Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szűzike - vajon befűzik -e?

Pornó-paródia


A haragos vörössé vált napkorong már épp letűnni készült a narancsszín égen, amikor Almácska a tükör előtt szemlélte magát. Dinnyécskényi domborulatati büszkén duzzadoztak az áttetsző fehér topban, szoknyájáról egy sokat próbált stylist sem tudta volna megmondani, hogy mexikó forradalmár öv –e vagy csak kicsit rövidre sikerült. A mai esti buli nagyon izgalmasnak ígérkezett, hiszen ott volt Bálint is, akit a háta mögött osztálytársnői csak Bráner-Bajnoknak becéztek. Almácska az extra-hosszúságot ígérő spirállal kipingálta egyébként sem rövid szempilláit, és gyakorolta a bájos rebegtetésüket egészen addig, míg már kisebb légörvény nem keletkezett a fürdőszobában.
Amint az eredmény tökéletes volt, csöngettek a barátnői és el is indultak a szomszéd utcában lévő házibuliba.

Almácska természetesen egyből felfedezte Bálintot, akit addigra már felajzott lányfalka vett körül. A fiú hímneműi tökéletességének biztos tudatában támasztotta az egyik asztalt, miközben alatta már az egyik leányzó furulyázott szerszámán igen diszkréten. Ám Bálint amint megpillantotta Almácskát, eltávolította szerszámát a készséges leány szájából és gyorsan elcsomagolván a tekergő tigrispitont már rohant is az újonnan érkező felé.
- Szia Alma! Micsoda dögös dudáid vannak ebben a szerkóban!
Almácska elpirult az úriemberi bóktól, és a jól begyakorolt pillarebegtetéssel válaszolt hálája jeléül.
- Nesze, igyál! – nyomta a kezébe Bálint az egyik poharat, és Almácska engedelmesen azonnal ledöntötte a pohár tartalmát.
A fiú hozzá lépett, és megmarkolta a hátsóját. Almácskát sosem érzett szerelem és még addig sosem tapasztalt hőség vette birtokába, és mivel tudta hogy ez még nem lehet a klimax, csakis a hirtelen feltörő, elemésztő erejű vágynak tudta be eme forróságot. Annyira melege lett, úgy érezte, megfő, ha nem szabadul meg azonnal a ruháitól.
A fiú rendkívül figyelmes volt, nyilván észrevette ezt rajta és miközben keze már félre is söpörte a szoknya alatt megbúvó cérnaszálnyi tangapántot,megkérdezte tőle:
- Van kedved felmenni?
Almácska érzelmektől és italtól bódultan bólintott, és a fiú után sietett. Érezte ez lesz élete nagy napja. Amikor végre megtapasztalja az addig csak filmekből és barátnőktől ismert szexet. Alig várta.
Amint beléptek az egyik elsötétített szobába, Bálint Almácskához fordult és térdre nyomta.
- Szopjál!

Almácska azonnal nedvesedni kezdett, amint meglátta a hatalmas méretű pitont, és rózsaszínre rúzsozott ajkai közé vette, majd buzgón nyaktornába kezdett, mint a kínai gyártmányú bólogatós kutya, csak ő vízszintes tengely mentén hajtotta mindezt végre. A fiú mély torokhangokat hallatott tetszése jeléül, majd megfogva Almácska mindkét fülét tövig nyelette az "X tengelyt" a lánnyal. Amaz készségesen engedte torokra a hatalmas tagot és végigbizsergett minden tagja az évezettől. Bálint, hogy ne kínozza sokáig az addigra már tocsogó, és éhesen őrá váró nőiséget, hanyatt döntötte a lányt az ágyon és széttárva lábait azonnal beledugta a farkát. Almácska a földöntúli kéjtől visítva fogadta a teljes új, ám rendkívüli élményt és nemsokára akkorát élvezett, hogy kigyulladt a balatoni viharjelző, valamint hetes erősségű földrengést mértek Törökországban. Magához téve az orgazmusból Almácska készségesen kínálta fel Bálintnak a másik még szűz bejáratot is, aki az aktus alatt végig szerelmes szavakkal halmozta el. Miután az „élvezd te kurva” „érzem hogy tocsogsz, ribanc” bókok kellően felizgatták, Almácska négykézlábra állt, és nagy nyögés kíséretében magába szívta a szeretett fiú farkát a másik bejáraton át. Az újabb cunami-veszélyt rejtő orgazmusa előtt azonban Bálint kivette férfiasságát és a lány arcára ürítette szerelme minden bizonyítékát. Almácska boldogságban és spermában úszva azt érezte, hogy most értette meg végre a női lét értelmét, és azt, hogy mi is az igazi nővé válás.

Meghatottságában könnyezett, miközben Bálint nagy igyekezettel dörgölte arcához lankadó szerszámját. Szexistennővé válását megünneplendő Almácska nem tiltakozott a besorjázó többi fiú ellen sem, akik felváltva látogatták mindkét felszentelt barlangját, és csordultig töltötték az erőt adó elixírrel. Éjfél is jócskán elmúlt, mire nem maradt több fiú, aki még érintetlenül hagyta volna Almácskát, akinek sorozatos élvezései nyomán berepedeztek a szomszéd házak ablakai, valamint több autó riasztója is megszólalt. Eyjafjalla vulkán kitörése talán csak véletlen egybeesés lehetett.

Hősnőnk végül nagy megelégedettség és barátnői kíséretében hazaindult. A házukhoz érve halkan kinyitotta az ajtót, felosont a szobájába, majd spermától nedves arcához szorítva plüssmaciját édes álomba szenderült, mire a hajnal első bágyadt fénysugara betekintett szobája ablakán.
Hasonló történetek
3104
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
3870
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Dionsyia ·
Köszi :blush:

Dionsyia ·
Képzeljétek, pár nappal azután, hogy ezt megírtam, megsimogathattam egy igazi albínó tigrispitont... :smile: :smile:
A szó és a faj eredeti jelentésében :yum:


Ha minden ilyen mozzanat valóra válik amit megírok, akkor mindjárt írásba foglalom férjuram nemesebbik testrészét, hátha pár napon belül itt lesz, mert mondjuk előbb véget ér a misszió :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: