Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ő 2

Elmerülve a simogatásban és keze finom játékában újra vágyat gerjeszt bennem, a pillanat jár a fejemben, mikor belém hatol, s látom a szemében a tüzes szenvedélyt...
Mellette feküdve csukott szemmel a farkát kezdem simogatni, érzem a finom bőrt, kicsit hátrahúzom, majd elengedem, érzem, ahogy pillanatról pillanatra növekszik, ahogy egyre nagyobb és keményebb, ahogy lassan kibontakozik, s már belemerül a játékba...
Óvatosan húzom a bőrt fel és le, néha ujjammal érintve a hegyét, néha pedig megállva a tövénél pár pillanatra, s megszorítva folytatom.
A térdére ülök, s előrehajolok, a nyelvem hegyével picit megnyalom a hegyét, aztán teljes bedobással kezdem szopni, mint aki soha nem akarja abbahagyni, s ugyanúgy élvezem ahogyan ő.

Imádom látni az arcán a feszültséget, teljesen beindít, nedves vagyok, s szinte lüktetek, miközben őt kényeztetem, a térdéhez nyomom a csiklómat s csúszom közben le és fel, egyre erősebben, követelve az élvezetet.
De nem bírom tovább a feszültséget, feljebb kúszom s óvatosan alig észrevehetően a hüvelyemhez igazítom a farka hegyét, de még nem ülök bele, ki akarok élvezni minden pillanatot, csak óvatosan 1-2 mm-t mozogva húzom a dolgot, de ő nem hagyja magát, a csípőmre teszi a kezét, mámoros félig elalélt tekintettel néz rám s húzna magára, hatolna belém egy pillanat alatt.

Megállok és szinte igent mondva a szememmel nézem az arcát, a tekintetét, óvatosan kezdek belemerülni a kemény mindent kitöltő farkába. Érzem, ahogy lassan halad egyre beljebb, mélyet sóhajt mikor már teljes valójában körülölelem, mindkettőnk világát a megkönnyebbülés, az izgalom, a vadság, a szenvedély tölti ki, s ezzel a hévvel és vággyal kezdek el lovagolni rajta, előrehajolva csókolom közben, a mellem a mellkasát érinti, bőrünk finoman összeér, s kapaszkodunk egymásba mint aki soha nem akar szabadulni a másik karjából.

Szinte egybeolvadunk, kitölt az érzés a régóta várt élvezet érzése, ahogy ki-be jár bennem, ahogy hátrahajolva a g-pontomat ingerli száguldok egyre hevesebben és gyorsabban követelem magamba, be egészen tövig, érezni akarom hogy az enyém, vele akarok elélvezni lüktetni, látni ahogy hevesen kívánja minden porcikámat. Oldalra fordulunk aztán át a misszionárius pózba, most ő irányít, vad és heves gyors mozdulatokkal halad a csúcs felé, én pedig csak hagyom, hogy irányítson, hogy ő diktálja a tempót. Egyre inkább érzem rajta, hogy már nem ő uralja a mozdulatait, az ösztön hajtja, vad és mély szenvedély, élvez-élvez minden mozdulatot, kitölti a testét az érzés, halad a csúcs felé szorosan markolom a fenekét, s húzom magamba már én is egyre erőszakosabban s hevesebben. Hirtelen elönt a forróság, izzadtan és pihegve nyögök fel hangosan, a lélegzetem, sőt a szívverésem is kihagy, a hüvelyem lüktet, s ritmusosan összeszorítom a farkát, ami neki is elég ahhoz, hogy olyan intenzíven és hosszan élvezzen el mint talán eddig soha életében.

Érzem, ahogy belül elönt a forró nedve, ahogyan szinte mindene megfeszül s kielégülten borul a felsőtestemre. Együtt pihegünk és úszunk a kimerültség, az élvezet az együttlét bódító laza érzésében, így maradunk percekig, azt sem akarom, hogy kihúzza, bár már nem kemény de finom az érzés, hogy magamban tudhatom. Csukott szemmel ő rám borulva lágyan végigsimítom a hátán a gerincét, majd elérek a fenekéig, amit óvatosan, de annál határozottabban markolok meg, s közben a combommal magamhoz szorítom a derekát. Válaszul megcsókol mindezt olyan átéléssel és gyengéden, hogy azzal újra felkeltse az érdeklődésemet, s némi aktivitást csikarjon ki belőlem egy ilyen kimerítő s fergeteges orgazmus után.

Egyszerűen telhetetlen, rég nem volt része ilyen élményben s vágyik rá, újra és újra még akkor is, ha a teste nem készült fel rá. Finoman óvatosan kihúzza belőlem de a vége előtt megáll pár másodpercre mely valamiért forrósággal tölt el, talán a tudat, hogy újra megkaphatom. Mellém heveredik, a mellettünk lévő takaróval betakar, s alá bújik ő is, hiszen kiizzadva mozdulatlanul fekszünk, s lassan kezdünk mindketten fázni. Egymás felé fordulva ölelkezünk össze, s csókolózunk percekig, kényeztetjük egymást, a szájat, az arcot, az orrot, a homlokot, a tarkót, a nyakat...

Kellemes finom érzések kerítenek hatalmukba, átjárják a testemet és a lelkemet. Egyszer csak végeszakad a csókoknak, simogatásoknak s hirtelen feláll, kimegy a szobából a fürdőbe. Mindezt olyan gyorsasággal és hirtelen, hogy fel sem eszmélek, nemhogy megkérdezzem hová megy. Hallom, ahogy a fürdőben kotorászik, a zajokból próbálom kitalálni, vajon mire készül, de hiába. Abban biztos vagyok, hogy vizet engedett, s csak reménykedem benne, hogy most egy kellemes fürdő következik, tudja, hogy imádom. Majd pár perc múlva visszajön, s beteker a plédbe, mely alatt eddig feküdtünk s kivezet a fürdőig. A sejtésem helyesnek bizonyult, egy nagy kád finom meleg habos vízzel várt, a kád körül pedig 3-4 gyertyával teremtve meg a megfelelő hangulatot.

Folyt. köv. (Ő 3)
Hozzászólások
További hozzászólások »
KicsiPiroska ·
Nagyon tetszett, ez és az előző rész is. :innocent:

ordogXL ·
Legy szi' Nicole, ha lesz egy kis idod, mondd el, hogy lett o-bol, marmint az elso o tortenetbol... egy ilyen izgalamas es gyenged egyuttlet... Menten meghuzom a kezifeket!!! Lemaradtam en valamirol?
Ugy tunik :smile:
Igy jar, aki lassu, es almos nappal :smile:
Tovabbi sok sikert, hatha eszreveszem elobb en is a harmadik epizodot :smile: :innocent:
ordogXL ·
Bocsi, azt hiszem eltévedtem picit!!!! :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: