Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szeretem, ha megdugnak

17 éves voltam, amikor először kerültem ágyba egy pasival. Érdekeltek a férfiak, de szerettem a lányokat is. A srác 24 éves volt. A konditeremben ismerkedtünk meg, ahová különben nem sokat jártam, mert nem igazán volt ambícióm, ráadásul vékony, lányos alkatom sem felelt meg ennek a sportnak.
A konditerem zuhanyzójában cumiztatott meg, tövig nyomta a farkát a számba, és addig dugta, amíg elélvezett. Sírva mentem haza, szégyelltem magam, de két nap múlva ismét ott voltam, vártam, hogy végezzen. Berángatott újra a zuhanyzóba, és megengedte, hogy újra leszopjam. Többé nem találkoztunk, kerültem a konditermet és nem tartottam a kapcsolatot a sráccal. de kerestem valami hasonló kapcsolatot. Így kerültem egy internetes partnerkereső oldalra, ahol több pasival is megismerkedtem.

Egy idő után azonban úgy éreztem jó volna találni egy megbízható, stabil partnert, esetleg olyan párt, ahol a pasi szereti a passzív, nőies srácokat. Nem jártam sok sikerrel. Végül egy nap kaptam egy érdekes levelet egy pártol. Mindketten férfiak voltak. Az egyikük, József, azt írta magáról, hogy 44 éves, elvált, biszexuális, a másikuk, Imre valamivel idősebb volt, 46 éves, szintén bi. Imre nem volt független, családja volt és nagyon fontos volt számukra a diszkréció, aminek én külön örültem. Nem szerettem volna, ha ismerőseim, barátaim, netán a családom megtudja, hogy szeretem a pasikat, bár ennek elég kicsi volt az esélye, mivel csak nemrég éltem Budapesten és még elég kevés embert ismertem. Néhány internetes csevegés után megérettem, hogy egy fiatal, passzív srácot keresnek, épp olyant, mint én, és szeretnének egy stabil, barátságon és kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot. Szimpatikusnak tűntek, bár zavart egy kicsit a nagy korkülönbség és az a tény, hogy ketten voltak. Ennek ellenére érdekelt a dolog, kíváncsi voltam milyen lehet két pasival.

Végül létrejött a személyes találkozás is. Mindketten nagyon vonzónak és kulturáltnak tüntek. Talán Imre egy kicsit ideges volt, amit megértettem, de megnyugtattam, hogy nincs semmi baj, köztünk marad a dolog, nekem is fontos a diszkréció.
A következő találkozást két nappal későbbre egyeztük meg, nálam, mivel az tűnt a legbiztonságosabb helynek. Idegesesen, kissé összeszorult gyomorral vártam őket, de ugyanakkor vágyakozva is. rég nem voltam már pasival, hiányzott az a kiszolgáltatottság érzése, amit olyankor éreztem, amikor férfival bújtam ágyba. Mivel már ismertem a vágyaikat és fantáziáikat, úgy is készültem a találkozásra. Combfixet, fekete harisnyát és fekete tangát vettem fel, melléje egy tűsarkú cipőt. Szerencsére elég kis lábam van, így nem volt gond a viselése. Különben otthon gyakran öltöztem be női cuccokba, nagyon izgatónak találtam őket. Egy előző partnerem kérésére próbáltam ki először, és nagyon bejött. Gyakran masztiztam otthon ilyen szerelésben. Vállig érő, sötétbarna hajamat lófarokba kötöttem, ápolt körmeimet piros körömlakk díszítette, a szintén vörös rúzs pedig kiemelte finom ívű ajkaimat.

József és Imre, délelőtt 11 óra körül érkeztek meg. Elragadtatva nézték a női ruciba bujtatott, vékony, szőrtelen testemet. Az elején egy kicsit szégyelltem magam, de látva a vágyakozó tekinteteket, hamar elmúlt ez a kellemetlen érzésem és átvette a helyét az izgalom.
József volt a bátrabb, a kezdeményezőbb típus. Simogatni kezdte a popsimat, amitől általában beindulok, majd levetkőzött meztelenre. 185 cm körül lehetett, szőrös, széles mellkasa és izmos vállai lebarnultam tornyosultak előttem, amint letérdeltem elejébe. Mohón faltam be már majdnem teljesen kemény farkát. A szemem sarkából Imrét figyeltem, lassan vetkőzni kezdett, közben engem nézett, ahogy Józsefnek cumizok. Kis idő múlva már teljesen meztelenül állt mellettünk ő is. A József vastagon duzzadó, az átlagosnál hosszabb, kékeres farkánál valamivel rövidebb és vékonyabb szerszáma volt, de neki sem kellett szégyenkeznie. Kiengedtem a számból a József farkát, és kezelésbe vettem az Imréét. Végignyaltam a makkját, lenyaltam róla finom előnedveit. Láttam az arcán a gyönyört, nagyon élvezte, halkan sóhajtozott és finoman húzta a fejemet a farka felé.

Ezalatt József a fenekemet simogatta, majd markolászta, középső újával pedig a popsilyukamat izgatta. Megkértem Imrét, hogy üljön le a fotelba, széttárt lábbakkal térdeltem elébe, miközben a farkát szoptam, felkínáltam a popsimat Józsefnek, aki nem maradt tétlen, nyalni kezdte a vékony, csinos fenekemet. Teljesen bepörögtem, egyáltalán nem bántam, hogy két pasival vagyok, fantasztikus volt, remegtem az izgalomtól. Tele szájjal nyögtem, amikor a József ujja becsúszott a szűk résen. Elengedtem az Imre farkát, és nekiestem újra a másik pasinak.

Most Imrén volt a sor, hogy a fenekemmel foglalkozzon. Nagyon fel volt izgulva, nem sokat teketóriázott, hanem mögém térdelt, a popsim nyílásához igazította a farkát és óvatosan de határozottan nyomni kezdet befelé. Sikítottam a gyönyörtől, jobbra-ballra csavargattam a csípőmet, éreztem, ahogy kitölt a farka. Nem bántam, hogy előbb ő dugott meg, egy kicsit aggódtam ugyanis a József mérete miatt. József a számat dugta, Imre a popsimat, eszméletlenül jó volt, teljesen kiakadtam. Hangosan nyögtem, kértem, hogy keféljenek meg, cumiztassanak. Imre a fenekemre csapott, majd még egyszer, megfogta a csípőmet, és még keményebben gyúrta a dákóját belém. Úgy éreztem magam, mint egy tüzelő szuka, a kiszolgáltatottság érzése, a kitárulkozás okozta izgalom és kéj elborította az agyamat.

Izzadtam, könyörögve néztem Józsefre, reszketve vártam, hogy belémhatoljon ő is, miután Imre kicsúszott belőlem. Éreztem, hogy szétrobbant a vágy, de József húzta az időt.
- Akarod, hogy megdugjalak én is? Mond, hogy akarod!!! Kérjed !!!
- Akarom... ahhh… kérlek, dugjál meg... keféld meg a seggemet... - nyögtem lihegve.
- Na jól van te kis kurva, megduglak én is - mondta József, és leült a szőnyegre. Kemény farka dárdaként meredt felfelé. - Ülj bele… Szeretsz lovagolni?
Bólogattam, és már indultam is. Beleereszkedtem a lüktető farokba. Hatalmasnak és nagyon vastagnak tűnt, szétfeszítette a popsimat, de nem éreztem fájdalmat, csak egy kis feszítést, nagyon ki voltam tágulva. Megfogta a csípőmet és belehúzott a farkába. Sikolyra nyilló ajkaim közül alig jött hang, a sikoltás elakadt valahol a torkomba, csak egy elfulladó nyögésre volt erőm, amikor a vastag rúd tövig csúszott belém.

Testem megfeszült, fejemet hátravetettem, egy-két másodpercig levegő után kapkodtam, azt hittem elájulok a gyönyörtől. Nem volt időm magamhoz térni, Imre már fölöttem állt és farkát a számhoz irányította. Habozás nélkül kaptam be, a számba éreztem a saját testem izét, amitől csak ég jobban elborult az agyam. A csípőm életre kelt, fel le, majd előre hátra mozgott a József ölében, miközben a szám a másik pasi farkával volt tele. Ismét egyszerre szopattak és dugtak. Hallottam a saját hangomat amint biztatom őket, hogy keféljenek szét, hallottam a nyögéseiket és a saját sikongó lihegésemet. Nem tudtam uralkodni magamon, így még soha nem dolgoztak meg, soha nem rekedtem ki ennyire, már nem érdekelt semmi csak akartam dugatni és cumiztatni magamat, élvezni akartam minél hosszabb ideig ennek a két fajbikának a kényeztetését. Egyik kezemmel megragadtam a saját farkamat, alig volt 14 cm, keményen himbálózott, ahogy Józsefet lovagoltam. Verni kezdtem, amire Imre megállt, kivette a farkát a számból, letérdelt elém, és szopni kezdte a vékony péniszemet.
- Ahhh nem bírom tovább... jaj... dugjál meg édes... . basszatok meg... ohhh... - sikítottam.

Egyre hevesebben mozogtam, éreztem, hogy el fogok szállni a gyönyörtől, rángatózni kezdett, előbb a testem, majd a farkam is. Imre kivette a szájából kis farkamat, egyik kezével verni kezdte, a másikkal pedig megölelt és mohon csókolta a számat. Engem már az ájulás környékezett, de József nem adta jelét annak, hogy elélvezne. Összerándultam és spriccelni kezdtem, az Imre markába. Hihetetlen mennyiségű sperma ömlött ki bel ölem, megtelt vele a pasi két összefogott tenyere. A hosszú hörgés után ellazultam egy kicsit, még mindig a József farkán ültem, Imre pedig az arcomra kente a tenyerében összegyűlt testnedveimet. József ekkor felemelt, erős karjai könnyedén kaptak fel és tettek le az ágyra.
- Lássam, hogy néz ki egy magbaszott szuka... - hallottam a hangját.

Lassan kezdtem magamhoz térni, a két férfi mellettem térdelt az ágyon, nagyon közel voltak ahhoz, hogy elélvezzenek, mindketten a farkukat markolászták. Féloldalt dőltem az ágyon, kicsi, már lankadó farkamat betoltam a fekete combfixes combjaim közé, amelyeket szorosan összezártam, úgy, hogy a farkam helyén csak háromszög látszott, épp, mint egy nőnek. Végigsimogattam a mellbimbóimat és kéjes sóhajjal mondtam a két kannak:
- Oh... soha nem keféltek meg így…

Ismét József volt a kezdeményező, elkapta a fejemet, betolta a farkát a számba, és őrült iramba kezdte dugni.
- Szopjad a faszomat, tele akarom élvezni azt a kis szopós szádat - hallottam a hangját. Köhécselve, fulladozva szoptam az egyre jobban rángatózó faszt. Másodpercekkel később, hörögve kezdett élvezni, a forró geci belespriccolt a számba, majd kétfelől a szám szélén csordogálni kezdett kifele. Nem volt időm magamhoz térni, mert Imre is élvezni kezdett, az első sugár az arcomnak csapódott, a következő pedig az ajkaimra, ahonnan végigfolyt a nyakamra, mellkasomra. Gecibe úszva terültem el az ágyon.

A rózsaszínű vibrit a bekrémezett popsilyukamhoz irányítottam, és óvatosan beleereszkedtem. A képernyőn magamat láttam, amint két pasinak cumizok felváltva. Ismét nagyon fel voltam izgulva, nagyon kívántam a faszt... pontosabban a két faszt... Izgatott, amit a képernyőn láttam. Egyáltalán nem bántam, hogy a több, mint egy hete történt partit videóra vettem, az sem zavart, hogy mivel el kellett dugnom a készüléket, hogy József és Imre ne tudjanak róla, nem lett igazán jó a felvétel.
Megszólalt a telefonom, de mivel nem értem el, megpróbáltam úgy állni fel, hogy a vibri ne csússzon ki a popomból. Nem sikerült, a játékszerem kicsusszant belőlem. Rápillantottam a telefon kijelzőjére és elöntött a melegség. József hívott. Sejtettem, hogy ma már nem lesz szükségem a vibrátorra...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: