Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Osztálytalálkozó

Meglehetősen kiegyensúlyozott házasságban élünk férjemmel, és lányommal egy kisvárosban, a Balatontól nem messze. Férjemmel kiegyensúlyozott kapcsolatban élünk néhány éve. Igen sajnos csak néhány éve mert házasságunk elején elég sok vitán szócsatán estünk át, ami leginkább féltékenységéből adódott. Rengetegszer a fejemhez vágta az ő előtte lévő kapcsolataimat, rengeteget sírtam e-miatt. Aztán úgy tűnik a szeretetünk győzött, együtt maradtunk, viszont a kettőnk közötti szexuális kapcsolat sajnos maradt a régi. Sokat agyalok és agyaltam azon, vajon miért nem akar velem lenni, talán ennyire csúnya lennék? Bár az ismerőseink helyes vagány fiatal nőnek tartanak, és fiatalosnak, az alkatom miatt. 168/55 vagyok, néhány ember szerint kicsit vékony.

Szóval nem tudtam és tudom felfogni miért nem válunk el, ha ekkora a különbség köztünk. Mindenesetre kifelé maximálisan tökéletes házasságot mutatunk, senki el sem hinné, hogy ilyen kapcsolatban is lehetnek gondok. Sokszor beszéltünk róla, megpróbáltuk rendbetenni a kapcsolatunkat, volt kétszer is hogy elmentünk az erotika kiállításra. Vettünk is ezt-azt, elékezdtük közösen használni, de csak néhány napig tartott. Sajnos van hogy hosszú hónapokig nem vagyunk együtt, ha együtt vagyunk, ő csak engem juttat el a csúcsra orálisan, és utána leáll, abbahagyja, és nem engedi hogy viszonozzam. Pedig nagyon szeretem a férjemet, nagyon kívánom is, és szeretem ha foglalkozik velem, és imádom én is kényeztetni őt. Ezek után talán valamennyire természetes /vagy csak én lehetek beteg?/ hogy szeretem ha megnéznek, ha látom hogy a férfiaknak megakad a szeme rajtam, ha udvarolnak, ha kedveskednek vagy flörtölnek velem. Persze tetszik /talán mint a legtöbb nőnek/ ha észreveszem hogy fel lehet csigázni a férfiakat, esetleg kicsit lehet tetézni is, persze nem feltűnően és kirívóan, csak spontán. Bár csak ez az egy esetem volt hogy megcsaltam a férjem amit most le szeretnék írni, a huncutságra elég kapós vagyok.

Történt tavaly májusban, hogy érettségi találkozóra mentünk a szakközép iskolába, ahol végeztem. Nincs messze talán 50km-re innét kisvárosunktól. Mivel férjem vállalkozó /viszont baromi sokat dolgozik sokszor napokig vidékezik is /, van egy komolyabb autónk, avval mentünk a találkozóra. Néhányan megis jegyezték hogy „milyen jól megy neked!”. Szóval beszélgettünk, vacsora után táncoltunk, és persze telefonszám és email címeket is cseréltünk, és megnézegettük egymás fényképeit is gyerekekről családról stb. Találkozó után 3-4 nappal, kaptam egy emailt. Fogalmam sem volt ki lehet, csak mikor elolvastam. Az egyik fiú volt régi osztályunkból akt nevezzünk Tominak / csak két fiú járt velünk, mivel egészségügyis osztályunk volt /, és írta hogy jó lenne, ha tartanánk a kapcsolatot, úgyis csak ritkán találkozunk, legalább levélben értekezzünk. Rászántam magam, és a kapott címeket beírtam a gépbe, nehogy elkallódjanak, és 1-2 hét alatt jó néhány levelet váltottunk is mindenkivel. Ez a levelezgetés egyébként a mai napig is tart.

Szerveztünk egy összejövetelt is, a nyaralónkban, amit mindenki támogatott. A férjemnek persze nem volt ellene kifogása, szeret bulizni, szeret szórakozni. Összejöttünk, persze jó néhányan nem tudtak eljönni, kb. 60%-os volt az arány. Főzőcskéztünk, természetesen szabadtűzön, babgulyás volt az ebéd, este pedig szalonna-kolbászsütés. Jókat beszélgetünk, egész nap együtt voltunk, mint anno, jól éreztük magunkat.
Feltűnt hogy Tomi szinte alig veszi le a szemét rólam, kedvesen mosolyog, és mindenben segíteni akart nekem /mivel én játszottam a háziasszony szerepét /. Kezdett kicsit izgatni a dolog mikor a konyhában mosogattam, ő pedig hordta be a tányérokat, hogy kicsit incselkedek vele, hiszen abban semmi rossz nincs. Mivel elég fülledt meleg nyári nap volt, mindenki csak fürdőruhában és pólóban volt, én is pólóban és egy rövidnadrágban, ami alatt csak egy csöppnyi tanga volt. Mikor a mosogatással végeztem, gondoltam húzok én is fürdőruhát. Bevonultam a szobába, hogy átöltözzek, mikor már csak a bugyi volt rajtam, jött a szikra, hogy a fürdőruha nem is olyan izgi talán, mint a bugyi. A fürdőruha felsőt felvettem, az alsót nem, hanem visszahúztam a rövidnadrágot. Kimentem a társasághoz az udvarra, és a leültem a férjem mellé. A férjem másik oldalán ült Tomi, és éreztem, hogy tekintetét sűrűn rajtam legelteti. Aztán hogy leplezzem szándékomat, odahajoltam a férjemhez mintha valami fontosat mondanék neki, és megkérdeztem hogy elég lesz-e a kenyér az esti sütéshez. Persze ezzel csak leplezni akartam / ami sikerült is /, hogy kicsit a székemet feléjük fordítsam, majd határozottan visszaültem, és egy kicsit széttett lábakkal feltettem férjem székére az egyik lábamat.

Láttam Tomi sóvárgó tekintetét, ahogy rövidnadrágom szára mellett rálátása nyílt szűk fehér tangám szélére. Közben természetesen beszélgettünk, mintha én nem is sejtenék semmit / játszottam a szerény ártatlant /, pedig közben igazából már engem is izgatott hogy figyel, szinte simogatta bőrömet a tekintete. Nagyon beindultam, egy-kért gondolat rögtön átfutott az agyamon, mondanom sem kell. Néha sikerült elkapnom a tekintetét, rámkacsintott, és vissza vitte tekintetét a melleimre, ami már eléggé bizsergett addig is. Kis várakozás után magamra néztem én is, mikor megállapítottam, nem csoda hogy figyel, hiszen bimbóim már majdnem kiszúrták a pólómat. Gyorsan felpattantam, és mondtam a férjemnek, hogy kellene szelni lassan a szalonnát, a kolbászt, és még hagymát is kell sózni, miközben megindultam a WC felé. Alig vártam hogy beérjek, kedvet éreztem hogy masztizzak gyorsan, de féltem hátha lebukok, és különben is itt a férjem is, és bárki rámnyithat. Éreztem a melleim mennyire bizseregnek, kicsit megsimogattam őket, és finoman meggyúrtam a bimbóimat. Annyira megkívántam, hogy kicsit benyúltam a bugyimba, nagyon akartam hogy legalább kicsit megsimizhessem puncimat.

A bugyim már szinte teljesen el volt ázva, szűk pántját félrehúztam, és simogatni kezdtem az ajkait, amik már nagyon nedvesen és duzzadtan várták a kényeztetést. A mutató és gyűrűs ujjaimmal kicsit széthóztam őket, és középső ujjammal a kisajkakat kezdtem simizni, mikor kicsit hozzáértem ritkamódon megduzzadt csiklómhoz, és felszisszentem. Ekkor „úristen mit csinálok még meghallják!” kicsit erőt vettem magamon, és kézmosás után a szobában felvettem a fürdőruhát, gondolva még mielőtt a rövidnadrágon is meg nem jelennek a foltok. Kis nevetgélés után nekiálltunk készülődni a sütéshez, a férjem a tűzzel babrált, én pedig a konyhába igyekeztem tányérakért, szalonna kolbász , és persze hagyma tisztítás, ahova néhány másodperc után követett Tomi is. Kicsit kedveskedve dicsért, hogy milyen csinos formás nő lettem, hogy mennyire tetszek neki, és hogy mennyire irigyli a férjemet, mire bennem megint motoszkálni kezdett valami. Persze ez nagyok hízelgett a lelkemnek, a férjem sosem mondott nekem ilyen szépeket. Megkértem hogy vegye elő a szekrényből a tányérokat, mutattam hogy melyik szekrényből. Persze egyből segített, megfogta a derekamat, kicsit félrehúzott, hogy jobban hozzáférjen a szekrényhez, és a kezeit lassan lágyan, nagyon finoman leeresztette a csípőmre.

Egy pillanatra megmerevedtem, ő hozzám lépett hátulról, éreztem a testét magamhoz simulva, és éreztem fenekemen a keménységét. A fülembe súgva megkérdezte hogy hány darabot vegyen ki, mindenki eszik-e? Ahogy megéreztem a fülemen arcomon és a nyakamon forró leheletét, ismét el kezdtem bizseregni. Odafordítottam a fejem, mivel közel állt már a számon is éreztem forró leheletét, és a szájára pillantva nagyon kívántam, azt hittem megőrülök. Mondtam, hogy vegye elő, amit talál, mert a hagymának is kellenek tányérok. Abban a pillanatban, hogy kimondtam, forró lüktető ajkait az ajkaimhoz nyomta, nagyon lágyan csókolni kezdett, és ajkaimat izgatóan nyelvével körbenyalta. Azt hittem most végem, rögtön ráugrok és….. Nagyon izgató volt, ahogy csinálta, és pillanatok alatt megint elöntött a nedvesség. Majd félrehúzódtam és kértem, hogy ne tegye ezt, bárki bejöhet, és a férjem is itt van nem szabad ezt tennünk. Elnézést kért, én befutottam a szobába, és gyorsan papírzsebkendővel áttöröltem magam mielőtt átáznék. Ezután sütöttünk, de már nem mertem vele incselkedni, nem akartam elveszíteni a fejem, kicsit visszafogtam magam, ami az este folyamán néha elég nehezemre esett.
Lassan jött a búcsúzkodás, mindenki indult haza, kettesben maradtunk a férjemmel. Mosogatás, rendrakás, és a többi szörnyűség ami ilyenkor ott marad az asszonyok nyakán. Zuhanyzás után alig vártuk hogy beessünk az ágyba, nagyon fáradtak voltunk. Odabújtam a férjemhez, simogatni kezdtem, remélve hogy talán szexxel zárjuk a napot, de ő 1-2 perc alatt elaludt. Míg el nem aludtam, egyfolytában Tomi járt a fejemben, nagyon izgatott lettem, de nem mertem kimenni hátha felébred a férjem, mellette pedig nem akartam maszturbálni, elaludtam.

Reggel zörgésre ébredtem, a férjem öltözött hogy gondolta míg én felkelek elmegy kenyérért. Mondtam neki, hogy az este elég sokat ittak, ne üljön autóba, hagyja majd eszünk valamit, tele vagyunk maradékokkal tegnapról. Mondta, hogy nem akar autóba ülni, inkább elsétál, fáj a feje biztosan az italtól, kiszellőzteti a fejét. Mikor kiment hallottam hogy kulcsra zárta az ajtót / mindig bezárja ha ágyban vagyok /. Kimentem WC-re, visszamentem a szobába, nem volt semmihez sem kedvem, visszabújtam az ágyba. Átfutott az agyamon a tegnapi nap, Tomi tekintete, és hogy engem is mennyire izgatott hogy felizgattam. Megint elindult bennem valami. Eszembe jutott hogy a WC-ben mit éreztem, eszembe jutott a csókja, és hogy mennyire kemény volt, amikor mögém lépett.

Arra lettem figyelmes, hogy a melleim körül simogatom magam, és megint bizsergek. Imádtam ezt az érzést, nagyon kellemes volt, nagyon szeretem, ha ez az érzés sokáig tart. Gondoltam most ráérek, a férjemnek legalább egy óra, míg visszaér a boltból, mivel legalább 3km-re van tőlünk. Simogattam magam, a hasam és a melleim körül, már szinte lüktetve bizseregtek a melleim, mikor lassan simogatni kezdtem őket. Simogattam közben a szeméremdombomon meghagyott néhány szál rövidre vágott szőrt. Felváltva simogattam a melleimet, majd combjaimat szétnyitva, másik kezemmel combom belsőjét simogattam, egész a fenekemig. A fenekemet is simogatva fedeztem fel, hogy annyira nedves vagyok, hogy már ott folyik a puncimból a kéjnedv. Kicsit összezártam a combjaimat, majd újra szét, hallatszott egy kis halk cuppanás, annyira átázta. Mindkét kezemmel visszatértem melleimhez, és már nem csak simogattam, hanem finoman gyúrogattam is őket. Azt hittem elájulok annyira jó érzés volt, pláne mikor kicsit gyengéden csipkedtem a bimbóimat.

Két kezemet a hasamon leengedtem a csípőmig, és a csípőmet kicsit megemelve oldalról simogatni akartam a fenekem, de már nem volt hozzá elég türelmem, megmarkoltam őket, és finoman széthúztam annyira, hogy a puncim is szétnyíljon, és vártam hogy kapjak valami keményet a puncimba, pedig tudtam, hogy egyedül vagyok. Úgy éreztem, nem bírom tovább, és két kézzel egyszerre a nagyajkaimat masszíroztam, az egyikkel széthúztam őket, a másikkal körözni kezdtem a csiklómon. Hát a hatás nem maradt el, szinte 3-4 másodperc alatt megremegtem, halk nyöszörgéssel elélveztem. Csak feküdtem és simogattam magam. Talán percekig simogattam a puncim környékét, mikor éreztem, hogy megint nagyon szeretnék élvezni. Ránéztem az órára, és sajnos féltem hogy beállít a férjem, vagyis sietnem kell. Rátértem egyik kezemmel a melleimre, örömmel éreztem, hogy bimbóim megint a mennyezetet kémlelik, másik kezemmel puncimat kényeztettem. Bedugtam két ujjamat, lassan ki-be húzogattam, míg azt nem éreztem, hogy nem bírom tovább. Kihúztam az ujjaimat, és a csiklómat két ujjal masszírozgatva vártam az orgazmust. Aztán csípőmet és a hasamat felváltva emelgetve, kicsit hangosabb sóhajokkal, egész testem remegésével jött a következő ostrom, ami lassabban jött, de erőteljesebb volt, és sokkal tovább tartott.

Aztán kicsit még simogatva magam az órára néztem, és mintha semmi sem történt volna kipattantam az ágyból, beágyaztam, és zuhanyozni mentem, mikor hallottam a kulcsot a zárban. Megjött a férjem, és kérdezte hogy visszaaludtam-e, hát kénytelen voltam igennel válaszolni, hiszen még csak a zuhanyozásnál tartottam.
Minden teljesen természetesen történt további napjaink illetve heteink vagy életünk során, amíg két hónap elteltével olyan e-mailt nem kaptam Tomitól, hogy jön ide dolgozni valamelyik nap, illetve egyenlőre csak egyeztetni, mivel pályáztak egy munkát.
Azt szeretném, ha ezt egy új történetben írnám le, remélem hamarosan.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Dhomen ·
Jó történet, tetszik, 7, 7, 8.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: