Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Spanyolországi nyaralás

A munkahelyem szervezésében egy nagyon jó lehetőség kínálkozott még az előző év tavaszán, mivel az egyik jó nevű utazási iroda nagyon jutányos áron kínált spanyolországi utakat. Ehhez csak annyit kellet tenni, hogy a költségek felét jelentkezéskor már előre be kellett fizetni. A feleségemmel Andival azonnal éltünk a lehetőséggel. Vidékről is több kollégánk jelentkezett, így egy héten belül elkeltek a helyek. Spanyolországban még nem jártunk, így még fokozottabb várakozással teltek a napok.

Az utazás napján késő délutánra volt kitűzve a találkozó az utazási iroda helyi képviselete elé. A gyors adategyeztetés és egyéb formaságok után a buszon mindenki elfoglalta a számára kijelölt helyet és már indultunk is. Magyar területen csak egy megálló volt tervezve egy határközeli városban, ahol csatlakozott hozzánk a többi utastársunk is. Egy igazán vidám társaság jött össze, ráadásul sok fiatallal.

A délutáni órákban ékeztünk le a tengerpartra. A bejelentkezéssel kapcsolatos formaságok és egy rövid tájékoztató után mindenki elindult a szobája felé. Már a buszon feltűnt nekünk az a két nagyon csinos Győrben felszálló fiatal lány, akik a közvetlenül mellettünk lévő szobát kapták meg. Az egyik lány egy kicsit alacsonyabb volt, mint a másik, szemüveget viselt és igazán bájos kis teremtés volt, szinte mindig mosolygott. Gyors bemutatkozást követően kiderült Boginak hívták a kis mosolygóst, a barátnőjét pedig Edinának. Kipakoltuk a ruháinkat, gyorsan átöltöztünk és már indultunk is a partra.

A nap nagyon melegen tűzött, igazán jól esett a hűs tengerbe elmerülni. Egy jó darabig élveztük a vizet, majd kisétáltunk a partra. Addig nem is nagyon néztünk körül teljesen lefoglalt minket a tenger. Észre sem vettük, hogy a szálloda strandját egy szikla nyúlvány szelte ketté. Kíváncsiságból átsétáltunk a másik oldalra, és ahogy azt egy táblával már előre jelezték - legnagyobb örömünkre - ezen a részen leginkább nudisták tartózkodtak. Andival azonnal kinéztünk magunknak egy jó helyet, ledobtuk a fürdőruhánkat és átadtuk magunkat az édes pihenésnek.

Nemsokára arra lettünk figyelmesek, hogy a szomszédaink is előbukkantak a sziklafal mögül. Andival egy jót mosolyogtunk rajtuk, amikor meglepődve vették észre, hogy milyen területre tévedtek. Ami egyébként Bogin látszott csak igazán, lányos zavarában azonnal vissza akart fordulni. Egy rövid eszmecsere után azonban Edinának sikerül meggyőznie a barátnőjét, hogy maradjanak. Tőlünk távolabb helyezkedtek el, így még nem ismertek fel minket. Kíváncsian vártuk, hogy a csinos kis szomszédaink most mihez kezdenek. Továbbra is Edina volt a vagányabb egyszerre levette a bikini felsőjét, majd a tangája következett. Bogi eközben pedig csak egyfolytában mosolygott, szégyenlősen körbe-körbe tekingetett, nem igazán tudta eldönteni, hogy mit tegyen. Majd némi hezitálás után ő is megszabadult a felsőjétől. A formás kis barna mellei igazán jól mutattak. Természetesen egyszerre hasra vágta magát. Andival jókat mosolyogtunk a kis műsorukon.

A nap közben alaposan felhevítette a testünket így belegázoltunk a tengerbe. Vidáman pancsoltunk, jókat merültünk, majd a vízre felfeküdve lebegtünk a lágyan ringatózó tengerben. Egyszer csak a fiatal barátaink is elindultak a víz felé. Edina már teljesen fesztelenül mozgott, Bogi azonban láthatóan még mindig feszélyezve érezte magát. Edina megállt a parton nézelődött egy kicsit. Igazán remek teste volt. Andi amint meglátta a punciját, egyszerre megjegyezte: „Na látod! Ez igazán szép punci.”.

Valóban az volt. Teljesen simára borotválva, és ahogy megfordult a formás popója fölötti szép tetoválása is igen csak elnyerte a tetszésünket. Bogi eközben már egyre közelebb úszott hozzánk. Amikor megszólítottam teljesen összerezzent. Zavarában alig tudott megszólalni. Szerencséjére közben a barátnője is odaért hozzánk. Lazán beszédbe elegyedtünk. Igyekeztem a Bogi figyelmét elterelni, mindenről beszélgettünk csak a jelen helyzetet kerültük. Amikor már éreztem, hogy teljesen feloldódott megjegyeztem neki, miért nem próbálja ki, hogy milyen fürdőruha nélkül lubickolni. Egy kicsit szabadkozott, de miután Andi és Edina is mellém állt, miden bátorságát összeszedve lehúzta a bikini alsóját és lazán a csuklójára tekerte. Ezután már ment minden a maga útján. Később, ahogy elindultunk a part irányába már minden gátlását leküzdve vidáman sétált ki velünk együtt a vízből.

Menet közben felajánlottam nekik, ha van kedvük, csatlakozzanak hozzánk a parton is. Egykettőre összekapták a cuccaikat és áttelepültek hozzánk. Remek társaságnak bizonyultak. Egy idő után már csak jókat nevettünk azon, amikor felidéztük a nudista részlegre érkezésüket.

Amíg beszélgettünk, azért mindenki alaposan szemügyre vette a másikat. A lányok el voltak ragadtatva az Andi feszes hasától, formás melleitől és akkor lepődtek csak meg, amikor az életkor is tisztázásra került. Nem akarták elhinni, hogy mi már a közép korosztályhoz tartozunk. Bogi eközben egyre gyakrabban az én ölemet tanulmányozta, nem lehetett nem észrevenni, hogy sokszor rajta felejtette a tekintetét. Erősen látszott rajta mennyire lenyűgözi a teljesen leszőrtelenített, lebarnult farkam. Egyébként nekem is nagyon bejött az ízlésesen fazonra igazított punija. Ahogy izgett-mozgott ott előttem, a combjait néha teljesen széttárta, a finom redőkkel borított ajkak hívogatóan nyíltak szét ilyenkor. E csodás látvány hatására a farkam egyre gyakrabban merevedésnek indult. A méretváltozás már-már majdnem látványos volt, de azért sikerült midig fékezni magam. Bogin egy idő után azonban azt vettem észre, hogy direkt incselkedik velem. Egyre gyakrabban tárta szét a combjait, mintegy tesztelve a farkamat. Csak akkor hagyta abba, mikor már a kis ügyködése következtében a nedveitől egyre érzékelhetőbben csillogott a puncija. Andi gyakorlott szeme ezt természetesen azonnal észrevette, mint ahogy azt is, hogy Edina viszont egyre gyakrabban az ő puncijával szemez. Összenéztünk, ezt a lányok is észrevették, és ahogy tekintetünk találkozott, már mindenki sejtette, hogy a másik fél mire gondol.

Közben lassan ránk esteledett. Összeszedtük a ruháinkat és visszaindultunk a szállodába vacsorázni. Úgy intéztük, hogy négyen egy asztalhoz kerüljünk. A könnyű vacsora után visszaindultunk a szobáinkba. Menet közben azonban megbeszéltük, hogy egy tusolást követően nálunk találkozunk egy kis borozgatásra. Ahogy felértünk gyorsan letusoltuk. Andi csak egy testhez simuló könnyű nyári ruhát kapott magára, én pedig egy rövid nadrágot. A lányok sem öltöztek túl, amikor beléptek örömmel állapítottam meg, hogy rajtuk is csak egy strandruha volt. A bor mellett hosszan beszédbe elegyedtünk.

Egy idő után természetesen már a szex is szóba került. Bogi rövidesen a kis incselkedő mosolya mögé rejtőzve finom célzásokat tett a strandolás során tapasztalt élményeire. Vidáman ecsetelte, mennyire élvezte a helyzetet, amikor látta, hogy nem kis erőfeszítésembe kerül uralkodni magamon. Majd a barátnőjével pajkosan összenéztek, és egyszerre el kezdték ugyan azt a játékot. Andi ezen egy jót nevetett, majd átült a két lány közé. Mindhárman széttárták a combjukat, én pedig élvezettel legeltettem a szemem a szebbnél szebb puncijaikon. Andi ekkor odahajolt Edinához és lágyan megcsókolta, majd Bogi következett. A lányok élvezettel tapadtak az ajkaira, örömmel viszonozták a csókjait. Majd Bogi hosszan megcsókolta Edinát. Látszott rajtuk, hogy nem először teszik. Andi eközben szép lassan minkét lányról lefejtette a ruhát, majd az övétől is megszabadult és lazán hátradőlt az ágyon. A lányok egyszerre követték.

Először a melleit vették kezelésbe két oldalról. Apró csókokat elhelyezve rajta játszadoztak egy kicsit, majd az érzéki ajkaikkal egyre jobban rátapadtak az udvarából keményen ágaskodó mellbimbóra. Edina rövidesen fokozatosan lejjebb araszolva, az Andi lábai közé temette az arcát. A nyelvével ügyesen bekalandozta a nagyajkat, kisajkat, majd alaposan belekóstolt a „rózsaszín mélyedésbe”. Folytatásként a fáradhatatlanul ficánkoló nyelvévét már a fenekébe is bele-belefúrta.

Andi és Bogi nyelve eközben már őrjítő tempóban kergette egymást. Majd amikor Andi megérezte Edina nyelvét a popóján, átfogta a Bogi derekát és határozottan a feje fölé irányította, arccal a barátnője irányába. Gyakorlott mozdulatokkal lazán széthúzta a feje fölött gyöngyöző puncit, és a nyelvét azonnal elrejtette benne. Ez volt az a pillanat, amikor én is megszabadultam a nadrágomtól. Azonnal felléptem az ágyra Bogival szembehelyezkedve. Ő gyengéden megfogta a farkam és először többször az arcához dörzsölte, majd lassan a szájába vette, és szopni kezdte.

Rendkívüli érzés volt, amikor a forró, puha ajaki közé fogadott, miközben azt a huncut kis tekintetét végig rám szegezte. Egy jó ideig élveztem eme áldásos tevékenységét. Andi eközben már a fenekét ízlelgette, aminek hatására ő, egyre gyorsabb ütemre váltott. Edina is egyre jobban rákapcsolt és hosszas nyelvmunkája következtében, Andi hamarosan elélvezett. Bogi is egyszerre követte, miközben egyre mélyebbre eresztette torkán a farkamat. Bámulatos volt, ahogy az orgazmus hullámai újra és újra átfutottak a testén és ő ez alatt, mindvégig élvezettel szopta a farkamat.

Andi, hogy egy kis levegőhöz jusson kicsúszott a Bogi lábai közül és átült a szemközti fotelbe. Edina azonnal csatlakozott a barátnőjéhez és most már felváltva szopták a farkamat. Egy kis szünetet hagyva nekem, hosszan csókolózni kezdtek, majd 69-es pózban folytatták. A farkam szinte lüktetett olyan szépek voltak együtt. Amíg ők egymással voltak elfoglalva, a farkam hegyén megjelentek az első előnedv cseppek. A lányok, amikor visszatértek hozzá az Andi kéjes tekintete kíséretében élvezettel tüntették el róla az ismétlődően előbukkanó kis cseppeket. Majd miután alaposan leszoptak, mid a ketten négykézlábra helyezkedtek felkínálva számomra így a formás feneküket. Azonnal odahajoltam és a nyelvemmel felváltva kényeztetni kezdtem őket.

Élvezettel kóstoltam bele a kitárulkozó puncijukba, különösen a Bogiéba. Egyszerűen nem tudtam szabadulni tőle, és amikor a szűzies kis fenekébe is belekóstoltam az volt az élvezetek élvezete. Majd ezt követően teljesen feltüzelve, felváltva a farkamra húztam őket. Közben már Andi is közelebb jött, és ahogy az egyik puniból kihúztam a farkam, mindig kéjesen leszopta azt. Egy jó ideig ismételgettük ezt. Bogi egyszer csak, újra elélvezett. Az orgazmusa hosszan elnyújtott volt, és erőtlenül elterült az ágyon. Ekkor Edina farkammal a puncijában mögé került és a formás fenekét kezdte harapdálni, csókolgatni, majd a fürge nyelvét a kis popójába fúrta. Bogi a fenekét egyre jobban az arcának préselte és pillanatokon belül ismételt orgazmusokat produkált. Edina is a csúcsra ért, miközben a forrongó puncijával a farkamat már-már fájdalmasan egyre jobban összepréselte. Majd előrebukva Bogi mellé feküdt.

Andi egyszerre lecsapott az Edina puncija által teljesen eláztatott farkamra. Ugyan is kimondhatatlanul imádja, ha egy másik nő puncijának az ízét kóstolgathatja ilyen tálalásban.
A lányok közben megfordultak és csak gyönyörködtek a látványban. A farkam egyre jobban megduzzadt. Andi egyből érezte, hogy nem sok van hátra így közelebb invitálta a lányokat is. Ott térdepelt a pulzáló farkam előtt a tengerpart három legszebb nője és kéjesen nézték, ahogy ütemesen verem a farkam. Egy-két húzás után elemi erővel tört elő belőlem a pár napja felgyülemlett férfinedv. Az első nagy adag az Andi arcán landolt, majd Bogi következett. Edina már meg sem várta az övét, a vágytól hajtva egyszerűen bekapta a farkamat, és torkába irányozta a következő adagot. Élvezettel nyelte az ismétlődően kipumpálódó spermaáradatot. Bogi és Andi eközben kéjesen nyalogatta le egymás arcáról a ráspriccelődött spermafolyamot.

Ezután felváltva a szájukba vették a farkamat, és élvezettel tüntettek el minden újabb kicsorduló spermacseppet. Teljesen kifacsartnak éreztem magam. A lányok kuncogva odahajoltak hozzám és az ajakaikon keresztül én is alaposan megízlelhettem a saját nedvemet.
Miután kipihentük magunkat letusoltunk, majd leballagtunk a partra. Ledobtuk a ruháinkat és meztelenül szabadon, belegázoltunk a vízbe. Vidáman lubickoltunk egy jó ideig a hűs tengervízben.

A nyaralás hátralévő idejében nagyon jól érzetük magunkat. Közös programokat szerveztük, együtt kerestük fel a környék nevezetességeit. A nyaralás végéig élveztük a közös együttlétet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hochspannung ·
Valóban sikerült jól leírni a tengerparti környezetet, a szex viszont elég sablonos lett. Olyan... közepes színvonal.

Hochspannung ·
legalább nem lettem rosszul, ahogy vesszük ez is pozitívum :blush:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: