Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Rabszolgám

P { margin-bottom: 0.21cm; }

Egyetemista voltam, mikor a rektor behivatott az irodájába. Közölte, hogy meg fogok bukni és eltanácsol az egyetemről, ha nem javítok. Mondtam mindent megteszek, csak ne rúgjon ki.




Felállt a székéből és elém állt, megölelt, majd simogatni kezdte a farkam a nadrágon keresztül.




Megijedtem, mert még sosem voltam férfival. Azt mondta vetkőzzek. Erre még jobban beijedtem.




Rám reccsent érces hangjával, hogy döntsek! Vagy repülök az egyetemről vagy követem az utasításait. Nem volt más választásom. Mikor meglátta méretes farkam, megnyalta a száját.




Felültetett az asztalára és szopni kezdett. Olyan fuvolázásba fogott, hogy hogy minden ellenérzésem dacára kőkemény lett 22 centis faszom. Mielőtt elrobbant volna kőkemény dákóm maga elé térdeltetett és számba adta kőkemény péniszét. Az övé is méretes és brutálisan vastag volt. Eleinte fintorogva szoptam de egyre erősebben húzta rá a fejem az őrjítően vastag faszára. Majd ráfektetett az asztalra és elkezdte kinyalni a fenekem. Akkor már éreztem, hogy nincs erőm tiltakozni. Bedugta nyelvét a lyukamba, aztán ujjazni kezdett. Amikor megtalálta a prosztatám, azt hittem azonnal elélvezek. Utána kezdte lassan bedugni a farkát. Felvisítottam a fájdalomtól de szorosan tartott maga alatt. Amikor már kitágultam, hirtelen tövig bedugta a 21/7-es faszát. Egy darabig csillagokat láttam, majd átvette a fájdalom helyét a kéj. Ütemesen baszott, aztán mint az őrült begerjedt és hatalmas tempóval tövig tolta belém. Akkor már én is élveztem életem első seggbe baszását. Egy nagy üvöltéssel belém élvezett. Számba adta a gecitől csöpögő farkát és utasított, hogy szopjam tisztára. Majd a foteljába térdelt és újabb parancs jött! Nyald a seggem! Megtettem. Majd újra szopni kezdte a faszom. Már remegtem az élvezettől mikor utasított, hogy basszam meg. Sajnos nem sokáig bírtam és teleélveztem a seggét. Azt mondta, hogy reggel 7-kor legyek az irodájában újra és megkapom a 2-est a bennmaradáshoz.




Egész éjjel vert a szívem, lelkiismeret furdalásom volt.




De ha rágondoltam a történtekre,újra ágaskodott a farkam.




Reggel pontosan bekopogtam az irodájába. Térde! Utasított újra. Immár minden szégyenem ellenére élvezettel kaptam be a hatalmas,vastag faszt. Majd megfordított és minden előjáték nélkül tövig vágta belém a nagy faszát. Óriásit sikítottam, de pár pillanat múlva megint nagyon élveztem a baszást. Amikor teleélvezte a seggem, elém térdelt és most ő szopott le az utolsó cseppig.




Kezembe adta az indexem és azzal bocsátott utamra, hogy innentől kezdve csak vele baszhatok. Ha megtudja mással voltam, kirúg!




Eltelt egy hét, nem üzent, nem szólt hogy látni akar.




Otthon rá vertem a farkam és egyre jobban kívántam.




Egyik délután összeszedtem minden bátorságom és bekopogtam hozzá. Meglepődve nézett rám, de széles mosollyal hellyel kínált.




Bevallottam, hogy nagyon hiányzott és sűrű bocsánatot kértem a zavarásért.




Megkínált egy itallal és legnagyobb döbbenetemre azt mondta, hogy azért nem keresett, mert többet jelentek neki mint a felesége. Azóta nem tudott vele lefeküdni. Odamentem a fotelja elé és letérdeltem. Már is ágaskodott a farka és remegő kézzel kezdte kigombolni a nadrágját. Alig vártam, hogy bekaphassam ezt a gyönyörű szép nagy faszt! Addig szoptam,míg tele nem élvezte a szám. Majd a gecivel teli számmal szájon csókoltam és átcsorgattam egy szép nagy adagot a szájába. Teljesen bevadult a csóktól, rádöntött az asztalra és őrült tempóban szopni kezdett. Remegtem a kéjvágytól és most én döntöttem az asztalra. Úgy megbasztam a seggét, hogy őrjöngött. Majd hatalmasat élveztem a forró szűk seggébe.




Eltelt egy hét újra, hogy nem jelentkezett.




Aztán a 10.napon éjjel 2-kor csörgött a telefonom és azt mondta itt van a ház előtt. Lementem hozzá és ott állt vágyakozva, hogy újra együtt legyünk.




Beültem a kocsijába és láttam tele van táskákkal. Közölte, hogy elválik, nem bírja a feleségével.




Elmentünk egy szállodába és őrült vágyakozással estünk egymásnak a zuhany alatt. Azt hittem szétbassza a seggem, olyan tempóval esett nekem.




Másnap kivett egy gyönyörű úszómedencés házat és kérte költözzem hozzá.




Így teltek a hónapok. Hatalmas szeretkezésekkel és pornó filmekkel.




Míg nem az egyetem elvégzése után jutalomból elvitt Afrikába.




Megérkeztünk egy elegáns 5 csillagos szállodába és az első dolgunk az volt, hogy a zuhany alatt keféljünk.




Aztán irány a part. Gyönyörű fekete fiuk hordát a koktélokat, gyümölcsöt.




Láttam az egyiken nagyon megakadt a szeme. Iszonyú féltékenység markolt a szívembe. Látta, hogy ez fáj és gyorsan megnyugtatott, hogy csak engem szeret, de ki kellene próbálni hármasban egy ilyen szép fekete farokkal. Nem mertem nemet mondani. Odahívta a fiút és 100 dollárt ajánlott neki egy éjszakáért. A fiú rövid gondolkodás után igent mondott.




Felvittük a szobánkba és már toltuk is a zuhany alá. A drágám ismét utasított hogy szopjam a nagy fekete faszt. Pornó színészeket megszégyenítő vagy 28 centis, brutálisan vastag nagy fasza volt. A fiún látszott hogy nagyon élvezi, mert azonnal kemény lett. Bevittük az ágyba és már is mindenki szájában fasz volt. A barátom nem bírta tovább és négykézláb állította beverte a kemény faszát. A fekete fiú visított, ordított de nem volt kegyelem. Majd egyszer csak nyögések váltották fel és állt a fasza mint a cövek. Szájába adtam a faszom és szopattam keményen. Amikor a barátom elélvezett én vettem át a helyét és nálam sem volt kímélő üzemmód. Mikor elélveztem, addigra a barátom bekente a seggét síkosítóval és eltérdelt, hogy megbaszassa magát az irdatlan fasszal. Amikor tövig betolta neki, még a szeme is felakadt. Jó tempóban kezdtek baszni. Amikor elélvezett a csoda farok, kicsit sajnálkoztam, hogy én még kimaradtam. De megnyugtatott a drágám, hogy a koktélba tett neki viagrát és egész éjjel baszni fogunk. Nem is kellett várni,a hatalmas kobra újra állt. Szoptam kicsit, míg a barátom alaposan kinyalta a seggem, majd ő rakta belém a hatalmas kemény fekete faszt. Láttam magam a tükörbe és rém igazgató volt, ahogy a dolgozik a fehér seggembe az iszonyú nagy farok.




A fiú is egyre jobban élvezte, hogy felváltva szopjuk basszuk egymást. Ez így ment egész nyaralás alatt. Míg a drágám az utolsó este megkérdezte, hogy eljönne-e hozzánk, élne-e velünk. Természetesen azonnal ad neki 5 ezer dollárt és megveszi a repülőjegyet. A fiú másnapig kért gondolkodási időt.




Nagy izgalomba voltunk egész éjjel, mert nagyon akartunk egy szexrabszolgát.




Reggel a fiú már sporttáskával várt a hallban.




Amikor hazaérkeztünk egyből pezsgővel ünnepeltünk a medencénél. A fiú elénk térdelt és felváltva szopott. Hatalmas dugás lett reggelig.




Így éltünk fél évet, amikor a drágám strokot kapott. Sajnos innentől kezdve már csak nézte a játékunkat. Nekem egyre jobban hiányzott a hármas szex. Rettenetesen rászoktam, hogy szopnak, szopok, dugnak egyszerre. Miután szép kövér bankszámlája volt,és ki volt nekem szolgáltatva, így kész tények elé állítottam, hogy veszek még 2 fiút.




Nem szólt semmit, csak annyit kért ne hagyjam el és nézhesse.




Ismét elutaztam Afrikába. A hotel portásának adtam 100 dollárt, hogy szerezzen pár fiatal szép testű, nagy farkú fiút.




Pár óra múlva már kezdődött is casting. Sajnos csak gumival, míg nem volt rendes AIDS tesztjük. Gyors tesztet vittem magammal, de nem akartam kockáztatni.




De így is órási élmény volt, ennyi gyönyörű fekete fasszal baszni és baszatni magam.




Ki is választottam a két legnagyobb és legszebb testű fiút és hoztam őket haza.




Itthon a kis szolgám kétségbe esve várt. Félt, hogy lecserélem.




Mikor megérkeztem már is esengve térdelt elém.




Mondtam szopjon ne nyávogjon.




Addig a személyzet elhelyezte az új fiukat, kihívták a kozmetikust és AIDS tesztet csináltak nekik.




Már alig vártam az eredményt! Szerencsére hamar meglett és negatív.




Óriási orgia vette kezdetét. A három fiú mindenhol kényeztetett. A farkam szopták a seggem nyalták és még én is szophattam. Szegény beteg barátomnak csak a nyála csorgott.




Majd egymás mellé térdeltettem a kis rabszolgáimat és módszeresen végig kúrtam a szűk, forró seggüket.




Majd ők basztak meg egymás után.




Utána utasítottam őket, hogy szopják le egymást és a gecis szájukkal csókolózzanak. Ez volt a legnagyobb perverzióm. Imádom mikor tele a szánk egymás gecijével. Atttól is megőrülök mikor a seggemből szívják ki a gecit. Soha nem ihatnak sört, hogy édes legyen a gecijük.




Reggelire ananászt kapnak attól isteni finom.




Minden reggel álló fasszal hozzák az ágyba a kávém és már buknak is rá a faszomra.




Esküszöm úgy megtanultak szopni, hogy a világon senki nem csinálja jobban.




Imádom nézni, mikor a nagy fekete fasz eltűnik a seggembe. A hálószobát körbe tükröztettem és így óriási élvezet, hogy őket is látom egymással baszni és magam is.




Egy év múlva meguntam a kis triót és elutaztam Brazíliába új faszokért.




De ez már egy másik történet.




Folyt. Köv.

Hozzászólások
gaysrac ·
Szia:)nekem tetszik.

nyihaha ·
Szerintem nagy kujon lehetett a történet kiagyalója. Méghogy lefingották a nyelvét!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: