Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Shauna fogadása

-------------------------------------

Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2007. május

*************************************


Elég régóta nem írtam már, de ez nem azt jelenti, hogy belassultak volna a dolgok Shauna és köztem. A szex egyre jobb, főleg, hogy a barátaink néha besegítenek. Állandóan kísérletezünk, újabbnál újabb módon elégítjük ki egymást, és nemrégiben olyan élményünk volt, amelyről drága olvasóinknak is tudniuk kell.

Hadd írjak magunkról egy kicsit azok kedvéért, akik az előző történetet nem olvasták. Én egy huszonnégy éves, végzős hallgató vagyok az Ivy League egyetemen, akárcsak a barátom, Mike. A barátnőm, Shauna ugyanebben a suliban elsős, akárcsak Sindra, aki Mike-kal jár. Elég izmos vagyok, rövid, barna a hajam. Mike hasonlóan néz ki, mint én, de ő egy Amerikában született kínai. Sindra félig svéd, félig indiai, úgyhogy nagyon exotikusan néz ki, és hatalmas, gyönyörű mellei vannak. Viszont Shauna a női álomképem. Alig százhatvan centis, de nagyon izmos, és jó nagy a melle. Nagy, zöld szeme van, és vörös haja. Elég vegyes kis társaságot alkotunk mi így négyen, de az ágyban jól összeillünk.

A szorgalmi időszak vége felé volt egy hetünk a vizsgaidőszak előtt. Úgy döntöttünk, mind a négyen szórakozunk egy kicsit a nagy hajrá előtt, úgyhogy elmentünk vacsorázni egy közeli helyre, és ki is vettünk ott egy jacuzzis szobát. Az ilyen helyek általában azért vannak, hogy az ember általában jól érezze magát, de az ismerőseim csak a szex miatt jártak oda. Hát elvégre ezért van a szobában az ágy, és a mennyezeten egy tükör. Tudtuk, hogy ez lesz a vizsgaidőszak előtti utolsó bulink, úgyhogy luxuslakosztályt béreltünk: pezsgőfürdő, szauna, zuhany, ágy... Szóval jó sok helyen játszadozhattunk. Mivel mind barátok voltunk, egyikőnknek sem volt szüksége fürdőruhára a jacuzziban.

- Csak egy törölköző kell, és egy szép mosoly - mondta Shauna.
- És egy kis síkosító - tette hozzá Sindra. Éreztem, hogy ez jó éjszaka lesz.

Ahogy becsuktuk magunk mögött az ajtót, Shauna átölelt, és csókolgatni kezdett. Mike és Sindra az ágyra dobták a cuccunkat.
- Tudjátok - mondta Shauna -, egy jó kaja mindig felizgat.
- De hisz téged MINDEN felizgat, Shauna! - felelte Mike.
A barátnőm hirtelen kibontakozott az ölelésemből, odament Mike-hoz, és rávetette magát. Mindketten az ágyra huppantak, és Shauna elkezdte csókolgatni a srácot, kibontotta az ingét, és csókolgatta a mellkasát:
- Igen, Mike, szívecském, tudod, hogy mindig felizgatsz. Annyira izgató vagy! Játszani akarok azzal a hatalmas rudacskáddal! Nyalni akarom az édes-savanyú szószodat! Gyere, nagyfiú, harapj a szusimba!
Mostanra Mikne-nak sikerült leszorítani a lányt, és elkezdte kigombolni a blúzát.
- Hát ennyit tudsz - mondta. - A szusi egy japán étel. Mégcsak nem is kóstoltam.
- Nem érdekel - mondta Shauna -, úgyis tudom, hogy nagyon szeretnél kinyalni!
Ami azt illeti, ez így is volt. Mike négyszemközt elmondta nekem, hogy szerinte Shauna puncija finomabb, mint Sindráé. Ebben egyet is értettem vele, bár nehezen tudtam volna elutasítani bármelyik lányt is.

Míg azok ketten az ágyon élvezkedtek, Sindra kivette a törölközőket és néhány más cuccot, aztán odajött hozzám.
- Emlékszel, amikor először láttad a mellemet? - kérdezte. Nagyon is jól emlékeztem, úgyhogy csak mosolyogtam. - Hát... ugyanúgy beindulsz még tőle?
Miközben ezt kérdezte, levette a pulóverét, és kibontotta melltartóját. Az utóbbi néhány hónapban rendszeresen láttam őt meztelenül, de amikor ezt csinálta, még mindig lenyűgözött. Ahogy melle megszabadult a ruhától, mintha megnagyobbodott volna. A bimbócskák rögtön keményedni kezdtek. Megcsókoltam őket, és simogatni kezdtem a mellét, aztán bedugtam közé a fejemet, és ide-oda kalandoztam. Ahhoz képest, hogy ilyen nagy cickók, elég érzékenyek, és már láttam, hogy csak az ilyen játszadozástól is elélvezett. A falnak dőlt, és elhatároztam, hogy most aztán rendesen nekilátok, amikor ismerős hangot hallottam magam mögött:

- Az utolsó egy frigid szűzike! - kiáltotta Shauna. fürgén megcsókolt engem és Sindrát is, aztán a jacuzziba ugrott. Mike követte, Sindra elhúzódott tőlem, levette a cipőjét és a szoknyáját. Alatta nem is volt semmi, úgyhogy máris a jacuzziban termett. Én meg még mindig az ingemmel szöszmötöltem. Mire végeztem a ruháimmal és a jacuzzihoz értem, Mike már ott kacarászott a lányok között. Azok meg mintha észre sem vettek volna.
- Frigid szüzikékkel nem tárgyalunk! - mondta Shauna. - Még akkor sem, ha jó kemény farkuk van.

Tudtam, hogy ez csak játék, de azért kezdtem egy kissé türelmetlen lenni. Nagyon vágytam már Shaunára, és ez a kis kötekedés még jobban felizgatott. Bemásztam, és közöltem vele, hogy ha már egyszer frigid vagyok, idejöhetne hozzám, hogy beindítson. Az egyik lábam végighúztam a combján, és a lábujjammal megsimítottam az ágyékát. Ő is így akart csinálni, de nem ért el odáig, úgyhogy inkább odajött hozzám. Gyönyörű mellei félig kinn voltak a vízből. Beült az ölembe, és a derekam köré fonta a lábait. Ez az egyik kedvenc pózunk, de ami azt illeti, a sima üldögéléshez is nagyon kényelmes. Ez annak az egyik előnye, ha az ember szeretője egy picike csaj. De azért általában nem csak azért bújt így oda hozzám, hogy csak üldögéljünk.

Újra csókolgatni kezdett, de ezúttal sokkal szenvedélyesebben. Közben kezünk lecsúszott, hogy megszorongassuk egymást. A víz elég forró volt, de én még így is éreztem, hogy tüzel a puncija.
Pár perc elteltével felemelkedett, és magába igazított. Néhány mozdulat, és teljesen benne voltam. Egy ideig csak ott ültünk, csókolgattuk és simogattuk egymást. Egy kicsit szopogattam és nyalogattam a melleit, és hallgattam, hogy Mike és Sindra hogy szeretkezik a túloldalon.

Nem maradtunk sokáig ilyen békések. Shauna kezdett egy kicsit begyorsítani, és hallottam, ahogy Sindra lágyan felnyög. Shauna fel-le lovagolt a farkamon, de a víztől nem tudta elég erősen csinálni, úgyhogy inkább lemászott rólam, és a jacuzzi szélének dőlt:
- Csináljuk hátulról, kicsim - mondta. - Dugj meg jó keményen és mélyen!

Lehet, hogy más nő szájából ez obszcénnak hatott volna, de tőle nagyon izgató volt. Beálltam mögé, és egy határozott mozdulattal a csöpögő puncijába nyomultam. Rögtön felvette az ütemet, és tologatta magát a farkamra. Az édes kis segge csak úgy csattogott a combjaimon, én meg olyan mélyen nyomultam belé, ahogy csak tudtam. Néha teljesen kihúztam, aztán újra mélyen belédöftem. Ez már igazi baszás volt. Megragadtam a derekát, és megadtam neki, amire várt. Olyan gyorsan mozogtam benne, ahogy csak tudtam, a nyögései hangos sikolyokká erősödtek, és én éreztem, hogy nemsokára elélvezek. Shauna valahogy megérezte, hogy mindjárt készen vagyok, és megkérdezte, hogy nem akarok-e a szájába élvezni. Alig tudtam erre valami értelmeset kinyögni, de ahogy kihúztam belőle, megpördült, és bekapta a farkamat. Egy kicsit el is késett, az első sugár az arcán érte, de a többit már egyenesen a torkára küldtem. A makkomat továbbra is a szájában tartotta, és minden egyes cseppet kiszívott belőlem.

Megint az ölembe ültettem, és Mike-ot és Sindát figyeltük. A lány a hátán feküdt, a jacuzzi szélén, a lába a srác vállán, így dugtak. Sindra kezdett remegni az orgazmustól, és elvesztette az egyensúlyát. Belecsúszott a jacuzziba, de Shauna mögélépett, és megtartotta. Megfigyeltem, hogy a keze Sindra mellén volt.
- Köszi, baby - mondta Sindra, és a fejét Shauna vállára engedte. - Tudtam, hogy nem hagysz magamra. Mmm, ez meg micsoda? - nyalta le a fehér anyagot Shauna arcáról. Aztán megcsókolta a lányt, úgyhogy a spermám ott táncolt a nyelvükön.

- Gyerünk Mike! - parancsolta Shauna. - Ne állj ott olyan bambán! Basszunk!
Most, hogy kifújták magukat, ott folytatták, ahol abbahagyták. Shauna tovább játszott Sindra mellével, csókolgatta, és néha még Mike-nak is suttogott pár bátorító szót. A srác mostmár keményen dolgozott, és Sindra hamarosan másodszor is elélvezett. Sőt, utána harmadjára is. Azt hittem, sor kerül a negyedikre is, de Mike egy nagyot lökött rajta, és úgy maradt.
- Óóóóóóó igen! Tölts tele! Érzem, ahogy belémjön! Ez az, szívem, nyomd tele a puncimat a finom, fehér spermáddal! - nyögdécselte Sindra. Mike valószínűleg jókora adagot engedhetett belé. Amikor végzett, mindketten kimásztak, és végignyúltak a hatalmas törölközőkön. Láttam, hogy a sperma kezd kicsordogálni a lányból, és kíváncsi voltam, vajon Shauna ki fogja-e nyalni belőle, ahogy szokta.

- Ez nem fair! - mondta Shauna csalódottan.
- Mi nem fair, aranyom? - kérdeztem tőle.
- Nem fair, hogy mindenki elélvezett, csak én nem. Én is el akarok! Újra és újra, pont, mint Sindra.
- Várj egy percet. Az előbb mi volt az a sikoltozás? Akkor nem élveztél el? - hitetlenkedett Mike.
- Hát talán egy kicsit - vallotta be barátnőm. - De olyan nagyot akarok élvezni, hogy csak úgy remegjen a föld! Sok nagy, erős, nedves orgazmust akarok!
- Jól van, kicsim. Annyi orgazmusod lesz, hogy azt sem tudod majd, hogy mit csinálj velük. Annyit fogsz élvezni, hogy könyörögni fogsz, hogy hagyjuk abba - jelentettem ki.
- Igazán? Akarsz fogadni? Én bele is tudnék halni az orgazmusba, és még az sem lenne elég. Na mit szóltok hozzá? Kiálltok ti hárman ellenem?

Amikor ilyen kedve van, egyszerűen bolondulok érte. Egyszerre játékos kisgyerek és dögös kis kurva. Nagyon beindulok tőle. Úgy láttam, Mike-nak és Sindrának tetszik az ötlet, úgyhogy úgy döntöttem, jó program lesz estére.
- Jól van, a szoba még két órán át a miénk. Bármit csinálhatunk veled?
- A világon bármit.
- És ha arra kérsz, hogy hagyjuk abba, akkor mi győztünk.
- Pontosan. De ez úgysem fog megtörténni.
- Jól van, miben fogadjunk?

Egy pillanatig elgondolkodott.
- Nos, mivel úgyis én győzök, legyen jó nagy a tét. Legyen a vesztes a győztes rabszolgája egy éjszakára? Mindig is vágytam három rabszolgára!
- És ha vesztesz, mindegyikőnk rabszolgája leszel egy-egy éjszakára? Ez csak így fair. Lesz három rabszolgád, vagy te szolgálsz háromszor.
- Rendben. Ja, és a rabszolgaság nem azt jeleni, hogy hülyeségeket kell csinálni, mondjuk mosogatni vagy mosni, jó? Az a szabály, hogy szexxel kapcsolatos kell legyen. Egyetértetek?

Mindannyian kezetráztunk, és ittunk egy kicsit a borból, amit hoztunk. Kezdtünk igazán beindulni.
- Jól van, kezdjük. Ki lesz az első? - kérdezte Mike.
Sindra elmosolyodott.
- Ha jól emlékszem, Shauna azt akarta, hogy harapj a szusijába. Miért nem kezdesz neki rögtön?
- Neki is kezdek. Gyere ide a jacuzzihoz, Shauna. Azt hiszem, vissza kéne menni a vízbe. Ez az, helyezkedj el a szélén.
Mike bemászott a vízbe, és megállt Shauna előtt, majd a széttárt combjai közé lépett. Átölelte a lányt, és megcsókolta. Közben Sindra és én visszadőltünk, és ittunk még egy kis bort.

- Még nem élvezek - nyafogott Shauna.
- Jól van. te akartad, te kis ribi - morogra elszántan Mike. Letérdelt a vízbe, és a lány puncijához hajolt. Egy párszor megcsókota, aztán hozzálátott az igazi nyaláshoz. Kellemesen cirógatta a lány ajkacskáit, aztán rátért a csikóra, egy picit szívott rajta, majd teljesen bedugta neki a nyelvét. A lány hátradőlt a karjaira, és a srác vállára tette a lábát. Láttam rajta, hogy már nagyon odavan, mert az egyik kezével már a saját mellét simogatta. Egyszerűen gyönyörű volt. Azt akartuk, hogy annyiszor élvezzen el, amennyiszer csak lehet; a fogadás csak arra volt jó, hogy meglássuk, ki bírja tovább.
Hát tudok pár dolgot a nyalásról, de Mike sokkal jobban csinálta nálam. Ez valami tehetség lehet, azt hiszem. Shauna nemsokára remegni kezdett, és vadul simogatta magát. Látszott, hogy már közel jár, mert nagyon izzadt, és a torkából apró kis nyögések szabadultak fel.
Mike egy pillanatra visszavonult, hogy vegyen egy nagy levegőt, aztán megint a csiklóra tapadt, és szopni kezdte.

- Ezt figyeld - suttogtam Sindrának. - Tíz... kilenc... nyolc... - Shauna nyögdécselt egy kicsit, és Mike fejére zárta a lábait. Sindra segített a visszaszámlálásban. - Hét... hat... öt... - a nyögései sikolyokká változtak, és belekapaszkodott a törölközőbe, amin feküdt. Jól láttam, ahogy Mike nyelve ki-be mozog benne, mintha a nyelvével dugná. - Négy... három... kettő... egy... - mostmár keményen összecsippentette a bimbóit, a csípője fel-le mozgott, és attól féltem, hogy a végén megfojtja Mike-ot. Barátnőm szeme csukva volt, a szája nyitva, és folyamatosan nyögött.
- Kilövés! - mondtuk Sindrval. És Shauna tényleg kilövést produkált! Az egész teste ide-oda remegett, és vadul szorította Mike fejét. Végül széttárta a lábát, és mikor Mike kibújt alóla, Shauna a saját puncijába döfte két ujját, és tovább ujjazta magát. Előbb két, aztán három, majd négy ujját huzogatta ki-be.
- Nincs semmi baja? Csináljunk valamit? - kérdezte tőlem Sindra.
- Csináljunk hát! Segíts lefogni!
Sindra megfogta Shauna csuklóját, én pedig ráfeküdtem, és megcsókoltam. Mike közben kimászott, és elhelyezkedett Shauna lába között.

- Gondolom, ez még közel sem volt elég, ugye, Shauna? - kérdezte.
- Csináld tovább! Ez nagyon jó! - nyögte a lány, úgyhogy Mike csinálta is. Csak a lány csiklóját kellett nyalogassa, és egyik orgazmus jött a másik után. Szeretném azt hinni, hogy ehhez a csókolgatásom és a simogatásom is hozzájárult. Sindra és én valahogy lefogtuk Shaunát, Mike pedig keményen nyalta. Számoltam az orgazmusokat, de úgy nyolcnál elvesztettem a fonalat. Shauna egy jó éjszakán általában háromszor-négyszer élvezett el, úgyhogy szerintem Mike ott helyben megnyerte nekünk a fogadást. A lány egész teste remegett, és lehet, hogy Mike akkor sem hagyta volna abba a nyalást, ha a lány arra kéri. De a csípője még mindig fel-le mozgott, csak úgy nyomta magát Mike szájának, úgyhogy bátran folytattuk. Végül, amikor már a haverom álla nem bírta tovább, feladta.

Elengedtük Shaunát, aki egy perc múlva felült.
- Hát szerintem nyertem. Látjátok, nem tudtok túl sok gyönyört szerezni nekem.
- Várj egy percet, szivi - mondta Sindra. - Még csak egy félóra telt el. Még távolról sem nyerted meg a fogadást. Ki akarsz szállni, vagy bevállalsz velem is egy menetet?
- Még nem vagyok kielégítve! Kicsi Sindrám, Mike jó munkát végzett, de ha te azt akarod, hogy elélvezzek, tuti felülmúlod az egészet.
- Jól van, srácok, vigyétek a szaunába. És nehogy elvegyétek a kedvét a dologtól. Mindjárt jövök.

Sindrának nyilván volt valami terve. Mike és én felkaptuk Shaunát, és átvittük a szaunába. Hát nem nagyon ellenkezett. Elég jól érezte magát, és eszembe jutott, hogy ezt ki is használhatjuk. Beléptünk a szaunába, és felnyomtuk a hőmérsékletet 60 fokra. Lehet, hogy ez nem a legmagasabb, de úgyis kemény menetre számítottunk. Mike az egyik padra terített egy törölközőt, én meg ráfektettem kanos kis barátnőmet.
- Hát... Sindra azt mondta, hogy tartsatok izgalomban. Szerintem ezt ti ketten könnyedén meg tudjátok oldani. Mike, olyan jól nyaltál, viszonozhatom a szívességet? A puncikám pedig nagyon vágyik valami nagy és kemény dologra, míg Sindra ide nem ér. Meg tudjátok ezt oldani, srácok?

Négykézláb állt, és simán szopni kezdte Mike farkát, én meg közben hátulról a punciját dugtam. Az a legjobb ebben a pózban, hogy közben hátulról simogathatom az édes kis popsiját is. Épp rátaláltunk a legjobb ritmusra, Mike és én felváltva tömtük a csajt, amikor Sindra belépett.
- Na de fiúk! Ő kéne elélvezzen, nem ti! Úgy látszik, csak egy nő tudja igazán, hogy mi kell egy másik nőnek. Shauna, baby, feküdj le, és csukd be a szemed. Van néhány meglepetésem a számodra.

Elővett egy puha kendőt, és bekötötte vele Shauna szemét. Aztán csöndesen kilépett a szaunából, és behozott pár cuccot. Minket a másik padra parancsolt, hogy csak figyeljük a műsort. Kíváncsi voltam, hogy mire készül, úgyhogy szó nélkül átültem.
Sindra ott folytatta, ahol Mike abbahagyta: Shauna tüzelő nyílását nyalogatta és szopogatta. Az egyik lábát átlendítette a lány fölött, és heves hatvankilencezésbe kezdtek. Furcsamód Sindra élvezett el először, de Shauna sem maradt le tőle. Így folytatták, amíg mindkettőjük el nem ért pár orgazmust, aztán Sindra elővette az első meglepetést. Ez egy nagy, rózsaszín műpénisz volt. Jó húsz centi hosszú, és embertelenül vastag. Láttam már régebb, ahogy magába nyomja, de nem tudtam volna elképzelni, hogy Shaunába is beleférne. De a legmeglepőbb az volt, ahogy előkészítette: abban a jégvödörben feküdt, amiben eddig a bort tartottuk, és körbe volt pakolva jéggel. Sindra rányomott egy kis síkosítót, és a barátnőm puncijához illesztette.
- Oké, Shauna, készülhetsz! Régi barátod, Max szeretne találkozni veled!

Shauna megremegett, és szélesebbre tárta a lábát. Azt hiszem, már korábban tlálkozhatott "Max"-szel, de azért nagyon is meglepődött! Sindra egyetlen mozdulattal majdnem tövig nyomta belé. Persze egy kicsit nehezen ment be, mert ahogy a jeges pénisz hozzért, Shauna újra remegni és sikoltozni kezdett. El tudtam képzelni, milyen érzés lehet a forró szauna és Sindra szája után a hatalmas, jeges rúd. De megtette a hatását, Sindra kihúzta, és dugni kezdte vele a lányt. Shauna hatalmasat élvezett, szinte ráfonta magát Sindra kezére, aki csak folytatta a műveletet.
A két lány gyönyörű műsort vágott le előttünk, Sindra az egyik kezével Max-et tologatta Shaunában, a másikkal a lány mellét és fenekét simogatta. Néha meg is csókolták egymást, vagy Sindra szívott egyet-egyet Shauna mellén, de azért főleg a műpéniszre koncentráltak. Úgy tűnt, hogy Shauna kezd kifogyni az enegriából. Sikolyai állandó nyögéssé szelídültek, de közben csak azt hajtogatta, hogy "még, még!"

Mind rájöttünk, hogy ebből ennyi elég is volt. Sindra elővett egy újabb játékszert, a "titkos fegyvert". Ez egy picike vibrátor volt, alig nyolc centi, épp csak olyan vastag, mint a hüvelykujjam, de mikor bekapcsolta, a zümmögésből éreztük, hogy elég erős lehet. Sindra benyomta a síkosítós üvegbe. Lélegzetvisszafojtva figyeltük, hogy mit csinál vele.
- Hé, Shauna, itt vagy még? - kérdezte. - Van itt egy újabb meglepetés! Itt van Minnie, aki szeretne Max-szel játszani!
Ezek az elsőévesek minden vibrátort elneveznek? Hát végülis aranyos.

Sindra a barátnőm csiklójához simította a vibrátort. Volt egy olyan érzésem, hogy ők ketten már játszottak ilyet korábban. Sindra tovább huzogatta benne a nagy műpéniszt, a kisebbikkel pedig a csiklóját izgatta. Igazi költészet volt, ahogy mozogtak. Jó durva, izgató költészet, de kétségkívül volt ritmusa.

Eddigre Mike megunta a nézelődést, és Sindra mögé állt. Egyik kezével benyúlt alá, és néhány ujját a puncijába nyomta. Mikor kihúzta, csak úgy csöpögött róla a lány nedve. Fordított a lányon egy kicsit, és hátulról lassan dugni kezdte, közben Sindra tovább nyomta Shaunának. Én csak vártam. Későbbre tartogattam az energiámat, és persze a farkamat. Éreztem, hogy Shauna nem sokáig bírja már, és úgy terveztem, hogy amikor pihen, majd jól megmártom a szerszámomat Sindra mellei között.

Shauna orgazmusai lelassultak, a vibrátor a csiklóján kezdte elveszíteni kezdeti hatását, úgyhogy Sindra máshogy akarta felhasználni: Shauna fenekéhez nyomta. Majdnem leállítottam, mert tudtam, hogy ezt a barátnőm nem engedi. De aztán rájöttem, hogy nem lesz tőle semmi baja. Sőt, ő maga mondta a játékunk elején, hogy "a világon mindent" megtehetünk vele. Úgyhogy reméltem, hogy ő is annyira fogja élvezni, ahogy a vibrátor a fenekébe csúszik, mint én a látványát.

Mikor megérezte "Minnie"-t a szűk kis hátsó bejáratánál, megremegett.
- Ne! Oda ne! - nyögött fel.
- Ne? Azt hallottam, hogy visszakozol, szivi? Ha azt mondod, hogy ne, akkor elveszíted a fogadást, és ha akarom, egy egész éjszakán át baszhatom Max-szel a segged. Na bízz bennem, és lazíts. Ezt most nagyon fogod szeretni.
Úgy tűnt, hogy barátnőm vonakodik, de aztán rábólintott.

- Jól van, kicsim - mondta. - Nyomd csak a kis játékodat, ahová csak akarod, és azt is élvezni fogom. Meg fogom nyerni ezt a fogadást, és visszakapod ezt az egészet! Na most tanítsd meg, hogy hogyan fogadjam a fenekembe!
Mivel Sindra a szopásnál csak az anális szexet szerette jobban, ez a kis cirkusz elég ígéretesnek tűnt. Ahogy a sima kis műanyag vibrátor behatolt Shauna rózsaszín, szoros hátsójába, majdnem elvesztettem a fejem. Azon már meg sem lepődtem, hogy Mike felnyögött, és hevesen dugta Sindrát.

- Húzd ki gyorsan! Engedd ide, itt van rá szükség, Shauna kezd kiszáradni! - parancsolta Sindra. Mike boldogan engedelmeskedett, hangos cuppanással húzta ki farkát barátnője puncijából, és Shauna lába közé helyezkedett. Sindra még mindig ki-be huzogatta játékszereit a lány mindkét lyukában. És ekkor fehér spermacseppek záporoztak Sindra kezére, Minnie-re és Max-re, és ami a legfontosabb, Shauna puncijára és fenekére. Már csak ez kellett az én kis barátnőmnek. Sindra mindkét kezével gyorsabban pumpálta, és már meg sem tudtam volna mondani, hogy melyik lány van jobban beindulva. Mike mostmár lehajolt, megcsókolta Shaunát, és szilárdan tartotta, miközben a lányon egymás után futottak át az orgazmus hullámai.

Ahhoz képest, hogy a csajszi még sosem akarta seggbe, egész jól belejött. Hát végülis a szakma legprofibb képviselője tanította. Mikor végre meg tudott szólalni, csak ennyit nyögött ki:
- Igen! Keményebben! Bassz seggbe!
Sajnos egy idő után már ez sem volt elég, barátnőm orgazmusai kezdtek elcsendesülni. Alig tudtam elhinni. Legalább egy tucatnyi hatalmas orgazmusa volt eddig, nem is számolva az apróbbakat. Már több, mint egy óra eltelt a kis játékunk kezdete óta, és úgy tűnt, végül ő fog nyerni.

- Basszus, nagyon szomjas vagyok! - mondta, mikor végül újra meg tudott szólalni. - Maradt még egy kis bor?
Kimentem, és hoztam neki egy pohár bort, közben körülnéztem. Volt még valami, amit nem próbáltunk ki, és ami biztos megteszi majd a hatását. A zuhany. Odahaza jókat dugtunk a zuhany alatt, és ez a hely pont jónak tűnt, akár hárman is elférhettünk alatta. Mivel Mike és Sindra már megtették, amit tudtak, én következtem. Nem nagyon volt már olyan dolog, amit ne próbáltunk volna ki rajta, és a férfi egóm is kezdett sérülni. Mert hát ami azt illeti, tényleg tudom, hogyan kell kielégíteni egy nőt. De abban a pillanatban egy kissé elveszettnek éreztem magam. Muszáj volt rögtönöznöm, és reméltem, hogy menet közben majd elönt az ihlet.

- Nagyon felforrósodtál, kicsim - mondtam, mikor visszatértem. - Azt hiszem, egy jó kis zuhannyal lehűtene. Kezdhetjük?
Nem adtam neki túl sok választást: felkaptam, és a zuhany alá vittem. Gyorsan hozzászoktam a hőmérséklethez, aztán őt is magam fölé nyomtam. A szaunázás után még a forró víz is hűvösnek hatott a bőrünkön. Felkaptam a szappant, és végighúztam a testén. Hátulról tartottam, és addig szappanoztam a melleit, míg a bimbók csúszóssá és keménnyé nem váltak, aztán rátértem a hasára. Még mindig próbáltam húzni az időt, úgyhogy nagyon lassan mozogtam. Felkaptam a tusfürdőt, és rányomtam belőle egy csomót. Megfordítottam, magamhoz húztam, úgyszappanoztam a hátát. Végighaladtam a nyakától a sarkáig. Mikor teljesen leértem, már ott térdeltem előtte, úgyhogy finoman belecsókoltam a puncijába.

- Ez finom, kedvesem, de sokkal jobban kell csinálnod - szívózott huncut módon. Én mindenesetre örültem a bátorításnak, kissé határozottabban kezdtem nyalni, közben meg aranyos kis seggét masszíroztam. A falnak dőlt, és az ajkaimnak nyomta a csiklóját, amit én vígan szopogattam. Kezdett lihegni, és Sindra megszólalt mögöttem:
- Úgy tűnik, elkél itt egy kis segítség.
Nem tudom, ezt melyikünknek címezte, de Shauna és én is rábólintottunk. Éreztem, ahogy Sindra combja a vállamhoz simul. A csajszi átölelte Shauna vállát, és szopni kezdte a mellbimbóit. Ez megtette a hatását. Shauna hirtelen megmerevedett, és keményen az arcomhoz nyomta a punciját. Csak úgy folyt a finom nedvecske a számba, én meg felváltva nyelveltem a csiklóját és a punciját. Egyik kezemmel még a popsiját is megragadtam.

Ideje volt váltani. Felálltam, és felemeltem a vállánál fogva, de közben majdnem elveszítettem az egyensúlyomat. Aztán ráengedtem a kőkemény dákómra. Nagyon jó érzés volt: teljesen belécsúsztam. Átölelt, sőt, a lábait is rámfonta, és megcsókolt, a nyelve pont úgy csúszott a számba, mint a farkam a puncijába. Hát ezért szeretem én a kis nőket, vagy talán ezért szeretem Shaunát. Egy pillanatra megszakította a csókot:
- Valami azt súgja, ez jó kis dugás lesz! - aztán újra megcsókolt. Nekem már ez is jó volt, de még mindig volt egy feladatom.

A feneke alá nyúltam, úgyhogy tulajdonképpen a kezemen ült. Lassan fel-le mozgott. Az ilyen álló dugás elég jó móka, de az egyensúllyal gondok lehetnek, szerencsére az utóbbi hónapokban elég jól begyakoroltuk a dolgot. Pár perc alatt eljutottam oda, hogy a farkam teljes hosszával dugtam. Megfeszítette a hátát, és a csípőmhöz dőlt.

Kezdtem elfáradni, úgyhogy leengedtem. Leereszkedtem a zuhanyozó aljára, és magamra húztam. Megfordítottam, hogy háttal legyen nekem, és lovagolni kezdett. A háta a mellkasomhoz simult, finoman meg tudtam szorongatni a mellét, a combját, a hasát. És ami a legfontosabb, dugás közben a csiklóját is simogathattam. Mike és Sindra végignézték az egészet. Shauna egy igazi előadóalkat, és a jó közönség jelenléte mindig felbátorítja. Odakint Mike elkezdte Sindra punciját nyalni, a lány pedig minden mozdulatunkat figyelte. Mivel Shauna már nem szorult a fülke falához, vidáman lovagolt rajtam, én meg próbáltam minél keményebb maradni, és közben a csiklóját simogattam. Elélvezett, de nem akkorát, amekkorát szerettem volna. És ekkor jött az ihlet!

Felnyúltam a fejem fölé, és megragadtam a zuhanyt. Olyan jó kis szabályozható feje volt, amit spriccelésre is be lehet állítani, sőt, még pulzáló része is volt. Egy kis gyakorlattal és képzelőerővel épp olyan könnyen kezelhető, mint egy emberi kéz. Hát fel is használtam. A mellkasomhoz szorítottam Shaunát, és végigsepertem testén a vízsugárral. Aztán finom sugárra állítottam, és a bal mellbimbójára irányítottam. Na, ez aztán hatott! Mintha csak áramot vezettem volna belé. A lány csak sikoltott, vonaglott, puncija vadul szorult össze a farkamon. Mostmár könyörtelenül, minden másodpercet kiélvezve tértem rá a másik bimbójára, amire ugyanúgy reagált.

Mike és Sindra mostanra abbahagyták, amivel eddig foglalkoztak, és csak ránk figyeltek. Egy picit elfordítottam a zuhanyt, és lüktetőre állítottam. Shaunának még a lélegzete is elállt. Szerintem tudhatta, hogy mi következik, de ettől még nem csökkent a reakciója, amikor a sugarat a csiklójára irányítottam. Úgy megrándult, hogy azt hittem, le is esik rólam, aztán vadul remegni kezdett. Persze erre én is elvesztettem a fejem, és teljes erővel baszni kezdtem, a zuhany meg ki is esett a kezemből. Jó keményet élveztem belé, és a nedveink kicsorogtak a combomra.

Ekkor vettem észre, hogy Sindra és Mike is odajöttek, mert a zuhanycső összevissza spriccelt. Gondolom, ezért raknak falakat a zuhany köré. Mire elkapták, Shauna már lenyugodott egy kicsit, és megszólalt:
- Ennyi volt?
Már-már beismertem a vereséget, de Mike-nak más ötletei voltak.
- Kizárt dolog, te kis ribanc! - mondta. - Még van egy félóránk, úgyhogy ideje, hogy jól szétkúrjunk!
- Szeretem, amikor ilyen csúnya szavakat használsz - kuncogott Shauna. Mike felkapta és az ágyhoz vitte. Fura, hogy még csak az ágyon nem csináltuk. Még. Pár percig még kimerülten pihegtem, úgyhogy ők elkezdték nélkülem.

- Hé, szivi - mondta Shauna -, tele a puncim forró, friss spermával, csak arra vár, hogy kinyaljad!
Sindra máris fölémászott, és buzgón nyalogatta a nedveimet a lány frissen baszott puncijából. Közben Mike a melleit csókolgatta. Kissé hervasztó érzés rájönni, hogy hármunk közül én csak a harmadik legjobb vagyok a saját barátnőm nyalásában, de hát ezzel kell együtt élni. Amikor Shauna már vadul nyomta a csípőjét Sindra szájához, én is csatlakoztam hozzájuk. Lefeküdtem Shauna mellé, egyik karommal átöleltem, és végigcsókoltam a combját. Az egyik kezét Mike fején tartotta, és most megfogta petyhüdt farkamat.

- Csak nem merültél ki? - kérdezte, mire újra keményedni kezdtem. - Na, ez így már sokkal jobb! - mondta erre, és gyorsan bekapta. Pár percig így kényeztettük egymást, de aztán rádöbbentünk, hogy nincs már túl sok időnk. Eljött az extrém méretek ideje! Gyorsan a barátnőm lába közé parancsoltam Mike-ot, a srác pedig be is csúsztatta a rúdját, és lassú, határozott mozdulatokkal kúrni kezdte. Megfogtam Shauna arcát, és az ajkai közé csúsztattam a farkamat. Nem sokat tudott tenni, de olyan dögösen nézett rám, amiből tudtam, hogy nagyon élvezi ezt az egészet.

- Emeld fel a lábait, Mike - mondta Sindra. Shauna szeme felcsillant. Mike a levegőbe emelte a térdénél fogva. Sindra megint bekente Minnie-t és feltartotta, hogy Shauna jól lássa. Aztán benyomta a lány fenekébe. Shauna szeme szorosan bezáródott, aztán újra kinyitotta. Most, hogy már mind benne voltunk, kezdtünk begyorsítani. Kissé háttal térdeltem a többieknek, úgyhogy nem láttam jól, mi folyik mögöttem, de ahogy a lány alattam mozgolódott, és a torkára engedte a makkomat, valószínűleg újból elélvezett. Egy párat még löktem a száján, aztán visszavonultam, és pompás, izzadt mellei közé helyeztem a farkamat. Összenyomtam a cicijét, és elkezdtem baszni. Próbáltam tartani a ritmust a többiekkel, mind egyre gyorsabban dolgoztunk. Shauna mostmár állandóan élvezett, felváltva nyögdécselt és sikoltozott. Éreztem, hogy én is mindjárt elélvezek, és az erős lökésekből kitaláltam, hogy Mike sem bírja már tovább. Addig pumpáltam a melleit, ameddig csak bírtam, aztán letérdeltem Shauna mellé. Mike már tudta, hogy mit akarok, és a másik oldalra térdelt. Mindketten verni kezdtük a farkunkat. Shauna mellére céloztunk, de a csajszi megfogta a dákónkat, és átvette a melót. Ahogy elkezdtünk élvezni, Shauna irányította magára a hófehér sugarakat, engedett a mellére, a nyakára, és még ar arcára is. Sindra mélyen Shauna seggébe nyomta a vibrátort, és ráhajolt a csajra, hogy minden cseppen felnyaljon a testéről.

- Ne, kérlek, ennyi elég volt - mondta Shauna elgyengülve. - Feladom.
Mintha csak végszó lett volna. Kopogtak az ajtón:
- Tíz perc! - kiabált be a folyosóról a portás, mire mind nevetésben törtünk ki.
Amilyen fáradtak voltunk, alig bírtuk összeszedni magunkat. Gyorsan elfogadható állapotba hoztuk a szobát. Közben Shauna folyton tiltakozott, azt mondta, hogy ha tudta volna, mennyi az idő, nem adta volna fel. Már nem törődtünk ezzel. Mike és Sindra még viccelődött vele egy kicsit, miközben felöltöztünk. Már tervezgették, hogy mit fognak vele csinálni, mikor a rabszolgájuk lesz. Én meg csak mosolyogtam magamban.

Viszonylag csöndben ültünk hazafelé a kocsiban. Mind túl fáradtak voltunk a beszédhez. Végülis a háromórás non-stop szex elég fárasztó. Megbeszéltük, hogy mikor akarunk reggelizni, és a szobánkba vonultunk. Shauna levetkőzött, és befeküdt mellém az ágyba. Miközben jóéjtpuszit adtunk egymásnak, még megkérdeztem:
- Mondd el az igazat. Még bírtad volna, igaz?
A barátnőm csak mosolygott, és leoltotta a villanyt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Nos, ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Olvastam már tőled jobbat is, de ez is tetszik.

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google +-on is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: