Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Találkozás a volt barátjával

Az ajtóban összeölelkezve hosszan csókolták meg egymást. A lány még nem volt biztos az érzéseiben, a fiú teljesen odavolt a dologtól. Nemrég kezdték a kapcsolatukat, de még bennük volt a múlt emléke: a lányban egy fájdalmas szakítás, egy rajongással teli, mély szerelem, a fiúban pedig a kétség, és a próbálkozás, tehetetlenség.

Most, hogy egymásra találtak, ellentétes dolgokat éreztek. Erről soha nem beszéltek még, egyikőjük sem tudta teljesen, hogy mit érez a másik, mert ez a próbálkozás időszaka volt.
Az üdvözlés után sétára indultak, közben már-már közhelyesnek tűnő beszélgetést folytattak egymás napjáról, hogylétéről. A srác úgy érezte, hogy túl unalmas találja álmai nője, és gondolataiban csak az járt, hogyan tetszhetne jobban neki.
A lány próbált felszabadultan viselkedni, próbálta vezetni a beszélgetés fonalát az érdekesebb dolgok felé, de ekkor feltűnt!
Ugyanabból az Opelből szállt ki, amelyben annyit utazgattak, beszélgettek, nevettek, és egyszer még szeretkeztek is. Az érzések teljesen megrohanták, szörnyen keserű nosztalgiával gondolt vissza a két és fél évre első, komoly, és talán egyetlen szerelmével.

A fiú is észrevette az idegent, majd kihasználva a lány döbbenetét, arcát fürkészte a másik tudta nélkül.
A csodálat, és rajongás látványa elszomorította, szinte megütötte. Tehetetlen düh, és irigység ragadta magával, és érezte, hogy veszített, pedig még el sem kezdődött.
Sorsába beletörődve, megadóan hajtotta le a fejét, szemeit csukva tartotta, és némán lélegzett.

A lány észre sem véve a jelenlegi barátja érzelmi tortúráját, azon tűnődött, hogy vajon erre jön-e. Sőt, legbelül azt akarta, hogy erre jöjjön, beszélni akart vele, hiányzott neki a férfi arcszeszének illata, hangja mély baritonja, halk, kedves bókjai.
Ekkor felragyogott a szeme, mert elindult arra, amerre ő állt, és látta rajta, hogy őhozzá jön, mert észrevette, és mert beszélni akart vele biztosan, érezte. Szíve vadul kalapálni kezdett, hirtelen melege lett, és gyomra enyhén remegni kezdett, pont mielőtt elvette a szüzességét.

Erre indul. A fiúnak akaratán kívül ökölbe szorult az üres keze, majd elernyed. Úgy tekintett a jövevényre, mint egy ezüstérmes tekinthet az aranyérmes győztesre az olimpián. A levegőt gyorsabban kezdte el szedni, szinte fújtatott, mint egy bika, de legalább tudta, hogy semmi nem látszik ebből. Önuralma, és büszkesége megakadályozza.

Mi volt ez? Hirtelen szorítást érzett a jobb kezén, és eszébe jutott, hogy nem egyedül van. Óriási bűntudat rohanta meg, és félszegen a mellette álló férfira pillantott. A reménytelenség érzése alig észrevehetően, de kiült az arcára, és ettől megsajnálta. Sajnálta, amiért nem tudja őt szeretni, sajnálta, amiért ilyen sokáig várt, és próbálkozott, reménykedett, sajnálta, amiért most itt kell lennie.
Ekkor odaért!
Üdvözlése újabb hullámokat hozott létre, és nem tudta, hogy mit tegyen. A bűntudat nem tűnt el, de háttérbe szorult az érzések viharában.

Ideért. A fiú látta, hogyan fordul el tőle a lány, és ekkor minden összeomlott benne. Rápillantott a férfire, akinek soha nem érhet a nyomdokaiba, - legalábbis nála nem -, és elengedte.

Elengedte. A meleg tenyérből kicsusszantak az ujjai, és még nagyobb sajnálat öntötte el. De ekkor már az önvád is társult hozzá. Szinte könnyes szemmel nézett a távolodó fiú után, lelke minden porcikája utána akart rohanni, de nem mozdult. Nem akarta mégjobban bántani. Inkább előrenézett, és a múlton merengett.
Hasonló történetek
4398
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
4641
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Átéltem már amit itt a fiú...
Érdekelt volna te melyik vagy. :-)
Desert Eagle ·
Az a helyzet, hogy én is átéltem már, de megpróbáltam a lány helyzetébe élni magam.
Sajnos az ilyen dolgok nem túl kellemesek...

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: