Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Petőfi Sándor: A csaplárosné a betyárt szerette c.verséből készü

A hortobágyi kocsmában megint mulatozás volt. A helyi betyárok italoztak, nevetgéltek. A bort a csaplárosné adogatta nekik. Ma este nagyon rossz kedve volt. Máskor mindig együtt nevetgélt a vendégeivel, de most mogorva és hallgatag volt. Ahányszor bejött valaki az ajtón, várakozva nézett arra, mintha várt volna valakit.
Egyszercsak belépett az ajtón egy magas, feketehajú férfi. A csaplárosné kedvét mintha elfújták volna. Szeme ragyogott, arca piros lett, mintha újra 20éves lenne, pedig több volt az a 40-nél. A férfi leült társai mellé, mivel ő is betyár volt. A csaplárosné töltött a legjobb borából és sietve odavitte a vendége elé, bár az nem kérte. A férfi csodálkozva nézett fel rá, majd megköszönte az italt.
A csaplárosné megbűvölve állt az asztal mellett. Mikor Jóska, mert így hívták a férfit meglátta, hogy még mindig mellette áll, kihasználva az alkalmat közelebb hajolt a nőhöz.
- Később beszélnem kell magával - mondta, majd nagyokat kortyolt borából. A csaplárosné bólintva odébbállt hatalmas vigyorral arcán. Magában elképzelte, hogy fog a férfi szerelmet vallani neki, mivel ő évek óta szerette már Jóskát.
Később mikor a kocsma kezdett kiürülni, Jóska odasétált a pulthoz. A csaplárosné úgy tett mintha törölgetne, holott már minden pohár tiszta volt.
- Mondja Jóska, mi bántja? - kérdezte hamisan a csaplárosné.
- A szerelem - mondta a betyár a semmibe bámulva. A nő mosolyogva nézte őt.
- Na és ki a szerencsés lány, vagy talán asszony? - kérdezte reménykedve.
- Lány! A legszebb és legkedvesebb, akit valaha láttam! - mondta a férfi.
- Na és szereti magát? - kérdezte a csaplárosné már-már teljesen bizonytalanul.
- Igen, azt mondta, szeret! Már el is jegyeztem őt. Éppen ezért kérem, adja áldását rám és Ilonára. A csaplárosné olyan arcot vágott, mint akit pofonvágtak. Hogy a saját nevelt lánya üsse őt ki a nyeregből...

A betyár várakozó arca láttán elfutotta a méreg, és szó nélkül kidobta a férfit az utcára. Dühösen rohant fel az emeletre, ahol Ilona aludt. Odaállt az ágy mellé és undorral, vagy talán irigységgel nézte az alvó lányt.
- Ébredj te szégyentelen! - rángatta ki Ilonát az ágyból. A lány ijedten riadt fel.
- Mi történt? - kérdezte.
- Jegyesed a Jóska? - rivallt rá a nő. A lány arca megrándult és lesütötte szemeit.
- Igen - mondta. A csaplárosné dühösen felordított, majd leráncigálva lányát a lépcsőn, kinyitotta az ajtót és kilökte a hóba.
- Többet ne lássalak! - mondta, majd becsapta az ajtót.

A lány kétségbeesetten nézett a zárt ajtóra. Nem értette mi lelte anyját, hisz úgy látta kedveli Jóskát. Csalódottan még kopogott egyet, kettőt, de látva sikertelenségét elindult mezítláb, egy szál hálóingben a nagyvilágba. Csak ment előre nem tudta merre. A hó egyre jobban esett és ő fázott és álmos volt. Leült egy kút tövébe. Még egy darabig gondolkozott. Szerelmére gondolt. De hozzá nem mehet, mert veszélybe sodorná. Ilyen gondolatok közt aludt el... örökre.

Reggelre már híre ment Ilona eltűnésének, majd miután megtalálták a holttestét megfagyva, halálának is. Jóska égtelen haragra gerjedt. Hát mikor megtudta, hogy mindezért a csaplárosné a felelős, meg sem állt a kocsmáig, ahol választ se várva lelőtte a nőt, aztán leült még egy utolsót inni kedvenc borából. Ott találta meg a rendőrség is. Másnap reggel felakasztották, de ő ezt cseppet sem bánta, mivel szerelme várta a halálban.
Hasonló történetek
3920
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
5294
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

kukulkán ·
Jó írás.Tetszett:10 pont. :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: