Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Röpke furcsi

Az úszás mindig lázba hozott. Szerettem, ahogy szeltem a vizet, és közben körül ölelt, és simogatott mindenhol. Ráadásul elég sok jóképű pasi mászkált a környéken. Volt egy szép izmos hátú pasas is, legalább egyszer biztos voltam benne, hogy rám nézett és megbámult. Kedvesen visszamosolyogtam, de félre nézett. Az úszástól teljesen kimelegedtem. Ideje volt letusolni, és haza ténferegni. Már hónapok óta nem voltam senkivel sem, és nagyon könnyen felizgultam, és belementem butaságokba.
Bementem tusolni. A forró víz végig csorgott a testemen. Kellemes volt, ahogy lefolyt az izmaimon, és körülölelte a farkamat. Éreztem, amint bele tódul a vér és lassan, de biztosan kő keménnyé merevedik. Óvatosan simogatni kezdtem. Nem bírtam ki hogy ne nyúljak hozzá. Meg ragadtam a golyóimat, kicsit megszorítottam őket és lassan verni kezdtem a dákóm. Éreztem, amint átfutja a testem a forróság, amint lecsukódnak a szemeim és gyorsabban ver a szívem. Keményebben fogtam a farkam. Szerettem, amikor egy férfi verte. Erősen, határozottan megragadva. Próbáltam imitálni. Közben elképzeltem az izmos férfit, amint megfog, a falhoz nyom és megcsókol. Minden porcikám remegett.

Egy furcsa érzés futott át rajtam. Mint ha figyelnének. Kinyitottam a szemeim. Az izmos állt előttem… Nézte, amint verem a farkam, nagy szemekkel, mozdulatlanul. A levegő megállt egy pillanatra. Nem éreztem tovább, ahogy veri a bőröm a forró víz. Hirtelen elfogyott a levegőm, csak szótlanul bámulni bírtam. És ekkor megakadt a szemem valamin. A pasinak kő keményen állt a farka. A szám széles mosolyra húzódott. És végre kiböktem.
- Tetszik, amit látsz? – nem tudom milyen reakciót vártam… De tudom… Mondj igen, kérlek, a farkad úgy is azt mondja.
- Igen – IGEN!
- Gyere ide… - nyögtem ki… Remegett mindenem. Akartam! Akartam a farkának minden centiméterét. Legalább húsz lehetett, ha nem nagyobb. Gyönyörű darab Istenem. Szép erezett. Makulátlanul egyenes, és a golyói lustán lógtak lefelé. Megmozdult. Felém indult, végre! Mosolygott. Felbátorodott. Ez az, gyere! Már majdnem ott volt nálam, amikor megtorpant. Kételkedést láttam az arcán.

- Mi az? Mitől félsz? – lassan odaléptem hozzá… Megragadtam a farkát. A szemei üvegessé váltak félig lecsukódtak, nyertem. Letérdeltem. Istenem, mennyire vártam már ezt. A számba engedtem. A pasi egy halk sóhajt engedett ki a száján. Éreztem, amint lüktet a farka a számban. Bevetettem mindent. Lenyeltem tövig azt a gyönyörűséget. Imádtam a torkomba engedni. Megragadta a fejem és a farkára húzta. Elengedte magát teljesen. Élveztem, ahogy a farka mélyen a torkomba csúszik, majd vissza jön. Hányinger tört rám, de hagytam, hogy bassza a nyelőcsövem és a szám. Egyre durvábban és keményebben csinálta. Nem bírtam tovább, öklendezni, köhögni kezdtem. Belemarkoltam a fenekébe. A körmöm a bőrébe mélyedt, de nem hagyta abba. Nem kaptam levegőt, a szememből könny csordult ki, és éreztem, ahogy az egész férfi teste megfeszül. Hirtelen forróság öntötte el a torkom. Próbáltam nyelni a sűrű, finom gecijét, a felét sikerült is, a maradék a szám szélén csordult ki, ahogy felöklendeztem. A farkam gyöngyözött a saját gecimtől, az izgalomtól, ahogy a férfi kihasznált és halomra kefélte a torkom. Végre kihúzta a számból. Végre levegőt vettem, óvatosan nyalogattam a makkját, szopogattam a gecijét a golyóiból. Félig még mindig állt. A férfi elégedetten nézett rám.
- Nem akarsz megbaszni? – könyörögtem a gyönyörű farkáért.
- Szabad?
- Kérlek.. akarom! – búgtam. Mosolyogva, felhúzott, és a falnak nyomott. Érezte, amint a fenekem simogatja, és a lyukam tágítgatja a vaskos ujjával.
- Még! Kérlek még! Isteni, ahogy játszol a fenekemmel! – kérleltem. Rövid játék után éreztem, amint a farka hegyét az anuszomhoz illeszti és simogatni kezdi. A gecije és a nyálam nagyon jó síkosítónak bizonyult. Először csak finoman tolta belém, majd amikor már eléggé csúsztam a nedvétől, egyre keményebben dolgozott. Hatalmas lökések rázták meg a testem, ahogy baszta a fenekem. A farkam lüktetett az élvezettől és csöpögött belőle a gecim. Verni kezdte… Az volt az utolsó csepp a pohárban. Szinte sikítva élveztem a kezébe. Alig álltam a lábamon, amikor megfordított, felkapott, és belém hatolva a falnak nyomott. A nyakába kapaszkodtam, ahogy baszta a fenekem. Láttam rajta, hogy nem bírja tovább. Éreztem, ahogy megfeszül a teste, a farka hevesen lüktet és elönti a fenekem a forró gecije. Meg csókolt… Remélem, viszont látom még valaha is..
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sztrájk ·
No ha ezt hamarabb küldöd akkor megihlet. Éljen. Bekerülhettél volna életem főművébe.

BURGONYA ·
YEEE NYOLCVANAS ÉVEK BUZISZAUNÁI...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: