Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szexparti a javából-a Beavatás

Hiába vártam a felbukkanását újra a motoros fiúknak, nem jöttek. Egy hónapig reménykedtem, majd feladtam, hogy valaha is találkozom velük.
Egyik este a leveleim között találtam egy meghívót ismeretlen feladótól.
Jud Markus részére - csak ennyi állt rajta, még címzést sem tettek a borítékra, valaki tudta hol lakom, és bedobta a postaládába. Meghívtak egy estélyre, egy bizonyos, Eromann szövetség partijára!
Utánanéztem az interneten, mert még nem hallottam róluk, de semmit sem találtam. Terveztem, hogy mielőtt elmegyek a buliba, megnézem a helyet, ami címen szerepel, de valahogy nem jött össze.
Péntek este pedig öltönyt vettem, nyakkendőt, fekete cipőmön megcsillant a lámpafény, miközben hajamat zseléztem.
Gondoltam, ha nem tetszik a buli, majd lelépek.
Elegáns, kétszintes háznál tett ki a taxi, megnyomtam a csengőt kis hezitálás után. Idősebb ember jött, úgy nézet ki, mint a komornyikok, és azt mondta kövessem.
Amikor beléptem a nagy terembe, elámultam a csillogástól, a vörös abroszoktól, a sok úri néptől.
- Fogalmam sincs, mit keresek itt. - mondtam ki hangosan gondolatomat, és megdöbbentem, mert választ is kaptam rá. Mély hang mormolt a hátam mögött.
- Lehet, hogy engem? - kérdezte.
Megfordultam gyorsan, Thor volt az, mint kiderült a meghívóm, de egy egészen más kiadásban, szmokingot viselt, úgy nézett ki, mint egy milliárdos. Amikor csatlakozott Kurt is, azonnal elöntött a szégyen, az egész benzinkúton történt szex az eszembe jutott. Az ágyékom megtelt vérrel, a farkam felállt, nekik is azon járhatott az eszük, mindketten elmosolyodtak és a merevedésemet figyelték. Nem gomboltam össze a zakómat, a nadrág alatt jól kirajzolódott állapotom.
Persze nem foglalkozhattak csak velem, bemutattak pár fazonnak. Nem tudtam velük miről beszélni, inkább pezsgőztem és falatoztam a hidegtálakból, nem ismertem senkit, és nem az én világomból való emberek vettek körül. Éppen azon gondolkoztam lelépek, amikor Thor csöndet kért.
- Kedves uraim - csak férfiak voltak a teremben, idősebbek, fiatalabbak egyaránt - most pedig bemutatom önöknek Jud Markust, a mai licit tárgyát. - Mormolás futott végig a termen, kínosan éreztem magamat a középpontba állítva.
- Itt van a szokásos üvegurna, fejenként kétszáz dollár a belépő a zártkörű rendezvényre.
Akadtak, akik elmentek, de közel harmincan legalább bedobálták a pénzt a gyűjtőbe, még Kurt és Thor is, majd nemsokára az egész díszes társaság átvonult egy másik terembe.
Átjárt az izgalom, nem tudtam mi fog következni. A mosolytól ragyogó szemek rám tapadtak, melegem lett. Egy csomó sármos pasi vett körül, egyetlen ellenszenves alak sem akadt közöttük, még az idősebbek is sportos testalkatú, helyes arcú fazonok voltak.
A berendezés, magasított színpad hatalmas ággyal, rengeteg karfás, vastag üléspárnájú szék, a fal mellé tolva hosszú asztal, ezüstszínű tálcákra felpakolt papírtörlőkkel, törölközőkkel, egyebekkel. Kellemes félhomály uralkodott, megadva az alaphangulatot.
Thor ekkor nem törődve senkivel magához vont és megcsókolt, amire hevesen reagáltam. Olvadoztam az erős karjaiban, az illata is vonzott, az arcvize, kölnije, nemkülönben nekem préselődő szmokingos teste, bezselézett sötét haja, és a szemeiből sütő szenvedély. Hihetetlen volt, hogy az előzőleg farmerben, bőrkabátban megismert férfinak ez az oldala is ugyanolyan lehengerlő.
Meglepetésként közben hátulról Kurt belecsókolt a nyakamba, két finom tűz közé kerülve elkapott a remegés. Szusszanásnyi időre elszakadtam Thor szájától, és megláttam, hogy sorban a többiek is levetik zakójukat, kigombolják nadrágjaikat, volt, aki már az alsójában matatott. Láttam néhány gyönyörű makkot előbukkanni, és kéjes mosolyú tekinteteket. Álmomban sem ért ilyen finom dolog, két izmos, helyes pasi vett közre, mindkettőnek éreztem a merev farkát, és körülöttünk a sok felizgatott fazon még jobban felizzította vágyamat, az én farkam is kőkeményen állt.
A két pár ügyes kéz, tapizás közben levetkőztetett, meztelenül felhúztak a színpadra, zoknimat és többi ruhámat egy székre tették. A férfiak hangosan nyilvánították ki tetszésüket egyre közelebb jöttek a színpadhoz. Az illatok összekeveredtek kavalkáddá, kezdett nagyon szex szaga lenni mindennek.
A vörös lepedővel takart óriási ágyra nyomtak, felváltva szopott Kurt és Thor, miután üdvrivalgás közepette a színpadról dobálták le egyenként ruháikat. Elsőként csokornyakkendőjüket lazították ki, majd jöhettek a mandzsetták, a zakók, és az elegáns ingek kigombolása. 
Sokan követték példájukat, velük együtt mozdultak ujjaik, tükörképként vették le ruhadarabjaikat. A tömeg egyként leste őket. A látvány felért egy bemutatóval, ahogy izmos testük meztelenedett le, széles vállaik, erős mellizmaik, bicepszük, nem utolsósorban a merev, erős dákójuk látványa, mindent megért. Alig hittem el még akkor is, hogy nem vágyálom az egész.
A férfiak ajka nyáltól csillogott, mindketten remek nyelv és szájmunkával rendelkeztek, de a benzinkút mosdójában már nekem híven be is bizonyítottak azt. 

A két adoniszomat két másik pasi szopta, egy idősebb és egy fiatalabb, míg a többiek is mind közelebb merészkedtek. Bátran ismerkedve egymás testével. A farkam élvezetesen eltűnt Kurt torkáig, csak akkor engedte ki szájából, amikor átadta egy ismeretlen, vörös szeplős fiatalnak a terepet, akinek széles vállai és teste egy birkózóéhoz hasonlított.
-Nem kell félned, kedvesen fognak veled bánni a barátaink. - mondta Thor majd rá hajolt a számra és mély csókjától még jobban éreztem magamat. Utána pedig fölém guggolt, hogy feszes feneke lyukát kínálja fel számnak és nyelvemnek.
Előbb nagy golyóit kívántam meg, beszívogattam őket finoman a számba, markoltam a segget, simogattam az arcomba csapódó finom illatú vesszőt, majd jöhetett a makk teteje, a húgycső körbenyalása.
Thor pedig kezébe véve a szerszámát, benyomta egyszer csak tövig, miután a bőrt jól hátrahúzta farkán. Ezután nem is kegyelmezett, elkezdett ritmikusan a számba jönni, minden pillanatát élveztem, alig tudtam másra figyelni, pedig bőven volt mit nézni, ekkorra már egészen körénk tömörültek a többiek. A kezekben farkak csúszkáltak, smárolások zajlottak, egyik, másik alaknak a feneke látszott, amit bőszen nyaldosott valamely szerencsés tag.
Parti hangulat lett, több hármas, négyes csoport szexelt körülöttünk elszórva. De miután Thor leszállt a számról, és megujjaztam két ujjal, beleült a farkamba, addig sorban jöttek a férfiak, hogy mindegyiküket, mint a huszonhatukat szopjam egy kicsit.
Egy perccel is számítva félóra szájmunka, de nem bántam, újabb vágyam teljesült, hogy annyi különböző nagyságú és vastagságú szerszám került ajkaim közé. Az ízek összeolvadtak, a szám kissé zsibbadt, Thor lovagolt rajtam egyre hevesebben, én pedig csak szoptam, szoptam és meg is érkezett az első adag ondó az arcomra és mellkasomra. Ekkor Thor leszállt a farkamról és más ült bele, egy férfi alám csúszott és nyalt, közben két izompacsirta helyes férfi tartott majdnem gyertyában a derekamnál fogva.
Nemsokára megmártózott bennem egy szőke srác, nem lehetett harmincnál több, vaskos szerszáma a prosztatám izgatta, finoman baszott. Közben felváltva ültek a farkamra, tömték a számat farokkal, ahogy a lyukamat sem hagyták árván egy pillanatra sem.
Beleélveztem valakibe, de addigra szédültem, kezdett összefolyni előttem minden. Alig lankadtam, máris valaki szájába vette golyóimat, és a makkommal játszott egy másik.
Sokan megdugtak, sokan ültek a farkamba, és sok mindenkit kényeztettem orálisan. Amikor már minden erőm elhagyott, rám öntöttek egy vödör vizet nem törődve semmivel és felültettek. Adtak inni, és ahogy eltűnt a pohár tartalma, máris jött a számba egy fasz. Kurté volt, őt szoptam sokáig, kapaszkodtam a feszes seggébe, és amikor végre telelőtte a számat, akkor vettem észre mennyi ondó szárad a mellkasomon, és hogy már csak hárman vagyunk. Thor, Kurt meg én.
Mondtam nekik, hogy ki kell mennem, de nagyon remegtek a lábaim. Thor elém térdelt és azt kérte vizeljek a mellkasára. Megtettem, ő pedig lehunyt szemmel élvezte, majd a két férfi megfogott és elvitt a fürdőszobába. Elegáns helyiség volt az is, nagy fürdőkáddal, tágas zuhanyozóval. Fürdőszerekkel és kozmetikumokkal. Behaboztak közre fogva, lemostak érzékien. Thor nyakába csimpaszkodtam, amikor felemelt és bevitt egy vetett ágyba.
- Jó éjt kis kurvám, aludj jól. – mondta, én pedig összekucorodtam és sok faszról álmodtam.
Hozzászólások
Bánkbán ·
Mindkét történeted jól megírt.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: