Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Takarítás, barangolás, kellemes szunnyadás..

Hétvégi nagytakarítás, nem is hiányzott más, de tudom szükséges, hisz nem élhetünk a mocsokban, porcicák gomolygásában. Felraktuk a függönyt végre, ablak lepucolva, szőnyeg kiporszívózva, elfeküdtem az ágyat nyomva. Plafonra meredtem, mintha lenne ott valami érdekes, pedig egyáltalán nincs, csak fehérség, üresség. Hallom a lépteket, ki más is lehet, mint a takarítást vezénylő nő, az uralkodó nemű. Mosolygok saját oktondi gondolataimon, s várom, hogy közelebb lépjen.
- Lustálkodunk? Lustálkodunk?
- Csodálod? Ennyire megdolgoztatni, nem vagyok ám rabszolga, bár szívednek vagyok a rabja, gyere, feküdj mellém az ágyra.
Nem felel, csak mosolyog, s elfekszik mellettem, arcomat puszilgatja, kezével nyakamat cirógatja. Felé fordulok, olyan oldalasan, könyökömmel fejemet támogatva, s most szemeibe mered tekintetem, akár egy nyitott fényképalbum, mely sok emléket hordoz, s mind átfut hirtelen, csak párat tudok megfogni, pontosan felidézni, lelki szemeimmel látni. Az első találkozás képe ugrik be, ahogy ott álltam a buszmegállóban átölelve, egy ölelés, válla fölötti eltekintés, mégis az érzés, a tudat, amire vágytam, végre megkaptam, egy ajándék, amit csodás volt kicsomagolni, bőrömön az övét érezni.
Egy csók ránt vissza oda, ahol lennem kell, kép elsuhan, mintha szél fújta volna el, messzire a messzeségbe.

Elterül, ellazul, gyengének tűnik, szemei az arcomat nézik, kezemet ráhelyezem mellkasára, szíve központjára. Nyugodt szívverés, csendes pihenés kiváltotta lüktetés. Egy picit gyorsítani kéne rajta, sejtem is, hogyan lehetne ritmikusabbá tenni. Kezem bekúszik pólója alá, hasára, arra, a domborodóra, de nem zavar, lehetne kisebb, akár nagyobb, tovább folytatom felérve a melleire, egy mély sóhajt érzek, s tovább időzök itt, a nagyságon, ujjaim a mellbimbókon, nagy cici, vagy kis cici, mindegy mekkora, a nőt akarom simogatni, azt, aki itt van velem, s odabent lakozik, éreztetni vele, mennyire is szeretem. Látom, nagyon vágyakozik most, akárcsak én, s a ruhák lekerülnek, mégis visszafekszem fejemet támogató oldalfekvős, pózba.
- Add a kezed, kezembe…
Odanyújtja, s úgy helyezem vissza az enyémmel együtt combjára, cirógatva siklik a két kéz, térdére, majd fel combjaira, mintha súgnám neki: Mutasd, hogy jó, hogy szereted, a te tested, vezess körbe, minden szegleted rejtelmébe, átjárókat fürkészve, kapukat érintve, mi vezet majd el téged, a felhőtlen örömbe.

Kezem alatt megmozdul keze, irány felfele, hasán körkörösen, feljebb a mellkas íven, mellei széléhez alig-alig érve, egészen a nyaka aljához, s mintha nem jegyeztem volna meg, ismét megtesszük az utat, csak visszafelé, ujjbegyeim egy része kezén, pár a testén, haladva a kiinduló pontba, combjára. Egész apró remegések, olyan kellemesen bizsergetős, vágykeltősek. Átkulcsolom ujjaimmal ujjait, s folytatjuk a simit másik combján, kisujjamat kíváncsian kitárom, hogy huncut mód, elérjem a pihéket, szemérmes szőröket, de távolodunk, meg nem állunk. Kezei mellére érnek, átfogva, masszírozva, bimbóját újpárnámmal cirógatva, érezteti, mily csodás ez neki. Átfutunk a másikra, az is a kezeket akarja, hozzáérve, épphogy, ahogy ő kívánja. Fokozódik a vágy, száguldunk is lefelé, s pillanatok alatt elérjük az elhanyagolt szemérmes dombocskát, minden vágy kapuját, itt a legjobb neki, kéz kezet cserél, az enyém kerül alulra, az övé felülre, így érnek ujjaim a nedvességbe, a puha ajkak peremére.

Le és fel, épphogy érintgetve, jobb és bal szeméremajak, akár egy szájon végig cirógató újbegy, itt is úgy érintem, de a vezető kéz elveszi az ujjaim, az ajkak közé barangolunk, egy bizonyos pontot keresve, melyet megérintve, erős sikoly kívánkozik a szuszogás törte csendbe. Én nézem, mit váltok ki, milyen öröm ez neki, segít az ütemben, hol lassú, hol gyors, ahogy neki a legjobb. Hirtelen bevezet a barlangba, sikolya, sóhaja, ott süvít a fülemben, súgja, gyere velem, akarok, de most nem, vezess tovább, járjuk be a barlangot, ne hagyjunk ki semmilyen pontot. Találok is egy egész aprót, melyen aprókat nyomok, minden egyes nyomásával, az őrületbe kergetve, nem látok mást, csak fejét ide-oda dobálva, kezét amint a lepedőt szorítja. Szemeit lehunyva, zuhan az extázisba, talán egy más dimenzióba, egyenesen az orgazmusba. Keze kezemet elveszi, most jó őt átölelni, éreztetni itt vagyok neki. Minden ereje elszállt az utolsó sikollyal, pihegve pilled közelségemben. Szerelmünkben.
Elalszik, kimerült a nagy felfedezésben, kedvesen mosolygok rajta, fejemet teszem az övéhez egész közel, s mintha egy tollpihét puszilnék meg, úgy adok egy cuppanósat arcára, lehunyom szemem, s remélem álmaimban, is ott lesz velem.

velvet soap
Hozzászólások
További hozzászólások »
velvet_soap ·
Tegnap Pesten voltam, így csak most tudok megnyilvánulni, de inkább pironkodni.
Köszönöm mindenkinek a szép értékeléseket!

Dreamer igazad van, ki is lövöm magamból a golyókat, történet formájában..

Pi-Tec örülök, hogy ennyire tetszik, bár nem érzem mesterműnek, az ember sosem elégedett magával, nehéz kifejezni az érzéseket írással, azért próbálkozom.

Gyémántom, szívemen uralkodó álmom, érted ég minden lángom, azért takarítani is öröm veled, látod mihez vezet a rend.. :))

Manila, fogd a portörlőt markódba, s legyél párod szobalánya.. :wink:

Hétköznapi nő, a szerelemért küzdeni kell, te se add fel!

Con Larrodan, most én is ugrálok, hisz öröm olyat adni, ami más érzelmeit, gondolatait, széppé tudja varázsolni.


Titina ·
Rég jártam erre, most csak kedvenceket olvasok.
Ismét szépet kaptunk. Köszönöm.
velvet_soap ·
Merre csavarogtál? Talán épp kirándultál?:)
Megtisztelő, hogy a kedvenceid vagyunk, de remélem te is meglepsz minket valamivel :wink:
Titina ·
Erre is+arra is...
Főleg meló.
A meglepetés még várat magára. Mostanában tele a fejem minden félével, megvárom, míg leülepszik, mert még a szokásosnál is nagyobb lesz a káosz! :blush:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: