Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Orsi, a Csöpp és az átváltozás - 3. rész

A fal felénél jártak, mikor lehullt a sötétség. Ádám haladt alul, hogy amennyiben Orsi elvesztené az egyensúlyát, akkor ne essen le a földre. Bár tudták, így is nagy az esélye, hogy esetleg nem sokat tud segíteni az alant-haladás, de mint kiderült, Csöpp hernyónk most jól bírta az ereszkedést és a lovagiasságra se volt szükség. Egy méterre a padlótól, a világosabb hernyó (ez így holdfényben nem nagyon látszott), suttogva odaszólt mászó-társának:
- Szerintem ne menjünk lejjebb, úgy tudom éjszaka veszélyes a földszinten tartózkodni. – hangjában a meggyőződés és az aggály csendült, mire a feljebb tartózkodó hernyó bólogatva mondta, hogy „Okitoki”. Azzal egymás mellé húzódtak és a jóéjtpuszik után nyugovóra tértek.

A másnap korán kezdődött. Orsi ébredt fel hamarabb és barátjára nézve egyből elkuncogta magát és ugyanakkor nagyon édesnek találta hálótársát. Ádámnak csurgott a nyála. Mikor meghallotta a kuncogást felébredt és partnerére nézett, majd megérezte, hogy még most is folyik a nyála. Megpróbálta felszürcsölni az épp himbálózó nyáladagot, de nem jött össze, mert az nagyon hosszú volt. Csöpp hősnőnk az erőlködést látva egy darabig visszafojtotta a nevetését, de mikor Ádám már köpni se tudott, akkor nem bírta tovább és kitört belőle a hangos kacaj. A kicsivel nagyobb hernyót persze bokáig elöntötte a pír és akkor nyitott szájjal és bárgyú arccal rámosolygott Orsira, aki most már abszolút fennhangon röhögött.
Ám ekkor valami mélyről jövő morgás mindkettejük arcáról lehervasztotta a mosolyt. Orsi lenézett a hasára és mikor felnézett, már rajta volt a sor, pironkodásban. Ádám egyből jött az ötlettel:

- Menjünk együnk, a hangulat már megvan hozzá. – mondta, s puszit nyomott Orsi buksijára, aki ettől a vörösnek egy még mélyebb árnyalatát vette fel és picit bólintott.
Lemásztak mindketten és a füvön át elértek a fa törzséhez. Ádám, a csöppet kisebb barátnőjét küldte előre, hogy ő hátulról megfoghassa, ha esetleg visszazuhanna. Alig másztak nyolc centit mikor A sötétebb bőrű Orsi fülét egy messzi kiáltás ütötte meg.
- Leeseeeeeeee… - kiáltotta valószínűleg Ádám, aki ekkor már nem volt a lányhernyó mögött. Hősnőnk kémlelte a nyolc centire fekvő mélységet és mikor meglátta hősünket, nagyot sóhajtott megkönnyebbülésében.
- Jól vagyok, menj csak, ha biztos vagy a dolgodban, majd utolérlek. – kiáltotta fel a fa lombkoronája felé, ugyanis ekkor már annyira fényesen csillogott a nap az égbolton, hogy Ádám nem látta a fent araszoló barátnőjét. Orsi viszont megvárta és mikor már odaért hozzá kalandtársa, megpuszilta és ismét együtt folytatták az útjukat.

A fa alsó ága már csak pár centire volt. Hős-hernyónőnk épp ugyanazon az úton haladt, amin tegnap, de most barátjának köszönhetően nem ingott meg. Együtt felértek az ágra és Orsi már indult is a legközelebbi egészséges falevélhez. Ádám feljebb mászott volna még, de hagyta, hogy Orsi mondja meg, hogy hol töltik el utolsó hernyós óráikat.
Mire mindketten jóllaktak, már lenyugvóban volt a nap. Kínos csend következett, majd:
- Annyira örülök, hogy megismertelek. – mondták egyszerre, mire mindketten elmosolyodtak és végül Ádám tette meg az első lépést. Orsi mellé érve megcsókolta őt, amit Orsi viszonzott. A finom és hosszú érintés után csendesen lelógatták magukat a fán és elköszöntek egymástól egy időre. Begubózódtak.

Négy hét múlva aztán, Ádám törte ki elsőként gubóját (a fiók hamarabb érnek) és hamar széthajtotta a szárnyait. Mire végzett vele, Orsi is kitört páncéljából és gyönyörű színpompás színekkel tarkított szárnyai szépen lassan kibontakoztak a szürkületben. Még pár óráig pihegtek és gyűjtötték erejüket, mikor úgy döntöttek, itt az ideje. Repüljenek.
Majd messzire szálltak, a naplemente fényében, egymás mellett cikázva és boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Itt a vége, repülj el véle.
Hasonló történetek
4453
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
3907
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
További hozzászólások »
dx__xb ·
Azt hittem, lesz valami slussz poén, pl
"A két kis csöpp hernyócska lassan araszolt egyre feljebb és feljebb, amikor különös hangot hallottak.
-Mi lehet az? -kérdezte Orsi, a csöppet csöppebb, igencsak csöpp, ám mégsem annyira, mint ő társát. Ám hirtelen fülsíketítő vijjogást hallottak, és HUSS! hirtelen feltűnt egy rigó és HAMM! bekapta őket. Itt a végük, fuss el vélük."
:) Höhö, ezzel kéne foglalkoznom.

Csanasz ·
Köszönöm a sok-sok dícséretet, remélem Orsinak is tetszeni fog a történet (ma, holnap és holnapután olvassa majd el, mert így adom oda neki). Van még egy ilyen állatkás történetem, a nevemre kattintva gyorsabban megtaláljátok.. Még egyszer köszönöm, szívesen írok még mesét.. majd.. :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: