Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Susogó falevelek


Mindaz, mit teszünk, csupán egy lehetőség a számtalan közül, mit tehetnénk. Gondolataink teremtik világunkat, hisz általuk cselekszünk abban a hitben, hogy a legjobbat választottuk…

a magasan járó nap igyekezett áttörni, a meggyérült, őszi színpompában tündöklő lombkoronák közt, hogy megvilágítsa az utcát, mellyen Bianka egyedül tartózkodott, és határozott léptekkel haladt célja felé, miközben lába alatt susogtak az őszi falevelek. Nemrég kelt fel, az óra kismutatója alig haladt át a nyolcason, mikor kiosont a lakásból, vigyázva, hogy párja, és kislánya fel ne ébredjenek. Farmert húzott, egyszerű fehér felsővel, és őszi, barna bőr kabátjával. Ez szeptember utolsó napja, mely egy gyönyörűnek ígérkező vasárnapot választott, melyen ilyen korán az emberek zöme még alszik. Ő azonban nem teheti. Kezében összegyűrt szatyorral indult el, hogy bevásároljon az ebédhez, ám nem ez volt a fő célja. A sarki lépcsőn felkapaszkodva megpillantotta a fekete BMW-t, mely üresben járva várta, hogy beszálljon. A vezető oldali ablakon fűst szállt ki, majd egy kéz bukkant elő, hogy cigarettájának hamuját a földre pöckölje. Bianka elmosolyodott, és szaporább léptekkel haladt az autó felé…
-      Szia –feltépte az ajtót, majd behuppant az anyósülésre- Sokat vártál? –mosolygott.
-    Nem –viszonozta a mosolyt, majd kidobta maradék cigijét, és a nőhöz hajolt, hogy megcsókolja.
-    Finom az illatod –a szemébe nézett, vizslatta tekintetét, hátha ki tud belőle olvasni pár röpke gondolatot.
-    Gyönyörű vagy –végignézett rajta, majd gázt adott, és elindultak.
-    Hiányoztál –sóhajtott fel, miközben a férfi borostás arcát vízslatta. Bianka nemrég múlt harminc, míg a férfi már két éve túl van az ötvenen. Egy céges tréningen ismerkedtek meg. Tibor észrevette a nő elveszettségét, bánatát, és ezt kihasználva jutott a bugyijába. Nem akart mást, csak megkapni. Tetszett neki, minden porcikája kívánta, és eltökélte, hogy meg is szerzi.  Gyorsan a bizalmába férkőzött. Az első tréning után napi szinten bombázta sms-ekkel, majd telefonhívásokkal, és meghallgatta minden bánatát, ami elég volt, ahhoz, hogy a következő alkalommal, már megdughassa. Bianka Győrben él párjával, és kislányával, míg Tibor Debrecenben, de ez nem volt akadálya annak, hogy kialakuljon köztük ez a viszony. Tibor korához képest jól tartja magát. Heti három alkalommal fut, és kétszer jár el úszni. Öt éve halt meg a felesége tüdőrákban. Fia már harminc éves, saját családjával Londonban él, és ritkán találkoznak. Nem maradt senkije… csak a munka. Na meg persze a nők. Szinte minden városban akad szeretője, és mivel területi vezetőként dolgozik az ország legnagyobb biztosítójánál, így állandóan úton van, és időt szentelhetett a szebbik nem azon képviselőinek, akik hajlandóak széttenni neki a lábaikat. Míg élt a felesége, addig sem járt behunyt szemmel. Számára a megcsalás nem okozott gondot… Két napja érkezett Győrbe, hogy láthassa Biankát, és megdughassa. Ő az egyetlen, akihez ragaszkodik, aki iránt többet érez vágynál, testi vonzalomnál.
-    Tegnap nem tudtunk sok időt együtt tölteni.
-    Sajnálom. Zoli nem volt hajlandó elutazni hétvégére, pedig egész héten, minden nap mondtam neki, hogy a kislánnyal menjenek le vidékre a szüleihez, hogy nyugodtan tudjak takarítani. –ideges lett- Olyan bosszantó. Sose teszi azt, amit kérek tőle. Nagyon nehéz vele.
-    Velem nem lenne az.
-    Tudom –sóhajtott- olyan jó lenne veled lenni.
-    Már mondtam –bekanyarodott a város szélén lévő erdőbe vezető földútra- ez csak rajtad múlik. Mikor adod már ki az útját?
-    Nem olyan könnyű – maga elé bámult- sok időt töltöttünk együtt, és ott a kislány is. Mit mondjak neki? Nem tudom, miként reagálna, ha elzavarnám az apját. Nagyon jól kijönnek. Nagyon jó a kapcsolatuk. Úgy érzem, hogy őt sokkal jobban szereti, mint engem. Velem mindig vitázik, míg az apjának szót fogad.
-    Nem lesz semmi baj –leparkolt egy eldugott helyen. Eléggé az erdő mélyén voltak, nem kellett attól tartaniuk, hogy bárki megláthatja őket- te vagy az anyja. Meg fog érteni.
-    Félek megtenni. Nem tudom, hogy egyedül bírni fogom-e anyagilag.
-    Ne butáskodj –kigombolta a farmernadrágját, megfogta Bianka kezét, és farkához vezette- most is egyedül fizetsz mindent. –tekintetük találkozott- a pasid egy fillért sem ad haza. Egy veszteséges éttermet üzemeltet, és előbb, vagy utóbb téged is magával fog rántani. – Bianka elővette a férfi merev farkát, és finoman verni kezdte- Neked egy olyan férfi kell, aki megadja számodra az anyagi biztonságot. –benyúlt a lány pólója alá, ami alatt nem volt melltartó, és markolászni kezdte a melleit. – Ne töprengj tovább. Mond meg neki, hogy vége. Meglátod, utána sokkal jobb lesz.
-    Igen, igazad van –a férfi öléhez hajolt, végig nyalta merev férfiasságát, majd bekapta, és szopni kezdte. Lassan mozgott a feje, nyelvével a makk körül táncolt, szívta, ostorozta. Tibor hátradőlt, és hagyta, hogy kényeztesse. Farka cuppogott a nő szájában, aki élvezettel szopta. Imádta, ha így kényeztethetett egy pasit, és imádta a sós, meleg sperma ízét.
-    Nagyon jó –nyögött fel a férfi, miközben kigombolta a nő nadrágját, és a bugyijába nyúlt, ahol már a punci kéjnedvtől ázott. Ujjával végig szántott lucskos mélyedésében, majd körkörös mozdulatokkal izgatni kezdte a pöckét.
-    Élvezz a számba –felnézett a férfira, akinek már nem volt sok hátra a csúcsra vezető útból. Érezni akarom az ízed. –Tibornak nem is kellett több. Beleborzongott a nő szavaiba, majd pillanatokkal később elélvezett. Hatalmas adag spermát lövellt Bianka szájába, aki minden cseppjét lenyelte…
-    Meg akarlak dugni. Száj ki a kocsiból. –kiszálltak az autóból. –Gyere ide –megállt az autó elejénél. Mikor Bianka odaért, levette róla a kabátot és a felsőt. Kis, kerek melleire csodálkozott, melyeken keményen álltak a bimbók. Magához húzta, és megcsókolta. Vadul neki esett. Kezeit a farmerjába dugta, és csupasz hátsójába markolt, majd lejjebb kalandozott, elérve a punciját.  Lágyan simogatni kezdte, miközben csókjaival már a mellét kényeztette. Apró puszikkal halmozta el őket, körbe nyalta, és meg-megszívta a bimbóit. Tovább haladva a köldökébe csókolt, majd lehámozta róla a nadrágot, és a bugyit. Bianka az autónak támaszkodott, lábait terpeszbe nyitotta, és hagyta, hogy a férfi nyelve végig szántson ágyéka rejtett kanyonjában. Életében először szeretkezik nyilvános helyen, de nem zavarja. Nem érdekli semmi, mert azzal a férfival van, akire mindig is vágyott. Úgy érzi megtalálta az igazit, akivel le szeretné élni az életét. Már csak az a kérdés, hogy miként vessen véget mostani kapcsolatának? Fél megtenni. Retteg a pillanattól, de meg kell tennie. Méghozzá a lehető leghamarabb. Nem húzhatja tovább az időt. Nem folytathatja ezt így tovább. Most már tudja mit, és kit akar. Tibort, és vele egy új, közös életet. Ha viszont sokáig vár, akkor el fogja veszíteni, és ettől sokkal jobban fél, mint Zoli reakciójától, aki még mindig imádja, és mindent megtenne érte… de nem tud. Hatalmas mennyiségű adósságot halmozott fel. Az étterme veszteséges, és nincs jövője. Tibor viszont anyagilag stabil. Mellette nem kell a pénz miatt aggódnia, mert van bőven. Biztonságban lesz, és mindene meglehet, amire csak vágyik… gondolatai mélyéről egy mindent elsöprő orgazmus hozta vissza a valóságba. Teste remegett, puncija lüktetett, és élvezett. Tibor időt sem hagyva neki, fordította meg, fektette hassal a motorháztetőre, és hatolt még élvező puncijába, az időközben ismét merevvé vált farkával. Bianka felsikoltott a gyönyörtől, a férfi pedig elkezdte dugni. Egyre gyorsabban kefélte. A nedves punci minden lökésnél csattogott. Zihálva kapkodtak levegő után, miközben Tibor hirtelen ismét a csúcsra ért, és tárát a lány hüvelyébe ürítette…
-    Sajnálom, hogy el kell menned –felöltöztek, és visszaültek az autóba.
-    Én is –becsatolta az övét, és elindultak vissza a városba-, de ha végre megteszed, akkor utána maradhatok, és nem kell bujkálnunk.
-    A hétvégén megteszem. Kíra a szüleimnél lesz. Ketten leszünk, és akkor beszélek vele.
-    Hidd el, utána sokkal jobb lesz.
-    Tudom –mosolyt erőltetett. Puncija még mindig lüktetett, máris ismét kívánja, hogy Tibor méretes szerszáma benne legyen.
-    Bemenjek veled? –leparkolt a szupermarket előtt.
-    Megláthatnak.
-    Nem fognak…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pusheen ·
Gratulálok! Nagyon tetszett, olvastatta magát. :smile:
bakos1022 ·
Köszönöm :) örülök, hogy tetszett. :grinning:

69Monica ·
A szenvedélyes kurva szexuális partnereket keres. Elsősorban (bármilyen életkorú) férfiakat keresek. Ha érdekli, írj nekem. - http://69sexual.site

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: