Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szőke matektanárnőm.... XII.

Szőke matektanárnőm....
..nem várt fordulat...

- Nincs semmi probléma, András - mondta- végül is szabad ember vagy! - még ezek a szavak visszhangzottak a fülembe, mikor délután a tusolás után öltözködtem. Másrészről meg kellemes borzongással töltött el a tudat, hogy egy-két órán belül a legkívánatosabb nővel szeretkezhetek.
Viki nem csupán egy szép női test volt, hanem egy tartalmas lélek is, aki nemcsak a testi élvezetet tartotta a legfontosabbnak. Az egymás lelkében való fürdőzés valósággal megrészegítette, és oly odaadással adta át magát a gyönyörnek, amelyet másnál sosem tapasztaltam.
Még sosem írtam le, hogy a szemem mit lát, mikor ruháitól megszabadul. Legelőször is aranyszőke hajzuhataga semmihez nem hasonlítható, mint egy aranyló folyam gördül le a hátán egészen a gömbölyű popsija kezdetéig. Apropó, ha már itt tartok a popokat gyönyörű kerek csípő tartja foglalatban, míg az elülső részen a foglalat a gyönyör legszebb ösvényét rejti. Formás combok lábak a tartópillérei. Felfelé haladva szép ívű hason átjut a szemem a feszes mellekhez, amelyek dacosan mutatnak előre virágjaikkal. Szemei csillogó gyémántok hol villámokat szórnak, hol pedig hamis huncutsággal hívnak harcba, amelyben csak győztes van....
Elkalandoztam egy kissé, de jól esett miközben rá gondoltam s honom alá csaptam jegyzeteim.

Teljesen a gondolataimba mélyedve mentem a buszmegálló felé, s azt hiszem, úgy lépkedtem, mintha nem is a földön járnék. A kertvárosi busz most mintha lassabban haladt volna, vagy csak nekem tűnt annak. A buszmegállótól már rövid volt az út.
A megbeszéltek szerint volt a kapukulcs elrejtve, így pillanatok alatt a házban voltam. Egyenesen a jakuzzi irányába vettem az irányt, de legnagyobb meglepetésemre nem volt ott. – Na, most mit talált ki ugyan ?- szólongattam, de nem felelt. Körbejártam a házat, de sehol, az nem lehet, hogy nincs itthon, okoskodtam, mert akkor nincs ott a kulcs. Hmm... talán a télikert? Arra vettem az utam nagy léptekkel, hát az én istennőm ott feküdt egy pamlagon, s azt hiszem elnyomta a buzgóság, mert a tankönyv kicsúszott a kezéből és a földön hevert mellette. Ahogy az álom érte úgy feküdt. Szőke haja kibontva mellette pihent, a köntös, amit viselt, a dekoltázsban kinyílva, s láttatni engedte egyik gyönyörű mellét, amely huncutul kibujt a ruha alól. Jobb lába lecsúszva a pamlag mellé, így alul is kinyílva a köntös és feszes combja kiviláglott, s szeméremdombja sejtette magát. A kísértésnek nem tudtam ellenállni. Sebtében ledobáltam ruhámat, amennyi volt annyi irányba repült. Lehajoltam hozzá és először a félig nyitott ajkára tapadtam, mintha csak ezt várta volna még mindig szunnyadva a teste reagált rá – megrándult, majd kisimult - kezem a köntös laza csomójával könnyen elbánt, s szétnyílt rajta, a szájáról a gyönyörű melleire vettem utam a csókkal s kényeztetőn vettem számba kis tűzvirágait. Most sóhajtott fel először:
- Andriskám csináld, már alig vártalak! - ez az a dolog, amihez nem kell biztatás nekem, mosolyodtam el, és megindultam lentebb, hogy nyelvemmel nyissam a gyönyörök dombján, az éden ösvényét.

Ekkor már a barangolás nálam sem maradt hatás nélkül, mert éreztem, hogy falloszom igencsak feszül....- nem fér a bőrébe:)) de ehhez gyengéd segítséget nyújtott Viki keze is , mert le s fel húzogatta a bőrt rajta s időnként a heréimmel játszottak ujjai. Viki kis dombocskáján frissen igazított aranyszőke pihés szőrzet csodásan mutatott az alatta megnyíló éden vérbő pirosságával.
Míg ujjam a bejáratot tágította , addig nyelvem csiklóját varázsolta ki ajkai közül...., mint egy parázs úgy izzott …,vonaglott amint a számba vettem...,ekkor már két ujjam hevesen járta útját a hüvelyben...,Viki egy nagy sikollyal elélvezett..., mint egy vad amazon pattant fel és lökött a pamlagra ahol eddig ő volt s kézbe fogva falloszom szájába illesztette. Éreztem, amint rácuppant abban a pillanatban hevesen szívta, majd elengedve a szorítást gyengéden nyalogatta a karimát, ez akkora hatással volt rám, hogy a kis nyíláson megjelent az első gyöngyszem.
- Lassíts Vikikém, mert még nem akarok elmenni...
- Azt én sem… – mondta és fölém guggolva lassan beengedte a makkom és kis körözésbe kezdett vele... Tudta, hogy ez mennyire izgat, s még délcegebb lesz falloszom. Időnként tövig merült belé, de gyorsan visszajött, s kezével maga mögé nyúlva elkapta, mintha ütközőt állított volna neki.

Ebben a poziturában szerettem legjobban vele, mert mellei a számmal kerültek egy magasságba, és élvezhettem hol egyik hol másik eprecske társaságát. Ahogy haladt előre az idő mindjobban éreztem, hogy nincs sok hátra nekem, de Viki testének sűrűsödő vibrálásából is tudatom ami még ilyen esetben dolgozott, azt jelezte közel az orgazmus... Elengedte a falloszom és átfogta nyakam, s csodálatos forró csókkal merült el ölemben tövig engedve magába... Egy pillanatra megállt, s csak ült nem mozdult, majd vad köröket leírva őrjöngve élvezett... Itt értem a csúcsra én is, hosszú percekig élveztem, mindent kiürítve magamból.
Mindketten verejtékben úszva maradtunk az előbbi pozitúrában, s csókoltuk egymást önfeledten... Csodálatos volt... A mába egy rekedtes hang térített vissza…
- Hát, ez az a híres tanulás, ahova siettél?
Először a döbbenettől nem hittem a fülemnek, és Viki mellett a hang tulajdonosát kerestem. Eszter állt az ajtóban Leventével.
- Jó volt a sejtésem, ezért követtelek és hívtam magammal Leventét is... Tehát ti ketten...
Akkor láttam Vikin, aki lenézett rám, még mindig az ölembe ülve, s nem tágítva a falloszomról, ami mintha tudta volna , hogy főszereplővé lépett elő, nem akart lankadni..., s magán tartotta Vikit, aki csak fészkelődött rajta s nem akart leszállni...,

Eszter sírásban tört ki, s magával rántva Leventét a kijárat felé indult volna, ha Vikim nem parancsol rá határozottan. Mindez nem történik meg, ha Ti nem csaltok meg bennünket a konditeremben. Eszter visszafordult, s elfehéredett, még sírni is elfelejtett.
- Ti láttátok, te jó ég… Közben suttogva mondta nekem:
- Én láttam őket a télikert üvegfalán mikor a csúcson voltunk...
Te jó ég, akkor villant én rajtam át, ezek mióta lehetnek itt....! Kezdett bennem összeállni a kép. Viki ezért jutott a csúcsok csúcsra, mintegy elégtételt kapva, mert látta az arcokat, amint ott álltak, bennem is a gonosz futott végig - elégtételt vettem.
Vikim uralta a helyzetet, újból elkezdett lassan mozogni, s falloszom, mintha erre várt volna, úgy lüktetett, mintha csak egy nagy verőér lenne. Fejét hátrafordítva szólt a két megilletődött tanárnak: csak szolgáljátok ki magatokat... ha itt velünk vagy menjetek át a jakuzziba, ha ott jobb, majd követünk benneteket....
- Nem haragszol meg Andris - hallottam Eszter hangját, de ez már nekem távolról jött, mert Vikivel voltam elfoglalva. Gondolom, valami olyat válaszolhattam, ami kedvére való volt, mert mindketten nekivetkőzve simultak egymáshoz a másik pamlagon...,
Vikit magamhoz akartam húzni egy forró csókra, gyengéden elhárított, s mondta:
- Várj kedves, élvezem a helyzetet, látom őket az üvegből, s engem ez olyan magasságokba emel, valósággal külön élvezem Andrisom a helyzetet...

A második akciónk talán még csodásabb, mint az előző, mert tudatában voltunk, hogy a másik fél is látja a gyönyörünk, ez még fokozta a vágyat, s soha nem látott méreteket öltött falloszom...,
Viki is kitett magáért, csodálatos volt. Gyönyörünk egyszerre ért a csúcsra, mindketten extázisban élveztünk el, forró lávám keveredve Viki gyönyör-patakjával csorgott vissza le a herémig. Lassan kezdett lankadni és csusszant ki.
A másik pamlagon is lassan a csúcsra értek, mindketten oda álltunk melléjük. Viki elkapta Levente heréit, s elkezdte morzsolni, amitől oly vad lökésekbe fogott, hogy azt hittem Esztert ketté nyársalja. Hogy tereljem a figyelmét Eszternek, farkam a szájába tettem és szopattam vele. Mindkettő, mintha a szakadékba zuhant volna élvezésük után, úgy hulltak alá ernyedten...,

Mikor a társaság magához tért, Viki a bárpulthoz invitált mindenkit és elégtételt láttam, mert Levente, mint egy püszükutya úgy követte, minden mozdulatát. Eszter engem ölelt át és kérdezte:
- Andrisom, visszatérsz hozzám? - s könyörgőn nézett rám.
Egy szót se szóltam, csak megcsókoltam.
- Szent a béke?
- Igen! – mondta, s oly jól esett, ahogy a forró meztelen asszonyi teste hozzám simult. Levente karjaiban vitte Vikit, s ültette fel a bárszékre. Válla fölött huncutul kacsintottunk össze, benne volt az üzenet: „Sikerült Andris„

Nem szoktam inni, de most jól esett az ital, s a felajánlott jakuzzit elfogadva magammal vittem Esztert. Nemsokára követtek Vikiék is, akit megint csak karjaiban hozott Levi.
A pezsgő víz vagyon jól esett, felfrissített mindenkit, s ha jól láttam, Levi harca szeretett volna már szállni.Igaz Eszterem is kalandozott a víz alatt, ami nagyon jól esett, soha nem tapasztalt gyengédsége csodát művelt velem. Harci díszbe öltöztette falloszom, alám nyúlva s megemelve a testem rácsusszant, és visszamerülve a vízbe összeszorított combokkal csak a belső izmaival hol szorított, hol engedett. Csodálatos volt, most teljesen átvette az irányítást és ebből nem is engedett az est hátralevő részében.
Késő este mentünk haza, még Levit otthagyva, Eszternél aludtam...

samvay
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Robby ·
Hehh...ez jó. Mindenki már mindenkivel. Ezt az egészet úgy írod,mintha a sex és szerelem egy dolog lenne...

De azért jó! (Nem ártana valami tragédia bele,meg több beszéd) folytasd! :angry:

Csá




borkaTibor J. Guzsely ·
vannak ennel sokkal hulyebb sztorik es raadasul kevesen irnak oly tisztan,erthetoen, mint te fiu! Ne hagyd magad ,ne torodj irigyeiddel csak dolgoztasd szurke sejtjeidet!! :angry: es csinald legalabb addig amig szemuveg kell !!!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: