Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Noemí III. rész 10 fejezet

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek legfeljebb csak utalás szintjén jelennek meg benne, a történetet át és átszövi a nők közötti szerelmi viszony. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be, és ne olvassa tovább a történetet.
Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Beküldve: 2012. április 21.
****************************************
Noemí már a negyedik italát hajtotta fel. A feje kezdett elnehezedni. Melanie vele szemben ült az asztal túloldalán, és mereven bámulta őt.
– Noemí! Mond el! Mi bánt? Kérlek – könyörgött, már vagy ezredszer, próbálta visszatartani a könnyeit, amelyek a fájdalom miatt ki akartak törni, hogy így kell látnia a nőt.
Noemí csak a kezében tartott poharat bámulta. A szája mozgott, de semmilyen hang nem jött ki rajta. Melanie az elmúlt órában már a csillagokat is leimádkozta az égről, hogy szólaljon meg végre. Sikertelenül. Szerencséjére nem volt sok vendége, úgyhogy a nő mellett tudott maradni. Megkönnyebbülve nézett fel, amikor megérkezett a három órás váltás, és közel hajolva suttogta oda Noemínek: – Gyere velem haza, Noemí!
A másik csak ránézett, és végül lassan bólintott. A szemei végre elszakadtak a pohártól, és Melanie-t bámulták.
A vörös hajú nő elmosolyodott, és felállt. Odaszaladt a következő műszakot vivő férfihez, és egy percig suttogva beszélgettek.
– Kösz! – mondta ki végül hangosan, és visszatért Noemíhez. A másik nő összegyűrte a számláját, és a pénz kíséretében az asztalra dobta.
– Gyerünk! Innen akár sétálva is felmehetünk hozzám – bújt hozzá Natalie, és a saját válla köré kanyarította Noemí karját, támogatva a részegen botladozó nőt.
Noemí tétován lépkedett, Melanie pedig félig lehunyt szemmel próbálta megőrizni az egyensúlyát barátnője súlya alatt.
– Talán nekem kéne segítenem neked, Melanie – hajolt közel a nő füléhez Noemí. Forró lehelete megcsapta a másik arcát, amitől az megrázkódott. – Nézd, milyen gyenge vagy! Nem tudnál megtartani, ha elesnék.
Melanie nem tehetett róla, de azonnal kitört belőle a nevetés, miközben a könyökével oldalba bökte a barátnőjét.
– A jó dolgok mindig kis csomagolásban jönnek – viccelődött, amitől Noemí is elnevette magát, erőtlen karjával magához húzva a lányt, és megcsókolta a halántékát.
– Remélem, hogy az erő az egyik ilyen jó dolog – csuklott Noemí a benne dolgozó italtól. Ajkai még mindig Melanie halántékának feszültek, ami még jobban zavarba hozta a lányt, nem mintha a másik nő közelsége nem tette volna meg a hatását.
Kényszeredetten felnevetett, küzdve a benne tomboló érzelmekkel. Már azóta ismerte Noemít, hogy elsőévesekként találkoztak a középiskolában. Azóta szerelmes volt belé. Újra és újra próbálkozott, hogy megszerezze őt, míg végül Noemí engedett a csábításának, és a maga sajátos módján tudatta ezt Melanie-val. Hamarosan már együtt jártak. A középiskola után viszont elváltak az útjaik. Más egyetemre mentek, új barátokra, új szerelmekre találtak. Melanie érzései azonban sosem szűntek meg Noemí iránt, és igyekezett minél gyakrabban találkozni a másik nővel, és lehetőség szerint megosztani vele az ágyát.



Mindez azonban véget ért, amikor Noemí találkozott Ameliával, és első látásra belészeretett. Attól kezdve senki másra még csak rá sem nézett, Melanie-val azonban továbbra is jó barátok maradtak. Amikor Amelia meghalt abban a borzalmas balesetben, de Noemí túlélte… Melanie rettenetesen érezte magát, de abban kezdett reménykedni, hogy talán ismét együtt lehetnek. Nem látogatta meg. Csak Victoriától és már közös barátaiktól hallotta, hogy a nő fizikailag felépült, de lelkileg már nem a régi.
Amikor végre felértek Melanie lakásába, gyengéden lefektette Noemít a kanapéra.
Gazdag szülők gyermekeként született, így megengedhette magának a kényelmes életet. Viszont sohasem akart az apja nyomdokaiba lépni a vállalatnál, a szülei viszont hallani sem akartak róla, hogy máshol dolgozzon. Belementek, hogy közgazdasági diplomát szerezzen, de továbbra is elhárították a kérését, hogy a cégen kívül dolgozhasson. A szülei létrehoztak neki egy pénzügyi alapot, hogy kényelmesen élhessen. Melanie viszont végül túl stresszesnek érezte a munkáját a Wall Streeten, ezért otthagyta, és úgy döntött, a törzshelyén vállal munkát, hogy megszabaduljon a rá nehezedő nyomástól.
Noemí elfeküdt a kanapén, és üveges szemekkel nézett rá. Melanie csak figyelte, és azon gondolkodott, mi járhat a nő italtól mámoros fejében. Leült mellé, és megbűvölve bámult a vonzó kékesfehér szemekbe. Elmosolyodott, amikor Noemí felé nyúlt, és megérintette az arcát. Elfordította a fejét, és az ajkait a nő ujjaihoz nyomta.
– Istenem! Annyira hiányoztál, Noemí! – nyögte, és előre dőlt, hogy gyengéden megcsókolja a nőt. Noemí viszonozta a csókot, és szétfeszítette Melanie ajkait, hogy áttolhassa a nyelvét a lány szájába.
Melanie remegő kézzel ért a feszes hasfalhoz, hogy aztán becsusszanjon a nő felsője alá, megérintve a forró bőrt. Érezte a feszes izmokat az ujjai alatt. Átvetette az egyik lábát Noemí felett, lovagló ülésben rá ereszkedett, és ismét előrehajolt, hogy az ajkaik megint egymásba fonódjanak. Beszívta Noemí semmi mással össze nem hasonlítható illatát, és halkan felnyögött. Végigfuttatta az ujjait Noemí haján, mohón falva a nő ajkait.
Noemí kezei önálló életre keltek, és átölelték a nő derekát. Megmarkolta gömbölyű fenekét és Melanie hozzá préselte az ágyékát. A vörös hajú nő megborzongott, ahogy Noemí farmerjának varrása az ágyékához préselődött, és érezte a bugyijában tovaterjedő nedvességet. Megragadta Noemí vállát, és ritmikusan mozgatta a csípőjét a nőén.
Ekkor Noemí hirtelen felült, lehúzta a pólóját, és lehajította azt a padlóra. Meg se próbálta kigombolni Melanie blúzát, egyszerűen csak letépte róla, vadul csókolva a lányt. Aztán a telt mellek közé fúrta az arcát, és az ismerős illat töltötte be az orrát, ami annyira felizgatta. Érezte a szervezetében dolgozó alkoholt, de a forró test érintése gyorsan el is felejttette vele. Nem volt együtt senkivel Amelia halála óta. Csak emlékeiben érintette ismét a lányt, de nem gondolt rá, miközben a padlóra lökte Melanie-t.
Egyre hevesebben, gyorsabban és keményebben szeretkeztek. Amikor Noemí arca Melanie combjai közé fúródott, feléledtek benne az emlékek, milyen is, amikor egy nő lüktető puncijába tolja a nyelvét, hajtva őt előre az orgazmusig. Keményen karolta át Melanie derekát, és mélyre tolta a nyelvét a lány testében. Az érzés, ahogy Melanie combjai ráfeszülnek még jobban felizgatta, és már ő is rohamléptekkel haladt a kiteljesedés felé.
Mielőtt észrevették volna, már több óra eltelt. Teljesen leizzadtak, mire lihegve elterültek egymás mellett. A feje már kitisztult, és csak bámulta a karjai között fekvő Melanie-t, gyengéden csókolgatva a nyakát. A testük egymásnak feszült, Melanie pedig megcsókolta a homlokát.
– Itt maradsz éjszakára? Kérlek.
Noemí lassan bólintott, megragadta a lány tarkóját, magához húzva őt, hogy megcsókolja. Ismét előröl kezdődött a játék, gyorsan, keményen és szenvedélyesen.
***
Victoria a Fiday’s előtt állt csípőre tett kézzel. Épp most jött ki. Melanie után érdeklődött, és megtudta, hogy a lány már távozott, egyedül. Victoria abban reménykedett, hogy Noemí talán mégis vele van, de csak egy módja volt, hogy megtudja. Mostanra már rendkívül ideges volt. Érezte, ahogy a könnyek marják a szemét.
– A büdös picsába! – morogta. Szorosan lehunyta a szemét, hálásan Michaela karjaiért, ahogy átölelték a nyakát, és közelebb húzták.
– Michaela – suttogta. – Nem akarom elveszíteni őt. Nem hagyhatom magára ilyen állapotban.
– Ez csak természetes, drágám. Ez csak természetes – válaszolta Michaela. Visszahúzódott, és gyengéden letörölte a könnycseppeket Victoria arcáról. – Ne hibáztasd magad, szerelmem! Nem állíthattad meg.
Victoria felsóhajtott, és ismét könnycseppek szöktek a szemébe. Már vagy tucatszorra túrt bele a hajába.
– Ó, a fenébe is – nyögte, és elhúzódott, magával rántva Michaelát. – El kell mennünk a szüleihez. Talán odament.
Michaela engedte magát vonszolni, ahogy rohamléptekkel haladtak a Leone család háza felé. Thomas nyitott nekik ajtót már a második csengetésre. Úgy tűnt, egyedül van. Selyem pizsamában és hálóköntösben állt előttük, aggódva figyelte Victoria arckifejezését. Egy pillanatig csak nézte őket, majd intett, hogy menjenek be. Michaelával futtában bemutatkoztak egymásnak, egy pillanatra sem véve le a tekintetüket az ideges Victoriáról.
– Victoria, kedvesem, mi történt? Minden rendben? – érintette meg a férfi a lány vállát.
Victoria elhúzódott és átment a nappaliba, majd visszatért és Thomasra nézett.
– Nem tudom, hol van Noemí, Tommy. Te láttad? – kérdezte kertelés nélkül.
Thomas meglepetten nézett rá egy hosszú pillanatig, mielőtt észrevette volna a Victoria szemében remegő érzéseket. A lánya egy újabb lelki válságot él át. Karba fonta a kezét, és elfordult a két lánytól. Megfeszítette az izmait, ne látszódjon, hogy reszket. Mindig, amikor ez történt, attól félt, hogy ez lesz az utolsó alkalom. Félt, hogy Noemí dühében végül elpusztítja magát.
– Mikor láttad utoljára? – kérdezte halkan, próbálva megnyugodni.
– A lakásomon – válaszolta Victoria, és leült a kanapéra. Ismét beletúrt a hajába. Az ajkaihoz préselte az öklét, és halkan felnyögött. – Eljött meglátogatni, miután kitette Territ Natty-vel és Renével. Inni akart, de nem hagytam. Úgy néz ki, Travis felidegesítette valamivel.
Thomas hangosan felsóhajtott. Tudta, hogy a lánya keresztapja milyen keményen tud fogalmazni. Szinte minden egyes alkalommal, amikor Noemí meglátogatja őt, veszekedés a vége. Thomas tudta, hogy ez azért van, mert Martin próbálja rávenni őt, hogy verje ki a fejéből Ameliát. Csak remélni tudta, hogy egyszer sikerrel jár, és visszakaphatja a lányát olyannak, amilyen azelőtt volt. Thomas tudta, hogy a lánya túl keményen dolgozik. Amikor viszont arra kérte, lazítson egy kicsit, elutasította.
– Ő annyira érzékeny, Michaela – fordult hirtelen a lányhoz.
Michaela kedvesen rámosolygott.
– Még nem találkoztam vele, de remélem, lesz alkalmam rá – mondta megnyugtató hangon.
Thomas rámosolygott. Azonnal megkedvelte a lányt, és remélte, Victoria őt jobban megbecsüli. Felsóhajtott, leült Victoria mellé, átkarolva a lány vállát. Tudta, mennyire átérzi a barátnője problémát. Ott volt, amikor Amelia meghalt, és majdnem elvesztette Noemít is, ami borzalmas félelemmel töltötte el. Ezt sosem fogja elfelejteni.
– Kedvesem, most nem tehetünk mást, mint hogy várunk. Natalie-nak hamarosan haza kell érnie – nyugtatgatta, bár ő is üvölteni tudott volna. – Felhívhatjuk Noemít otthon. Talán Terri felveszi.
Odalépett a telefonhoz és tárcsázott.
Terri már a harmadik csengésre felvette. Idegesnek tűnt a hangja.
– Jó napot, Mr. Leone. Hogy van? – üdvözölte. Kiérződött a csalódottság a hangjából. Azt hitte, Noemí hívja. – Nem találkozott Noemível?
– Nem, kedvesem. Én is pont ezt akartam kérdezni tőled. – Thomas hangja remegett. – Ezek szerint nincs otthon?
– Nincs – válaszolta Terri egy sóhaj kíséretében. – Amikor otthagyott Mrs. Leone-nal, nem volt a legjobb állapotban. Volt egy kis vitája Dr. Martinnal… Mi történik? Miért viselkedik így? Megbántottam valamivel?
– Ó, nem – nevetett Thomas. – Ennek most nincs köze hozzád, kedvesem. Ez egy régi história. Talán egyszer majd leülünk és megbeszéljük. Felhívnál, ha hallasz valamit felőle, vagy ha hazajönne?
– Persze. Ön is megtenné ezt nekem?
Thomas beleegyezett és letették a telefont.
– Sosem hagyna így itt – rázta a fejét Victoria és kivörösödött szemekkel nézett a férfira, majd felállt. – Elmegyünk hozzá. Ott várjuk meg. Ha hallasz valamit róla, kérlek, ne felejts el hívni. Betegre aggódom már magam.
Thomas bólintott, és kikísérte őket. Natalie és René épp akkor érkeztek meg, amikor Victoria távozott Michaelával.
– Mi folyik itt, Thomas? – kérdezte Natalie értetlenül.
– Gyere be, drágám! Elmesélek mindent!
Folytatása következik!
Ui.: A képen Jaime Faith Edmondson alias Melanie.
Folytatások
4236
Eddig történt: Mintha egy örökkévalóság telt volna el azóta, hogy Terri Bledsoe belépett Noemí Leone életébe. Azóta a lány életet adott Noemí unokahúgának, akiért a boldognak nem nevezhető apa, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, így Noemí sajátjaként szereti, miközben Terrivel már hivatalosan is egy párt alkotnak. A láthatáron azonban még nem oszlottak el teljesen a sötét fellegek.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő,...
3674
Eddig történt: Noemí Leone élete gyökeres változáson ment át, mióta egy lány, egy bizonyos Terri Bledsoe belépett az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének gyermekével terhes. Azóta a kislány már megszületett, Noemí és Terri viszonya pedig a kezdeti kutya-macska barátságból valódi szerelemmé nőtt. A jövő azonban tartogat még számukra kihívásokat.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
3847
Eddig történt: Noemí Leone élete sínen van. Nagy nehezen kiheverte élete szerelmének, Ameliának elvesztését, és boldogan él Terrivel és újszülött unokahúgával, a róla elnevezett Noemí Imogene-nel, akiért apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, Noemí viszont sajátjaként szereti. Az élet azonban tartogat még meglepetéseket.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek...
4761
Eddig történt: Noemí Leone végre boldog. Szerelme kiteljesedett a vele élő Terri Bledsoe iránt, akinek a lányát, saját unokahúgát, akiért viszont a felelősséget apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja, saját gyermekeként szereti. Ráadásul nagy sokára sikerült elengednie régi nagy szerelmét, Ameliát is, akit egy tragikus autóbalesetben veszített el.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
4415
Eddig történt: Noemí Leone hosszú idő után ismét boldog. Kapcsolata felhőtlen Terri Bledsoe-val, azzal a lánnyal, akit maga mellé vett, miután az öccse, Anthony nem vállalta a felelősséget, amiért teherbe ejtette a lányt. Noemí viszont sajátjaként szeretei az újszülött csöppséget, akit Terri, szerelme jeléül róla és a saját anyjáról Noemí Imogene-nek nevez el. Noemí-t viszont gyötri a bűntudat, amiért így "elárulta" autóbalesetben elhunyt szerelmét, Ameliát.

FIGYELEM!...
Előző részek
3712
Eddig történt: Miután évekig siratta autóbalesetben elvesztett szerelmét, Noemí Leone úgy dönt, magához veszi öccse barátnőjét, akit az felelőtlenül teherbe ejtett, hogy aztán elrohanjon a felelősség elől. A helyzetet azonban bonyolítja a lány, Terri, nehéz természete, aki csak hosszú unszolás után hajlandó beleegyezni, hogy elhagyja a New York-i nyomornegyedben lévő lakását, kapcsolata pedig Noemível legjobb esetben is viharosnak nevezhető. A nő szülei és legjobb barátnője, Victoria,...
3533
Eddig történt: Miután Terri betoppan Noemí Leone életébe azzal a hírrel, hogy az öccse gyermekét várja, a nő úgy dönt, magához veszi őt, ha már Anthony nem vállalja az apaságot, hogy ne kelljen a New York-i nyomornegyedben lévő otthonában felnevelnie a gyermekét. Terri azonban csak hosszas unszolás eredményeként mond bizonytalan igent az ajánlatra. Noemínek viszont ezalatt a saját emlékeivel is meg kell küzdenie. Minden éjszaka kísérti ugyanis az az emlék, amikor elveszítette a szerelmét...
4320
Eddig történt: Noemí Leone élete nem várt fordulatot vesz, amikor egy Terri nevű lány toppan be az irodájába, azt állítva, hogy az öccse gyermekével terhes. Anthony, a boldognak nem mondható apa, még azt is vállalja, hogy elveszít minden támogatást a családja részéről, de nem vállalja a felelősséget. Noemí viszont úgy dönt, ráveszi a lányt, hogy költözzön hozzá, ahelyett, hogy a New York-i nyomornegyedben lévő lakásában nevelné fel a gyermeket. Terri azonban vonakodik igent mondani az...
3942
Eddig történt: Noemí Leone élete egy csapásra megváltozik, amikor egy lány, egy bizonyos Terri Bledsoe toppan be az irodájába, azt állítva, hogy az öccse gyermekével terhes. Anthony, a boldognak épp nem nevezhető apa azonban nem hajlandó elismerni a gyermeket, és még azt is vállalja, hogy a családja minden támogatást megvon tőle, csak hogy menekülhessen a felelősség elől. A szüleik azonban találkozni akarnak Terrivel és Noemível együtt arra jutnak, hogy a lány nem élhet tovább abban a...
3748
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul, amikor megjelenik az irodájában egy lány, aki azt állítja, hogy az öccse gyerekével terhes. Anthony, a boldognak nem mondható apa, nem vállalja a gyermeket és azt is vállalja, hogy a családja megvonja tőle a pénzügyi támogatást, csak hogy meneküljön a felelősség elől. Noemí azonban nem hagyja ennyiben a dolgot és elhatározza, hogy Territ, születendő unokaöccse, vagy unokahúga anyját, magához veszi és New York nyomornegyedéből saját...
Hasonló történetek
5025
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
7771
Eva boldogan nyugtázta az üzenetet. Hát nem hiába jött ide. Felment a lakosztályba, beült egy kád, forró vízbe, majd mikor már teljesen átjárta a jótékony meleg, felfrissülve ült le a fésülködő asztalhoz, hogy végre ismét igazi nőt varázsoljon magából...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
"A jó dolgok kis csomagolásban jönnek". Szerintem is, legtöbbször, s itt nem feltétlenül egy ruhadarabra gondolok. Ez a rész valahogy rövidebb lett, mint szokott, erre is igaz lehet Melanie aranymondása. Az is lehet, hogy nem is kurtább, csak még jobban tetszett.
Sinara ·
Nem ugyanolyan hosszúak a fejezetek, ez tény. A 6. és a 7. fejezet pl. még együtt is rövidebb, mint az átlag. De ha tetszett, akkor nem is baj. Legalább tovább élvezheted. Nem "egyszerre" zúdul az összes fejezet. :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: