Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Spontán szex - A szerelő II.

- Na de anya! Ez mégis hogy gondolod? - szólalt meg végül a kínos csendet megtörve, de valahogy nem éreztem akkora felháborodást a hangjában mint a helyzet engedte volna. Míg a kérdés a levegőben lógott a lány hol az anyját hol engem nézett, bár inkább mustrának nevezném és olyan szenvtelenül csinálta hogy kezdtem magam a húspiacon érezni, pláne ahogy rákezdtek:

- Bezzeg ha én hozok fel valakit, te szemrebbenés nélkül megtiltod hogy itthon bármit is csináljunk, te meg összefekszel az első csávóval aki betér ide? Ki ez egyáltalán? És miért csak neked jutnak a nagy farkú pasik?

- Ne haragudj, nem akartam hogy ezt meglásd, de tudod hogy nekem is vannak szükségleteim. Rég nem voltam senkivel és ő.. hát hogy is mondjam.. mély benyomást tett rám egyből. -  válaszolt a kedves anyuka miközben törölgette magáról a testnedveim.

- Ekkora szerszámmal nem csodálom! A kortársaimnak csak ilyen kis virslijük van, na de ez!

Már a fülem hegyéig elvörösödtem és a lány csak a még mindig merev, spermától és a saját anyja nedveitől áztatott farkam bámulta, majd odalépett hozzám és megragadta. Uram Isten, mi lesz ebből.. most kezdjem magam a mennyben érezni vagy még csak most löknek a szakadékba?

- Mégis mit képzelsz, mit csinálsz? - rivallt rá az anyja

- Miért, csak neked lehet? Azt hiszed én nem vágyom egy ilyen pasira? Engem alig tudnak kielégíteni, rajtad meg látszik hogy nem is egyszer mentél el! Még most is zihálsz!

- Tényleg ezt akarod? Én csak.. nem is tudom.. nem is gondolkoztam.. elvesztettem a fejem.

- Hát a szüzességed már nem tudod annyi szent!

Azt hiszem megütöttem a főnyereményt! Még a legvadabb álmaimban se gondoltam hogy valaha egy anya-lánya többesben lehet részem! Úgy éreztem meg se kell szólalnom, majd csak lerendezik valahogy. Én már csak nyerhetek!

- Akkor itt az ideje egy kis továbbképzésnek! Gyere térdelj ide mellém. Várj, legalább magamat hagy takarítsam le róla!

- Ugyan, hagyd már! Szerinted mi jön ezután?

Úgy viselkedtek mintha ott se lennék, egy játékszernek éreztem magam, de hát egy ilyen helyzetben ez ki a francot érdekel? A tiétek vagyok! Ezt csak elrontani tudtam volna ha beleszólok így hát csöndben maradtam és áldottam a szerencsémet.

- Rendben, akkor gyere és kezd el szépen nyalogatni teljes hosszában és közben simogasd a combját és a fenekét ha épp nem használod a kezed. Úgy.. és most egy kicsit maradj a makknál, csak a nyelved hegyével játszadozz vele. Nézd csak az arcát hogy élvezi!

- Milyen jó ízed van anya! Édes mint a méz! - mondta a lány mire kicsit mintha elpirult volna az anyuka.

Nem semmi látvány volt fölülről a két csodaszép teremtés ahogy a farkamon ügyködnek. Szinte arra se volt ideje hogy lelohadjon, olyan intenzív volt az egész. Őrületesen izgató volt ahogy instruálja a saját lányát az anyuka akit az imént keféltem szét! Úgy érzem nem sok ilyen élményre számíthatok az életben.

- Ne hagyd ki a heréket sem! Óvatosan morzsolgasd, nyalogasd majd vedd őket a szádba és kezd el kicsit szívogatni! Addig én is beszállok ha nem bánod. - majd azzal a lendülettel rá is bukott a farkamra és olyan erővel szívta miközben mélyen a szájában járt hogy azt hittem eldurranok azonnal. Szerencsére erre kevés esélyem volt közvetlenül egy aktus után.

- Na gyere most te jössz, vedd a szádba szépen és miközben a szádban járatod próbáld szívni is. Ne túl gyorsan! Szépen lassan, ráérünk még a gyors tempóra.
- Nagyon jól csinálod! Most pedig próbáld kicsit kidugni a nyelved amíg a szádban van és engedd lejjebb a torkodra.
- Semmi baj drágám, ezt nem könnyű öklendezés nélkül csinálni, de majd belejössz.

Eközben én már nem is tudom hol járhattam, de hogy nem a földön voltam az is biztos. Finoman félresimítottam a haját az arcából, mire ő a szemembe nézett és le se vette rólam a tekintetét amíg érkezett az újabb utasítás:

- Most tapaszd rá az ajkad az oldalára és miközben oldalt mozgunk használd a nyelved is. - egyszerre két oldalról csinálták és sokszor össze is ért a nyelvük miközben vadul dolgoztak a péniszemen, majd szinte egyszerre markoltak rá és elkezdtek csókolózni! Amíg a nyelvük egymás szájában járt táncot addig a kezük a farkamon. Kicsit meglepődtem mikor hirtelen hozzám szólt az anyuka és határozottan kijelentette:

- Most pedig kinyalod a lányomat is úgy ahogy engem tetted, az valami mesés volt!

Kicsit mintha nehezére esett volna megszabadulni a farkamtól a lánynak de tisztában volt vele hogy valami feledhetetlen élményben lesz része, így hagyta magát felállítani, majd a fotelbe térdelt és pucsítva engem figyelt. A következő mozdulat egy életre beleégett az agyamba annyira izgató volt. A nő felhajtotta a lánya szoknyáját és határozott, de lassú mozdulattal lehúzta a térdéig a bugyiját. A fenekéről a golyó is lepattant volna olyan feszes volt, és a formája.. egész nap el tudtam volna nézegetni olyan szép vonalai voltak, és ez a gyönyörűség csak keretet adott az álomszerű, borotvált, barackszerű tinipuncinak, ami a rózsaszín annyiféle árnyalatában játszott hogy majd elájultam a látványtól. Egész egyszerűen meseszép volt. De nem elég hogy egy ilyen csodás puncihoz férhetek hozzá, az anyuka gondolkodás nélkül fejjel a fotel felé lefeküdt a hátára és várta hogy odatérdelek. Több se kellett nekem, már a térdeim közé is vettem a fejét és ő gyakorlott mozdulatokkal folytatta a farkam szopását.

Kicsit meg is mosolygott a lány ahogy ezek után alig tudtam elkezdeni a dolgot és ő már türelmetlenül szét is húzta kicsit a fenekét hogy könnyebben hozzáférjek a puncijához. Hmm, az a látvány ahogy szépen lassan szétválnak a nagyajkai és utat engednek a nedvességtől csillogó kéjbarlanghoz.. leírhatatlan. A feneke finom puszilgatásával és simogatásával kezdtem, amire egyből egy finom sóhaj volt a válasz és éreztem ahogy megfeszülve várja folytatást. Miközben a popsiját puszilgattam, kezeim lesiklottak a combjain és a térdhajlatában hagyott bugyit óvatosan lefejtettem róla hogy nagyobb terpeszre is képes legyen. Nem is tudom melyik volt a jobb, hogy egy ilyen fiatal, törékeny teremtés punciját nyalhatom vagy hogy az anyja épp a farkammal teszi ugyanezt. Fantasztikusan csinálta, alig tudtam koncentrálni a saját "feladatomra".

Úgy érzetem megérdemel egy jó hosszú odázást, epekedjen csak ez a csodás nedves punci a nyelvem után a végsőkig, ha már ilyen gátlástalan módon kihasználta a helyzetet. Gyengéden megfogtam a bokájánál és nagyon lassan csúsztattam végig a kezeim a lábain egészen föl az álomszerű fenekéig, amit finoman elkezdtem masszírozni. Éreztem ahogy szinte az egész teste remegni kezd, úgy vágyott már egy ilyen gyakorlott és odaadó érintésre. Lassan markolásztam és szétfeszegettem csodás popsija partjait, és csodálattal néztem tökéletes hátsó bejáratát, ami még érintetlennek tűnt. Óvatosan nyálat engedtem a számból a popsilyuka fölé és néztem ahogy szép lassan belefolyik. Úgy tűnt tetszik neki a dolog, mert egy alig hallható sóhajt hallatott. Ezt követően a nyelvem hegyével kezdtem az ánusza körül terelgetni a nyálam, míg végül a nyelvemet erősen rányomva vadul nyalni kezdtem, időnként egy picit beletuszkolva nyelvem hegyét a nyílásba. Nem sok ilyen élmény érhette, hisz olyan csodálkozás és ámulat közti arccal fordult hátra hogy majdnem el is mosolyodtam. Kicsit még rá is segített mert ahogy fordult, egyik kezével még jobban széthúzta a fenekét. Több se kellett nekem hogy rákapcsoljak és megpróbáltam újra és újra a lehető legmélyebbre tolni a nyelvem a popójába amit ő egyre erősödő sóhajokkal élvezett. Az ilyen formán rendesen előkészített nedves lyukba könnyedén csúszott be a hüvelykujjam, amit benne is tartva kezdtem kezelésbe venni a most már lucskosra nedvesedett punciját. Annyira magával ragadott a látvány hogy észre se vettem hogy közben az anyja is a folyamatot figyelte miközben csak a kezével izgatott.

Elkezdtem finoman puszilgatni a kéjbarlangja környékét hogy az amúgy is felfokozott vágyát a nyelvemre csak még jobban gerjesszem, majd lassan közelítettem a bejárathoz. Először csak a puncija mellett nyaltam végig mindkét oldalt a csiklója melletti területről egészen a még mindig foglalt popsilyukáig, majd ugyanígy jártam el a nagyajkain is, azokat csak éppen-hogy a nyelvem hegyével érintve. A légzése egészen szaporává vált ahogy közeledtem a nyelvemmel az általa oly sóvárgón vágyott területre és a teste szinte reszketett ahogy várta hogy végre a csiklójához érjek. Szabad kezemmel széthúztam a kapucniként védelmet adó húsos kis bőrt a kéjgyöngyéről és kiélvezve remegő teste vágyakozását csak egy pár másodperc után érintettem a nyelvem a csiklójához. Szinte áramütésként érhette hisz egy pillanatra elrántotta fenekét, de egyből visszatért az eredeti testhelyzethez, mert amennyire sokként érte a testét annyira várta a folytatást is. Körkörös nyelvmozdulatokkal nedvesítettem be a csodás édes kis csiklóját, majd kicsit eltávolodva finoman fújni kezdtem, amitől kéjes borzongás futott végig a  testén. Ekkor kezdtem el ütemesen mozgatni a hüvelykujjam a popsijában, miközben a nyelvemmel újra és újra végignyaltam a punciját a csiklójától az ánuszáig úgy, hogy közben bekanyarítottam a nyelvem végét a vaginájába. Időnként a nagyajkait is a számba vettem és finoman szívogattam őket. Ekkorra már nem tudta visszafogni magát és hangos nyögések közt folytatta útját az orgazmus felé. Hol megdugtam a nyelvemmel, hol a csiklóján pörgettem amíg már szinte ugrált a kéjtől a kezem alatt, így már a kezem se kellett mozgassam ahhoz hogy közben a popóját ujjazzam. Hatalmasat élvezett és rángatózó testtel áradt szét benne az orgazmus, amitől csak még több nedv szivárgott a puncijából amit az utolsó cseppig kinyaltam.

Ezt már az anyja se nézhette tétlenül és egy simogatás és egy hívó nézés után a szájára ültette a saját lányát hogy ő is megkóstolhassa. A lány a fotelba könyökölt és élvezte ahogy az anyja a nedves punciját kényezteti, én pedig hátrébb mentem és a fekvő nő lába közé helyezkedve belevezettem a farkamat. Forró volt és őrülten nedves, így szinte akadálytalanul csúszott bele a farkam teljes hosszában, amire csak egy elfedett szájú nyögést hallottam válaszul. Miközben ütemesen mozogtam benne, lefejtettem a lányról a toppját, mire megfordult és gyengéden végigsimította az egyik kezét a mellkasomon miközben tündérien rám mosolygott. Ekkor láttam meg csodaszép, körte formájú melleit meredező rózsaszín mellbimbóival, amit azonnal a kezembe kellett vegyek. Élvezte hogy miközben az anyja nyelve a puncijában táncol a kezem a mellével játszik, de láttam rajta hogy többre vágyik. Felkeltem a földről és felsegítve a hölgyeket a fotelbe ültettem őket egymás ölébe, úgy hogy az anyuka volt alul. Egyből megértették a szándékom és tárt lábakkal várták hogy magamévá tegyem őket. A lánynak természetesen új volt a dolog hogy egy ekkora répa belé hatoljon, ezért óvatosan és nagyon lassan kezdtem. Szétkentem a csiklóján az anyja nedveit a farkammal, majd a forró makkom a vaginájába igazítottam és nagyon lassan kezdtem beletolni. Kikerekedett a szeme és a szája is tátva maradt, miközben centiről centire feszítette szét a farkam szűk kis punciját. Fejük egymás mellé került így az anyja végignézhette ahogy törékeny kislányában eltűnik a méretes szerszámom, mialatt ő vette át a mellei kényeztetését. Már a látvány megért volna egy orgazmust részemről de muszáj volt kitartanom. Szűk puncija mennyei börtönbe zárták a farkamat és figyeltem ahogy az anyja még így is próbálja tanítgatni.

- Próbálj meg rászorítani a farkára minden ütemnél, az őrületbe fogod kergetni vele. - súgta a fülébe úgy hogy én is hallhassam és közben végig a szemembe nézett.

Először kicsit ügyetlenül próbálta de mivel nagyon lassan mozogtam benne, hamar ráérzett a ritmusra és együtt kezdtünk gyorsítani. Az érzés valami fantasztikus volt. Az anyuka sokkal gyakorlottabban csinálta de a lány szűk puncija mindenért kárpótolt. Mikor rászorított, szinte satuban éreztem a farkam és kaján vigyorral figyelte az anyja ahogy egyre jobban élvezem én is. A lány szinte magán kívül volt az élvezettől. Mielőtt elment volna, szinte rángatózott az anyja ölében és ahogy rátört az orgazmus a teste teljesen megfeszült, és a puncijából csak úgy folyt a kéjnedve egyenesen rá az anyja puncijára, amit nem hagyhattam tétlenül. Kis pihenőt engedve a farkamnak odaguggoltam eléjük és együtt kezdtem őket nyalni, amiről már nagyon rég álmodoztam. Kezdtem az anyuka popsilyukával és szép lassan végigszántottam a punciját a nyelvemmel, majd a csiklója után folytattam fölfele a lányéval ugyanígy. Felváltva sikongattak ahogy egyre gyorsabban nyaltam a csodaszép lucskos puncijukat, majd míg az egyikükön elidőztem kicsit, addig a másikat vadul ujjaztam. Mondanom se kell, teljesen megőrültek tőle és mikor egyszerre kezdtem őket ujjazni, szinte együtt élveztek el újra, beterítve engem az orgazmusuk bizonyítékával. Kinyaltam belőlük az utolsó cseppig, majd újra az anyukát vettem célba a farkammal, amit csukott szemmel mosolyogva fogadott de mikor teljesen eltűnt benne a farkam, aranyosan sóhajtott egy elnyújtottat mintha ez lenne a legtermészetesebb állapot számára hogy egy ekkora farok feszíti belülről.

Megpróbáltam olyan testhelyzetet felvenni hogy mindkettejükbe könnyen bele tudjam tolni a farkam és felváltva dugtam őket. Hihetetlenül izgató látvány volt ahogy le sem veszik rólam a szemüket és váltogatva tátják el a szájukat ahogy beléjük hatol a szerszámom, miközben tökéletes melleikkel játszadozom. Gyorsan feltalálták magukat mert amíg az egyikükben a farkam járt addig az a másikat kényeztette az ujjaival. Közeledtem az orgazmus felé, így még egy utolsó pózváltással nyertem időt magamnak. Lesegítettem a lányt az anyja öléből majd miután az anyukát is kiszállítottam a fotelből a lányt popsival a fotel felé a hátára fektettem, majd felhúztam a fenekét a fotel szélére úgy, hogy a puncija felfelé nézzen. Ekkor átléptem rajta hogy szinte beleüljek a puncijába, miközben a farkamat lefele feszítve hatoltam bele, mialatt az anyját a szájára ültettem velem szemben. Élvezettel figyelte ahogy a farkam alámerül a szűk kis punciban és a G-pontjának feszülve vad táncba kezd. Ezt a helyzetet az anyuka is nagyon élvezhette, mert hátravetett fejjel lovagolta meg a lánya nyelvét és közben a kezével a csiklóját izgatta. Időnként ahogy a farkam kicsúszott a lány vaginájából és fölcsapódott, az anyja egyből kezelésbe vette és mohón leszopogatta a kislánya nedveit, majd újra belé igazította, miközben kicsit hátrébb hajolva a számba csókolta a mennyei nektárt. Nem bírta túl sokáig a lány ezt az intenzív élményt és szinte gejzírként tört elő belőle a puncija nedve, amit az anyja szinte kiivott belőle, a maradék pedig végigcsorgott a testükön, de jutott belőle rám is bőven. Egyik kezével szétkente saját magán és a lányán az ejakulátumot, amitől csak úgy csillogott a selymes bőrük, a másikkal a farkamat verte amire szintén ráélvezett a lány. Ekkorra már az én testemben is kezdett teljesen szétáradni az orgazmus, ezért megragadtam a kedves anyukát a hajánál fogva és vadul megdugtam a száját. Most aztán kamatoztathatta a tökélyre fejlesztett mély-torok technikáját és kénytelen volt újra és újra teljes hosszában lenyelni a farkam amitől szinte másodpercek alatt eljutottam a csúcsig. Sokáig kínoztam magam a sok megállással, így mikor kirántottam az utolsó pillanatban, akkorát élveztem hogy jutott mindkettejükre bőven, mert ami az anyuka arcáról lefolyt, az a mellein és a lány arcában landolt. Miután felkeltek, mohón le is nyalogatták egymásról az édes nedvem, majd elém térdelve még a farkamat is letisztogatták. Soha nem fogom elfelejteni ezt az élményt az már biztos mert ilyen borravalóra nem sok helyen számíthatok. De úgy érzem rövidesen újra szerelőre lesz szükségük..
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
spontanszex ·
Próbáltam vulgaritás nélkül választékos lenni, majd igyekszem jobban variálni:) Ha keményebb szexről írok, ott majd repkednek a husikák ne aggódj;)

Sanci73 ·
Szia!
Nagyon bejött mind a két része az írásodnak!
spontanszex ·
Helló Sanci!
Örülök, hogy tetszett! Köszi!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: