Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sose lehet tudni...

.......hogy a másik fél milyen. Nem tudhatod milyen az életben, a kapcsolatban, az ágyban. Hogy érdekesebb legyen a helyzet, vegyük Önmagunkat kívülről figyelve.


Azok a csodálatos iskolai évek. Az ember nap mint nap arra eszmél, hogy állandó pörgés közepette kapcsolatok jönnek és mennek tönkre rekordgyorsaság alatt és már nem is lehet szemmel követni, hogy egy közel 300 főt számláló iskolai közösségben ki nem volt már valakinek a párja. 1997-et írunk, a célszemély akkor volt éppen 16 éves. 12 éves korában ismerkedett meg először a szexualitás fogalmával, amikor is mint gyakorlatlan kezdő megérezte a szerelem, a szex, és a kéj ízét ....... igaz csak papír képében. Sose feledte, hogy a papír szaga mennyire kiábrándító tud lenni. Skorpió csillagjegy alatt születve folyamatosan nőtt benne a tűz, de nem volt kinn levezethetné, hisz 10 éves kora óta beszédzavarral küszködött, ha nagyon feszültté vált.

De 16 évesen megtört a jég. Az Internet csodás dolog: embereket hoz össze, de ugyanakkor kapcsolatokat is tönkretesz, vagy tehet. Emberünk a mIRC-en bukkant élete Első Kedvesére, kinek neve Annamária. Ha a nevet hallja eszébe jut minden.
3 hónapon át udvarolgatott, megannyi telefon, e-mail, postai levél, fényképcsere, miegymás, s jött a nagy találkozás. A valóság lenyűgöző volt. Emberünk ott állt az állomáson kezében egy vörös rózsa és várta Kedvesét, akiről nem tudta, hogy szüzességének elrablójává válik.
Gyönyörű 17 éves lány szállt le a vonatról. Csodálatos nőies idomai és alakja lemerevítette emberünket, de falloszát már duzzasztani kezdte az elemi erő. Sablon: köszönés, puszi, virág, szia, de hopp! Mi ez? Forró csókban alkotott szobrot férfi és nő, egyedi kép, amiben a két oldal mutatta meg önmagát és nem két gyerek. Hazafele indultak.

A nap zöme azzal telt számukra, hogy bemutatta a fiú lakóhelye szépségeit. Mindent körbejártak közben kutakodó kezük feltérképezte a másik minden egyes porcikáját. Az este pedig vészesen közeledett.

Este mindenki a saját helyén lefeküdt miközben tovább beszélgettek. De most? A fiú felállt és átlépett a lány ágyához, mellébújt, ezáltal szinte alágyújtva az amúgy is lőporos levegőnek. Csókjaiktól eggyé vált pár keze lassan elkezdte megszabadítani a másikat ruhájától. A fiú gyakorlatlan keze céltudatosan követte el a szövetek ellen viselőjük elrablását, miközben a lány határozottan tette ugyanezt a fiúval. Egymás mellett feküdtek meztelenül, forró testük érintve egymásét csókjuktól egybeforrva, lobogva. A fiú feje önálló életre kelt, teste megmozdult és száját nyitva elindult lefele. Nyak, váll, mell, bimbó. Lassan szájába véve a női hegycsúcsot finoman szájába véve táncoltatta rajta vastag nyelvét. Keze közben simogatta kedvese oldalát, arcát, haját. Majd miután elégedetten érezte, hogy a bimbók keménysége megfelelő pimaszul lejjebb csúszott a gyönyör kelyhe felé. Has, comb, barlang. Szakavatott barlangásznak képzelve - és a lány hangjai alapján ez nem is olyan, igazsághoz közelálló kijelentés - vetette be magát a gyönyörök mélyére.

Nyelve vad csókba kezdett a lány második nyelvével. Finom édes ízű csiklót keményre kényeztetve izgatta kedvesét a fiú, miközben két ujja megoldotta a nedvesítés problémáját. A lány határozottan felhúzta magára a fiút, aki ügyetlenül - szinte fájdalmasan és siralmasan bénán - próbálta betuszkolni falloszát az éhesen ásítozó barlangba. Nem sikerült. Ekkor a lány rámosolyodott, megcsókolta és beigazította. Eggyé vált férfi és nő, eggyé vált a test, s lélek, lassú mozdulattal elindulva a csúcs felé. Folyamatos csók, keblek a fiú kezében, lány körmei a fiú hátában miközben a fiú fallosza bonyolult karmesteri előadásban repítette a lányt. A lepedőn megjelenő és terjedő folt biztatta arra a fiút, hogy jó úton jár. De a védekezés elmaradt......
.......csúcs felé kényeztetve egymást a fiú gyors mozdulata megszakította a sort, és falloszát ügyetlenül kirántva eresztette kiáramló magjait kedvese mellére és hasára, és ugyanilyen fürgeséggel vetette rá ajkait és nyelvét az előbb elhagyott barlangra, hogy annak gazdája a gyönyörök kertjébe jusson miközben a kéj vad hulláma járja át.

Elfáradtak, pihegnek. A fiú visszamászik az ágyába, de hirtelen azt érzi, hogy valami követi. Alig fekszik le máris rajta terem kedves követelve magának a visszahúzódott falloszt. Simogatja, becézi, visszahozza belé az életet. Követelve magának szerzett jussát igazítja be helyére azt, szinte rányársalva testét. Gyors, lassú, kéjes, szilaj. Érzések tömkelege árad át rajtuk miközben a fallosz mélyen jár a barlangban, a fiú szája körbeöleli és szopogatja a finom és gyönyörű bimbókat. De a tudatlanság nagy gát még az első lépésben, és a fiú másodszor már nem tud elmenni, amit a lány kedvesen egy csókkal megbocsát. Leszáll, megsimogatja, csókot ad rá, majd a fiú mellé bújva együtt alszanak el.

A kapcsolat 3 hétig tartott, de a lány a fiú életében 2 év múlva felbukkant újra. Hogy mi történt akkor? Ha valakit érdekel, szívesen elmesélem.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Manila ·
Hihetően és jól írsz... nekem is tetszett, bár még pár gondolatot elbírtam volna:).

Ozirisz Lechter ·
Nagyon szépen köszönöm. Nemrég írtam még egy történetet, hamarosan az is látható lesz. Nem ígérem, hogy minden történetem egyforma hosszú lesz, lehet, hogy egyik hosszabb, egyik rövidebb, de mindenesetre igyekszem egyedi stílusban mesélni a történeteket. Köszönöm mégegyszer :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: