Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

SZERVA ITT, CSERE OTT!

Én egy 22 éves egyetemista srác vagyok, és úgy gondolom, megosztom veletek életem legszebb estéjét! Sok jó gruppen történet olvasása után elhatároztam magam, ki kell próbálni az élet eme gyönyörét is. Engem a két fiú egy lány felállás izgatott mivel a két lány és én már nem egyszer előfordult az életemben...

Szóval elkezdem mi, és hogy történt barátommal elhatároztuk, keresünk egy elég bevállalós csajszit aki, szereti az igazán jó sexet. Némi kérdezgetés után már tudtuk is ki a mi emberünk. Fiatal 18 éves fekete hajú sportos testű csajról volt szó. Mint kiderül, nem először van hasonló szituációban. Ezen felbátorodva némi szemezgetés után rögtön a lényegre is tértünk. És elindultunk lakásomra hárman. A kocsiban hátra ültem, mivel én nem először találkozok vele, és némi megnyugtatást adtam neki, mert barátomat most látta életében először. Megérkeztünk zavart volt a helyzet, mert mi sem voltunk igazából tisztában vele mit akar a csaj, mert csak beszélgetésről volt szó. Apró simogatások fenék mell punci és nem kellett több begerjedt, nézett ránk. Persze tagadta, de ismerem ezt a nézést a nőknél. Leült közénk az ágyra majd lassan simogatni kezdtük ruháin keresztül. Sziszi a nyakát csókolta, míg én egyre vadabbul markoltam bele melleibe. Majd hozzám hajol, és megcsókolt éreztem, felgyorsul a lélegzete és kíván bennünket. Oldalra fordítottam és a nadrágjába benyúlva tangán keresztül nedves punciját simogattam. Közben egymásra néztünk sziszivel, és gúnyos mosoly hagyta el arcunkat. Tudtuk ő itt most megkapja, amire vágyik... kő keményen.

Köztudott tény, hogy mi külön-külön is oda tesszük magunkat, hát még együtt. Éreztem ujjaimmal pinája melegét és már álló farkam, kezdtem kicsomagolni nadrágomból. Kezét oda húzva bevezettem, és álló rudamra helyeztem. Nem tudom a meglepetéstől vagy a kéjtől állt e meg, de egy pillanatra habozott. Mint utóbb elmondta soha nem fogott még ekkora faszt. Elég olt gondoltam a szórakozásból, csapjunk a lovak közé és vetkőzésre szólítottam fel. Mire ő mi vetkőzzünk előbb és majd utána ő is. Nem kellett kétszer mondani mi leszórtuk magunkról a ruhát és álló cerkával néztük, amint kibújik ruháiból. Melle formás, méretes, szép lapos izmos has és kerek fenék, frankón borotvált punci Ez az, ami egy férfit életben tart.

Fölém hajol és elkezdi csókolni nyakam, majd lefelé haladva hasamon, míg nem méretes szerszámomhoz ér. Ekkor megemeli, majd finoman nyálat csorgat rá, és szájába csúsztatja, nem valami profi, de legalább próbálkozik, egyre jobban tetszik a dolog, mikor egyre mélyebben vesz a szájába. Már a felét be tudta kapni, ez haladás a többi lányhoz képest. Dicsérem és szilárdnak mondom, ezt ki kell próbálni, miközben ő ujjaival hátulról izgatja Dórát. Majd hímtagját benyálazva belöki kíméletlenül kis harapást, érzek farkamon, de ebben a helyzetben még ez is izgat. Fejét fogva húzom farkamra miközben kő keményen baszva, van hátulról.

Némi öklendezés és már mehet is a szerva itt, csere ott. Megfordítjuk, és ekkor hatolok be én. Nincs nehéz dolgom nyálas a fasz és megvan a vájat. Kíméletlen ütemben baszni kezdem és közben apró fenek lyukát figyelem és eőre gondolkozva azon, hogy milyen feszítő érzés lesz oda bepréselni nem kicsi farkamat. Egyre vadabb iramban pakoltam a punciját miközben toltam a száját barátom farkára. Ekkor újra cseréltünk és oldalára fordítottuk majd sziszi keményen pumpálni kezdte annyit láttam farka mozog, mint gatterban a fűrészlap. Én kicsi pihenőt vettem és csak figyeltem a dolgokat. Dóri arcáról láttam, mit érez és mit gondol. Végre ki lesz elégítve rendesen a kis faszéhes pinája. Szerintem erre vágyott már régen. Nem is tétlenkedtem sokáig vissza tértem és a szája elé toltam farka nyalni kezdte majd megint bekapta mélyen és éreztem forró torkának érintését. Majd farkamat marokra fogva szájához veregettem. Majd golyóimat kínáltam fel neki és ő kis tétovázás után nyalogatni kezdte majd, szájába szívta a nyögés alig jött ki a torkán, mert tele volt a szája.

Hirtelen elélvezett és görcsösen borult rá hasamra közben szilárd lassított a tempón. Dóri elcsukló hangon közölte nem bírom tovább. Mire mi egymásra néztünk olyan nincs muszáj lesz. És újammal újra nedves pináját kezdtem piszkálni itt-ott a popsi lyukát is izgattam és bele-bele mélyesztettem mutató újam. Lovagló pózban fölém helyezkedett és farkam tövig csusszant csodaszép lyukában. Szilárd erőltetett pózban a szájába nyomta kókadt farkát. Ami pont az én látó szögemben volt és mivel a biszexualitás messze áll tőlünk, mondtam is neki, ha a farkamhoz hozzá érsz meghalsz.

Ekkor előkerült a baba olaj, síkosító híján. Bekente farkát és a hátsó bejáratához illesztette Dóri megállt és várta a fenekébe hatoló faszt. Miután a makk bent volt dóri nyögdécselve mozogni kezdett és egyre beljebb fogadta a hímtagot. Közben én alattam mozogtam és punciját dugtam. Arcán a fergeteges szenvedély jeleit olvastam le. Ebben a pózban vagy 10 percig folyamatosan adtuk neki. Mire ő újra elélvezett. Mivel pici feneke nagyon izgatott engem is. Ezért kértem őt, hogy álljon négykézlábra. Gyönyörű feneke az égnek ált és csillogott az olajtól. Lassan és finoman bevezettem makkom és egyre mélyebben a fenekébe hatoltam. Arcán némi fájdalmat észleltem ezért lassítottam. Majd sikerült lazítania és tövig befogadott.

Nagyon felizgatott a látványa és amilyen gyorsan és erősen tudtam mozgattam benne hímtagom ő egyre hangosabban sikoltozott és markolta a lepedőt. Éreztem a lüktetést magamban és letérdelt elém és a szájába vette farkam majd, amilyen erősen tudta szívni kezdte én elvettem kezem segítségével gyönyörű arcába élveztem és minden pontját beterítve remegő kézzel újra szájába adtam farkam tisztára nyalta. Majd szilár is tele pumpálta arcát és száját. Minden pillanatban azt mondta haza felé az autóban, hogy ő még ilyen jót nem kefélt és szeretné újra és újra. Sajnos a második találka még nem jött össze de dolgozunk rajta!
Hozzászólások
További hozzászólások »
MaTa ·
Vicces volt bár kicsit tényleg pornós, és sok helyesírási hiba van benne, de a maga nemében nem volt rossz
. Ja és egy korábbi hozzászólónak: Sziszi= Szilárd!!

Endana Telares ·
Totálisan tele van nyelvtani hibákkal, összevissza a mondatszerkesztés, a történet úgy ahogy érdemelt pontot, de csak azért, mert a két fiú egy lány felállás szokott szereplni a fantáziáimban. Viszont ezzel a fogalmazás móddal teljesen elrontottad. Ha nem tudsz értelmesebben fogalmazni, akkor kérd meg egy ismerősödet (lehetőleg neki ne kettese legyen nyelvtanból), hogy olvassa el és javítsa ki.
Engem nem hozott tűzbe.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: