Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

One way, or another

I am feeling your face in the dark
I am hearing you breathe in the dark
I am tasting your lips in the dark
I am holding you close in the dark.

Lustán elfeküdtünk a hatalmas, kétszemélyes franciaágyon. Fejemet sápadt mellkasán nyugtattam, és hallgattam szívének egyre egyenletesebben, megnyugtatóan dobogó hangját. Óvatosan felsóhajtok, ahogy egy kicsit közelebb húz magához és megérzem hívogató illatát, amely mindig egy érett, piros almára emlékeztet. Elmosolyodik… milyen ritkán teszi ezt, és akkor is csak egy-két embert gyönyörködtet meg vele. A legtöbbször gondosan elrejti arcát a sötét hajból rögtönzött szemellenző mögé. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy azok között lehetek, akiket közelebb enged magához… de hogy ilyen közel?
Elmosolyodok én is, ahogy felrémlik előttem az első eset, amikor ugyanígy feküdtünk. Egy őrült szabadtéri koncert után, amelyet egy tűzforró nyári nap előzött meg, sátor híján a fesztivál helyszínéül szolgáló park egyik hatalmas fája alatt terveztük eltölteni az éjszakát. Nem is sejtettük, hogy az éjszaka közepén ilyen hideg tud lenni, annak ellenére, hogy nyár van. Mindenesetre leterítettük a plédet, amit magunkkal hoztunk, és fáradtan elterültünk rajt, mint két zsák, és röhögtünk magunkon. De a hideg miatt csak nem tudtunk elaludni. Mind ketten forgolódtunk, hátha úgy kényelemesebb, de nem igazán jártunk sikerrel. Aztán ez egyik próbálkozás alkalmával véletlenül úgy helyezkedtünk el, hogy egymás felé néztünk, és mivel nekem nagyobb volt a lendületem, egyenesen hozzácsapódtam úgy, hogy a fejem a vállán landolt. Felpattant a szemem, de az övé már nyitva volt és közben annyit suttogott maga elé, hogy bocsi.

- Én bocsi…- de akkor egy hirtelen felismerés következett. – Te, Kristóf… olyan jó meleg vagy…- abban a percben nem tudta mire vélni, amit mondtam, én meg közben rájöttem, hogy kicsit félreérthetően fogalmaztam.
- Tudod mit…? Te is!
- Mi lenne, ha…
- Maradjunk így! – kérte, mire közelebb húztuk magunkat egymáshoz. Most már nem fáztam annyira, de így sem jött álom a szememre. Akkor hallottam először szívdobogásának andalító ritmusát, és lélegzetvételének minden rezgését. Egy óvatlan pillanatban állával megérintette a bőrt az arcomon, miközben a haja is össze-vissza csiklandozott. Meglepett, milyen könnyű és selymes.
- Kristóf… vidd innen a hajad! – de nem érkezett válasz, neki biztos sikerült már elaludnia. Kicsit fölemelkedtem, és kisöpörtem a szanaszét álló, fényes hajszálakat az arcából. Érintésemre felriadt, és reflexszerűen a csuklóm után nyúlt és elkapta.
- Zoli, mit csinálsz? – kérdezte, de nem hitetlenkedve vagy megrovóan, inkább kedvesen és érdeklődően.
- Öhm, semmit – feleltem most már zavartan, mert még mindig túl közel voltunk egymáshoz. Szinte rajta feküdtem, egész testem ránehezkedett és hozzásimult, arcunkat pedig centik választották el egymástól. A sötétben szinte világító és akkor égkék színűnek látszó szemeivel kíváncsian fürkészte arcomat, választ keresve valami általam is ismeretlen kérdésre. Sajnos válasz helyett egy másik kétkedő és leblokkolt arcot kapott csupán.

Nem emlékszem, hogy ajkunk mikor vagy hogyan találkozott először. Talán amikor lemondóan behunyva a szemem újra az elalvással próbálkoztam volna - elfelejtve, hogy följebb vagyok, mint az imént - óvatlanul lehajtottam a fejem. Annyi maradt meg, hogy miután percekig kóstolgattuk egymást, sem húzódtunk vissza. A másikon felbátorodva próbálgattunk egyre merészebb dolgokat, míg arra eszméltem, hogy nyelvünk követelőzően és vágyakozva a másik szájában kergeti egymást, szinte biztatva azt, nehogy egy pillanatra is szét kelljen válni. Miután már egyikünk sem kapott levegőt, nagy nehezen elengedtük egymást.
- Úristen! – ennyit bírtam kinyögni, de semmi rosszat nem éreztem, mindez valami új és érdekes dolognak tűnt, amit feltétlenül ki kell próbálni, mert úgy tűnik, hogy nagyon jó. – Mondd, mit művelünk? Volt valami abba az akciós sörben, vagy mi? – ő csak felhúzta az egyik szemöldökét, és amennyire lehetett, megrántotta a vállát.
- Nem mindegy? – felelte. - Jó, és kész – mintha csak felszólítás lett volna, hogy akkor miért ne csináljuk? Ez volt talán a legkisebb az összes hülyeség közül, amit együtt véghezvittünk…

Azóta, ha összeülünk kettesben zenélni, vagy csak átbeszélni valami leckét, sokszor ugyanúgy, ugyanitt kötünk ki. Mint ahogy most is.
Képtelen vagyok megmagyarázni, hogy miért, őbelőle meg végképp lehetetlenség kiszedni bármit is. De látom rajt, hogy neki is jólesik, és végre van egy alkalom, amikor felszabadulhat. Azt mondják, én állok a legközelebb hozzá, mégis vannak dolgok, amikről még nekem sem beszél szívesen. Vagy egyáltalán nem is említi. Ekkor hirtelen eszembe jutott valami, és úgy éreztem vigyorognom kell.
- Te, Kristóf… mi van azzal a csajjal a B-ből? – álmosan fölemelte a fejét, és a plafont bámulva válaszolt.
- Milyen csaj? Milyen B-ből? – de akkor leesik neki – Ja, hogy az! Múltkor lekoptattam.
- Nem vagy normális…! – mondjuk én sem mondhatom magam igazán komplettnek, ha csajokról beszélek neki ilyen helyzetben…
- Próbáltam én ezt valaha is megkérdőjelezni? – fordult felém, és mielőtt szabadulhattam volna éhesen lecsapott az ajkaimra, kitörölve minden értelmes és értelmetlennek tűnő gondolatot is a fejemből.

„I’d like to see how the walls around your heart will fall apart”

~ vége ~
Hozzászólások
További hozzászólások »
holi111 ·
Régi és csendes olvasója vagyok az oldalnak, de muszáj megszólalnom.
Minden napra tartogatsz valamit, amitől elkap a röhögő görcs.Én többet biztos, hogy nem olvasom a szánalmas firkálmányaidat.

:flushed:
succubus ·
Csatlakoznék holi111-hez. Ezentúl minden nap így lesz? :sleeping:
Sztrájk ·
Magam nem vagyok önkínzó hajlamú. Ha nem tetszik, nem olvasom végig.

tangácska ·
Ezeregy éjszaka meséi....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: