Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szőke matektanárnőm...,© II.


Szőke matektanárnőm...,©

„másodfokú egyenlet”

….,ólomlábakon telt az idő szerdáig, hogy mehessek a korrepetálásra. Látva otthon anyám, hogy mily ideges vagyok csak nyugtatott...,- csak figyelj oda mit magyaráznak és mutatnak és nem lesz semmi gond, jó eszű és ügyes gyerek vagy. Ha tudta volna az izgalom valódi okát lehet, hogy lecsavart volna egy atyulást.

Repülve érkeztem a másodikra s most már az ismerős csengőt nyomva vártam az én tanítom megjelenését az ajtóban. Eszter szélesre tárta az ajtót s hangos jónapottal üdvözölt s kacsintott ez a szomszédok miatt van, mert adni kell a látszatra. Benn aztán elkapott s nem akart levegőt adni úgy csókolt. Vártalak már kis diákom...,belebújtam a hajába érezni édes izgató illatát. Tetszik?,- kérdezte, mármint az új parfümöm „Angel” márka egzotikus virágkeverék..., eszméletlen buja illat. A nyakát csókoltam az édes selymes pihéket...,megrészegülve s lassan köntösét centiről-centire csúsztattam le , minél tovább tartson a felismerés látványa.
Előbújtak formás vállai, s mikor mellei felé közeledtem, hátravettette fejét, hogy minél jobban kidomborodjanak, amúgy is gyönyörű telt idomai..., két kezem közé fogva felváltva csókoltam eprecskéjét, ami izzott vöröslőn a domb tetején.
Gyönyör útján haladva késleltetve minden percet, minél tovább tartson a bársonyos bőrön az út..,le a vénuszdombig...,két kezével beletúrt a hajamba s nyomta fejem öléhez, amely a felfokozott lélegzetétől hullámzott, mint a tenger.

A kis hamis egy cseppet tett a parfümből a kis bajuszka fölé is, mert újfent felkorbácsolt az illata. Ujjaimmal félre simítottam a kis aranyszőke pihéket amely fazonra nyírva , mint egy kis bajusz ékesítette a gyönyörök kelyhét. Nyelvem gyorsan megtalálta az utat az ajkakhoz, melyek már hívogatón várták, hogy kényeztessék őket. Csak nyelvem hegyét érintettem először hozzá és lassú körözéssel csalogattam elő gyöngyöcskéjét, mely ott domborodott szemem előtt. Sóhajtásai, nyögései egyre erősödtek..., lehajolt hozzám mélyen számba mártotta nyelvét úgy csókolt..., Andrásom én is, én is, kérlelt..., - előbb had kényeztesselek én..., legalább a ruhádtól szabadítsalak meg …, én vetkőztesselek le..., hagytam, hogy kedvére vetkőztessen, s egy futó csókot leheljen meredező falloszomra, s újból visszatérdeltem combjai közé s most már keményebben dolgoztam a nyelvemmel..., élvezte nagyon, mert fejem állandóan egy pontra irányította..., mikor nyelvemmel behatoltam hüvelyébe egy nagyot rándult a teste és egyszerűen ráélvezett a számra...., nem bírom tovább sikította és maszatos számat csókolva, bal kezével elkapta falloszom s vadul járatni kezdte rajta kezét...., végig csókolta a mellem, hasam. Így ért le falloszomhoz, amit gyengéden nyelvével majd szájával becézett s egy hirtelen mozdulattal az egész eltűnt..., szörnyű jól csinálta..., mit ki nem hozott belőle...,

No ma a másik témakörbe is eljutunk,- mondta lihegve..., és átvetve magát rajtam , falloszom a hüvelyéhez igazította. Pajkosan csillogó szemmel, csak a makkot járatta ki-be s olykor teljesen magába engedte, olyankor megállt..., és csak hüvelyizmait mozgatta, mintha egy selymes kéz markolászta volna...,
Andráskám ez most a két..., két..., két ismeretlenes egyenleeeet..., szörnyű nagyot élvezett....,
-vad vágtába kezdett, most te repülj kicsi tanítványom..., falloszomon folyt végig kéjnedve..., oly simán járt rajta s egyszer csak gondolt egyet és hüvelykapujával szorított a makkomon és csak azt dörzsölte-forgott rajtam...,ekkor nem bírtam tovább jövööööök ordítottam és spermám beterítette az egész ölét...,kéjesen simogatta szét hasán.
Rám omlott a fülembe duruzsolta..., jól haladsz kicsi tanítványom, de az órának még nincs vége..., az eddig tanultakat ma még egyszer átvesszük....., boldogan Eszter ,- mondtam csak legyen egy apró szünet, mint az isiben....,


folyt. köv.
samvay©
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
DREAMER ·
Még mindig azt gondolom, hogy erre az oldalra való, helyre kis szösszenetek. Rz is egy jó kis példány.

Hétköznapi nő ·
Gratulálok az írásaidhoz! Számomra az a fantasztikus bennük, hogy ugyanolyan hiteles mesélő vagy, akármelyik nem szerepében írod egyes sz. első személyben a történetet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: