Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Realizálódó netszex I.

"Ember tervez, Isten végez." Szokták mondani okos emberek, és valóban így van. Dani (alias: drága) és én (alias: cica) is hiába álmodtuk és terveztük meg első randinkat, semmi nem úgy történt, mint vágytuk volna. Az, hogy mégis jóra alakultak a dolgok mégis sokban köszönhető annak, hogy osszú hónapokon az újra és újra elhalasztott találkozások miatt szóban minden személyes és szexuális jellegű vágyunkat megosztottunk egymással. Több volt ez a kapcsolat már csetes korában is egyszerű netszexnél, ezt mindketten tudtuk. Hiába ismerkedtünk össze egy eléggé szexorientált szobában, hiába került újra meg újra szóba köztünk a szexualitás, kapcsolatunk mégis más volt, mint a "milyen színű bugyi van rajtad" és a "gyere át dugunk egyet" típusúak.

Eleve úgy ismerkedtünk össze ama kedves szobában, hogy szex helyett elcsezsett szerelmi életemmel traktáltam szegényt, mire ő védekezőleg a saját elcseszett nemi életével kérkedett.

Sokáig azonban a nemiség csak amolyan alap téma volt köztünk, nem beszélgettünk arról mit csinálnmánk, ha... Nem kértük a másiktól, hogy mesélje el miben van. Nem traktált azzal, hogy neki mekkora, és hány óráig áll peckesen... Viszont beszélgettünk. Ami manapság egyre ritkább. Kiderült, hogy szinte semmiben nem egyezik a véleményünk, nem ugyanazokast a filmeket szeretjük, néhány kivételtől eltekintve. Hogy teljesen más elképzelésünk van a továbbiakról, mégis tökéletesen elbeszélgettünk. Aztán egyszer bhirtelen mégis megjelent a szex köztünk, ahogyan "normális" esetben már megismerkedésdünkkor kellett volna. Persze nálunk ez sem volt csetkapcsolathoz mérten normálisnak mondható, tekintve, hogy sem ő nem tekintett engem gumibabának, és én sem egy érzések nélküli önállóan mozgó vibrátornak és műnyelcvnek tartottam.

Néhány tartalmasabb és nedvesebb beszélgetésünk után rájöttünk, hogy már pedig nekünk egymás mellett lenne a helyünk, legalábbis időközönként, amikor is szellemileg és testileg is kommunikálhatunk és elmélyedhetünk egymásban.

Ez volt három hónapja. Azóta folyamatosan terveztük, hogy mikor is lesz találkozásunk nagy napja, de valahogy sehogy sem jött össze. Egészen múlt hétvégéig hol ő, hol én nyomtam "Cancelled" feliratot randink mellé. Cserébe persze vadabbnál vadabb szexuális fantazmagóriákkal leptük meg egymást, hogy kiéhezett testünk legalább ezáltal kicsit közelebb képzelje a másikat.

Na szóval eljött a várva várt nap. Kezemben a buszjeggyel robogtam a jármű végébe. Gondolatban már drágám karjában ültem végig az utat, ami a szakadó eső miatt igen egyhangú volt - tekintve, hogy semmit nem láttam odakint csak vizet. Alig vártam, hogy megérkezzünk, és egyszer csak megszólalt a kedves recsegő hang "Budapest-Népliget -végállomás"

Hála a Jó Égnek gondoltam magamban miközben lefelé kászálódtam, és már messziről kiszúrtam Danit, aki kimagaslott a tömegből. Odatipegtem hozzá, ő átkarolt és lehajolt puszit nyomni az arcomra. Testközelből még nagyobbank éreztem kettőnk közötti magasságkülönbséget, de nem zavart, hisz tudtam, őt sem érdekli. Elindultunk a kocsijához, amivel a forgatókönyv szerint azonnal hozzájuk hajtottunk, és alig vártuk, hogy letéphessünk egymásról mindent, tekintve, hogy beszélgetni szerelmeskedés után is lehet.

Igen, ennerk így is kellett volna lennie, ám alighogy becsuktuk a kocsiajtót, már csörgött is a telefonja. - Bocs, fel kell vennem. - Ezzel kiszállt újra a kocsiból. A szélvédőn keresztül láttam, hogy nem kapott túl jó hírt. - Vissza kell mennem a céghez, elméletileg pár perc, de ki kell mennünk Szentendrére.

Nem tiltakoztam, főleg mert egy bocsánatkérő óvatos puszit nyomott a számra. Bátorítólag rámosolyogtam, és megjegyeztem, hogy pár óra ide vagy oda már igazán mindegy.
- Ahogy elnézlek Te is jobban örülnél, ha az a pár óra ide lenne - és elmosolyodott, ahogy ritkán szokta tenni.

Szar idő volt kocsikázni, az eső mintha fizettek volna neki, zuhogott az égből. És nem mintha annyira érdekelt volna merre megyünk ,de továbbra se láttam kint mást, mint vizet és néhány autó lámpáját.

Dani a rádióval babrált, és egy Falco számnak mindketten megörültünk. Sajnos ez volt egyetlen örömteli dalunk, mert utána valami idióta beszélgetős műsor vette kezdetét, amihez egyikünknek sem volt huzalma.
- Nem fog sokáig tartani, majd Téged leraklak a büfénél, nagyon finom a forró csokijuk, állítólag... - tette hozzá, ő utálta a kakaót is és a forró csokit is. - Csal érnénk már oda! - morgolódott a sokadik piroslámpánál.
- Nyugi Cica, ami késik, nem siet, és attól nem lesz jobb, ha idegeskedsz. Miénk az egész éjszaka és a holnapi nap, csak estére vettem jegyet. - Én mégis jobb szeretnék otthon lenni Veled, mint úton a céghez. - jött a válasz.

Valóban évenek tűnt amíg odaértünk, de ott már tényleg gyorsan haladtunk. Alig szopogattam el a forró csokimat, mikor már ott állt mellettem, hogy bemutathassa Apukáját, aki egyben a cég igazgatója is. Apukája meg nagyobb zavarba jött, mint én, hisz nem tudta, hogy randiról rángatta el a fiát. Bemutatkozás és bocsánatkérés után elindulhattunk haza Danival. Végre elállt az eső is, így nyugodtabb út elé néztünk. Ennek örömére mielőtt beszálltunk volna szorosan átölelt az én drágám, ölét jelzésértékűen felém bökte, belenyalt a számba, és betessékelt a kocsiba. Bent folytattuk, mait elkezdtünk kint. Vad csókjaink közben leltárt tartottunk egymás testrészeiről. Miután megbizonyosodtunk arról, hogy meg van a másik keze, lába, nyelve, szeme valamint személyi számának megfelelő különleges ismertetőjele, kis nyugalmat erőltetve magunkra kigurultunk a parkolóból.

Szerencsére jókor indultunk, szinte alig voltak az úton, Pesten pedig zöldár fogadott minket, így jó félóra elteltével már meg is állhattunk. Nem túlzok azzal, ha azt állítom, hogy kilőttünk a kocsiból, hiszen a nyugalmi állpot is azt jelentette, hogy a képzeletünk már rég az ágynál és a meztelen másiknál járt. Én személy szerint azon is csodálkoztam, hogy Dani magabiztosan vezet úgy, hogy folyamatosan simogatja combomat, alá-alányúlva szoknyámnak. (Na persze csak éppenhogy feljebbcsúsztatta, mert szemérmes - és kevéssé csinos lábú - lány lévén térdig érő szoknyát öltöttem magamra.)


De végre eljött a perc, hogy becsukhattuk magunk mögött szobájának ajtaját, forró csókokat válthattunk, miközben Dani keze már pulóveremből bontott ki, én pedig csak úgy hagytam magam. Lassan húzódtam el Tőle immáron egy vékony toppban, ami egyértelműen kirajzolta melleimet, és azt is, hogy nincs rajtam melltartó. - Gyönyőrű vagy - lehelte párom miközben el akarta tűntetni topomat ios, hogy végre ígéretéhez híven csókolni, nyalogatni, keményre harapdálni tudja mellbimbóimat. - Hoztam szexi melltartót meg bugyit - mondtam neki, teljesen feleslegesen, hiszen tudtam, leginkább semmit nem akar rajtam látni. Még végére se értem gondolatomnak, amikor Dani lehúzta rólam felsőm, és keze már szoknyám kigombolásánál járt.
- Fordulj el! – kértem.
- Minek? - hangzott a válasz, de azért elfordult a drága. Gyorsan letoltam magamról a szoknyával együtt a harisnyámat is. Dolgom végeztével hozzásimultam a közben pólójától megszabaduló Danihoz, és hátulról előrenyúlva csatoltam ki övét.

Nem segített, elnézte, hogy bénázok, amíg ő hátrafelé simogatta fenekemet. Éreztem, hogy érintésétől kezdenek melleimen felfelé tekintgetni, ezért még lassabban bontottam ki nadrágjából. Lassan lecsúsztattam kezem a hasán, be nadrágjába. Közben másik kezemmel egyesével nyitottam ki gombjait, ezzel párhuzamosan haladva lejjebb és lejjebb boxerében. Már a második gombnál megéreztem lüktető makkját, ahogy ujjaim elérték nemes testrészét, kezei még közelebb húztak magához, én pedig mostmár csókolgatni is kezdtem a hátát. Ám ez a tevékenységem kínosan lelassította gombolási folyamatotmat.
- Ez az Cica, ne kapkodd el, még elmegyek.

Nem kapkodtam el. Abbahagytam a csókok osztását, hátamhoz nyúltam, lefejtettem magamról kezeit, elépördültem és hozzásimulva megcsókoltam állát. (Addig érek fel pipiskedéssel, ha ő nem néz le rám.) Majd folytattam merev szerszámának kiszabadítását.
Kínosan lassan toltam le farmerjét. Számmal lassan csúsztam kezeim után. Nem térdeltem elé, nem akartam leszopni, még nem.

Boxeréne keresztül simogattam farkát miközben ő a fenekemet gyúrta, és a vállamat csókolgatta. Ahogy így játszottunk egymás testével és idegeivel egyre inkább éreztem, hogy a még rajtam lévő bugyim erőteljesen átázik. Ezért kezét ráirányítottam a fehérneműre, és toltam rajta egyet. Megértette. Elhúzódott tőlem, letérdelt elém, milliméterenként húzta le róla franciabugyimat, minden egyes mozdulat után puszit lehelt a kiszabaduló meztelen bőrömre. Szinte fájt, olyan lassan vette le rólam, én pedig nem tudtam mást csinálni, csak simogattam a fejét. Végre éreztem, hogy elhagyja a combomat fent említett ruhadarabom, Dani pedig már nem követi szájával útját, hanem egyenesen szeméremdombomon járatja kezét.

- Leülnék.
- Oké.

Az ágyhoz tántorogva leültem széttárt lábakkal, Dani elém térdelt, átkarolta combjaimat, arcát puncimhoz fúrta, és lassan végigszánkázott ajkaival rajta. Lentről haladt felfelé. Pontos mását produkálta annak az orális szexnek, mait én ajánlottam meg neki még hetekkel korábban. Amint ez átfutott agyamon elkezdtem mosolyogni, ő felnézett rám - Ismerős?

A gondolatmenet egyértelmű volt, a kivitelezés pazar, az érzés összehasonlíthatatlan.
Lassan dugta ki nyelvét száján, és apró millinként csúsztatta egyre mélyebbre szeméremajkaim között. Alig bírtam kivárni, amíg hüvelyemtől felszánkázott csiklómig. Szabályosan remegett a testem mire végre kezeit is bevonta nyelve pajkos játékába, és csiklóm szopogatása közben kezdetben egy ujjal, majd kettővel megujjazott. Nem bírtam már tovább, elfeküdtem ágyán, melleimet gyömöszölve. Hangosan ziháltam, mikor ujjai és szája helyet cserélt, mélyen belém nyalt, miközben hüvelykujjával simogatta csiklómat. Zihálni kezdtem, mire ő lelasította nyelvét, elengedte csiklómat, kicsusszant puncimból, hagytam, hogy kicsit eltávolodjon arcától az ölem. Felültetett, csókolgatni kezdte bal mellemet, jobb mellbimbómat pedig gyengéden nyomkodta. Majd váltott, én pedig csak húztam magamhoz a fejét, simogattam hátát, és egyre jobban vágytam arra, hogy azt mondja, "rendben cica, most megduglak". De Dani még nem érezte ezt sürgetőnek, megcsókolt és visszacsúszott combjaim közé. Szinte ráhúzott a nyelvére. Nyalta-falta pinámat, miközben kezei a fenekemet simogatták. Egyre többször nyúlt be a vágatba - Akarod? - kérdezte. Hátamra feküdtem, felhúztam a lábaimat, ő pedig mélyen belenyúlt hüvelyembe. Lucskos ujjával lyukamat kezdte masszírozgatni, én eközben csiklómat izgattam. Dani újabb meg újabb adag lucskot nyert hüvelyemből, és lassanként körkörös mozdulatokkal behatolt fenekembe. Amilyen lassan betolta ujját, olyan lassan ki is húzta. Újabb merítkezés a hüvelyemben, újabb kaland az ánuszomban. Nem tudom hányszor ismételte meg ezt, én már rég túl voltam azon a ponton, ahonnan nincs visszaút, majd hirtelen indíttatástól a kezére élveztem.

Még mindig remegetem az izgatottságtól, amikor Dani felállt előttem, felfektetett az ágyra, letolta alsógatyáját, ami alatt már jó ideje ott meredezett farka. Mellém heveredett, megcsókolt, lassan, kitartóan. Sokáig csókolóztunk, én lassan kezdtem magamhoz térni, s mivel tudtam, joggal várja el, hogy megajándékozzam én is egy orgazmussal. Lassan kezembe vettem büszkeségét. Gyűrűt formáltam ujjaimból, és csigalassúsággal fel-le mozgattam kezem.
- Feküdj le, most én jövök - mondtam, és másik oldalára térdeltem.

Saját elmondása alapján tudtam, hogy nagyon szereti, hogy kézzel verik a farkát, így nyújtottam az élvezetét. Felváltva vertem lassan és gyorsan neki, közben egy-egy puszit adtam makkjára, tövéhez, majd herezacskójára. Hosszú ideig csináltam ezt, és közben figyeltem a szemét, amikor lehunyta pilláit, lassítottam, majd újra gyorsítottam, amikor kezdett lélegzete lassulni. Nem akartam még a számba venni, amíg nem látom az trajta, hogy percekre van az orgazmustól. Tudtam, hogy azzal tovább nyújthatom élvezetét, ami ehet már szenvedés is volt. Dani nem ért hozzám, csak feküdt és tűrt, hogy én az előbb. Tudtam, hogy addig nem is fog megmozdulni, amíg azt nem érzi, hogy ideje lenne kéz nélkül játszanom vele.

Sokáig bírta, én pedig szívesen simogattam őt. Megszólalt kint a kakukkos óra, Dani pedig megfogta a kezemet, szétnyitotta térdeit. Közé térdeltem, bal kezembe fogtam heréit, jobb kezem gyűrűjét visszatettem péniszére, és mint egy fagyit elkezdtem nyalogatni, szopogatni. Körbenyaltam makkját, leszopogattam róla a bonjour-cseppet, majd haladtam lejjebb. Nem kaptam be szerszámát, sosem szerettem ezt megtenni, de a körbenyalás és makk szopás igazán jól feküdt. Dani óvatosan irányította fejemet, engedtem neki, hogy diktálja a tempót, azt akartam, hogy akkor élvezhessen el, amikor ő akarja.

Nem kellett már sok hozzá, éreztem abból, ahogy kevésbé irányította fejemet. Abbahagytam egy pillanatra, lejjebb csúsztam a lábai közt, melleim közé fogtam még mindig peckes dákóját, így nyaltam meg tetejét. Mindösszesen kétszer mozdultam fel s le, már lövellt is államra, mellemre forró spermája.

Zsebkendőt kapart elő, letörölgetett, majd maga mellé húzott.
- Szexistennő kipipálva.
Mosolyogtam, megcsókoltam, megsimogattam mellkasát.
- Fáradt vagy - szóltam végül.
- Hosszú napjaim voltak.
- Aludnod kellene.
- Nem akarok aludni, amíg itt vagy. Ráérek majd, ha egyedül leszek.
- Holnap folytathatjuk, most, ha még akarsz, beszélgethetünk, bár szerintem jobb lenne azt is napolni.
- Alhatunk, de csak miután rendesen megfürdettük egymást.

Újra felélénkült a tekintete. Tudtam, hogy a zuhany alatt inkább szeretkezni akar, mintsem fürödni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kiskirálynő ·
Hali! Aranyos kis történet, értékeltem, hogy végre nem egy műanyag baba van benne ;)
Csak így tovább!

Pavlov, mikor lesz új írásod? Egy ideje hiányoltam! :innocent:

Rakastajatar ·
A folytatást már feltöltöttem, gondolom pár nap múlva olvasható lesz. Örülök, ha tetszik, nekem is tetzett... :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: