Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Színészkedés

17 éves voltam azon a nyáron, mikor az alábbi eset történt. A férfival talán a szőkésbarna a hajam, talán a nőiesedő alakom miatt egyre többször nézegettek úgy, pedig nem nagyon forszíroztam a dolgot, inkább elviseltem. Akkor „ijedtem meg”, mikor engem is kezdett izgatni néha a játék. Szerintem a nők is nehezen leplezik a felizgulásukat, akármit is tartanak erről. Barátnőmék nyaralójában üdültünk. A szülei elváltak, Dóri eléggé szabadjára lett engedve, igazi „faszimádó” lett az idők folyamán. Ez a részletekbe menőn előadott történeteiből derült ki. Engem másként neveltek, kordában tartottak, nem is baj egyébként. Szóval anyu nem is örült, hogy hozzájuk megyek.

A megérkezés után nem akartam egyszerre a strandra rontani, a topless sem áll jól fehérben. Irány tehát a kert. Az itteni mesékben mindig úszómedence következik, meg átszellemült szeretkezések orgiák, a hétköznapokban ez egy almafasort jelentett, a gyepen két napozóággyal. Máté, a testvére segített kivinni őket, aztán eltűzött sportlapért a faluba. Dóri leterített egy törölközőt, ledobta a sortot és a topot, alatta nem hordott semmit, és felült az ágyra. A maga mellé tett olajat a tenyerébe csurgatta, és elkezdte az arcát, nyakát, melleit szisztematikus alapossággal bekenni. A hasa után a borotvált punciját is bekente a tenyerével, aztán hanyatt feküdt. Én magamon hagytam a tangát, úgy feküdtem el. Nekem nem vált mániámmá a borotválás. Rövidre vágtam, és a tanga széléhez igazítva egy felfelé szélesedő sávot hagytam meg. Szerintem még izgatóbb is, mint a pucérra vágott punci. Nem szégyenlős voltam, jártunk a folyó holtágához nudizni is, de ott nem bukkanhatott fel Dóri apja bármelyik pillanatban.
- Mi van lányok? Dóri, megint le fogsz égni! Nem mentek le a tóhoz?
- Nóri még barnulni akar.
- Szegény fiúknak a tanga csíkja nagyon izgalmas látvány lesz.
- Apu, le lehet lépni! – vezényelte el a helyszínről az „öreget”.- Vesd már le azt a tangát, nem fog visszajönni, ne félj!

Szót fogadtam, megemeltem a csípőmet, kibújtam a tangából és ledobtam a fűre. Imádtam, ahogy a nap a lábam között melegített. A nagyajkak teljesen összesimultak, még a szőrme is takarta őket, bár ez jobban izgatta a férfiakat, mint Dóri szétnyíló kisajkai, ezek a sok strapától már nem tudtak elrejtőzni. A csiklója is láthatóan kiemelkedett. Mikor nudizni jártunk, akkor szerettem meg a meztelenkedést, ott a sulibeli srácok tévedtek arra véletlenül, de akkor elég volt a törölközőt hanyagul a puncimra dobni, mert Dóri szétterpesztett combokkal ott maradt, s azzal a látvánnyal is beérték a fiúk. Ő nem volt szívbajos, ilyenkor meg is markolta az ágaskodó farkukat, hogy a méreteket ellenőrizze, megdicsérte a forróságukat, szóval nem volt egy szívbajos nő. Aki megtetszett neki, arról másnap elmesélte, hogy milyen szerető, bár inkább az érettebb férfiakra bukott. Azok gyengédebb és rutinosabb szeretők, mondta.
- Megyek zuhanyozni - jelentette be, magára csavarva a törölközőt elsétált a ház felé.
Elfeküdtem a napon, napvédőt kentem a hasamra és a puncimra.
- Mit szeretnétek ebédelni?- szólalt meg mellettem az apja, s a ruhámat felnyalábolva mintegy véletlenül feltette a kerti asztalra.

Hülye helyzet. Most ugorjak fel röhejesen? Meneküljek a házba fenekemet villogtatva? Vonuljak el előtte beolajozott szőrös puncimmal? Jött visszafelé, felhúztam „véletlenül” a bal térdemet, hogy elrejtsem érdeklődő tekintete elől a puncimat. Mert elég érdeklődő tekintet volt. Egyébként a történetekben mindig erőltetetten gerezdeket, halmokat, nyíló rózsákat emlegettek. Szerintem csak kétféle szép punci létezik: szép és ronda (vagy a strapától, vagy genetikusan). Az öregnek is ez lehetett a véleménye, mert a fákat tanulmányozva elindult lassan lefelé, hogy a lábam felöl megkerüljön. Itt volt az ideje hasra fordulni. Láb összezár, nyugalom megőrzendő az a furcsa helyzet keltette izgalom ellenére.
- Tünés innen, apu! – jött vissza Dóri szerencsére. Bár azért érdekes volt látni, hogy az apját ennyire érdekli a puncim. A szőkés haj gerjeszti a férfiakat. Kíváncsiak a lenti szőrzetre.
- Apuval valakinek le kellene mennie a piacra!- kiabált most Máté a ház felől.
Dóri belebújt a topba, sortjába és engedelmesen indult a ház felé.
- Mi legyen ebédre?
- Legszívesebben salátát ennék. Várj, én is jövök, lezuhanyozom.

Beburkolóztam a törölközőbe és mentem utána a házba. Dóri apjával alkudozott, míg bemasíroztam a zuhany alá, aztán csend lett, még bekiabáltak, hogy sietnek, aztán beszélgetésük egyre távolodott. A víz hűvösen simogatta a testem, jól is esett. Az átláthatatlan üvegfal mögött egyszer csak észrevettem Máté alakját. Mondjam neki, hogy szégyellje magát? Miért kellene szégyellnie? Nem látott belőlem semmit, mégis látja egy meztelen test kontúrjait.
- Ne csorgasd a nyálad, Máté!
- Mi a kedvenc italod?
- A csoki likőr. A legédesebb fajta.
- Meglesz - és csukódott az ajtó. Leemeltem a törölközőt, bebugyoláltam magam, de nem jött vissza újra. Nem egy bátor gyerek. Elővettem a táskámból azt a bikini alsót, amit a csipőn oldalt kellett megkötni, és abban mentem ki a kertbe. Hűvös és nagy pohárral fogadott. Fel is hajtottam az egészet. Töltött újra. Le akar itatni, vagy csak készséges? Kortyoltam újra. Jó, induljon hát a játék, gondoltam, mikor az ital is hatni kezdett. Attól pedig gátlástalanná válik az ember. De én biztosan. Hanyatt dőltem, Máté kilépett a sortjából, a farka barna és elég méretes a korához képest, és lefekszik a szomszéd ágyra. Mesél megállás nélkül.
- Maradt még ital? – megnézem én azt a faszt közelebbről. Kíváncsi voltam, mit fog csinálni. Felkelt és odament az asztalhoz, aztán mellém lépett a pohárral és felém nyújtotta. Az arcomtól úgy tíz centire ringatózott a farka, szinte kedvem lett volna a kezembe venni, de persze „ügyet sem vettem rá”. Ideje volt tovább folytatni a megkezdett játékot.
- Köszönöm. Te nem álmosodtál el?
- De igen - nyújtózott egyet visszafeküdve.

A farka a hasán heverészett. Ásítottam egyet-egyet a kigondolt szerepemnek megfelelően, egyre izgatóbb lett a helyzet. Vajon meddig mer elmenni? Egy kis kényeztetést minden nő teste kíván. Közben megszólított, válasz semmi. Ez nyilván a kontroll. „Álomba szenderülten” heverek és figyelek. Átnyúl és megérinti a karom. Feláll és odajön az ágyhoz. Úgy érzem magam, mint mikor kórházban voltam és a segédek meztelenül szállítottak, meg az altató orvos a puncim felett diskurált a bolti árakról. De azoknak sorban szállítják a nézni valót, Máté pedig élete nagy kalandjára készülhetett, legfeljebb kukkolgathatott eddig. Meg is oldotta lassan a bikini két rögzítését, és óvatosan lehajtotta a lábam közt az ágyra. A keskeny eddig rejtett szőrrel borított keskeny fehér sáv teljesen elbűvölte. A farka azonnal felállt, ezt kilestem alvás közben, aztán ujjaival a szőrszálakat kezdte simogatni. Elég csiklandós vagyok, de most nem lehetett lereagálni, egy játékot ne rontson el az ember.

Leguggolt, a combok hajlata után a nagyajkakat simogatta négy ujjával a combtól a rés felé. Tud valamit ez a kölök. Végighúzta az ajkak szépen passzoló illeszkedésénél, aztán az érintést valami más váltotta fel. Ugyanezt csinálta a nyelvével. Azok pedig, bizony szép lassan elkezdtek szétnyílni. Tudtam, hogy az ajkak ilyenkor sötétbarnássá válnak. De nem szétnyitotta először, vagy durván szétfeszítette, mint a barbár bunkók, hanem összezárta az ujjaival, és figyelte, hogy nyílik szét ismét. Aztán a nyelve simogatni kezdte körben a csiklómat, ez a kölök a kukkolásnál többet is kipróbált már, erre jöttem rá.

Aztán egyszer csak az ujját éreztem magamban. Lassan mozgatta, egyre síkosabb is lett. Felébredjek? De jól csinálta. Csak akkor ijedtem meg, mikor felegyenesedett, és meredező farkát a puncim felé fordította. Óvatos csípőmozdulatokat teszek hát, kéz álmosan a nyakhoz indul. Az ujj távozik. Máté hasra fekszik a másik ágyon, hogy ágaskodó farkát rejtse.
- - Azt hiszem elaludtam. Hát ezt meg mikor vettem le, nem is emlékszem – adtam elő a világ legostobább színészi produkcióját. A puncim lassan visszatért a rendes helyzetébe.– Te így nézegettél? Milyen marhaságot álmodtam!
- Elmeséled?
- Inkább nem.
Napoztunk tovább.
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
A fele önvallomás volt, meg a napozás időnként teljsen érthetetlen, de azért nem én fogom az első követ dobni rád.

Lenochca ·
Néhol kissé zavaros... de az alaptörténet nem rossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: