Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Találkozás egy kis kikapcsolódásra

Végre. Szombat, és a csajokkal fergeteges bulit tervezünk. Ma van a hónap legjobb bulija: hab-parti a közeli clubban. Szerencsére már végeztem a teendőimmel és készülődhetek estére. Megbeszéltük a lányokkal h 8-ra készek leszünk és én még sehol sem tarok. Mellesleg 17 vagyok, és Izabellának hívnak, de barátaimnak csak Bella. Fürdés után öltözködés. Fehér kisnadrág, hozzá illő toppal, ami alá nem vettem melltartót. Egy leheletnyi smink, mert tudom, úgy is összemosódna a sok habtól, és már megyek is. A Csajokkal: Barbarával, Zsófival és Emivel együtt elindultunk, hogy jól érezzük magunkat. Mire odaértünk már javában folyt a tánc, és mindenki kezdte elengedni magát. Így hát mi is először a bár felé vettük az irányt, és két kör vodka, meg egy koktél után bementünk a dizsibe. Életemben nem láttam még ilyen tömeget. A testek ritmikus összecsapódása és egyenletes mozgása a táncra, olyan volt, mint a tenget örvénylése. Szinte mindenki fehér színű öltözéket viselt, amit a foszforeszkáló díszvilágítás még jobban kiemelt. Igazából Zsófival voltam jobban, nem egyszer megesett, hogy egy kis alkohol után forró csókokat váltottunk, de amikor Babi is ezt kezdeményezte, az már sok volt. Gondoltam itt az ideje friss levegőt szívni, de amikor megfordultam, elém állt egy fehéringes, magas alak.

Először nem is tudtam, hogy hogyan került elém ez az akadály, de miután felmértem tényleges helyzetem egy határozott mozdulattal akartam kitérni előle. Pechemre nem engedett. Aztán megfogta a karom és a nyaka köré tekerte. Csak most láttam igazán, hogy milyen szimpatikus egy srác. Kb. 1-2 évvel lehetett idősebb nálam, és ahogy magához húzott éreztem, hogy mennyire kidolgozott mellkasa van. Végül is engedtem, valahogy kellemesen éreztem magam, ami azt illeti nagyon is jól. Keze a hátamról a derekamra vándorol, majd méglejebb és határozottan, de nem túl erősen belemarkolt a fenekembe és magához tolt. Tudtam, mit akar, tetszettem neki és ő is nekem, így hát elkezdtem a csípőmet mozgatni megkeményedett férfiassága körül. Mélyen bele néztem a borostyán zöld szemébe. Megigézett ez a tekintet és most már én is akartam őt. De most azonnal. Megpróbálta vértől parázsló ajkát az enyémre tapasztani, de előbb léptem és hevesen megcsókoltam. Éreztem lélegzetét és nem zavart, hogy többen is vannak körülöttünk. Nem érdekeltek a csajok, a zaj őt akartam, akivel néhány órája táncolok, és még a nevét sem tudom. Megfogtam a csuklóját, és elkezdtem vontatni egy boksz felé. Az őr felé pillantottam, és ő visszabólogatott. Tudtam, hogy senki sem fog minket zavarni.

Mikor bezárta az ajtót és felém fordult azt láttam, amit látni akartam: Szemében izzó vágyat és a tekintete, ami az enyémbe fúródik. Odaléptem hozzá és lassan, centiről-centire elkezdtem felfedezni testét. Lefejtettem róla ingjét mire ő megcsókolta a nyakam és lehelt, mert érezhette, mikét száguldozik ereimben a vér. Határozott mozdulattal levette rólam a toppomat, és kibuggyanó melleimre vetette tekintetét. Elkezdte masszírozni hegyesedő cicimet, és én közben már levettem a nadrágját is. Most keze ismét a fenekemre vándorolt, és lehámozta a nadrágomat, utána a tangámat is. Most már éreztük egymás testét, és én nem bírtam magammal. A hátam mögött lévő ágyra dobott. Eligazított, mintha egy virágcsokrot rendezgetne, és lába közzé telepedett.

Olyan érzékien kezdte el nyalni a gyöngyöcskét a lábam között, hogy azt hittem mentem itt hagyom. Sóhajtásaim és időkénti nyögéseim hallatán egyre gyorsabban és gyakrabban kezdte el harapdálni, puszilgatni és nyalni a gyönyörtől tocsogó puncimat. Ujjaival erősen tömködött, amit én még inkább élveztem. Hüvelykujjával dörzsölgette szemérmemet, és ettől hangosan, sikoltozásokkal telve megfeszültem.
Vártam volna a szokásos elgyengülést, de többet akartam. A mellettünk álló szekrénykéből elővettem egy gumit, és még mielőtt az orrom előtt lengedező farkára húztam volna, bekaptam, és gyengéden megszívtam, nyelvemmel körözgettem a makkja körül. Az apró sóhajok, amiket ő engedett el arra utalt, hogy már nem bírja sokáig. Felhúztam a gumit és ráültem kőkemény vesszejére. Elkezdtem magam húzogatni rajta, egyik kezemmel a heréit dörzsölgettem, és azt akartam, hogy belém élvezzem. Az arca gyönyörtő édes képek vágott, szeretem látni, ha egy férfi élvezi, amit vele teszek. Megfogtam a derekamat, és egyre erősebben döfött engem, akkor pedig megjárta ő is a mennyországot.

Mikor magához tért, megfogta az arcomat, és magához húzott egy utolsó csókot, kaptam tőle és most először megszólalt:
- Köszönöm az estét. Nagyon jó veled, Bella!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mirrmurrka ·
LOL!

Hirtelen előtted termet... pechedre... mellesleg rögtön felállt neki... de amúgy már több órája táncoltatok... Meg se szólalt, nyilván néma volt vagy elvitte a cica a nyelvét. Az meg se fordul a fejemben hogy egyszerűen csak egy paraszt aki be se mutatkozik... Amúgy egy dizsibe tök átlag hallod, hogy vadidegeneket elenged a sztánt kufircolni... Naná.
Ja, és egyébként a pasi még lovag is, mer megköszöni.
És a neveden szólít, öcsém, tiszta herripotteres legilimencia-óra.
tudta a neved holott be se mutatkoztál... :smile: :smile: :smile:
Anita, többedszer pana
Mirrmurrka ·
kétszer is bocs:

1. termett, nem termet.
2. Lemaradt a mondat vége. Szóval:
többedszer panaszkodom hogy nem lehet nullával pontozni.
Kiküszöbölhetnénk végre??????

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: