Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Pornó sztori - A kezdet

Anita vagyok, jelenleg 26 éves, pornó színésznő. E kis történetek elmesélek, hogy kerültem be a pornó világába, és hogy a házi filmektől miként jutottam el nagyobb szerepeimig. Kinézetre sosem voltam különleges, ha lehet ilyet mondani átlagosan szép magyar lány vagyok. Szőke a hajam, talán ezért is boldogultam néha könnyebben a filmezés világában. Már fiatalabb korom óta voltak szexuális kapcsolataim, néha egy éjszakás, néha pedig komoly tini szerelem. A középiskola utolsó éve vadra sikeredett, hiszen az osztálytársaim nagyrésze vidékre ment tovább tanulni, ezért utolsó évünk a vad bulikról szólt! Az érettségi előtt pár hónappal töltöttem be a 18-at és sikeres vizsgát tettem, de nem tanultam tovább. Élveztem a szabadságot, ám kezdtem rájönni, hogy a McDonalds-os állásommal nem fogok annyit bulizni, mint szeretnék.

Már augusztus közepe volt, mikor egy házibuliba megismerkedtem egy csajjal, aki luxus prosti volt. Nagyon jól keresett, és megtetszett ez a lehetőség, de ahhoz hogy kurva legyek valahogy nem fűlött a fogam. Azt ajánlotta, vegyek egy-két szex magazint, és keresgéljek a hirdetések között, hátha keresnek lányokat fotózásra vagy ilyesmi.

Hétfőn vettem pár pornó magazint, és bújni kezdtem a hirdetéseket. 40-es pár keres fiatal lányt házi pornó készítéséhez. Rászántam magam, és felhívtam a számot. Egy Erika nevű hölgy vette fel a telefont, és nagyon közvetlenül beszélt a dologról. A közvetlensége segített, hogy felszabadultabban tudjak beszélni a témáról. Elmondta, hogy 20 ezer forintot fizetnének, csak a férjével kell lennem, és a felvételt szeretnék feltenni videó megosztóra. Némi beszélgetés után igent mondtam a dologra, és megbeszéltük a találkozót.

Péntek kora délután volt, egy szép budai kertes házba érkeztem Erika pedig a kertben ülve várt. Bemutatkoztunk egymásnak és kihívta a férjét, Istvánt, aki egy meglehetősen nagydarab fickó volt. Nem volt kövér, leginkább talán egy építő munkáshoz tudnám hasonlítani, 195 centije és 100 kg-ja mellett törpének éreztem magam. Egy könnyed beszélgetés és salátázás vette kezdetét, miközben ők elmondták nekem, hogy mit is szeretnének. Már több közös videójuk volt, és most elhatározták, hogy Istvánt felveszik egy fiatal lánnyal.

Egy órás ismerkedés után felmentünk a hálószobába István pedig elment lezuhanyozni. Erika elővette a kameráját és bekapcsolta. Venni kezdett, ahogy beszélget velem, én meg közben pucérra vetkőzöm. Erika mosolyogva vette fel a testem és közben arra kért, hogy éppen pucsítsak vagy tegyem szét a lábam. István közben megérkezett és törölközőjét ledobva az ágyra feküdt háttal. Feltérdeltem az ágyra és végig mértem a testét, miközben ő a puncimat simogatta. Erős felső teste volt, nagy szőrös mellkassal, valamint nagy szőrős farka volt. A borotvált férfiak híve vagyok, hittem magamban, ám most látnom kellett nagyon is férfias tud lenni egy szőrős test.

Megfogtam István farkát, és verni kezdtem, mikor éreztem, hogy kezd keményedni, el kezdtem szopni a faszát. Éreztem, ahogy a kezével beletúr a hajamba, és elégedetten felsóhajt. Éreztem, hogy a farka egyre nagyobb és keményebb lesz a számban, ahogy ezt ő is érzékelte mindjobban kezdte rányomni a fejemet a farkára. Másik kezével is megfogta a fejemet, és hangsúlyos mozdulatokkal nyomta a fejemet az ágaskodó farkára. Biztos nem volt kezdő, mert pont úgy csinálta, hogy a farka vége elérje a torkomat, de ne kezdjek öklendezni.

Mikor elég keményre szoptam a farkát a hátamra fektetett, és szélesre nyitotta a lábaim. Éreztem, ahogy a borostás arc a combjaimhoz és a puncimhoz, és beleborzongtam, sejtettem hogy nem maradok orgazmus nélkül. Amikor a nyelve a puncimhoz ért, szabályosan összerándultam, végig nyalta a szemérem ajkaim, és ahogy a csiklómat körbenyalta belemarkoltam a hajába. Vadul nyalni kezdett én meg nem győztem, remegni és sóhajtozni. Nyalták már ki páran a puncimat, de ilyen jól, mint István, azóta sem csinálta senki. Két újjal belenyúlt a puncimba, ami már így is igen nedves volt, és így fojtatta a kényeztetésemet. Öt perc sem telt bele, megfeszült a testem és hatalmasat élveztem, melyet hamarosan még kettő követett.

Ezután István négykézlábra állított, felvett egy gumi óvszert és hátulról belémnyomta a nagy merev faszát. Annyira felizgatott hogy nem jelentett problémát a nagy szerszám befogadása, meg is lepődtem, mikor a szőrős ágyéka a fenekemhez simult. Megfogta a csípőmet, és elkezdett baszni, érezte, hogy élveztem a dolgot, és egyre jobban, nagyon iramban fojtatta. Élveztem a nagy szerszámot, ahogy ki-be siklik a puncimban, István pedig egyre keményebben baszott. Már a fenekemen csattogott az ágyéka, szabályosan szétbaszott mégis minden egyes pillanatot élveztem az együttlét alatt ötször is elélveztem. István a végére nagyon nagy iramot diktált. Mikor elért a csúcsra, kivette a farkát, lekapta a gumit és hatalmasat spriccelt a hátamra, valamint a tarkómra. Remegtek a lábaim, mégis megfordultam és lenyaltam a farkáról a maradék spermát.

Olyan élményben volt részem, hogy nem bírtam abbahagyni a mosolygást. Elmentem lezuhanyozni, és gazdagabb lettem 20 ezer forinttal. A hétvégén nagyot buliztam, és el is vertem minden pénzem, ezért hamarosan ismét meló után kellett néznem.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sarah Kelsey ·
Nincs benne semmi fantázia... Nem tetszett.

kalózkapitány ·
Ha az igekötő az ige előtt áll, egybe írjuk őket.

Ha az igekötő és az ige között van szó, mindet külön írjuk.

Ha az igekötő az ige után áll, külön írjuk.

Szóösszetétel

szopás haver. Hány éves vagy? 14, 17?

Azért ezt már harmadikban tanulja az ember. Biztos már akkor is ilyenekről fantáziáltál.

A szex részéhez el sem jutottam, nem bírtam ki ilyen sok helyesírási hibát.

Szerencséd, nincs kedvem még egyszer kattintani, hogy pontozzak...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: