Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Na, ne, már megint

A csűrben aztán Tibin erőt vett a férfi, mert mire beértem, Piroska előtte térdelt és a közepes méretű falloszát dolgozta meg.Verte neki, és szopta is, közben az egyik keze saját mellét gyűrte.
- Gyere - hívott oda Piroska, amikor észrevett.Én csak álltam, és alig vártam, hogy részt vehessek a dologban, de nem bírtam odáig elmenni, elkapott a remegés.
- Gyere már, ne kéresd magad. - Tibi hangja két árnyalattal volt legalább mélyebb, de engem elkapott a féltékenység, megráztam a fejemet, kiszaladtam.
Azt vettem észre, hogy a kis szobába zárkóztam, és bőgök a párnákba.
Később ebéd következett, Tibi és Piroska fürkészték az arcom, de én kerültem a pillantásukat. Mosogattam pár asszonnyal, Piroska is odatévedt.
- Menjünk sétálni, mutasd meg azt a göcsörtös fát, amiről meséltél, leszeretném fotózni, imádok érdekes virágokat, növényeket megörökíteni.
Nem akartam, de ott több nő előtt nem utasíthattam vissza, még azt gondolták volna, féltékeny vagyok a másik lányra.
Kényszeredetten eredtem útnak szótlanul ballagtunk a nagy hidegben.Rendesen felöltöztünk, és már az út közepén tartottunk, amikor Piroska elém állt, az arcomat maga felé fordította.
-Nekem te is nagyon tetszel, nem csak a testvéred. Szívesen lennék veletek egyszer hármasban, de leginkább most rád vágyok.
Hagytam, hogy megcsókoljon, édes mézízű csókot lopjon tőlem, és még többet egymás után.Felszabadult lettem ezután, már nem voltam annyira féltékeny, mint előtte.
Végöl bezárkóztunk a szobába, visszafordultunk, mert mindeketten a másikat akartuk.
Én féltem még soha nem voltam lánnyal azelőtt.Eszembe se jutott.
- Lassan kellene haladnunk, de a körülmények nem a legmegfelelőbbek.
Piroska felhúzta a felső testemet borító ruhák rétegét, megkereste a mellemet, nézte gyönyörködve, majd elkezdte szívogatni őket.
Nagyon beizgultma miatta, nedves lett a bugyim egészen, remegtem és  féltre is beszéltem talán. Amikor benyúlt a nadrágomba, egyből a vágat közepébe csusszantak az ujjai, nagyon finoman simogatott le-föl, hosszában. Amikor becsúszott a lukba is a keze, felsikkantottam. Aztán elkezdett három ujjal ujjazni, csókolóztunk közben, a lihegése szapora volt, én meg nyöszörögtem, és amikor elmenetem végül, mert közben azt képzeltem, hogy Piroska óvszert húz a zöldségre, és azzal bassza lyukamat.
Ezután Piroska letolta a nadrágját, leült a dívány szélére,  elkezdtem bénán puszilgatni a szeméremdombját, majd ő széthúzta a vágatot, a nagyajkai szép szőrtelenek voltak, az arcomat pedig belenyomta.
- Nyalj ügyesebben, hogy élvezzem én is! - Megpróbáltam úgy tenni, egyre jobban ment,kívántam is, a sós-édes-mézes ízt.A lyukát basztam a nyelvemmel, három ujjammal, felváltva, a csiklóját is alaposan megduzzasztottam, hol a kezemmel, hol a számmal, egészen addig, amíg ő is nagyot élvezett.
Utána fölállt és mély csókváltásokkal vezettük le a feszültséget.
Megbeszéltük, hogy mihamarabb folytatást kíván a dolog!
Hozzászólások
Sinara ·
"A csűrben aztán Tibin erőt vett a férfi."
Mi után? A történet egésze nekem eléggé zavaros. Úgy kezeled az egészet, mintha nekünk pontosan tudnunk kellene, mik az előzmények, hol járunk, ki az a Tibi, ki az a Piroska és ki a mesélő. Holott a történetből egyik se derült ki és én semmi nyomát nem találtam annak, hogy ez valaminek a folytatása lenne. A mesélőről is csak akkor jöttem rá, hogy nő, amikor Piroska vetkőztetni kezdte. Így viszont azt sem értem, miért gay a történet. Maximum leszbi.
Összességében a történet akár egészen kellemes is lehetne, ha lenne eleje is, nem csak közepe és legalább kétszer ilyen részletesen kifejted.
Ez így elég gyenge lett.

Kovacsevics ·
Nem akarod kiadatni? Nagyon jó!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: