Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sex a vonaton

Katinak hívnak, középiskolai tanuló vagyok. Vontattal járok mindennap iskolába, egyik nap csak későivel tudtam menni, teljesen egyedül voltam a fülkében, alig hittem el, ilyen sem volt még. Az egyik megállóban felszállt egy nagyon csinos lány, hosszúhajú, szőke, dekoratív lány, babaarccal. Azonnal a szépségének a rabja lettem, pedig nem is tudtam, hogy nekem tetszenek a lányok.
Nem foglalt helyet messze tőlem, nehéz lehetett a táskája, mert azt maga mellé tette, és hallottam, hogy felsóhajt fáradtan.
Hátra fordulgatott felém, és zavarba is jöttem. Összeakadt néha a tekintetünk és láttam a szemeiben hogy én is tetszem neki.Lassan beszédbe elegyedetünk,  végül mellém ült. Egyszercsak megfogtam a lábát merészen, ez egy kíhívás volt a részemről.Gondoltam vagy felpofoz vagy tovább megyünk, úgyis csak alkalmi ismeretség.
Elkezdtem simogatni, de nem vette le magáról a kezemet, ezt bátorításnak vettem.  Hírtelen odahajolt, egy puszit nyomott rám, én erőszakosabb lévén, megfogtam a fejét finoman és megcsókoltam. Édes méz és metholos rágó ízt éreztem közben.
- Menjünk tovább! Nagyon hiányzott a szex egész héten!Ki vagyok éhezve, mint egy bestia, elégíts ki légyszike!
Elkezdtem ujjazni a tűzforró, nedves punciját,letolta a szoknyákját, harisnyáját, a bugyiját, maga alá terített egy két zsepit, arra follyon majd a nedve. Sok csók és ujjazás után letérdeltem elé. A nyelvemmel kezdtem el kényeztetni bátran az illatos, és nedves  punciját, ő meg egyre széjjelebb tette a lábait, és láttam rajta hogy nagyon élvezi.
Egyre szaporábban lélegzett, az arca piros lett, puncija tűzforró volt, én meg a csiklóját nyaltam folyamatosan, néha ujjaztam közben a posilukát is.
Másik kezemmel benyúltam a szájába, és szopattam ujjaimat, mintha egy nagy eres pénisz lenne.
- Jaj de szuperke, csináld tovább, nagyon fincsike.
Nagyokat nyögött, és  sikerült orgazmust okoznom neki. Ekkor már én is felforrósodtam, leültem mellé, és elkezdtünk szenvedélyesen csókolózni. A puncim eláztatta a fehérneműm, oda nyúltam simogatni magamat.
Ekkor ő térdelt le elém,  lehúzta a ruhámat alulról és elkezdett kinyalni finoman, majd ujjazni is, én is elélveztem.
Felöltöztünk, mert féltünk jön a kalauz.Tovább beszélgettünk, és az óta is jóban vagyunk.

-Vége-
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Hol vannak ilyenkor a kalauzok? A cseppet sem költői kérdéssel arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a kicsit banális történet attól lehetne jobb, ha az olvasók folyamatosan éreznék, hogy itt ez a két lány, és legalább az egyikkel először fordul elő csajos action, ráadásul különleges a helyszín, és fennáll a lebukás veszélye. Ez a tudat számukra élvezet-fokozó, ám az olvasóknak is meg kellene érezni belőle valamit, és ütősebb lenne az egészt.

Petur ·
Az előttem szólóknak: Én ittam és ti vagytok berúgva? Finomkodva próbáljátok körülírni. Ez az egész firkálmány úgy szar, ahogy van. Kicsit elkésett a megjelenése, április elsején még elment volna. Kisiskolás fogalmazás, abból is a gyengébbik. Innen-onnan felcsipegett elemekből építkező gyerekes fantázia. A "szerzőnek" fogalma sincs sem az írásról, sem a szexről. Már sajnálom azt az időt, amit erre vesztegettem!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: