Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelmes vagyok

15 éves voltam. A suliba, ahová járok, jár egy tőlem 3 évvel idősebb csaj (Fanny), aki titkon elkezdett felőlem ábrándozni. . egy bulin, picit többet ivott a kelleténél, és mindent elmondott. Nagyon felizgatott a dolog. . egyre jobban odafigyeltem rá. . nagyon hamar belészerettem. Nem is csoda, mert egy csodálatos, a legcsodálatosabb csaj volt, . . a környezetünk egyre furábban tekintett ránk. Nagyon sokat lógtunk együtt. . de szigorúan titkos kapcsolatnak kellett, h legyen. Az első puszi tőle: folyosón. Az első puszi tőlem: távozáskor.
Első csók: egy szórakozóhely előtt álltunk, odalépett hozzám. . megfogta a kezemet. Azt mondta:"szeretlek!"és egy forró, hosszú csókkal ajándékozott meg. Majd megölelt, és nagyon hosszú ideig álltunk még szorosan összeölelkezve.
Hazakísértem, nagyon élveztem az éjszakát,. mivel csak ilyenkor lehetett bátrabb dolgokat csinálni. Ölelkezve vágtattunk végig az utcákon, szinte minden sarkon megálltunk, s hosszan csókolóztunk. Hatalmas kerülőket tettünk, hogy minél tovább tartson a hazamenetel.

A bejáratban (mivel panelházban lakott), még sokáig beszélgettünk, majd egy lépést tettem felé, s odataszítottam a falhoz, s szenvedélyesen megcsókoltam. Nagyon fel voltam rá izgulva, szerettem volna már, h történjen valami izgalmasabb. Összevissza tapiztuk egymást. Éjszaka 2 óra lehetett, amikor egyszer csak hallottuk, hogy közeledik a lift. Egy fiatal srác távozott, nem ismertük, de nagyon megijedtünk. Felrohantunk a lakására, s szinte beestünk az ajtón. Ledöntött az ágyra, majd szép lassan megszabadítottuk egymást ruháinktól.
"Menjünk zuhanyozni" - mondta. Beleegyeztem.

Belépett a zuhanyzóba, s én kívülről figyeltem csodálatos testét, de nem sokáig bírtam. Beálltam mellé, s elkezdtem csókolgatni nyakát, majd egyre lejjebb. Melleit kezemmel simogattam, közben nyakához visszatértem. Ő a fenekemet markolászta, és harapdálta a vállamat. Szájon csókoltam, s kezemmel lefelé kalandoztam, míg el nem értem nuniját. Körkörös mozdulatokkal izgattam, majd feldugtam egy ujjam, majd kettőt, s ki-be húzogattam. Ő összerogyott, s ott feküdt a zuhanyzóba karjaimban. Hamar észheztérítette a hideg víz, majd ő elégített ki engem. Nyelvével izgatta ott lent, majd ujjait belémnyomta, s testem hullámzott az ütemre, amit ujjai nyomtak belém… csodálatos érzés volt! Megpihentünk a víz alatt…. csak ültünk, összefonódott testünk, s pihentünk, vagy talán csak energiát gyűjtöttünk a folytatáshoz…

Kiléptünk a zuhanyzóból, s vizesen dőltünk az ágyba. Simogattuk egymást, majd fölémhajolt, megcsókolt... annyira jó érzés volt. Lesiklott a nunimhoz, s belenyalt, tocsogtam a nedvességtől. Azt hittem rögtön elmegyek, de nem. Hátradöntöttem, s én is elkezdtem nyalni a nuniját, de nem akartam, hogy elmenjen, így fékeztem. Felcsúsztam hozzá, s heves csókolózás közben nunimat az övéhet tapasztottam, majd testem vonaglani kezdett az övén. Hangos sikítások következtében élveztünk el közösen. Melléfeküdtem, átöleltem, és elaludtunk mindketten.

Reggel csókkal ébresztett... csodálatos egy éjszaka volt... sokszor megismételjük... hol nálam, hol nála. Imádom!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Grayraven ·
Aranyos, szerethető kis történet. Megint életszagúbb, mint általában az itt megforduló mesék.
Az ilyen élményeket keverve egy kis gyakorlattal, megfűszerezve az itt tálalt szenvedéllyel, egy jó maréknyi tapasztalattal nagyon szép írásokat lehetne kotyvasztani.

Kicsit csapkodnak a mondataid, mint maga a történet menete, ez hol jó hangulati aláfestés, hol pedig csak megzavaró. Tényleg sokat változtatna, ha a legelső mondatok közt utalnál rá, hogy egy lány elbeszélését olvashatjuk éppen.
Miután hajnali kettőkor a fiú távozott az épületből, pedig kifejezetten úgy hat, mintha az ő lakására mentetek volna fel. Persze, az sem egy rossz témaalap, hogy keresztben hosszába végighancúrozzátok egy vadidegen lakását. :D

Szépnapot!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: