Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szülinapi ajándék 2.

Szülinapi ajándék 2.


-------------------------------------

Írta: naughtynurse18 (NaughtyNurse1846@aol.com)
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. március

*************************************


Beth nevetett az én kis magánszámomon, és eltolt az útból. Megcsókolta a barátját, és a fülébe súgta:
- Boldog szülinapot, kicsim! Amy és én újra keményre fogunk szopni. Egész éjjel szopni fogunk, hogy addig baszhass minket, ameddig csak akarsz!
Azzal Beth éhesen rábukott Thomas félig puha, nedves farkára. Pár percig csak finoman szopogatta, aztán átadta a terepet Amy-nek, aki óvatosan nyalogatni kezdte, mintha ő is csak Thomas egy kiscicája lenne.
Thomas pénisze hamarosan megint ágaskodni kezdett. Erei kidülledtek, a szerszámát beborította a nyöszörgő, nyaldosó lányok nyála, amitől csillogni kezdett.
A puncim már csöpögött. Az, hogy leszoptam Thomas farkát, és lenyeltem a spermáját, nagyon felizgatott, de az egyetlen elérhető faszt most két bögyös barátnőm szopta-nyalta. Miközben a szopást figyeltem, egyik ujjamat becsúsztattam nedves puncimba, é élénken húzogattam ki-be. Éppen rátaláltam a megfelelő ritmusra, amikor kopogtak az ajtón.
Bár mindannyian hallottuk, mikor Thomas áthívta a barátját, nem hittük, hogy tényleg át fog jönni. Tévedtünk.
- Ez Chris - jelentette ki Thomas. - Engedd be.
Kérdően Beth-re néztem, hogy elküldhetem-e a pasit a fenébe.
- Hallottad az uram, Kathy. Nyiss ajtót - parancsolta Beth, és forró szájával visszahajolt Thomas duzzadt péniszére.
Az ajtóhoz mentem, testemet alig fedte a szexi macskajelmez; arcomon cirmok és egy nagy, fekete orr - sejtettem, milyen hülyén nézhetek ki. Kinéztem a kukucskálón: tényleg Chris volt az, Thomas barátja; pontosabban Chris Farmer. Már ismertem a kórházból.

Úgy három hónapja találkoztam Chris-szel először. A röntgenosztályon dolgozott, és nagyon jól nézett ki fantasztikusan izmos testével, mégsem törődtem vele. A beosztott műszerészek csak udvarolgattak a nővéreknek, akik hivatalos kinevezéssel dolgoztak. Chris más volt, mindenkit úgy kezelt, mintha lenézte volna. Sőt, egész durva volt, amikor a pácienseket levittük a röntgenre. Igen, okos volt, de mindig felbosszantott: mintha jobban tudná, hogy mit kéne tennem, mint én magam. Mindig megcsinált mindent, amit ráosztottak, de mintha mindig a felháborodás határán táncolt volna.
Néha bejönnek az arrogáns, öntelt emberek, de amit Chris művelt, az már túlzás volt. Persze, hogy jól végigmért, ahogy minden más férfi, de olyan képpel tette mindezt, mintha nem lenne elégedett a látvánnyal. Én ehhez nem szoktam hozzá. És most ott állt Beth ajtajában, a szobában pedig három félmeztelen nő várta.

Nagy levegőt vettem, és kinyitottam az ajtót. Chris már be is lépett. Azt vártam, hogy a kinézetemen elneveti magát, de szemei meglepetten kerekedtek el.
- Hát itt meg mi folyik? Versenyeztek, vagy mi? Úgy látom, épp jókor jöttem.
Hátraléptem, és rögtön visszavágtam.
- Baszd, meg, jó?
Chris csak vigyorgott, levette a kabátját, és bejött a szobába.
- Ez igen, öregem! - vigyorgott Thomas-ra. - Nem vicceltél. Ez aztán tényleg jó kis buli!
- Ezek mind az enyém, haver! - újságolta boldogan Thomas. - A születésnapi ajándékom Beth-től. Kathy és Amy azt kell tegyék, amit mondok nekik. Úgyhogy most azt mondom nekik, hogy tegyék, amit mondasz nekik.

Azonnal Beth-re néztem, aki csendesen intett, hogy menjek bele. Reméltem, hogy Amy mellém áll, de szemei szorosan csukva voltak, és csöndesen nyöszörgött Thomas kemény farkával a szájában. Kis feneke valósággal körözött a levegőben, olyan erőteljesen szívott.
- Ez igen! - jelentette ki Chris izgatottan. - Azt hiszem, összebarátkozom ezzel a fekete kiscicával, aztán majd lecsekkolom a fehéret is.
Leült a díványra, és megpaskolta maga mellett a helyet.
- Ide, hadnagy. Lássuk, hogy tudsz-e hozzám kedves lenni.
Vonakodtam, de azért leültem az arrogáns őrmester mellé. \"Basszus!\" gondoltam magamban. Milyen jól néz ki! Bárcsak kedvesebb lenne egy picit!
- Sosem gondoltam, hogy egyszer így az ölembe pottyansz - kezdett hozzá, közben Beth-et és Amy-t figyelte, akik éppen Thomas farkán osztozkodtak. - Mintha szegény beosztott srácokkal nem is törődnél. Mindig azt hittem, egy hülye titkárnő vagy, aki túl jónak tartja magát a dolgozó srácokhoz.
- Ez nem igaz! - tiltakoztam! - Semmi bajom a beosztottakkal!
Ez így is volt: elég sokkal dugtam az elmúlt három évben közülük.
Chris nem volt elégedett.
- Hát persze, hadnagy. Hát persze. Hát lássuk, hogy milyen kedves leszel ma éjjel hozzám!

Azzal az őrmester magához húzott, és megcsókolt. Eleinte egy kicsit vonakodtam a dologtól. Hatalmas pasas volt, 190 centi, 90 kiló, valahogy törékenynek éreztem magam a karjában. Mint egy igazi kismacska!
Máris hozzásimultam, csókjaim egyre éhesebbé váltak. Végigsimította a testem, és a macskajelmez nagy lyukain át megszorongatta a melleimet is. Erre már megkívántam a farkát is.
- Jó kis melleid vannak, csajszikám - mondta két csók között. - Ez az első dolog, ami feltűnt benned; a hatalmas melleid, meg a szűk kis kefélnivaló segged. Mindig is kíváncsi voltam rá, hogy ez a segg csak mutatóba való, vagy meg is engeded a fiúknak, hogy belédugják a farkukat?
Valahogy jó érzés volt a tudat, hogy Chris már korábban is észrevette a seggem és a melleim. Még mindig úgy gondoltam, hogy egy arrogáns fasz, de talán annyira mégsem seggfej, ha megnézte magának a testemet.
Közben folytatta, a fülembe suttogott, és izzadt melleimet simogatta. - Már régen megtehettük volna ezt, Kathy. Ugye mostmár szólíthatlak Kathy-nek? Ha egy kicsit kedvesebb lettél volna hozzám, rég megengedtem volna, hogy megcsókolj.
Lassan elhúzódtam, és Chris arcába néztem.
- Ki mondta, hogy csókot akartam? Te is csak egy pasi vagy a kórházból. Szerencséd van, hogy Amy és én elvesztettük ezt a hülye fogadást.
- Biztos ez? - mosolygott Chris, és kissé óvatosabban gyúrogatta a melleimet. - Szerintem azt akarod, hogy megbasszalak. Szerintem csak kifogást keresel, hogy széttárd nekem azokat a csinos kis lábacskáidat. Lehetne más is a helyemben, de kíváncsi vagy, hogy mit tudok, nem igaz?
Igen. Chris egy arrogáns seggfej volt. Sajnos úgy olvasott bennem, mint egy nyitott könyvben. Izmos teste eléggé felizgatott, nem tehettem róla, hozzásimultam, és megcsókoltam.

Chris megragadta az egyik kezem, és az ágyékához húzta.
- Vetkőztess le, hadnagy. Szeretem, amikor a nők előkapják a farkamat.
Féltékenyen rákérdeztem:
- Sok nőt basztál már meg? Kiket?
- Az nem számít - nevetett Chris. - Biztos ismersz párat közülük. Tudod, milyenek az ápolónők, amikor a férjük nincs a városban. A tiéd például most a CENTCOM-ban van, ugye? Tud róla, hogy a szexi kis feleségét most jól meg fogják dugni?
Bizony, a férjem Kuvaitban volt, de úgy döntöttem, nem válaszolok Chris kérdéseire, inkább munkához láttam a nadrágján.
- Mindenesetre szép gyűrű - suttogta gúnyosan Chris. - Miből van? Aranyból? Akkor is fenn hagyod, amikor lovagolsz valakin? Szereted a ragyogását nézni, amikor kivered valakinek a faszát?
Thomas-szal ellentétben Chris arroganciája magalapozott volt. Tudta, milyen vagyok, és tudta, hogy kell velem bánni.
- Jobb lesz, ha vigyázol rá, mit beszélsz, vagy felállok, és itthagylak - mondtam határozottan. - Nem beszélhetsz velem így.
- De igen, beszélhetek - válaszolta Chris elégedetten. - Olyan vagy, mint egy kis férjes kurva, és ez felizgat. Nekem mindegy. Jobban szeretem a férjes asszonyokat; nem kell belemászni semmibe. Miután megkaptam, amit akarok, mehetek haza. És én tudom, hogy mi kell neked, hadnagy. Azt akarod, hogy szétkúrjalak.
Zúgott a fejem. Chris teljesen bezsongított; és tudta, hogy hogyan kell egy ribanccal beszélni. Végül sikerült kibontanom az övét, kigomboltam és kicipzároztam a nadrágját. Alig bírtam magammal, benyúltam a boxere nyílásán, hogy kihúzzam a farkát. Ahogy megragadtam a kőkemény szerszámot, meglepetésemben felnyögtem; Chris-nek hatalmas farka volt! Úgy öt centivel lehetett hosszabb Thomas-énál, és majdnem kétszer olyan vastag; alig bírtam teljesen átfogni.

Chris-re néztem.
- Ohhh! - mormoltam izgatottan. - Ez igen! Ez... olyan...
- Tetszik? - kérdezte Chris, bár nem volt rá szükség.
- Nagyon! - búgtam lágyan, képtelen voltam hazudni. Mielőtt folytattam volna, lassan simogatni kezdtem az acélkemény szerszámot. - Hihetetlenül nagy!
Chris láthatóan büszke volt nagy, vastag farkára, és arra, ahogy ránéztem.
- Nagyobb, mint a férjedé, nem igaz? - kérdezte. - Mondd, hogy nagyobb. Szereted ezt mondani a pasiknak, nem igaz? Nedves leszel tőle, ugye?
Megremegtem. Mintha csak a gondolataimban olvasna.
- Sokkal nagyobb. Hosszabb, vastagabb...
Elhallgattam a mondat közepén. Nem bírtam már tovább a vágyat a bal kezemben meredező farok iránt: ráhajoltam. Akkorára nyitottam a számat, amekkorára csak bírtam, és azonnal beszívtam vagy nyolc centit a forró, kemény farokból. Chris hangosan felnyögött, ahogy nedves szájam majdnem a fél péniszét benyelte.
Őrülten szoptam, mélyen magamba szívtam a masszív szerszámot. Teljesen kitöltötte a számat. Chris hangosan felnyögött, én pedig csak nyaltam és szívogattam a farkát. Finoman lenyomta a fejemet, hogy még több csússzon a péniszéből a szájamba.

A díványon Beth idióta barátja beszólt megint:
- Ez az, haver! Nincs annál jobb érzés, mint amikor egy másik pasas nőjét szopatod, nem igaz?
A szopás túlságosan elfoglalt, Chris meg csak nyögött, és egy kicsit keményebben irányította a fejemet. Átpillantottam a díványra: Amy és Beth is Thomas péniszét szívogatták, közben meg egymás forró, nedves punciját ujjazták. Thomas mégis minket figyelt, pontosabban engem, ahogy a barátja jó nagy farkát szopom.
Még jobban szétnyitottam a számat, és ellazítottam a torkomat. Azonnal még öt centit csúszott belém a farka.

- Igen, bébi! Ez az! - nyögte Chris, miközben ajkaim a farka utolsó darabját is elnyelték. - Szívjad!
Szemem sarkából láttam Thomast, aki meglepődve nézte a jelenetet. Nem hiszem, hogy lenne annyi esze, hogy rájöjjön: átbasztam, amikor úgy tettem, mintha nem bírnám lenyelni a kis farkincáját. Biztos azt hitte, hogy a farka úgy ellazította a számat, hogy mostmár Chris farkát gond nélkül le tudom teljesen szívni. Mindenesetre most olyat mutattam neki, amit soha el sem képzelt még.

Lágyan nyöszörögtem, és mozdulatlanul tartottam Chris farkát a számban, közben meg nyeltem egyet, amitől a torkom izmai előre-hátra mozogtak a péniszen.
- Basszus! Ez kurva jó! Ez hihetetlen! - kiáltozta Chris, ahogy szőke kis fejem lassan mozogni kezdett hatalmas erekcióján.
- Uuuughghgh.... Uuuuuuuughgh... Uuuughghgh! - nyögtem, ajkaim néha már a zacskójához szorultak.
- Igen! Igen! - kiáltotta Chris, én meg csak bólogattam húsos farkán. - Az egészet! Az egészet!

- Mhhhhhhuuuaaa - sóhajtottam egy nagyot, mikor felemeltem a fejem vastag, csöpögő farkáról, és a szemébe néztem. - Olyan nagy! - nyöszörögtem érzékenyen. - Általában simán le tudom szopni az egészet, de a tiéddel jó kis dolgom lesz majd!
ÉS Thomasra mosolyogtam. Még Amy és Beth is leállt pár pillanatra, megnézték, miért adózok akkora tisztelettel Chris farkának. Thomas arca tömör maszkként virított; nem árult el semmilyen érzelmet. Amy gyorsan tovább szopta a farkát, de Beth felizgult a látványtól, ahogy a torkomra eresztettem Chris nagy faszát, úgyhogy más tervei voltak. Gyorsan felpattant, egyik lábát a dívány karfájára tette, és punciját Thomas arcába nyomta.
- Nyalj ki, szivi! Nyald ki a puncimat!

Thomas ekkor követte el a második hibát azon az éjszakán.
Hangosan felnevetett, és lerázta magáról Beth-et.
- Hé, ma éjjel ti vagytok az én rabszolgáim, nem kell puncit nyalnom ahhoz, hogy leszopjanak!
Chris gyorsan közbeszólt.
- Gyere ide, Beth, majd én kinyalom a puncidat.
Beth lemászott a díványról, és odajött hozzánk, de közben végig a barátját nézte. Megint felemelte a lábát, rátette a díványunk karfájára, és nedves punciját Chris elé tartotta. A pasi azonnal két kezébe fogta a lány kerek fenekét, és az arcához húzta a punciját. Beth azonnal nyögdécselni kezdett, jelezte, hogy Chris ajka és nyelve megtalálta célját.
Thomas dühösen nézte a barátját, de mivel farka éppen teljesen Amy szájában ficánkolt, nem szólhatott egy szót sem.
A kínos csend helyét gyorsan átvette Beth sóhajtozása, ami összekeveredett Chris és Thomas nyögéseivel, akiket épp keményen szoptunk.

- Nyald! Nyaljál! - dorombolta Beth lágyan. - Mindjárt elélvezek!
Ezek szerint Amy elég jól megujjazhatta Beth punciját, amikor Thomast szopták. Vagy az is lehet, hogy Chris kivételes képességű puncinyaló volt. Én már csak nyalogattam a pasi csöpögő makkját, ő meg vadul szopta-nyalta Beth csiklóját.
- Igennnn! Jaj, igen! - nyögte Beth élénken. - Ez az! Ott! Ott! Abba ne hagyd! Kérlek, csináld még!
Beth lábai elkezdtek remegni, Chris teljesen kinyalta. Hirtelen hangos, éles sikollyal jelezte, hogy elélvezett.
- Igeeenn!!! Ohhhhhhh! Ohhhhhh! - Beth előrehajolt, és nagyot élvezett Chris arcán. A pasi őrülten nyalta Beth duzzadt, sima punciját, a dögös csajból meg csak folydogált a puncilé az arcára.

Egy kis ideig Beth csak pihegett, aztán szó nélkül mellémtérdelt, és szopni kezdte Chris farkát.
- Hé! - kiáltotta Thomas a díványról, ahol Amy éppen beleült a peniszébe. - Azonnal gyere ide!
Beth nem is figyelt rá. Végülis a pasi épp most készült megdugni Amy forró kis punciját.
- Basszus - nyögött fel Beth meglepetten Chris méretének láttán. - Ez kibaszott vastag!
Olyan nagyra tátotta a száját, amekkorára csak tudta, és a szilvaméretű makkot teljesen benyelte, én pedig Chris golyóit vettem kezelésbe.
- Baszd meg az arcát! - bátorítottam a nyögdécselő férfit. - Baszd meg a kis kurva arcát! Húzd fel a ribancot a farkadra!
Chris leplezetlen vigyorral nézett rám.
- Én így beszélek - jelentettem ki határozottan. - Szeretek így beszélni. És azt is szeretem, hogy lekurvázol. Felizgat. Sokkal jobb, ha durván csináljuk, nem gondolod?
Chris mindentudóan elvigyorodott, és lenyomta Beth fejét, így forró, remegő farka még mélyebben süllyedt a lány szájába.
- Hé, Thomas - kiáltott át büszkén a barátjának. - Igazad van. Nincs annál jobb, mint amikor egy másik pasas nője bólogat a farkamon!
Thomas csendesen nyelt egyet, mintha válaszolni akart volna valamit, de Amy vadul emelgette a csípőjét a péniszén. A lány háttal volt nekünk, karjait a pasi nyaka köré fonta, és úgy hozzásimult, hogy mellei a férfi mellkasához nyomódtak.
- Unnghhhhh! Unghhhhhh! Ohhhhhhhh! Unghhhhhh! - nyögte a szőke csajszi, miközben kis csípőjét mozgatta Thomas péniszén. - Bassz, Tommy! Bassz!
Thomas két kezében tartotta Amy aprócska seggét, és vadul csókolta az arcát. A lány olyan vadul lovagolt, hogy szőke haja teljesen összezilálódott, hangjaik betöltötték a szobát. Thomas hangosan hörgött, ujjai mélyen Amy popsijába vájtak.
\"Ez az, Tommy\", gondoltam magamban. \"Ha már ilyen közel állsz ahhoz, hogy elveszítsd Beth-et, legalább a barátnőit keféld meg jól!

Visszafordultam Chris farkához, és finoman beszívtam megfeszült golyóit, miközben Beth a hatalmas makkot engedte a szájába. A férfi oldalra fordított fejjel élvezte a két dögös, kívánatos nő száját a farkán. A nyelvemmel óvatosan ingereltem a golyóit. A szemébe néztem, egyik golyóját mélyen a szájamba szívtam, és elárasztottam forró nyálammal. Hangos nyögéssel kiköptem, és a másikat vettem kezelésbe. Ide-oda váltottam, felváltva szoptam a golyóit, és hagytam, hogy csöpögjön róluk a nyálam.
Beth a makkját szopta, én meg a zacskóját, úgyhogy Chris teljesen kész volt. Éreztem, hogy a golyói felhúzódnak, és tudtam, nincs már messze a kilövellés. Türelmetlenül kikaptam Beth szájából a faszt, és teljesen beszívtam a számba. Nem is törődtem Beth tiltakozásával, hangosan szürcsölve tövig leszoptam Chris farkát. Chris nagyot nyögött, és a farka lüktetni kezdett. Beth mindkét golyót beszívta a szájába, és ajkaink összeértek, mintha csak valami obszcén csókot nyomnánk. Tudtam, hogy Chris ezt nem látja, de a forró érzés a nemiszervén már túl sok volt neki. Egy hangos nyögéssel mindkettőnk fejébe belekapaszkodott, nehogy megmozduljunk, és ejakulálni kezdett.
Tele volt a szájunk, csak nyögni tudtunk, ahogy Chris élvezett.

Chris farka élénken lüktetett, hatalmas adag forró sperma áramlott a torkomra. Tovább lüktetett, csak ontotta magából a meleg krémet. Néhány csepp kifolyt a számból, kicsöppent a golyóira, ahol Beth már várta. Akárcsak én, Beth is lelkesen szívta magába a forró, finom nedvet.
Chris hangosan nyögdécselt, és sürgetett minket, hogy nyeljük le a krémes gecijét.
- Nyeljétek! Ohhhhhhhh! Nyeljétek! Unggggggh! Szopjál, még! Szopjatok!

Pár pillanat múlva vége is lett. Chris golyói teljesen kiürültek, a pocim pedig megtelt forró spermájával. Felemeltem a fejem Chris remegő farkáról, és mélyen megcsókoltam Beth-et. Nedves nyelvét becsúsztatta a számba, éhesen felszívott mindent Chris maradékából.
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Kicsilegóknak írom: 2 részes! Mind a kettőt le kell pontozni, mert ez jó, nem Tehénlepény szintje!
szerenella ·
Hogy beszél a pöcsös néni? Ejnye!
AELM. ·
A bogumil régebben írta viszonyotokról.Úgyhogy enni. :innocent:
hörcsög00 ·
Ugyan már, Debellát még soha senki nem toszta meg. Szerintem ő a bottal sem kategória, azért éli ki magát itt.

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: