valamelyest arrébb tegyem, erre ő összekulcsolta az ujjainkat. Itt feladtam, főleg mikor hüvelykujjával gyengéden körözni kezdett a tenyeremben. Szinte az egész testem lüktetett, átjárta a forróság, a tűz.
Mikor megérkeztünk, alig bírtam kiszállni a kocsiból, a lábam is remegett. Csak a mindent elsöprő vágyat éreztem, semmi mást.

Dave rendezte a számlát, majd bementünk a lakásába. Ő előrement valamiért a hálószobába, én pedig az előszobában nekidőltem háttal a falnak és megpróbáltam mély lélegzeteket venni, hogy lenyugodjak egy kicsit. Mikor visszajött, karjaival körbezárva szembeállt velem. Egészen nekiszorított a falnak, nagyon közel volt az arca. Éreztem, ahogy az ágyéka is nekem feszül. Végem volt.

`Minden rendben?`- kérdezte rekedt hangon és közben a vágytól kipirult arcomat vizsgálta. Végigsimított arcélemen az ujjhegyével, lekövette a szemével, közben megnyalta az ajkait.

`Nem, semmi sincs rendben, mert egyszerűen megőrjítesz`- ordítottam belülről, de egy hang sem jött ki a torkomon. Úgy éreztem, mintha ezer éve nem ittam volna, kiszáradt a torkom és a szám is. Belenéztem a szemeibe, amik szintén furcsán csillogtak.

Ezek után nem sokat haboztunk és megcsókoltuk egymást. Érzékien forgatta a nyelvét a számban.
"Iszonyúan kívánlak. Nem is tudod mióta.` suttogta a csókok között. Majd a nyakamat kezdte csókolni, szívni, miközben kezei a pólóm alatt indultak felfedező útra. Hátrahajtottam a fejem az élvezettől, egyszerűen olyan érzést keltettek bennem az érintései, amit talán még sosem éltem át. Szenvedélyesen kereste újra a számat és vadul szívni kezdte az ajkaimat, picit meg is harapta. Nem tudtam betelni azzal, ahogy csókol, már szinte attól elélveztem.
Egyre követelőzőbb lett, nagy hévvel szabadított meg a felső ruháimtól, kéjesen simított végig többször is a testem vonalán. Én is gyorsan levettem a pulcsiját, pólóját és az övcsatját kezdtem bontani. Minél előbb meztelenül akartam őt. Miután letoltam a nadrágját is, ő is ugyanígy tett az enyémmel. Felemelt, lábaimmal keresztülfontam a derekát és a hálószoba felé vitt. Maga alá fektetett és elkezdte végigcsókolni az egész testem, kikapcsolta a melltartómat is és lassan lehúzta rólam. Többször egymás szemébe néztünk, már amennyit láttunk magunk körül a kintről beszűrődő fénynek köszönhetően. Beletúrtam a hajába és mélyen beszívtam az illatát.

`Gyönyörű vagy!`- suttogta a fülembe.
Simogatta a tangám vonalát, benyúlt a két széle alá, de még nem húzta le rólam. Ehelyett a hasamat kezdte csókolgatni, közben a bugyimon keresztül simogatta az addigra már teljesen nedves és duzzadt csiklómat. Majd egy hirtelen mozdulattal benyúlt a falatnyi anyag alá, megérintve a legérzékenyebb pontomon. Beleremegtem és halk nyögések hagyták el a számat. Elmosolyodott és huncut szemekkel felnézett rám. Bizonyára realizálta mennyire beindított, nedvesebb már nem is lehettem volna. Becsúsztatta az egyik ujját közben szüntelenül csókolgatott és haladt egyre lejjebb. Gyengéden beleharapdált a combjaim belső felébe...már az őrület határán voltam, mikor végre megéreztem forró nyelvét. Néhány pillanat múlva megfogta a bugyim két szélét és egy mozdulattal lerántotta rólam, majd nagyobb hévvel folytatta, amit elkezdett. Alig kaptam levegőt, annyira jó volt, amit csinált. Gyengéd és hevesebb mozdulatait váltogatta. Először lágyan feltérképezte az egész puncimat, lassan körözött a csiklóm körül. Azután bedugta a nyelvét a bejáratba és erősebben mozgatta.
Szinte kirobbant belőlem az orgazmus. Ekkor felkúszott a nyakamhoz és csókokat lehelt rá. Megfogtam a fejét és hátrahajtottam, hogy én is hozzáférjek a nyakához, ahol csókolni, harapdálni és szívni kezdtem a bőrét. Az ő teste is remegett már a vágytól. Fordítottam a helyzeten, így ő került alulra. Hátradöntöttem az ágyon, végighúztam az ujjam telt ajkain. Lágy puszikat lehelt rá és a fogai közé vette. Több se kellet, ismét a csókjai akartam érzeni. Majd végigcsókoltam az egész testét, a nyakát, a mellbimbóit, a hasát. Jólestek neki az érintéseim, mert a szobát megtöltötték mély sóhajai és nyögései. végül elértem kedvenc testrészemhez, ami már lüktetve sóvárgott a beteljesülés után. Finoman szétfeszítettem a combjait és a golyót kezdtem nyalogatni. Gyengéden a számba vettem és megszívtam. Itt már nagyokat nyögött és a csípője is megmozdult. Majd a gátját is meg-megnyaltam. Utána a gátjától kezdve elindítottam a nyelvem felfelé, a golyóin át a péniszéig. Ahogy hosszában végignyaltam türelmetlenül megemelte a csípőjét a számba irányítva a farkát. Ahogy bevettem, elöntötte egy remegés-hullám. Mozgatni kezdtem a fejem, ő úgy tolta egyre mélyebbre. Beletúrt a hajamba, majd felfogta, hogy lássa is, hogyan csúszkál ajkaim között ki-be az egyre csak duzzadó farka. Lassan, mélyen betolta, majd kihúzta. Ezután rá is markoltam és a kezeimmel is masszíroztam, hogy minél intenzívebbet élvezzen. Simogattam a fenekét, a gátját, a golyóit. Újra rámarkoltam, most már két kézzel fogtam közre csodás szerszámát és a számmal is erőteljesebben kezdtem dolgozni. Hatalmasat élvezett a számba.
Picit vártam, utána folytattam a kényeztetését. Pár perc múlva újra harcra kész volt.

Az ágyon térdelve a fal felé fordított és megtámasztotta a kezeimet. Mögém térdelt, széjjelebb rakta a lábaimat és egy határozott mozdulattal belém hatolt. Először lassan kezdett mozogni, a farka teljes egészében ki-be járt bennem. Annyira mélyre ment, amennyire csak tudott. Minden mozdulatnál erősen belemarkolt a csípőmbe vagy a fenekembe. Oldalra döntötte a fejem, beletúrt hosszú hajamba és megszívta a nyakamat. Szemérmetlenül és hangosan nyögdécseltem, a tudtára akartam adni, mennyire jó, amit velem művel. Mennyire jó őt magamban érezni. Hirtelen kiszállt belőlem és én kerültem felülre. Megmarkolta a melleimet, végigsimított a derekamon. Ködös szemekkel nézte, ahogy mozgok rajta és ahogy a melleim ugrálnak közben. Az egyik kedvencem a lovaglópóz, főleg vele. Egyszerűen imádom, ahogy a csípőmbe markol, ahogy minél jobban magára húz. Éreztem, nem bírom már sokáig.

`El fogok menni.`- sóhajtottam a fülébe. Ekkor lassított és felült. Átöleltem a nyakát, beletúrtam a hajába és érzéki csókokat váltottunk, miközben a lábaimat átfontam a derekánál. Lágyan simított végig rajtuk. Lassan kezdtünk mozogni, szinte ringatóztunk. Elmondhatatlan érzés volt, ahogy beleszuszogott a nyakamba és nyelve hegyével végignyalta. Megmarkoltam a vállát, belemélyesztettem a körmeimet hátába és a szájába haraptam. Kicsit felszisszent, de láttam a szemén, hogy ez most kihozta belőle az állatot. Egy mozdulattal maga alá tepert, kezeimet a fejem fölé téve lefogott és keményebb ütemre váltott. Azonnal éreztem, ahogy a testemet elönti az orgazmus első hulláma. Lökései egyre gyorsabbak és keményebbek lettek, engem pedig szinte elragadott a katarzis.

Kimerülten terültünk el az ágyon. Lecsuktam a szemeimet.
Fantasztikus volt. Egyszerűen leírhatatlan. Ez a két mondat zakatolt az agyamban utána. Nem hittem el, hogy végre megtörtént. És hogy valóban ez volt életem legjobb szeretkezése. Megérte ennyit várni. Szerintem még sosem éreztem ilyesfajta kielégülést.
Hozzászólások
További hozzászólások »
forumromanum ·
Kevés a hiba: én helyett ést írtál, vesszők maradtak el. Élvezhető, írj még bátran!

Kissemmiseg ·
Hallgass mindenkire, aki nem akarja kedvedet szegni!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: