Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Paola és a póker 2.

Írta: kotori
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t...
2011. szeptember



----------------



Másnap reggel elkezdtem kidolgozni Paola első bukkake partijának tervét. Munkahelyi srácokat nem avathattam be, ők már túl jól ismerték Paolát a céges világból, oda lenne az anonimitás. Viszont a pókeres haverok pont jók lesznek. A következő parti két hét múlva lett volna, így lett elég időm mindent megtervezni. Foglaltam egy lakosztályt a belvárosban, és mindenkivel felvettem a kapcsolatot. Máskor is tartottuk már hotelszobában az összejöveteleinket, úgyhogy ez nem keltett gyanút.



Először Henry Willist értem el, egy hatalmas fekete férfit, aki az Egészségügyi Hivatalnak dolgozott; bár régen mozdult már ki az íróasztala mellől, azért elég jó karban tartotta magát. Egy ügyvéd, Eddie Chong is ráért, kedvezően fogadta az új helyszín ötletét. Jimmy Doyle tanfelügyelő volt Bronxban, Hector Lopez pedig bevándorlási ügyekkel foglalkozó ügyvéd. Egyikőjüknek sem árultam el, mi vár rájuk.



Amikor mindenki visszajelzett, már estére járt az idő. Éppen befejeztük a vacsorát, és leültünk a nappaliban. Elkezdtem vázolni Paolának a tervet.
- Öt pasi - mondtam. - Öt fasz, csak neked!
Paola megremegett.
- Tetszik az ötlet, ugye?
A csajom bólintott. Leírtam neki a srácokat.
- Úgy tervezem, hogy mindenki kipróbálja majd a szádat. Ezt nagyon fogod szeretni.
Láttam, hogy erre Paola bimbói megkeményednek.
- De a puncidat és a seggedet nem hagyom. Azok az enyémek. A szádat nem bánom, sőt, még a melleidre is ráélvezhetnek. Jó lesz így?
- Nagyon jó - mosolygott Paola.



*



Délben érkeztünk a hotelbe. Aznapra szabaddá tettük a délutánunkat, kellemesen megebédeltünk, elfelejtettük a napi gondokat, és vártuk az esti kalandokat.



A lakosztály hálószobából, fürdőszobából és egy nappaliból állt, ahová a pókerpartihoz asztalok és székek voltak készítve. Rendeltem italokat a minibárba, meg néhány szendvicset.



Paola szerelését én választottam ki, ezt kellett viselnie a konzervatív szürke kosztüm és a fehér selyemblúz alatt.
- Nyisd ki - adtam át neki a csomagot, amit gondosan állítottam össze egy fehérneműboltban. A legkisebb bugyi volt benne, amit csak találtam, tulajdonképpen egy kis fekete háromszög a punci elé, és három zsinór. Volt egy hasonló anyagú melltartó: két kis fekete háromszög, amik éppen csak a bimbóira voltak elegek. Direkt választottam feketét, hogy jól látsszanak a ruhája alatt. Miután Paola felvette őket, ujjaimmal ellenőriztem és megigazgattam a kis zsinórokat. És persze a csajom nedvességét is ellenőriztem.



A farkam máris merev volt, de nem volt idő most semmiféle menetre. Ráadásul későbbre tartogattam az adagomat. Felvette a fehér blúzt, amin remekül átlátszott a fekete melltartó.



A szoknya nagyon rövid volt, alig fedte le a fenekét. Végül egy magas sarkú cipő következett.
- Nézd meg magad a tükörben - mondtam, és ő meg is tette. - Milyen?
- Úgy nézek ki, mint egy kurva - mosolygott.
- Ma az is leszel, kicsim. Egy igazi faszszopó kurva. Most ülj le, és lazíts, amíg nem hívlak. Gondolj a vastag farkakra, amik a szádat fogják kúrni; gondolj a rengeteg spermára, amit kortyolhatsz.
- Hát ettől nem fogok ellazulni - mosolygott Paola.
Éppen ekkor kopogtak az ajtón. Becsuktam a hálószoba ajtaját, és megnéztem, ki kopog. Henry és Eddie volt. Már be akartam csukni mögöttük az ajtót, amikor csilingelt a lift, és Jimmy meg Hector lépett ki belőle.
- Nagyszerű - mondtam. - Mindenki itt van.



Amikor mindenki bent volt, Hector megkérdezte, hogy van-e valami spéci oka a mai összejövetelünknek.
- Hát - dadogtam - , gondoltam, nem árt egy kis változatosság. Feldobja a dolgokat.
- Biztos sokba került ez a hely - mondta Jimmy.
- Jól mennek most a dolgok - válaszoltam. - Gondoltam, jó célra használom fel a manit.



Leültünk az asztal köré, és kibontottam két új csomag kártyát.
- Kér valaki inni? - kérdeztem osztás közben.
- Persze - kelt fel Henry.
- Maradj csak - mondtam. - Erről már gondoskodtam. - Tapsoltam egyet, és kinyílt a hálószoba ajtaja. Paola lépett be a szobába. Négy pár szem fordult felé, négy áll hullott a padlóra a csodálkozástól. Én meg kiosztottam a lapokat.
- Paola, a vendégeink inni szeretnének - mondtam a lehető legközönyösebb hangon, pedig a szíven vadul kalapált.
- Igen, uram - mondta Paola, és az asztalhoz jött. - Mit szeretnének, uraim? - kérdezte.
Jimmy nem volt félénk, lehet, hogy nagyon is ráérzett a szitura:
- Téged - vágta rá.
- Én az italra gondoltam - mosolygott Paola, és kissé rejtélyesen hozzátette: korán van még a többihez...
- Akkor skót whisky-t jéggel! - válaszolta Jimmy, és a többiek is leadták a rendelést. Kérdően néztek rám, én pedig pókerarcot öltöttem, nehogy túl korán eláruljam magam.



Amikor mindenki megkapta az italát, Paola megkérdezte tőlem:
- És neked mit hozhatok, uram?
- Egy Pinot Grigio, kérek, Paola.
- Örömmel, uram - válaszolta a csajom mosolyogva, és a bárhoz ment. Amikor letette elém a bort, egy ötdolláros zsetont nyújtottam oda neki:
- Van ezen a ruhán zseb?
- Nincs, uram, de megoldom - vette el Paola a zsetont, kigombolt a blúzán két gombot, és bedugta a zsetont a dekoltázsába. A srácok feszülten figyelték, Hector mocorgott is székében. Biztos meg kellett igazítania a lüktető farkát.



Henry gyorsan megnyerte az első két kört. De a játék nem ment olyan élénken, mint máskor. Hosszú szünetekkel figyeltük, hogyan sétál Paola az asztal körül. Amikor Jimmy itala elfogyott, Paola odalépett és lehajolt hozzá, a fülébe súgott valamit, így a mögötte ülők remekül beláthattak a fenekéhez, az előtte ülők pedig a blúzába. Jimmy válaszolt valamit, és Paola visszament a bárhoz, hozott neki egy újabb italt. Ezúttal Jimmy is adott neki borravalót, egy tízdolláros zsetont, amit a csajom megint a dekoltázsába süllyesztett.



Eddie itala is elfogyott, úgyhogy Paola hozott neki még egyet. Eddie már azelőtt kikészítette a zsetont, hogy az ital megérkezett volna.
- Lássuk, hogy ezt hova dugja! - mondta nekünk. Erre én is kíváncsi voltam.
Ezt a zsetont Paola a szoknyája alá, a bugyijába dugta.



Játszottunk még pár kört, de senki sem koncentrált igazán. Amikor megint én osztottam, odaszóltam Paolának, hogy Hector az este folyamán nem igazán volt szerencsés.
- Mi lenne, ha adnál egy csókot a kártyáira? - javasoltam.
- Csak a kártyáira? - kérdezte Paola huncutul.



Osztottam, Paola pedig Hector mögé állt, átkarolta a vállát, és amikor a pasi minden lapot megkapott, a csajom lehajolt, és aprócska csókot nyomott a kártyáira. Közben mintha véletlenül tenné, megérintette Hector ágyékát. A pasi összerezzent, Paola biztos rátapintott az erekciójára.



- Mintha kezdene itt meleg lenni - mondta Henry.
- Igen - mondtam. - Nagyon meleg van. Szerinted is, Paola?
- Igen, uram - felelte Paola. Kihúzta magát, kigombolta a blúzát, és ledobta magáról. - Így máris jobb - mondta.
- Nekem nem - mondta Eddie.
- Akkor hadd segítsek - lépett oda hozzá Paola. Eddie felé fordította a széket. Paola kigombolta a pasi ingét, végignyalta mellbimbóin, és levette róla az inget. Lassan letérdelt elé, egyre lejjebb nyaldosott a hasán, míg az övéhez nem ért. Eddie farka jól láthatóan mutatott a lány szája felé a nadrágon át.



- Még mindig meleged van? - kérdezte Paola. Eddie csak bólintani volt képes. Talán ha levesszük a nadrágodat... - mondta a lány, és kibontotta Eddie övét, lehúzta a sliccét.



Eddie felállt, nadrágja a padlóra csúszott. Merev farka büszkén dudorodott a boxere alatt. Itt volt az igazság pillanata, amit Paola úgy várt, és amire én is vártam: most kiderül, vajon az én kis kurvám odaadja-e magát ezeknek a férfiaknak.
- Hajjajj - mondta Paola, és a pasi erekciójára fonta ujjait. - Hiszen ez csöpög - és végignyalta a makk hegyét, majd édes kis ajkai közé csúsztatta a kemény rudat.
- A mindenit - mondta Jimmy, felállt, és levette a nadrágját. Neki is meredezett a farka. Odaállt Paola arca mellé, és feszülten simogatta a farkát. Paola megfogta a farkát, kiengedte a szájából Eddie szerszámát, és Jimmyt kapta be. Eddie egyszerűen hátralépett, levett magáról mindent, aztán leült a díványra, és lassan simogatta magát, miközben Paolát és Jimmyt figyelte.



Rajtam volt a sor, hogy átvegyem az irányítást. Elfoglaltam az üres széket az asztalnál, és Paola felé fordultam.
- Paola - csattantam fel -, nagyon rossz kislány voltál!
Paola abbahagyta a bólogatást Jimmy farkán. - Gyere ide, hogy megbüntesselek!



Paola vonakodva engedte ki szájából Jimmy lüktető farkát. A makk és Paola ajkai között nyál és előnedv keverékéből álló szál feszült ki egy pillanatra, aztán lehullott. A csajom az ölembe hasalt, felemeltem a szoknyáját, és a fenekére csaptam.
- Egy kurva vagy - mondtam, és megint rácsaptam. Jimmy, Henry és Hector odaültek Eddie mellé a díványra. Meg is feledkeztek egymásról, úgy bámulták Paola vörösödő fenekét. - Egy igazi, mocskos kis kurva - tettem hozzá.
- Tudom, uram - nyögte a lány -, de nem tehetek róla. Annyira szeretem a faszt!
- Ne légy szigorú, haver - mondta Hector. - Csak azért csinálta, mert annyira szereti.



Két ujjamat a csajom csöpögő puncijába döftem.
- Na tessék - kiáltottam fel méltatlankodva, és a srácok felé fordítottam. - Teljesen nedves a pinája! Láttatok már ilyen faszszopó kurvát?
- Köszönöm, uram - mondta Paola Hectornak. - Csak azért tettem, mert annyira szeretem.
- Hallgass, ribanc! - parancsoltam. - Az ilyen faszszopó kurvákkal csak egyféleképpen lehet bánni: úgy, ahogy megérdemlik.
- Tyűha - állt fel Henry, nadrágja alatt jól látható erekcióval. - Hadd büntessem meg - mondta, és elővette hatalmas, vastag farkát. - Gyere ide, ribanc - kiáltotta -, szájba foglak kúrni!



Felsegítettem Paolát, és lehúztam róla a szoknyát. Odatipegett Henryhez, letérdelt előtte, megfogta a pasi hatalmas farkát, de Henry ráparancsolt, hogy fogja meg a bokáját, és hallgasson. Belemarkolt a lány hajába, és a tövig a szájába döfte hatalmas, fekete farkát.
- Faszt akartál? - kérdezte. - Hát itt a fasz!
Kúrni kezdte a csajom száját, aki erősen kapaszkodott bokáiba. A másik három pasi levette a ruháit, és körbeállták a térdelő barátnőmet. Én is mögéálltam, és kibontottam a melltartóját, leengedtem a padlóra.



Henry könyörtelenül kúrta a barátnőm száját. Meglepett, hogy Paola ezt mennyire élvezi: teljesen magába fogadta a faszt, minden lökésnél mélyen a torkára engedte. Gondoltam, felgyorsítom egy kicsit a menetet:
- Egy ilyen ribanc nem érdemel gecit. Csapd ki az arcára!
A többiek is egyetértette:
- Igen, Hank, verd az arcára!
- Ezt érdemli ez a kurva!
- Verd ki, haver, verd ki!



Ez megtette a hatását, Henry kezdett nagyokat nyögni és zihálni.
- Ez az, haver, engedd az arcára! - sürgettem. Egy kis ördögnek éreztem magam, aki démoni terveinek megfelelően irányítja az eseményeket.
- Igen - nyögte Henry -, igen, elélvezek!
Kihúzta a farkát a lány szájából, megcsapkodta vele Paola arcát, aztán marokra kapta:
- Figyeld, ribanc! Figyeld, ahogy spriccolok! - kiáltotta, és egy hosszú csíkot engedett a csajom arcára. Egymás után jöttek belőle a sugarak, a geci végigcsorgott Paola arcán, lecsöppent a mellére.
Henrynek nem volt ideje munkája gyümölcsében gyönyörködni, mert Hector arrébbtolta:
- Én jövök, haver - mondta tömören, és a csajom szájába tömte a farkát. Gyorsan, könyörtelenül mozgott, és tudtam, hogy ettől a kemény szopatástól a csajom már biztos csöpög alul. Letérdeltem, és két ujjamat mélyen belédöftem. Még a szőnyeg is nedves volt alatta, pont, ahogy vártam.
Hector nem bírta olyan sokáig, mint Henry, mert eddig folyamatosan verte a farkát, úgyhogy most kihúzta, és a lány arcára élvezett, spermája összekeveredett Henry hatalmas adagjával.
Most Jimmy lépett előre. Vékony kis ír pasas volt, de neki is elég nagy farka volt, vékony, de majdnem olyan hosszú, mint Henry-é.
- Elengedheted a bokáidat, angyalkám - mondta a pasi. - Kapaszkodj belém!
Felemelte a farkát, és teli golyóit tartotta oda Paolának:
- Tessék, kicsim - mondta -, szopjad a herémet! Annyira tele van, alig várom, hogy rádélvezhessek!



Jimmy körözött a farkával egy kicsit Paola arca körül, aztán lassan beengedte a lány éhes szájába. Fokozatosan tolta egyre beljebb, egészen tövig. A csajom vadul kapaszkodott a pasi fenekébe, és éreztem, hogy pinájának izmai összeszorulnak. Kirántottam belőle az ujjaimat, és benedvesítettem a segglyukát. Miközben Jimmy kúrni kezdte a csajom száját, én a lány fenekébe toltam be egyik ujjamat. Jimmy felnyögött:
- Ez az, kicsim! Szívd ki az összes gecit a faszomból! Már jön is, érzem! Mehet?
- Igen! - sziszegte Paola, mire a srác megint a csajom hajába markolt:
- Akarsz egy újabb adag gecit az arcodra?
- Igen, uram! - nyögte Paola, és én még mélyebben ujjaztam a seggét. Jimmy hevesen verte a farkát, Paola pedig folyamatosan nyögdécselt: - Élvezz rám! Élvezz rám! Élvezz rám!



Jimmy örömmel tette meg. Jó erős spriccadag tört ki belőle, az én kis kurvám pedig boldogan fogadta az arcára.



Eszembe jutott, hogy a csajom térde mostmár biztosan megfájdult:
- Tegyük az asztalra - mondtam, és felsegítettem. Paola boldog szeme mindent elárult. Arcáról csöpögött a sperma. - Szeretlek - súgtam oda neki, miközben hanyatt fektettem az asztalra, fejét lelógatta a szélén. Eddie odalépett. Már nem verte a farkát, félt, hogy túl hamar elélvezne. Paola széttárta karjait, és a szájába húzta a pasast.



- Fejezd be, amit elkezdtél, kislány! - mondta Eddie, és a lány ajkai közé csúsztatta a farkát, egészen a torkára. Megkerültem az asztalt, széttártam a csajom lábát, és csöpögő pinájába nyomtam két ujjamat. Kegyetlenül nedves volt, még egy harmadik ujjam is befért. Miközben mélyen ujjaztam, a hüvelykujjamat a csiklóján tartottam. Eddie folyamatosan kúrta Paola száját, egyre gyorsabban mozgott benne. Paola meg se moccant, a fasz tövig merült a szájába. De nem akartam, hogy ilyen mélyen élvezzen belé, hisz így a csaj semmit sem érezne a geci ízéből. Azt szerettem volna, ha Eddie is a csajom arcára élvez, a többiek adagjára. Szóltam neki, hogy húzza ki, erre Paola pinája is hevesen összerándult, éreztem az ujjaimon, sőt, hevesen nyöszörgött is ott nekem az asztalon. Ekkor Eddie kihúzta a farkát, és masszív adag gecit engedett a lány arcára.



Hector volt az utolsó, már ott is termett. Csak párat lökött Paola szájába, aztán tömött golyóit tolta a szájába, a csajom meg éhesen szopta őket. Én megint hevesen ujjaztam Paolát a jobb kezemmel, ballal pedig a csiklóját kényeztettem. Szerettem volna nagyon megbaszni, de nem a srácok előtt - nem akartam, hogy azt higgyék, a száján kívül mást is megkaphatnak. Így hát csak a kezemmel kényeztettem, miközben ő Hector golyóit szopogatta.



Ekkorra Henry megint kemény lett, ott verte magát előttünk. Remélem, hogy mindegyik pasinak van még egy adagja tartalékban. Jimmy mögémlépett, onnan figyelte, ahogy a csajomat ujjazom, és ő is verni kezdte a farkát. Ekkor Hector hangosan felkiáltott, spermája a lány arcára, mellére és hasára érkezett.



Most rajtam volt a sor. Leemeltem Paolát az asztalról, ruháit aláterítettem, hogy letérdelhessen. Az arcáról sperma csöpögött a testére és alatta a ruhájára. Reméltem, hogy egy kevés a csiklójára is jut, mert azt nagyon szerette. Egyik ujjammal felemeltem az állát. Letöröltettem vele az arcáról a geci nagy részét.



- Te kis ribanc - mondtam neki lágyan. - Ugye ezt érdemelted?
A lány csak bólintott, nem tudott megszólalni. Belemarkoltam a hajába, és a farkamra húztam jól bejáratott száját. Az én kis faszszopó kurvám száját. Alig vártam, hogy kettesben maradjunk, de most teljesítenem kellett házigazdai kötelességemet, és szájba kellett kúrjam a csajomat, ahogy a többiek is.



- Gyertek, srácok! - kiáltottam. - Verjétek még egyszer erre a kurvára! Igényli a gecit!
Paola már alig tartotta magát, karjaival a csípőmre akaszkodott, miközben én a száját kúrtam. Micsoda kis ribanc! Éreztem, hogy mindjárt eldurranok. A srácok körbevették Paolát, és őrülten verték kemény farkukat, miközben én a száját dugtam.



Henry volt az első, ez az adagja is szép nagy sugarakban érkezett a csajom arcára. A látványtól én is elélveztem, Paola szájába. Ezután Jimmy következett, majd Hector, mindketten artikulálatlan kiáltásokkal engedték gecijüket Paola remegő arcára. Eddie volt az utolsó, lendületes mozdulatokkal verte ki farkát Paolára.



Aztán szépen lassan mindenki eltűnt. Kettesben maradtam Paolával. Arcát vastagon fedte a sperma. A fürdőszobába mentem, elindítottam a zuhanyt, aztán besegítettem Paolát, és lemosdattam. Teljesen készen volt.
- Boldog vagy? - kérdeztem.
- Nagyon - mosolygott ördögien. - Egy igazi kis kurva voltam.
- Az biztos - vágtam rá. - Az én kis kurvám.

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Andreas69 ·
Nem szeretem az arcra élvezést. Sokkal jobb, ha mindent a szájába kap, és lenyeli az utolsó cseppig. (Szerintem.)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: